Νέα

Μόλυνση / τερμυνθος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kapsonis19891989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Ε η σχεση ειναι αλλο πραγμα , προφανως πηγες ακα γτ ακριβως ηταν σχεση κ ενας λογος ακομα που ηταν κ ελεεινιδα, τι να ειχε το κοριτσι!!!  :jerking:

Πρεπει να σοβαρευτουμε ολοι, δεν παιζεις με θεματα υγειας, ελεος πια λες κ ζουμε σε χωρα του τριτου κοσμου και δεν εχουμε προσβαση σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.
εχω γαμηση πολλες σε οικους ακαποτα αλλα ηταν πεντακαθαρες τυπε
 

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Μηνύματα
10.405
Like
0
Πόντοι
166
Ουπς,σορυ Τυπισσα   :rockon: Γιατι να το κοψετε καλε? Κοβετε το sex???
Καλα θα παρουμε εκεινα τα ολοσωμα προφυλακτικα που ποσταρανε σε αλλο θεμα για να νιωθουμε ασφαλεια  :cheesy:
Με τα κασκαντεριλικια που ακουμε εδω μεσα, απορώ πως δεν του χουμε κοψει ακομη!!!!  :rolleyes:
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Καλα θα παρουμε εκεινα τα ολοσωμα προφυλακτικα που ποσταρανε σε αλλο θεμα για να νιωθουμε ασφαλεια  :cheesy:
Με τα κασκαντεριλικια που ακουμε εδω μεσα, απορώ πως δεν του χουμε κοψει ακομη!!!!  :rolleyes:
 :2funny: Ολα μες το προγραμμα ειναι...Απο προσοπικη εμπειρια κοπελες στοθς οικους ειναι πιο καθαρες απο εξω στο ρεαλ λιφε Θελω να καταληξο στο εξης...οτι αν εχεις σχεση πχ...καλητερα το αγορι σου να πηγαινη σε οικους....σε συγκεκριμενες για ακαποτο...παρα να κανει εφημερες σχεσης απο κλαμπακια κτλ...
 

Επισκέπτης
Σημειώστε οτι τον HPV (κονδυλώματα) τον αρπάζεις ακομα και με προφυλακτικο.. παιζει να τον εχουμε ολοι μας  και να μη το ξερουμε.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Σημειώστε οτι τον HPV (κονδυλώματα) τον αρπάζεις ακομα και με προφυλακτικο.. παιζει να τον εχουμε ολοι μας  και να μη το ξερουμε.
Σωστος ο τυπος, να προσθεσο πως ειναι αυτοανοσο...μπορει ο ιος να εξαφανηστη...σε ενα ποσοστο 67τις εκατο
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
ξεροχυνω με καθαρες πουτανιτσες  :wanker: :wanker: :wanker:
 

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Μηνύματα
6.599
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τυπε δεν θελει τρελη αποχη..Εγω εκανα καυτηριασμο σε δερματολογο...και σε 10 μερες ειχε πεση και το καπαλο....Το μυστικο ειναι μετα να πηγαινεις με μια καθαρη πουτανα!! Αλλα ξ;ναλεω ειναι και θεμα αμυνας...οργ;νισμου...Οταν αργοτερα αρπαξα ενα πιο σοβαρο παρασημο και το θεραπευσα και αυτο...Τερμιθο δεν ξαναβγαλα...οποτε? Στο σημερα πηγαινο με λιγες και καλες πουτανιτσες..Τρωο καλα κοιμαμε αρκετα γυμναζομε πολυ!γαμαο πολυ κανο και πολλα παρανομα εξτρα αλλα με πολι λιγες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου

"Την τελευταία δεκαετία έχει αυξηθεί η μετάδοση του ιού μέσω του σεξ στους ενήλικες. Επειδή ο ιός μεταδίδεται σχετικά εύκολα όταν κάποιος ξύνει τα σπυράκια και μετά αγγίζει άλλο σημείο του δέρματος του, είναι πιθανό οι μικροτραυματισμοί της αποτρίχωσης γύρω από τα γεννητικά όργανα να διευκολύνουν την μετάδοση. Αποφύγετε το σεξ με άτομα που έχουν αυτή τη δερματική νόσο καθώς τα προφυλακτικά δεν προσφέρουν πλήρη προστασία."

"Αρχικά η μολυσματικη τερμινθος εμφανίζεται ως ένα µικρό σπυρί λίγων χιλιοστών (1-10 mm) στο χρώµα του δέρµατος και είναι µαλακό στην αφή. Στη συνέχεια µεγαλώνει, γίνεται πιο σκληρό και εµφανίζει οµφαλωτό κέντρο (κέντρο που μοιάζει με ομφαλό). Μέσα σε 6-9 µήνες οι βλατίδες υποχωρούν (αυτοΐαση), αλλά µερικές φορές επιµένουν για χρόνια. Κάθε σπυράκι ζει περίπου δύο µήνες, αλλά λόγω της µεταδοτικότητας από το ένα σηµείο στο άλλο στο ίδιο άτοµο, η πάθηση µπορεί να διαρκέσει µέχρι και δύο χρόνια. Λόγω της εύκολης µετάδοσης µε αυτοενοφθαλµισµό στον ίδιο οργανισµό, καλό είναι να γίνεται θεραπεία."

"Η μολυσματική τέρμινθος συνήθως μεταδίδεται με τη δερματική επαφή (συχνά μέσω του σεξ στους ενήλικες) αλλά και με κοινά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα όπως ρούχα, πετσέτες, σεντόνια κ.λ.π. Επίσης ο ιός μεταδίδεται στο ίδιο άτομο από το ένα σημείο του σώματος σε άλλο με αφή-ξύσιμο, μια διαδικασία που ονομάζεται αυτοενοφθαλμισμός. Η μολυσματική τέρμινθος μπορεί να ξεκινήσει από ένα σπυράκι και µε αυτοενοφθαλµισµό να γίνουν πολλά, συνήθως µέχρι και 20, αλλά και περισσότερα. Ο χρόνος όπου κάποιος μπορεί να έχει κολλήσει έως ότου γίνουν εμφανείς οι δερματικές αλλοιώσεις μπορεί να φτάσει και τους 6 μήνες αλλά ο μέσος όρος είναι 2-7 εβδομάδες (χρόνος επώασης)."

Στην ουσία αυτό το πράγμα φεύγει όταν ο οργανισμός αναπτύξει αντισώματα να το αντιμετωπίσει. Το πόσο γρήγορα γίνεται αυτό εξαρτάται από την κατάσταση του ανοσοποιητικού. Μέχρι να γίνει αυτό τα σπυράκια αφαιρούνται όχι γιατί θεραπεύεσαι αυτόματα έτσι αλλά για να αποτραπεί/περιοριστεί η εξάπλωση σε άλλους και στον πάσχοντα.

Το καθαρή πουτάνα δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει, καθαρή μη καθαρή υπάρχει πιθανότητα να το αρπάξει καθώς μεταδίδεται μέσω της δερματικής επαφής.  Δεν είναι κάτι φοβερό, καθαρίζει σχετικά εύκολα αλλά για να μην τα κάνει κάποιος πουτάνα και το μοιράζει δεξιά και  αριστερά θέλει για λίγο καιρό αυτοσυγκράτηση και αποχή μέχρι να το αντιμετωπίσει ο οργανισμός και  να καθαρίσει τελείως από σπυράκια.
 

billgl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Μηνύματα
113
Like
63
Πόντοι
1
Καλημεριζω ολη την παρεα. Δυστυχως εγινε ενα συμβαν το οποιο πιστευω πρεπει να αναφερθει. Στα τελη μαρτιου ειχα παει στον δερματολογο οπου μου ειχε βρει μολυσματικη τερμυνθο...μου εκαψε τα σπυρακια και μου πε να ξαναπαω σε 2 βδομαδες οπου δεν ειχε μεινει και κανενα....να πω οτι ολο αυτο το σκηνικο εγινε στον ευαγγελισμο και τζαμπα (καλος μαλακας ειμαι αντι να παω σε ιδιωτικο νοσοκομειο καλα να παθω) ....οποτε θεωρωντας οτι ειμαι μια χαρα μεσα σε αυτους τους 2 μηνες απο απριλιο μεχρι και ιουνιο σχεδον 2 μηνες εχω παρει καμια 50αρια call-girls και city-tours....γνωστες και μη....απο τις γνωστες σχεδον τις περισσοτερες....
το θεμα ειναι οτι χθες το βραδυ ξαναειδα σπυρακια να εμφανιζονται και τα αναγνωρισα αμεσως οτι προκειται για μολυσματικη τερμυνθο παλι !!!
Η ερωτηση ειναι ξανακολλησα απο την αρχη ? ή ειχε απομεινει καποιο σπυρακι απο τον απριλη και μεταδοθηκε παλι το γαμημενο στην γυρω περιοχη ? ευχομαι να ειναι το πρωτο γιατι αν ισχυει το δευτερο τοτε υπαρχει θεμα.
Απλα ηθελα να το ανακοινωσω ! Παω αυριο παλι δερματολογο....γαμω την τρελα μου....κουραστηκα !!
Οπως ο ιατρος σου θα σου εξηγησε, η μολυσματικη τερμυνθος προκαλειται απο ιο και ειναι αυτοϊατη: το ανοσοποιητικο σου θα την αντιμετωπισει, μεσα σε ενα διαστημα αρκετων μηνων. Μεταδιδεται και με απλη δερματικη επαφη. Στους ενήλικες τα εξανθηματα που προκαλει εμφανίζονται κυρίως γύρω από τα γεννητικά όργανα, στο μέσα μέρος των μηρών, στην περιοχή του πρωκτού, στις μασχάλες και στην κοιλιά - σπανιοτερα στο προσωπο, αντιθετα με τα παιδια. Ελπιζω να καταλαβαινεις, πως μεχρι να αναπτυξεις αντισωματα στον ιο, μπορεις δυνητικα να τον μεταδωσεις.

Συνεπως, ειναι σχεδον σιγουρο οτι τα σπυρακια που αναγνωρισες προερχονται απο την κυρια μολυνση, που δεν εχει αντιμετωπιστει ακομα.

Δωσε περισσοτερο προσοχη στη πραγματικοτητα που σου συμβαινει και μη προσπαθεις να αποβαλλεις ευθυνες σε αλλους. Ακομα και εαν ο γιατρος σου δεν σου ειπε αυτα τα απαραιτητα στοιχεια γι'αυτο που σου συμβαινει, πραγμα εξαιρετικα απιθανο ακομα και στην τριτοκοσμικη μας χωρα, θα επρεπε να σε ενδιαφερει αν αυτο που εχεις ειναι ιασιμο κ' αν μεταδιδεται.

Καλα μυαλα.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Σταματα να διαδιδεις ανακριβειες.
Εμενα βγηκαν καθαρες η εξαιτασης μου...ενο ειχα κανει την θεραπεια πιο πριν...Πιες ανακριβιες?? Εκτος απο μενα το εχω δει και σε κοπελα...που ενο ηταν η εξετασης θετικες....μετα απο αποχη απο ελευθερο σεχ μετα απο 8 μηνες ηταν πεντακαθαρες....δεν ηταν φορεας πια!! Να τονισο οτι δεν ειχε βγαλη ποτε κονδυλοματα...λογο ισως επηδη ειχε κανει το εμβολιο!!!απλα φαινοταν φορεας!και ενας γιατρος τα ιδια θα σου πει!
 

Επισκέπτης
Οταν λετε  "εξετάσεις καθαρες" ?

  Τα κονδυλώματα  δεν το δειχνουν παντα οι εξετασεις αιματος.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Οταν λετε  "εξετάσεις καθαρες" ?

   Τα κονδυλώματα  δεν το δειχνουν παντα οι εξετασεις αιματος.
Δεν λεω για αιμα....Λεω για πεοσκοπηση...και για κολπικο επηχρυσμα αγαπητε!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom