Νέα

Μόνικα Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 672
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Τη κορμαρα της και την ομορφια της κανεις δεν τα αμφισβητει!!! Τωρα τελευταια ομως γραφοντε σχετικα κακες κριτικες ως προς βιασυνη και κακη συμπεριφορα ειδικα στο απλο προγραμμα (50 ευρωπουλα δηλαδη)!!! Επειδη δεν εχω προσωπικη γνωμη εχεις δοκιμασει τωρα τελευταια???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τη κορμαρα της και την ομορφια της κανεις δεν τα αμφισβητει!!! Τωρα τελευταια ομως γραφοντε σχετικα κακες κριτικες ως προς βιασυνη και κακη συμπεριφορα ειδικα στο απλο προγραμμα (50 ευρωπουλα δηλαδη)!!! Επειδη δεν εχω προσωπικη γνωμη εχεις δοκιμασει τωρα τελευταια???
Αυτο πάντα λεγόταν, οτι στα απλα προγραμματα ειναι εντελώς ξεπέτα. Τετοιο διαστημικο μουνι βεβαια ειναι αποριας αξιον γιατι βρισκεται σε στουντιο. Πολλες κατωτερες της κανουν καριερα με 200αρια την ωρα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Αυτο πάντα λεγόταν, οτι στα απλα προγραμματα ειναι εντελώς ξεπέτα. Τετοιο διαστημικο μουνι βεβαια ειναι αποριας αξιον γιατι βρισκεται σε στουντιο. Πολλες κατωτερες της κανουν καριερα με 200αρια την ωρα.

ισως γι'αυτο βρισκεται σε στουντιο??? λογω κακης συμπεριφορας και ξεπετας??? εγω προσωπικα ειμαι των στουντιο, σπανια σε μεταξι και ακομα πιο σπανια σε call girl, αλλα γι'αυτην παντα ειχα τους ενδοιασμους μου. Παντως γενικα τα στουντιο κατα βαση εχουν φοβερα μουνια, η αποδοση ειναι το προβλημα!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αν τυπε δεν ειναι ευχαρεστημενη καποια με πενηνταευρα και παραπανω εχει θεμα συμπεριφορας στουντιο τα θεωρω μεγαλη απατη  

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
αν τυπε δεν ειναι ευχαρεστημενη καποια με πενηνταευρα και παραπανω εχει θεμα συμπεριφορας στουντιο τα θεωρω μεγαλη απατη 

Νταξει ειναι τι προτιμαει ο καθενας ρε φιλε, αλλα ειναι κριμα γτ ηθελα να τη δοκιμασω αλλα μαλλον θα κινηθω αλλου!!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω κοιταω παντα την ποσοτητα  δινω λεφτα για πιο πολλα γαμησια 

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Δεν πουλάνε μόνο αυτό τύπε, που για κάτι γεροπαράξενους σαν εμένα είναι πολύ σημαντικό. Έχεις και άνεση χρόνου, ενώ είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα που θα πας δεν την έχει γαμήσει το μισό Καράτσι και ολόκληρο το Ελπμασάν πριν από σένα.

νταξει κι εγω που ειμαι νεος παλι με ελκουνε τα στουντιο και γουσταρω που βλεπεις τις κοπελες και το προγραμμα ολης της βδομαδας χωρις τηλεφωνα ξενοδοχεια και εκπληξεις στη πορτα του δωματιου σου!!! Αλλα ειπαμε ειναι ξεκαθαρα τι γουσταρει, τι ικανοποιει και τι βολευει τον καθενα!!! Δεν ειναι σωστο η λαθος ειναι πως και που γουσταρει να χυνει ο καθενας!!!

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Δεν πουλάνε μόνο αυτό τύπε, που για κάτι γεροπαράξενους σαν εμένα είναι πολύ σημαντικό. Έχεις και άνεση χρόνου, ενώ είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα που θα πας δεν την έχει γαμήσει το μισό Καράτσι και ολόκληρο το Ελπμασάν πριν από σένα.
Γιατι δεν πανε Αλβανοι στα στουντιο? Επισης ολες αυτες στα χωρια τους ποιοι τις γαμησουν? Η μηπως τωρα οι αγαπητικοι τους ειναι Ελληνες?
εγω κοιταω παντα την ποσοτητα  δινω λεφτα για πιο πολλα γαμησια 

Το 10λεπτο δε το λες και γαμησι Γιωργο,ξεφορτωμα θα το λεγα εγω

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ακριβώς. Αυτή η εχθρότητα των μπουρδελιάρηδων για τα στούντιο είναι μοναδικό φαινόμενο. Δεν έχω δει π.χ. ποτέ στουντιάκια να κοροϊδεύει όσους πάνε με cg και ct και να λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά, κλπ.

νταξει δεν ειναι εχθροτητα μωρε απλα επειδη καποια μαγαζια στο μεταξι (εχω βολταρει κι εγω εκει αρκετες φορες) εχουν γκομενες επιπεδου στουντιο/call girl (δεν ειναι πολλες αλλα υπαρχουν) θεωρουν μεγαλη μαλακια να πληρωνεις συν 40/35 ευρω παραπανω μονο για το χωρο και λιγο χρονο παραπανω ειδικα στις μερες μας. Εγω παλι θελω το μπανακι μου, τη τουαλετα μου (ποσες φορες εχετε κατουρησει στο νιπτηρα στο μεταξι???) το κρεβατι που θα ξαπλωσω γυμνος (γτ μολις βγενεις εσυ μπενει η καθαριστρια και τα αλλαζει ολα, κι εδω υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι ο κανονας), ο χρονος δε με καιει και τοσο αλλα γενικα στο τελος ειναι επιλογη του καθενος.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ζορμπα  κοιτας πω θα περασεις καλα με σωστη κινηση στο μπατζετ εγω δινω 60 και 80 ευρω χωρις να εχω ζητημα χρονου  

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Γιατι δεν πανε Αλβανοι στα στουντιο? Επισης ολες αυτες στα χωρια τους ποιοι τις γαμησουν? Η μηπως τωρα οι αγαπητικοι τους ειναι Ελληνες?
Το 10λεπτο δε το λες και γαμησι Γιωργο,ξεφορτωμα θα το λεγα εγω

το Αλβανος πλεον δεν λεει κατι, καθως εχω δει και Ελληναρες που εσταζε βουτυρο απο τη μασχαλη τους, η κοιλια πεταγοτανε απο τη μπλουζα, η καραφλα ειχε ιδρωσει βρωμαγανε αρωμα μασχαλιλας με σως τσιγαρου κτλ κτλ αντιθετα στο μεταξι εχουμε και τους πακιδες που εκει παιζει ρολο και η υγιεινη και τι αρρωστιες κουβαλανε συν τη μποχα που δεν καλυπτετε ουτε με πετρελαιο και το κυριοτερο τα γυφτακια που σε περιμενουν απ'εξω να σου παρουν μεχρι και τις καποτες!!!!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τι να το κάνω ρε μαλάκες το διαστημικό μουνί άμα είναι τόσο ξινή και σπασαρχίδω όπως αναφέρεται στην τελευταία κριτική;
Είναι σα να μου λες να μου δώσεις να οδηγήσω μια Πόρσε η οποία είναι φτιαγμένη να μην τρέχει με πάνω από 50 χλμ την ώρα.

Μεταβλητής διάθεσης μάλλον είναι, γιατί θυμάμαι όταν την είχα δοκιμάσει πρώτη φορά στα 50 έτυχε και ήταν φοβερή σε ζωντάνια και φιλικότητα. Μετά μια φορά στα 70 ήταν πιο μέτριας διάθεσης αλλά ισπανική και 69 που προέβλεπε το +20 τα έδωσε απλόχερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom