Νέα

ερπης πεος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
απλα περα απο την ασφαλιση που δεν εχω εχω δουλεια πλεον τα πρωινα καιδε μπορω να φαω 5 ωρες περιμενοντας στο νοσοκομειο ουτε να μη παω κανδουλεια γτ εχω αρχισει προσφατα

φιλε Nuclear το λες καπως εγκυρα αυτο?? που το βασιζεις? ευχαριστω
Φιλέ μου μην ρώτας καλυτερα που το ξέρω, αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος οτι δεν είναι. Μην στεναχωριεσαι, μάλλον κάτι με το προφυλακτικό να σε πειραζει, αν διάβασα καλά πριν

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
[spankwire][/spankwire]
μαγκες εχω τρομαξει λιγο... πριν 2 εβδομαδες εκανα σεξ με μια τυπισα (με προφ) και στο τελος μου πηρε πιπα χωρις... με δαγκωσε κ με εγδαρε λιγο στο κεφαλι... εγω μετα σκουπιστηκα με μαντιλακι με οινοπνευμα απολυμαντικο κ καλα...

δε θυμαμαι αν ειχα φαγουρα αλλα μετα απο μερικες μερες ειδα κοκκινιλα στο κεφαλι και καμια 10αρια ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ σπυρακια, ισως μοιαζουν με αυτα του ερπη αλλα πολυυυ μικροτερα..... ξεκινησε απο τη μια μερια του κεφαλιου και πλεον εχει επεκταθει κ στν αλλη

μεχρι χτες τα ειχα, εβαλα λιγο αλοη κτλπ ηρεμισε λιγο, χτες ξαναεκανα σεξ (με προφυλακτικο μονο) και φουντωσαν παλι... αυτο μου δινει μια ελπιδα οτι μπορει να μην ειναι ερπης..

το θεμα ειναι επειδη με εγδαρε η τυπισα την πρωτη φορα, αν ειχε κατι θα μπορουσε ευκολα να μου το κολησει...

ομως προβληματιζομαι γιατι τα ειχα παλια με μια που μου επαιρνε συστηματικα τσιμπουκια με ερπη στο στομα και δεν ειδα κατι περιεργο.. δηλαδη αν ηταν να κολησω πιο πιθανο θα ηταν να εχω κολησει απο την κοπελα μ παρα απο αυτην...

το θεμα ειναι οτι τα εχω παιξει και δεν εχω χρονο ουτε και ασφαλιση για να παω σε γιατρο σε αυτη τη φαση...

αν καποιος ξερει η μπορει να καταλαβει κατι απο τις φωτος ευπροσδεκτο κ ευχαριστω εκ των προτερων

Ερεθισμος απο μαντηλακι τυπε... Το χα παθει μια φορα οταν τον ειχα πλυνει με κρεμοσαπουν ντετολ

Ο χειλιακος ερπης ειναι αλλο πραμα δεν κολλα στο παπαρι
Αλλο ερπης στα χειλη αλλο γ. οργανων

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ο ερπης 1 κυριως βρισκεται στο στομα και ο ερπης 2 κυριως στα γεν. οργανα. αλλα απ το στομα μπορει να παει στα γεν οργανα οπως κ το αντιστροφο... αστο το εψαξα παρα πολυ στα θεωρητικα του θεματος...

ειναι πιθανο να ειναι ερεθισμος απο το μαντηλακι, να μπηκαν ουσιες κ μεσα στο δερμα αλλα μετα απο 2 εβδομαδες ακομα να φυγει?? και 2, πως εξηγειται οτι εχει κ απο την αλλη μερια οπου μαλιστα εμφανιστικαν πριν καμια βδομαδα (δλδ 1 εβδομαδα μετα το περιστατικο)

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
να προσθεσω οτι δεν ειναι μονο κοκκινο αλλα εχει μερικα μικροσκοπικα σπυρακια/φουσκαλιτσες. καθολου πονο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.720
Πόντοι
41.129
τυπε αλλος ενας το ειχε αυτο και του εκοψαν τον πουτσο...  :orchestra:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΔΕΝ ειναι ερπης!!!dont worry,,,πηγαινε για εξετασεις κ θα στο επιβεβαιωσουν.κ που ειστε αλανια.ο ερπης κολλαει απο το στομα στο παπαρι κ απο το μουνι στο στομα..

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω για τις απαντησεις μαγκες... εβαλα παλι αλοη σημερα για να δουμε αν θα υποχωρησει... αν οχι ωςτο σαββατο θα παω σαββατο πρωι

μια ερωτηση ο ερπης ειναι ΠΑΝΤΑ επιπονος?? (δεν εχω βγαλει ποτε ουτε στα χειλη).. επισης ο ερπης κανει ΜΙΑ φουσκαλα η μπορει να κανει και πολλες? (τυπου ερπης ζωστηρ)

και οταν λεμε επιπονος εννοουμε γερο πονο? γιατι ο (ελαφρυς) πονος ειναι και λιγο υποκειμενικος..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.545
Πόντοι
2.456
Ο τυπος ερπης ζωστηρ εχει αφθονο πονο,εφιδρωση και νιωθεις συνεχως κουρασμενος.
Κατι τετοιο αποκλειεται να εχεις γιατι θα την ειχες ακουσει στερεοφωνικα

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.473
Πόντοι
3.425
Μοιαζει με βαλανοποσθτιδα, περνα με κρεμες κ αποχη.

Αληθεια, εξετασεις εχεις κανει τςλευταια; Γλυκοζιεμενη; Εχεις κανενα ιστοριδο διαβητη στην οικογενεια;

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.537
Πόντοι
446
Δεν έχεις τίποτα. Όλα καλά θα πάνε.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Λοιπον μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα. Ειχα βγαλει και γω τα ιδια και μαλιστα πολυ πιο εντονα και πιο κοκκινα. Ερεθιζονται καθε φορα που κανεις σεξ και ειναι φυσιολογικο.

Δεν ξερω τι τα εμφανιζει. Αλλαξε σε πρωτη φαση προφ/κο. Αλλα και παλι δε νομιζω να βοηθησει. Εμενα την τελευταια φορα μου κρατησαν 1 μηνα,μη σου πω και αρκετα πιο πολυ.

Δεν μπορεις να κανεις πολλα. Πηγαινε βεβαια και σε γιατρο αλλα μια αλοιφη θα σου δωσει. Θα περασεξ μονο του. Μη βαζεις οτι σαπουνι ναναι. Και κατα τη γνωμη μου αποφευγε τις συχνες πλυσεις σε τετοιες περιπτωσεις με σαπουνι. 1 φορα τη μερα με σαπουνι και μετα σκετο νερο ριξε οσο θες.

Αυτα απο μενα. Μη φρικαρεις παντως σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια θα περασει μονο του. Αφου δε σε ποναει συνεχισε να σπρωχνεις........

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις απαντησεις μαγκες... εβαλα παλι αλοη σημερα για να δουμε αν θα υποχωρησει... αν οχι ωςτο σαββατο θα παω σαββατο πρωι

μια ερωτηση ο ερπης ειναι ΠΑΝΤΑ επιπονος?? (δεν εχω βγαλει ποτε ουτε στα χειλη).. επισης ο ερπης κανει ΜΙΑ φουσκαλα η μπορει να κανει και πολλες? (τυπου ερπης ζωστηρ)

και οταν λεμε επιπονος εννοουμε γερο πονο? γιατι ο (ελαφρυς) πονος ειναι και λιγο υποκειμενικος..
Βαλε σε χαμηλή θερμοκρασία την τοστιέρα  και βάλτων ένα τέταρτο  μετά σταύρωσε  τον  ,,,δεν είναι τίποτα, μάτι είναι   :headbang:  :2funny: 

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
το θεμα ειναι οτι τα εχω παιξει και δεν εχω χρονο ουτε και ασφαλιση για να παω σε γιατρο σε αυτη τη φαση...

αν καποιος ξερει η μπορει να καταλαβει κατι απο τις φωτος ευπροσδεκτο κ ευχαριστω εκ των προτερων
Να πας άμεσα σε αφροδισιολόγο ουρολόγο, μην παίζεις με την υγεία σου.
Παλαιότερα κάποιος που μου έλεγε τα ίδια , "ότι δεν έχει χρόνο να πάει στον γιατρό " τον βρήκε τον χρόνο όταν τον πήγαν σηκωτό στο νοσοκομείο γιατί κινδύνευε η ζωή του και τον κράτησαν μιά βδομάδα μέσα.  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Να πας άμεσα σε αφροδισιολόγο ουρολόγο, μην παίζεις με την υγεία σου.
Παλαιότερα κάποιος που μου έλεγε τα ίδια , "ότι δεν έχει χρόνο να πάει στον γιατρό " τον βρήκε τον χρόνο όταν τον πήγαν σηκωτό στο νοσοκομείο γιατί κινδύνευε η ζωή του και τον κράτησαν μιά βδομάδα μέσα.  :hi:

:thumbsup: :thumbsup:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Πηγαινε σε γιατρο ρε τυπε... ελεος !!!

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Αν δεν έπιασε το κόλπο με την τοστιέρα  κρέμασε στο πούτσο σου μάτι  με δυο μικρά κουδουνάκια  τέτοια θα βρεις στα  Pet Shop Ρώτα τους ξέρουν ,αστούς να λένε για νοσοκομεία και γιατρούς όταν έχεις εμένα τη τα θέλεις αυτά   :idiot:  :headbang:

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μοιαζει με βαλανοποσθτιδα, περνα με κρεμες κ αποχη.

Αληθεια, εξετασεις εχεις κανει τςλευταια; Γλυκοζιεμενη; Εχεις κανενα ιστοριδο διαβητη στην οικογενεια;

σας ευχαριστω ολους ρε μαγκες!! σημερα το βλεπω καλυτερα σχεδον δε φαινεται κοκκινιλα, μαλλον η αλοη εκανε δουλεια... αν παραμεινει ετσι η κατασταση θα θεωρησω οτι ηταν οντως βαλανιτιδα..

το προφυλακτικο δε νομιζω να φταιει τα ιδια χρησιμοποιω παντα.. το μαντιλακι σε συνδιασμο με τις γρατζουνιες ισως..

φιλε γκρικφιτ, δεν εχω ιστορικο διαβητη στην οικογενεια, γιατι ρωτας? αν θες κανε ενα κοπο κ γραψε μου. ευχαριστω!

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
442
Πόντοι
21
παρε kanesten h canesten αλοιφη δυο φορες την ημερα και καλο πλυσιμο και θα φυγει

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
σας ευχαριστω ολους ρε μαγκες!! σημερα το βλεπω καλυτερα σχεδον δε φαινεται κοκκινιλα, μαλλον η αλοη εκανε δουλεια... αν παραμεινει ετσι η κατασταση θα θεωρησω οτι ηταν οντως βαλανιτιδα..

το προφυλακτικο δε νομιζω να φταιει τα ιδια χρησιμοποιω παντα.. το μαντιλακι σε συνδιασμο με τις γρατζουνιες ισως..

φιλε γκρικφιτ, δεν εχω ιστορικο διαβητη στην οικογενεια, γιατι ρωτας? αν θες κανε ενα κοπο κ γραψε μου. ευχαριστω!
Τίποτα ρε Πρηξαρχιδι, μας τα επρηξες λίγο αλλά δεν πειραζει, η βοήθεια σε συνφορουμιστα είναι το κυριότερο καθήκον κάθε μελους πιστεύω.
:rockon: :rockon: :rockon:

topays

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
0
Μπορεί να είναι προστατίτιδα.  Δεν έχει να κάνει με πάθηση του προστάτη, άλλα είναι μόλυνση του πέους.  Βάλε την αλοιφή <<Travocort κρέμα 1%+0,1%>> μπορεί να σε βοηθήσει.  Δεν είμαι γιατρός. Το καλλύτερο και σωστότερο είναι να επισκευτής κάποιο ιατρό δερματολό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom