rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Aπό το FB όσοι έχουνε!!! ;)τί ακριβώς έγινε?γιατί δεν έχω καταλάβει....πώς φαίνονται οι φάτσες?!
Aπό το FB όσοι έχουνε!!! ;)τί ακριβώς έγινε?γιατί δεν έχω καταλάβει....πώς φαίνονται οι φάτσες?!
Aπό το FB όσοι έχουνε!!! ;)
Στο πρώτο ερώτημα δεν ξέρω,δεν κατάλαβα!!! :Sναι,εξαρχής θα μου πεις τί έγινε?
εστάλη μέιλ με όλα τα μέιλ των παραληπτών?
και τί φοβάται κάποιος από αυτό?
καλα τωρα με τις δηλωσεις των κινητων ειναι ευκολο να βρουν και απο εκει το ονοματεπωνυμο σου αν εκανες την μαλακια να μην πεις οτι θες να ειναι απορρητο και σε βαλουν σε καταλογους
τι καποιος ρε μαλεα;ενας ειναι.....στειλανε και απο το ινφο@βουρδελα μαλον καποιος αδμιν ψηθηκε να τη γαμησει τσαμπε ελπιζω να του εκατσε
τι καποιος ρε μαλεα;ενας ειναι.....
Εγώ δεν πήρα μειλ.. Πρέπει να ανησυχώ ;
οι αλλοι μοντερια ειναι....και οι αλλοι τι κανουνε για πλακα το κρατανε το αντμινιλικι στο φορουμ? κατι θα τρωνε και αυτοι
Παπάρια μάντολες. Ποτέ δεν έχουμε στείλει τπτ σε καμία Μαίρη.στειλανε και απο το ινφο@βουρδελα μαλον καποιος αδμιν ψηθηκε να τη γαμησει τσαμπε ελπιζω να του εκατσε
Παπάρια μάντολες. Ποτέ δεν έχουμε στείλει τπτ σε καμία Μαίρη.
και εχω ολα τα εμαιλ σας απο το CC. προσοχη. μολις φακελωθηκατε. ευχαριστω
για αυτους που διερωτουνται τι μπορει να παθουνε, εγω δε ξερω αλλα αποτι φαινεται καποιος κατι ειχε στο μυαλλο του αφου δεχτηκα το παρακατω πμ απο το μελος kavlilas
καλησπέρα συναγωνιστη
μπορεις να μου στείλεις την λίστα με τα email?
ευχαριστω πολυ
------------
τι μπορει να τη θελει τη λιστα ο ποιητης καβλιλας?
ισως να βρει κανενα business contact. Εγω παντως ενα γνωστο απο πολυεθνικη, που τον ειχα και για αγαμητο μαλακα τον ειδα στη λιστα και ανεβηκε στην εκτιμηση μου