Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τα γάλα Μαράτα πάντως γαμάει!
Τα γάλα Μαράτα πάντως γαμάει!
ποια είναι αυτή στο αβαταρ σου,γτ δεν απαντας?
μηπως αποφασισες να ξεκινησεις την παθητικη δραση ομως? ;)Οριστικη αποφαση
Αγαπητα μελη ,
Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να σταματησω την ενεργο δραση στον αγοραιο ερωτα.
ολα τα ξερεις πια.... ποιος εισαι? η δομη εισαι?αρα εισαι οντως τρολομποτ
τραγουδιστρια των καρντιγκανς ειναι σ αυτό το βιντεοκλίπ
την ειχα ερωτευτεί σ αυτό το βιντεοκλίπ μικροςολα τα ξερεις πια.... ποιος εισαι? η δομη εισαι?
τωρα που μεγαλωσες γαμας ελλεηνιδες απο το κοσμο? :Sτην ειχα ερωτευτεί σ αυτό το βιντεοκλίπ μικρος
ότι γαμαει κανεις καλο ειναιτωρα που μεγαλωσες γαμας ελλεηνιδες απο το κοσμο? :S
σε άλλο θρεντ ανέφερες πως επιστρέφεις σε δυο εβδομάδες στην ενεργό δράση, μήνυμα που διεγράφη, ας επιληφθούν οι mods με την περίπτωσή σου πλέον...Οριστικη αποφαση
Αγαπητα μελη ,
Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να σταματησω την ενεργο δραση στον αγοραιο ερωτα.
Αυτη η αποφαση ειναι οριστικη.Μετα απο 9 χρονια ενεργης δρασης η πορεια μου τελιωσε.
Καταλαβα οτι οσες και να γαμησεις δεν υπαρχει τελιωμος.Ειναι πρακτικα αδυνατον να γαμησεις οτι μουνι υπαρχει εκει εξω.Οποτε απλα απο εδω και περα θα συμβιβαστω με μια κοπελα.
Εχω καμια 200αρια τηλεφωνα απο ανεξαρτητες call-girls κτλπ....οποιος θελει τηλεφωνα μπορω να του τα δωσω....δεν εχω καποιο θεμα....
απο απριλιο μεχρι και ιουνιο σχεδον 2 μηνες εχω παρει καμια 50αρια call-girls και city-tours....
Οριστικη αποφαση
Αγαπητα μελη ,
Αυτη η αποφαση ειναι οριστικη.Μετα απο 9 χρονια ενεργης δρασης η πορεια μου τελιωσε.
Καταλαβα οτι οσες και να γαμησεις δεν υπαρχει τελιωμος.Ειναι πρακτικα αδυνατον να γαμησεις οτι μουνι υπαρχει εκει εξω.Οποτε απλα απο εδω και περα θα συμβιβαστω με μια κοπελα.
Εχω καμια 200αρια τηλεφωνα απο ανεξαρτητες call-girls κτλπ....οποιος θελει τηλεφωνα μπορω να του τα δωσω....δεν εχω καποιο θεμα....
http://[URL unfurl="true"]www.hellenicdermatlas.com/photos/0000/1203/00001203_standalone.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σιχαμερο