ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.322
- Πόντοι
- 2.356
Πραγματικα πρεπει να αναβουμε λαμπαδα οσοι την εχουμε γλυτωσει μεχρι τωρα!!!
Έλα ντε!
Πραγματικα πρεπει να αναβουμε λαμπαδα οσοι την εχουμε γλυτωσει μεχρι τωρα!!!
εχω γαμηση πολλες σε οικους ακαποτα αλλα ηταν πεντακαθαρες τυπεΕ η σχεση ειναι αλλο πραγμα , προφανως πηγες ακα γτ ακριβως ηταν σχεση κ ενας λογος ακομα που ηταν κ ελεεινιδα, τι να ειχε το κοριτσι!!!
Πρεπει να σοβαρευτουμε ολοι, δεν παιζεις με θεματα υγειας, ελεος πια λες κ ζουμε σε χωρα του τριτου κοσμου και δεν εχουμε προσβαση σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.
εχω γαμηση πολλες σε οικους ακαποτα αλλα ηταν πεντακαθαρες τυπε
Τετοια λετε και θα το κοψουμε τελειωςεχω γαμηση πολλες σε οικους ακαποτα αλλα ηταν πεντακαθαρες τυπε
Ουπς,σορυ Τυπισσα Γιατι να το κοψετε καλε? Κοβετε το sex???Τετοια λετε και θα το κοψουμε τελειως
Τυπισσα by the way
Καλα θα παρουμε εκεινα τα ολοσωμα προφυλακτικα που ποσταρανε σε αλλο θεμα για να νιωθουμε ασφαλειαΟυπς,σορυ Τυπισσα Γιατι να το κοψετε καλε? Κοβετε το sex???
Ολα μες το προγραμμα ειναι...Απο προσοπικη εμπειρια κοπελες στοθς οικους ειναι πιο καθαρες απο εξω στο ρεαλ λιφε Θελω να καταληξο στο εξης...οτι αν εχεις σχεση πχ...καλητερα το αγορι σου να πηγαινη σε οικους....σε συγκεκριμενες για ακαποτο...παρα να κανει εφημερες σχεσης απο κλαμπακια κτλ...Καλα θα παρουμε εκεινα τα ολοσωμα προφυλακτικα που ποσταρανε σε αλλο θεμα για να νιωθουμε ασφαλεια
Με τα κασκαντεριλικια που ακουμε εδω μεσα, απορώ πως δεν του χουμε κοψει ακομη!!!!
εχω γαμηση πολλες σε οικους ακαποτα αλλα ηταν πεντακαθαρες τυπε
Σωστος ο τυπος, να προσθεσο πως ειναι αυτοανοσο...μπορει ο ιος να εξαφανηστη...σε ενα ποσοστο 67τις εκατοΣημειώστε οτι τον HPV (κονδυλώματα) τον αρπάζεις ακομα και με προφυλακτικο.. παιζει να τον εχουμε ολοι μας και να μη το ξερουμε.
Για σου ρε Νωνταραααα
Για σου ρε Νωνταραααα
Τυπε δεν θελει τρελη αποχη..Εγω εκανα καυτηριασμο σε δερματολογο...και σε 10 μερες ειχε πεση και το καπαλο....Το μυστικο ειναι μετα να πηγαινεις με μια καθαρη πουτανα!! Αλλα ξ;ναλεω ειναι και θεμα αμυνας...οργ;νισμου...Οταν αργοτερα αρπαξα ενα πιο σοβαρο παρασημο και το θεραπευσα και αυτο...Τερμιθο δεν ξαναβγαλα...οποτε? Στο σημερα πηγαινο με λιγες και καλες πουτανιτσες..Τρωο καλα κοιμαμε αρκετα γυμναζομε πολυ!γαμαο πολυ κανο και πολλα παρανομα εξτρα αλλα με πολι λιγες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου
Οπως ο ιατρος σου θα σου εξηγησε, η μολυσματικη τερμυνθος προκαλειται απο ιο και ειναι αυτοϊατη: το ανοσοποιητικο σου θα την αντιμετωπισει, μεσα σε ενα διαστημα αρκετων μηνων. Μεταδιδεται και με απλη δερματικη επαφη. Στους ενήλικες τα εξανθηματα που προκαλει εμφανίζονται κυρίως γύρω από τα γεννητικά όργανα, στο μέσα μέρος των μηρών, στην περιοχή του πρωκτού, στις μασχάλες και στην κοιλιά - σπανιοτερα στο προσωπο, αντιθετα με τα παιδια. Ελπιζω να καταλαβαινεις, πως μεχρι να αναπτυξεις αντισωματα στον ιο, μπορεις δυνητικα να τον μεταδωσεις.Καλημεριζω ολη την παρεα. Δυστυχως εγινε ενα συμβαν το οποιο πιστευω πρεπει να αναφερθει. Στα τελη μαρτιου ειχα παει στον δερματολογο οπου μου ειχε βρει μολυσματικη τερμυνθο...μου εκαψε τα σπυρακια και μου πε να ξαναπαω σε 2 βδομαδες οπου δεν ειχε μεινει και κανενα....να πω οτι ολο αυτο το σκηνικο εγινε στον ευαγγελισμο και τζαμπα (καλος μαλακας ειμαι αντι να παω σε ιδιωτικο νοσοκομειο καλα να παθω) ....οποτε θεωρωντας οτι ειμαι μια χαρα μεσα σε αυτους τους 2 μηνες απο απριλιο μεχρι και ιουνιο σχεδον 2 μηνες εχω παρει καμια 50αρια call-girls και city-tours....γνωστες και μη....απο τις γνωστες σχεδον τις περισσοτερες....
το θεμα ειναι οτι χθες το βραδυ ξαναειδα σπυρακια να εμφανιζονται και τα αναγνωρισα αμεσως οτι προκειται για μολυσματικη τερμυνθο παλι !!!
Η ερωτηση ειναι ξανακολλησα απο την αρχη ? ή ειχε απομεινει καποιο σπυρακι απο τον απριλη και μεταδοθηκε παλι το γαμημενο στην γυρω περιοχη ? ευχομαι να ειναι το πρωτο γιατι αν ισχυει το δευτερο τοτε υπαρχει θεμα.
Απλα ηθελα να το ανακοινωσω ! Παω αυριο παλι δερματολογο....γαμω την τρελα μου....κουραστηκα !!
Σταματα να διαδιδεις ανακριβειες.Σωστος ο τυπος, να προσθεσο πως ειναι αυτοανοσο...μπορει ο ιος να εξαφανηστη...σε ενα ποσοστο 67τις εκατο
Για σου ρε Νωνταραααα
Εμενα βγηκαν καθαρες η εξαιτασης μου...ενο ειχα κανει την θεραπεια πιο πριν...Πιες ανακριβιες?? Εκτος απο μενα το εχω δει και σε κοπελα...που ενο ηταν η εξετασης θετικες....μετα απο αποχη απο ελευθερο σεχ μετα απο 8 μηνες ηταν πεντακαθαρες....δεν ηταν φορεας πια!! Να τονισο οτι δεν ειχε βγαλη ποτε κονδυλοματα...λογο ισως επηδη ειχε κανει το εμβολιο!!!απλα φαινοταν φορεας!και ενας γιατρος τα ιδια θα σου πει!Σταματα να διαδιδεις ανακριβειες.
Δεν λεω για αιμα....Λεω για πεοσκοπηση...και για κολπικο επηχρυσμα αγαπητε!!!Οταν λετε "εξετάσεις καθαρες" ?
Τα κονδυλώματα δεν το δειχνουν παντα οι εξετασεις αιματος.