Εγω δεν σε εχω δει και δεν εχω αποψη.Βαλε μας μια φωτογραφια να σου πω κατευθειαν την αποψη μου.Ολοι εδω μεσα λενε οτι ειναι ωραιοι ακομα και οι πιο αθλιοι
.Και ολοι λενε οτι ειναι πλουσιοι
.Το θεμα σχετικα με την ομορφια ειναι οτι εχει μεγαλη διαφορα τι αντρες θελουν οι γυναικες στην Ελλαδα τι αντρες θελουν στο ανατολικο μπλοκ και τι αντρες θελουν στην Αγγλια,Γερμανια.
Το μεγαλητερο λαθος για καποιον ειναι να παει καπου με Πιρφορους οσο ωραιος και να'σαι αν πας και εισαι μαζι με τους 50αρηδες γκομενες δεν προκειται να βγαλεις!Γ'αυτο και τοτε που ο Πιρφορος πηγε με τον Μολδαβια ενω ηταν να παω με το που ακουσα οτι θα παει ο Πιρφορος απλος δεν πηγα (αν θυμαστε ο Πιτσι ελεγε οτι ειναι σαγινευτικος αντρας και τετοια.Εγω ειχα πει οτι ειναι αηδιαστικος).Τελικα οχι μονο αηδιαστκος ηταν αλλα την επεφτε αγαρμπα και εδιωχνε της γκομενες.Ασε που την επεφτε και στη γκομενα του Πίτσι
!Ενα αλλο προβλημα ειναι η γλωσσα αν δεν την ξερεις ξεχνα το!Μην πας καλητερα.Ενα αλλο λαθος για καποιον που παει καπου για Πορνοτουρισμο ειναι να καθεται συνεχεια σε μαγαζια που ειναι για ξενους εκει απλος πανε γκομενες που ψαχνουν για ξενους και ειναι πονηρεμενες.Το ιδιο και με μια γυναικα που μιλαει Αγγλικα εκει ο κοσμος δεν μαθαινει Αγγλικα μονο οι πουτανες και αυτες που ψαχνουν για ξενους με το αζημιωτο παντα.Τωρα θα μου πειτε γιατι τον Πίτσι που οι γυναικες τον γουσταρουν πηγαν να τον βαλουν να τους παρει πραγματα και αρκετες του ζητησαν και λεφτα και εμενα δεν μου ζηταγαν τιποτα?Η απαντηση ειναι η εξης.Ο Πιτσι ειναι σαν παιδακι και ντυνεται πολυ φτηνα αυτο ειναι το μεγαλο λαθος του.Αν θελετε οι γκομενες να σας δουνε για κατι σοβαρο πρεπει να εμπνεετε μια χλιδη,να εχετε στυλ και ντυσιμο.Οι γκομενες μετα την γνωρημια μαζι του καταλαβαιναν οτι μαζι του δεν προκειται να ειναι για πολυ καιρο οποτε τον βαζαν να τους παρει πραγματα αφου δεν τον βλεπαν σαν κατι σοβαρο.Εμενα δεν με βαλαν να τους παρω τιποτα ουτε και πηγαν να μου φανε λεφτα.Βεβαια θελαν κατι παραπανω απο 'μενα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Δηλαδη να μου τα φανε ολα μια και καλη
!
Αν ειναι Ντοπιος Μολδαβος σχετικα νεος (οχι κανας 50+) και μενει εκει ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ
και εσενα δεν σε εχω δει σε φωτογραφια και δεν μπορω να ξερω αν θα εχεις επυτηχια
.Παντος θα περασεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ.Αν πας με Ελληνες ή θα
ή θα τα σκας στις γκομενες χοντρα για να
! (θα εχεις διαβασει σε παλια ποστ πως ζητανε 100ρικα στις ντισκο για
).Ισως με βοηθισεις κιολας μεσω του φιλου σου γιατι θα χρειαστω να νοικιασω ενα διαμερισμα για ενα μηνα στο Κισινιωφ (σκεφτομαι να ξαναπαω τον Οκτωβριο θελω ενα διαμερισμα μεχρι 200 Ευρω το μηνα οχι κεντρο,η πολη ειναι μικρη και οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες.λογικη τιμη για ενα μηνα) Τιρασπολ εχω και γκομενες που θελουν να παω να μεινω μαζι τους (μια δεν μου καθησε μου ειπε στο Skype οτι αν την
δεν θα την επαιρνα μετα ποτέ Αγια Πετρουπολη
) και φιλους.Κισινιωφ επειδη εκατσα λιγο δεν εχω ακομα τετοιους γνωστους.Θα σου στειλω ΠΜ να μου πεις σχετικα αν πας και κρατισεις μαζι του επαφη του λες για μενα.