Νέα

ερπης πεος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priksarxidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Μμμ καλά ας μη τον ξεμάτιαζες με την τοστιέρα ακόμα έτσι θα ήταν το κεφάλι σου
Μη ξεχάσεις να βάλεις χάντρα και κουδουνάκια
:orchestra:  :erection:

OP
OP
P

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
χαχα ειρωνευεσαι φιλε αλλα πραγματικα η αλοη ειναι θαυματουργο καταπραυντικο-επουλωτικο... φυσικα μιλαω για φρεσκο φυτο και οχι τα σκευασματα που κυκλοφορουν

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
83
Πόντοι
16
τωρα ειδα τις φωτο και αν και δεν εχεις εστιασει καλα δεν μοιαζει με ερπη.Εκει βλεπουμε μικρες φυσαλιδες οι οποιες εχουν διαυγες υγρο περιεχομενο και ειναι ιδιαιτερα επωδυνες.Στην περιπτωση σου μοιαζει με μυκητιασικη βαλανοποσθιτιδα.Οποτε Canesten cream και πλυσιμο με ουδετετο σαπουνι σε 7 μερες θα σαι μια χαρα.Προσοχη στον ερπη ΔΕΝ βαζουμε κορτιζονουχες κρεμες (οπως πιο πανω καποιος σου προτεινε) γιατι τον πυροδοτουν ασχημα...!
Μην κανεις γενικα διαγνωση σε τετοια φορουμ...Μια επισκεψη σε δημοσιο νοσοκομειο ειναι δωρεαν...
(Φιλικα τα παραπανω αποτελουν αποψη μου και ειμαι γιατρος)

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
τωρα ειδα τις φωτο και αν και δεν εχεις εστιασει καλα δεν μοιαζει με ερπη.Εκει βλεπουμε μικρες φυσαλιδες οι οποιες εχουν διαυγες υγρο περιεχομενο και ειναι ιδιαιτερα επωδυνες.Στην περιπτωση σου μοιαζει με μυκητιασικη βαλανοποσθιτιδα.Οποτε Canesten cream και πλυσιμο με ουδετετο σαπουνι σε 7 μερες θα σαι μια χαρα.Προσοχη στον ερπη ΔΕΝ βαζουμε κορτιζονουχες κρεμες (οπως πιο πανω καποιος σου προτεινε) γιατι τον πυροδοτουν ασχημα...!
Μην κανεις γενικα διαγνωση σε τετοια φορουμ...Μια επισκεψη σε δημοσιο νοσοκομειο ειναι δωρεαν...
(Φιλικα τα παραπανω αποτελουν αποψη μου και ειμαι γιατρος)
Μας αμφισβητείς η μου φαίνετε,, εδώ εμείς δώσαμε όλα τα Φώτα βάλαμε επιστήμη ρε φίλε  εσύ γιατί μας σφάζεις  με μπαμπάκι  :headbang:  :headbang:  :tickedoff:  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom