Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Tωρα μπηκα και τα δα. Το γαμησαμε και εδω το θεμα ε?
Λίγο δυσκολο να μου συμβει κατι τετοιο γιατι εχω το χαρισμα να καταλαβω τις προθεσεις τους , για να βγαλεις και καμια μοντελα πρεπει να δειξεις και λιγο ανετος . Tα καλα διαμερισματα ειναι ακριβα παντοςΝαι θα τα σκεφτεις!Γιατι αν πας 4ης φορες με μαλακισμενες εκει που μετα θα σου φυγουνε και δεν θα της ειναι 200 Ευρω Σου εστειλα ΠΜ ψαχνω για διαμερισμα στο Κισινιωφ τον Οκτωβρη για ενα μηνα.Αν μπορει ο φιλος σου να μου βρει (δε νομιζω οτι θα του ειναι και τοσο δυσκολο)γιατι οι Ελληνες του Thread εχουνε χαθει?
Ναι αλλα οι αλλοι δεν θα το καταλαβουν και θα τους φανε τα λεφτα.Δεν το γραφω για σενα αλλα για αυτους που δεν ξερουν και θα πανε και θα φανε τα μουτρα τους.Καλητερα με αυτα τα λεφτα να πανε στη ντισκο με 50 Ευρω να με παζαρι για μια ωραΛίγο δυσκολο να μου συμβει κατι τετοιο γιατι εχω το χαρισμα να καταλαβω τις προθεσεις τους , για να βγαλεις και καμια μοντελα πρεπει να δειξεις και λιγο ανετος . Tα καλα διαμερισματα ειναι ακριβα παντος
Αυτο το νοικιαζα με 1000 δολαρια το μηνα
Αλλες εποχες Αλλαν λεφτα υπηρχαν Εμενα με τους μηνες στο Cosmos και εκει ηταν πολυ πιο ακριβα . Αλλα εκεινον τον καιρο ετυχε να ερθει εκει και ο Πουτιν οπου η φρουρα του ηταν παντου και εκανε ελεγχο στους παντες , δεν επιτρεπαν να ανεβει ουτε γκομενα μαζι σου στο δωματιο.Μαζι με την ξανθια επιπλωση;;;;;;;;;;
αν ναι χαλαλι αλιως πολλα ρε φιλε.
Σημ.: περα απο την πλακα μια χαρα ειναι περιπου 30 ευρω την ημερα ...........
αλλα ειναι πολλα ισως εχει και φθηνοτερα.
Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για κισιναου γιατί χρόνος δεν υπάρχει μονο λεφτά υπαρχουν
Tι σε ενδιαφερει φιλε?Το ξέρω φίλε διάβασα όλο το φόρουμ αλλα άκρη δεν έβγαλα γι αυτό ξανά ρωτάω.μηπως κάτι ποιο συγκεκριμενο
Να πάω και να έχω για δυο μέρες κάτι νορμαλ να περάσω καλά να πληρώσω και να φύγω ασφαλής ...αυτό μονο ...γνωρίζεις κατι
νΕυχαριστώ πολύ κατάλαβα .,,,,,άμα τύχει έτυχε άμα όχι μονος
Kαι καλα ,τα παιδια που ειναι εκει μονιμοι λενε οτι χωρις 50ευρο σε ακριβα εστιατορια δεν γαμας?Εξαρταται απο πολλους παραγωντες.Μου αρεσει στις Μολδαβες οτι εχουν καλο γουστο και κοιτανε πολυ την εμφανιση του αντρα (δεν μιλαω για της τελειωμενες) .Αν σε γουσταρουν δεν θα ζητησουν και πολλα (Μακ Ντοναλντς,ενα παγωτο στο παρκο ενα σινεμα) πολυ πιο φτηνα κοστιζει η συναντιση απο την Αγια Πετρουπολη.Αν δε σε γουσταρουν σιγουρα θα πανε να φανε οσο περισσοτερα μπορουνε
Ετσι οπως ειναι ουτε με 50 Ευρω οι Ελληνες της Μολδαβιας εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι οτι πιο θλυβερο υπαρχει.Συμφωνα με τον Πίτσι κατι παπουδες παντρεμενοι με κατι 45αρες Μολδαβες που οι περισσοτερες δουλευαν καθαρηστριες στην Ελλαδα.Μου μιλησε για εναν Ελληνα αγροτη που λεει καλιεργει ηλιοσπορους και εχει παγκο στο παζαρι και πηγαινει και τους πουλαει .Ειχα πεθανει στα γέλια που μου το ελεγε Καλα δεν πηγες να τους δεις?Στα 2 Ελληνικα εστιατορια καθονται.Κατι θλυβεροι τυποι που ειναι για λυπισηKαι καλα ,τα παιδια που ειναι εκει μονιμοι λενε οτι χωρις 50ευρο σε ακριβα εστιατορια δεν γαμας?
Τι τελικα ισχυει,μπερδευτηκα :-