Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
κι η μαρια η φυλακοβια παντως πρεπει να ναι πεντακαθαρη τυπεΔεν λεω για αιμα....Λεω για πεοσκοπηση...και για κολπικο επηχρυσμα αγαπητε!!!
κι η μαρια η φυλακοβια παντως πρεπει να ναι πεντακαθαρη τυπεΔεν λεω για αιμα....Λεω για πεοσκοπηση...και για κολπικο επηχρυσμα αγαπητε!!!
Πριν 5 μερες πηρα αποτελεσματα εξετασεον μ και ειμαι σε ολα οκ! Δεν παιζη ρολο η εμφανηση...μπορει να πεαουν δοντια απο αποβιταμηνοση...μπορει απο εληψη χρηματων...κτλ..και εηω αν δεν ειχα λεφτα τωρα δοντια δεν θα ειχα!!! Οσο αναφορα το προσοπο...η μαρια δεν εχει χρημα να κανει πλαστικες κτλ...μποτοξ κτλ...Οπως αλλες πιτσιρικιες που κοβουν αυτια κτλ...μην λεω ονοματα!κι η μαρια η φυλακοβια παντως πρεπει να ναι πεντακαθαρη τυπε
Πριν 5 μερες πηρα αποτελεσματα εξετασεον μ και ειμαι σε ολα οκ! Δεν παιζη ρολο η εμφανηση...μπορει να πεαουν δοντια απο αποβιταμηνοση...μπορει απο εληψη χρηματων...κτλ..και εηω αν δεν ειχα λεφτα τωρα δοντια δεν θα ειχα!!! Οσο αναφορα το προσοπο...η μαρια δεν εχει χρημα να κανει πλαστικες κτλ...μποτοξ κτλ...Οπως αλλες πιτσιρικιες που κοβουν αυτια κτλ...μην λεω ονοματα!
μυστη σημερα μετα το γαμησι εριξα κ γω ενα ρομαντικο κατουρημα κ ενιωσα την κανη να αυτοκαθαριζεται κ να ανανεωνεται.Προσκυνω
Μυστη ποιο ειναι το μυστικο σου και δεν κολλας τιποτα;
Μονο κατουρημα μετα το γαμησι η ακολουθεις και καποια αλλη συνταγη;
Εννοειται μυστη μου πως μετα απο καθε βολη καθαριζουμε την κανη
Πρεπει να ειμεθα προβλεπομενοι
κι η μαρια η φυλακοβια παντως πρεπει να ναι πεντακαθαρη τυπε
Εμενα βγηκαν καθαρες η εξαιτασης μου...ενο ειχα κανει την θεραπεια πιο πριν...Πιες ανακριβιες?? Εκτος απο μενα το εχω δει και σε κοπελα...που ενο ηταν η εξετασης θετικες....μετα απο αποχη απο ελευθερο σεχ μετα απο 8 μηνες ηταν πεντακαθαρες....δεν ηταν φορεας πια!! Να τονισο οτι δεν ειχε βγαλη ποτε κονδυλοματα...λογο ισως επηδη ειχε κανει το εμβολιο!!!απλα φαινοταν φορεας!και ενας γιατρος τα ιδια θα σου πει!
εχω γαμηση πολλες σε οικους ακαποτα αλλα ηταν πεντακαθαρες τυπε
Εσυ σταματα τα ψεματα! Πεοσκοπησης στους ανδρες,κολπικο επηχρυσμα στης γυναικες!!! Η θεραπεια ειναι να γαμας καθαρο μουνι! Ειπαμε ειναι αυτοανοσο! Εφοσον δεν γαμας ακαποτα γυναικες με ενεργα κονδυλοματα! Αν ενας ανδρας εχει τον ιο και μια γυναικα εχει και αυτη τον ιο μπορουν να κανουν ακαποτο χωρθς κυνδινο υποτροπης! Παραληρημα,μαλλον εχεις εσυΔεν υπαρχει τεστ ανιχνευσης του HPV στους ανδρες, ουτε θεραπεια απο τον ιο. Σταματα το παραληρημα.
Η πιο πολλες πουτανρς στα μπουρδελα ειναι πολυ πιο καθαρες απο κατι τσουλακια εκει εξω που παριστανουν τις αγιεςε ναι , πεντακάθαρες, τι να λέμε τώρα , αφού μύριζαν μοσχοσάπουνο ....μέχρι το δρόμο μύριζε η πάστρα .....
Νασαι καλα τυπε, Λοιπον ενοειτε ενα καλο κατουρημα μετα το γαμηση αλλα κανο και κατι αλλο....πλυσημο της βαλανου με Αβα! Και μετα οινοπνευμα σε αρχιδια και κορμο πεουςΠροσκυνω
Μυστη ποιο ειναι το μυστικο σου και δεν κολλας τιποτα;
Μονο κατουρημα μετα το γαμησι η ακολουθεις και καποια αλλη συνταγη;
To oινόπνευμα δεν κάνει καλό στο ph του δέρματος δάσκαλε...συγνώμη που παρεμβαίνω στην επιστήμη σου αλλά...Νασαι καλα τυπε, Λοιπον ενοειτε ενα καλο κατουρημα μετα το γαμηση αλλα κανο και κατι αλλο....πλυσημο της βαλανου με Αβα! Και μετα οινοπνευμα σε αρχιδια και κορμο πεους
παρε υγρο μπενταντιν απο φαρμακειο για να πλενεις περιμετρικα της ψωλης κ τα παπαρια κ κερφρι (που χρησιμοποιουν οι γκομενες για το μουνι τους) για να πλενεις βαλανο κ πουτσοκορμο.Νασαι καλα τυπε, Λοιπον ενοειτε ενα καλο κατουρημα μετα το γαμηση αλλα κανο και κατι αλλο....πλυσημο της βαλανου με Αβα! Και μετα οινοπνευμα σε αρχιδια και κορμο πεους
Eισαι μεγιστος
Να σε ρωτησω, μπορω να πλενομαι και με Fairy, TΡΥΛΕΤ κλπ κλπ , η μονο το AVA κανει δουλεια;
fery δεν βαζουν στο Μπιλαμπαχο?βαλε φαιρυ που συμφερει
Η πιο πολλες πουτανρς στα μπουρδελα ειναι πολυ πιο καθαρες απο κατι τσουλακια εκει εξω που παριστανουν τις αγιες
στη βιλαριμπαfery δεν βαζουν στο Μπιλαμπαχο?
στη βιλαριμπα