Επισκέπτης
μπα εγω ρε συ θα παρω κατι της ηλικιας μου πιαΣιγα μην δωσει καποιος 14 χιλιαρικα οταν μπορεις με αυτα τα λεφτα να παρεις καγιεν πλεον.
Και του ριχνεις και κανα 2χιλιαρο.
λεω για τουτο
μπα εγω ρε συ θα παρω κατι της ηλικιας μου πιαΣιγα μην δωσει καποιος 14 χιλιαρικα οταν μπορεις με αυτα τα λεφτα να παρεις καγιεν πλεον.
Και του ριχνεις και κανα 2χιλιαρο.
Να σου πουλησω το type-r μου τυπε,που θελω να παρω το καινουργιο που βγαινε του χρονου
οχι χοντα φιλε μουΝα σου πουλησω το type-r μου τυπε,που θελω να παρω το καινουργιο που βγαινε του χρονου
με 250 αλογακια;
Μονο αυτο μπορεις να εχεις εσυΝα σου πουλησω το type-r μου τυπε,που θελω να παρω το καινουργιο που βγαινε του χρονου
με 250 αλογακια;
Γαμησε τα ειχα κανει και μετατροπη σε αεριο αλλα μου εκανε πολλα νερα και το γυρισα παλι σε βενζινη..Αλλα δεν το αλλαζω φιλε τρομερο αυτοκινητο.οχι χοντα φιλε μου
και δεν θα παρω διλιτρο με ελληνικες πινακιδες
ντιζελακι απο μπουλγκαρισταν
Ασε δημητρακη μου εσυ χωρις την μαμα και τον μπαμπα ουτε τυροπιτα δεν μπορεις να παρεις.Μονο αυτο μπορεις να εχεις εσυ
για κανονικο λιγακι δυσκολο
Μακαρι να ηταν τοσο πλουσιοι οι γονεις μουΑσε δημητρακη μου εσυ χωρις την μαμα και τον μπαμπα ουτε τυροπιτα δεν μπορεις να παρεις.
Καλα με το γκαζι δεν εχει προβλημα μονο τα Ford μετα απο 100.000χλμ βαρανε βαλβιδες (πρεπει καθε 5000 να πηγαινεις 2 ντεποζιτα με βενζινη για να λυπαινοντε οι βαλβιδες).Καλα αυτο δεν εχει καθολου πορτμπαγκαζ που ζωρεσε ολοκληρος θερμοσυφωνας? Το γκαζι εδω ειναι μιση τιμη απο τη βενζινη.Μεθανιο εχει στην Ελλαδα? ειναι ακομα πιο φτηνο 3 φορες φτηνοτερο απο τη βενζινηΓαμησε τα ειχα κανει και μετατροπη σε αεριο αλλα μου εκανε πολλα νερα και το γυρισα παλι σε βενζινη..Αλλα δεν το αλλαζω φιλε τρομερο αυτοκινητο.
Μονο προπανιο και βουτανιο εχειΜακαρι να ηταν τοσο πλουσιοι οι γονεις μου Καλα με το γκαζι δεν εχει προβλημα μονο τα Ford μετα απο 100.000χλμ βαρανε βαλβιδες (πρεπει καθε 5000 να πηγαινεις 2 ντεποζιτα με βενζινη για να λυπαινοντε οι βαλβιδες).Καλα αυτο δεν εχει καθολου πορτμπαγκαζ που ζωρεσε ολοκληρος θερμοσυφωνας? Το γκαζι εδω ειναι μιση τιμη απο τη βενζινη.Μεθανιο εχει στην Ελλαδα? ειναι ακομα πιο φτηνο 3 φορες φτηνοτερο απο τη βενζινη
Εσυ τα εχεις πει ρε δημητρακη,οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.Τοτε πως αγορασες διαμερισματα οπως λες και σιδερενια αλογα;Και πως ζεις χωρις να εργαζεσαι;Α ξεχασα,σου τα πηρανΜακαρι να ηταν τοσο πλουσιοι οι γονεις μου Καλα με το γκαζι δεν εχει προβλημα μονο τα Ford μετα απο 100.000χλμ βαρανε βαλβιδες (πρεπει καθε 5000 να πηγαινεις 2 ντεποζιτα με βενζινη για να λυπαινοντε οι βαλβιδες).Καλα αυτο δεν εχει καθολου πορτμπαγκαζ που ζωρεσε ολοκληρος θερμοσυφωνας? Το γκαζι εδω ειναι μιση τιμη απο τη βενζινη.Μεθανιο εχει στην Ελλαδα? ειναι ακομα πιο φτηνο 3 φορες φτηνοτερο απο τη βενζινη
Παντος οχι οι γονεις μου!Απο αυτους κατι ψιχουλα παιρνω που δεν φτανουν ουτε να ζησωΕσυ τα εχεις πει ρε δημητρακη,οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.Τοτε πως αγορασες διαμερισματα οπως λες και σιδερενια αλογα;Και πως ζεις χωρις να εργαζεσαι;Α ξεχασα,σου τα πηραν
και σε συντηρουν οι γκομενες.Το εχεις επισημανει παλαιοτερα.
Προπανιο εδω εχει πολλα πρατηρια του εχω βαλει κ'εγω 4ης γεννιας υπαρχει και 5ης που αναμυγνυει βενζινη με γκαζι (76% γκαζι 24% βενζινη) αλλα κοστιζει κοντα 4000 Ευρω και το βαζουνε μονο στην Ιταλια.Εδω εχει μονο 3 πρατηρια με Μεθανιο το Μεθανιο ειναι σχεδον τσαμπα αλλα το κακο ειναι οτι με ενα θερμοσυφωνα 100 λιτρων κανεις με το Μεθανιο μονο 200 χλμ. ενω με το προπανιο κανεις 600-650 (μιλαω για ενα απλο αμαξι 1600 κυβικων) εγω με μπαλονι 100 λιτρα (χωραει 87 λιτρα το καλοκαιρι και95 λιτρα το χειμωνα γκαζι περιπου) κανω κοντα 400 χλμ.Το μεθανιο ειναι επικυνδινο και θελει αλλους θερμοσυφωνες με πιο χοντρο σιδερο γιατι εχει πιο ψιλη πιεση.Μονο προπανιο και βουτανιο εχει
Αφου ειναι φτωχος λαος οι ανθρωποι.Δεν ειναι για κοροιδια αυτο.Στην ΠΜΡ ειχε πολλα αυτοκινητα με Μεθανιο ολα τα υπολοιπα ηταν με γκαζι δεν νομιζω να υπηρχε κανενα αυτοκινητο χωρις γκαζι στη Μολδαβια!Και πηγαινανε και σαν της πάπιες με 60 για να μην καινε
Αν ο ανθρωπος που θα μεινεις ειναι ντοπιος με γνωρημιες εκει τοτε να πας σιγουρα θα σου βρει να αν οχι τσαμπα με 400-500 λε'ι' την ωρα σιγουρα (25-31 Ευρω).Αν ειναι κανενας Ελληνας 50αρης που σου κανει τον εξυπνο και τον ξερολα θα βρεις μονο με 100 Ευρω την ωρα να απο την ντισκο.Για τα μαγαζια εκει δυσκολο να μπεις τσαμπα γιατι ειναι πειναντεοι!Αν και η εισοδος ακριβη δεν ειναι.Παντος εκει και τη δεκαρα κοιτανε!Σχετικα με το αν θα βγαλεις γκομενες εξαρταται απο την εμφανιση σου το ολο στυσιμο σου Παντος σαν εμπειρια αξιζει να παει κανεις.Χειμωνα μην πας κανει κρυο αν δεν εχεις προβλημα με τη ζεστη πηγαινε καλοκαιρι αν δεν σου αρεσει η πολυ ζεστη πηγαινε Οκτωβριο.Μήτσο για πες, ρε φίλε. Οι Μολδαβές γαμιούνται εύκολα γενικά χωρίς φράγκα; Έχω μια άκρη για τσάμπα διαμονή και να κυκλοφορήσω σε μαγαζιά. Φυστικώνω άνετα ή πρέπει να τις χρυσώσω τις καριόλες; Γιατί αν είναι να τα σκάσω καλύτερα να πάω καμιά Ταιλάνδη που μ' αρέσουν και οι ασιάτισσες...
Του στελακη ομως οι φιλοι σου δεν του εκαναν κανα κονε και την εβγαλε με μαλακια καθε μερα ο ανθρωπος.τσαμπα πηγε.Αν ο ανθρωπος που θα μεινεις ειναι ντοπιος με γνωρημιες εκει τοτε να πας σιγουρα θα σου βρει να αν οχι τσαμπα με 400-500 λε'ι' την ωρα σιγουρα (25-31 Ευρω).Αν ειναι κανενας Ελληνας 50αρης που σου κανει τον εξυπνο και τον ξερολα θα βρεις μονο με 100 Ευρω την ωρα να απο την ντισκο.Για τα μαγαζια εκει δυσκολο να μπεις τσαμπα γιατι ειναι πειναντεοι!Αν και η εισοδος ακριβη δεν ειναι.Παντος εκει και τη δεκαρα κοιτανε!Σχετικα με το αν θα βγαλεις γκομενες εξαρταται απο την εμφανιση σου το ολο στυσιμο σου Παντος σαν εμπειρια αξιζει να παει κανεις.Χειμωνα μην πας κανει κρυο αν δεν εχεις προβλημα με τη ζεστη πηγαινε καλοκαιρι αν δεν σου αρεσει η πολυ ζεστη πηγαινε Οκτωβριο.
Αν ο ανθρωπος που θα μεινεις ειναι ντοπιος με γνωρημιες εκει τοτε να πας σιγουρα θα σου βρει να αν οχι τσαμπα με 400-500 λε'ι' την ωρα σιγουρα (25-31 Ευρω).Αν ειναι κανενας Ελληνας 50αρης που σου κανει τον εξυπνο και τον ξερολα θα βρεις μονο με 100 Ευρω την ωρα να απο την ντισκο.Για τα μαγαζια εκει δυσκολο να μπεις τσαμπα γιατι ειναι πειναντεοι!Αν και η εισοδος ακριβη δεν ειναι.Παντος εκει και τη δεκαρα κοιτανε!Σχετικα με το αν θα βγαλεις γκομενες εξαρταται απο την εμφανιση σου το ολο στυσιμο σου Παντος σαν εμπειρια αξιζει να παει κανεις.Χειμωνα μην πας κανει κρυο αν δεν εχεις προβλημα με τη ζεστη πηγαινε καλοκαιρι αν δεν σου αρεσει η πολυ ζεστη πηγαινε Οκτωβριο.
Συγγνωμη ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!Δεν τον εχω γνωρισει και δεν εχω μιλησει ποτέ μαζι του.Δεν ξερω καθολου πως ειναι?το γραφω ξεκαθαρα αν περιμενει απο τους εκει Ελληνες να του βρουνε γκομενες και δεν θελει να δωσει τα λεφτα που εγραψα παραπανω ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ!Αν ομως εχει γνωστο Μολδαβο μπορει να τον βοηθισει παρα πολυ.Ας μας γραψει ο φιλος πρωτα τι γνωστο εχει στη Μολδαβια και τοτε θα μπορεσω να του απαντησω.Του στελακη ομως οι φιλοι σου δεν του εκαναν κανα κονε και την εβγαλε με μαλακια καθε μερα ο ανθρωπος.τσαμπα πηγε.
Συγγνωμη ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!Δεν τον εχω γνωρισει και δεν εχω μιλησει ποτέ μαζι του.Δεν ξερω καθολου πως ειναι?το γραφω ξεκαθαρα αν περιμενει απο τους εκει Ελληνες να του βρουνε γκομενες και δεν θελει να δωσει τα λεφτα που εγραψα παραπανω ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ!Αν ομως εχει γνωστο Μολδαβο μπορει να τον βοηθισει παρα πολυ.Ας μας γραψει ο φιλος πρωτα τι γνωστο εχει στη Μολδαβια και τοτε θα μπορεσω να του απαντησω.
Ντόπιος. Φίλος και συνεργάτης στενού συγγενή. Έχουμε γνωριστεί εδώ και με έχουν καλέσει επανειλημμένα.
Συγγνωμη ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!Δεν τον εχω γνωρισει και δεν εχω μιλησει ποτέ μαζι του.Δεν ξερω καθολου πως ειναι?το γραφω ξεκαθαρα αν περιμενει απο τους εκει Ελληνες να του βρουνε γκομενες και δεν θελει να δωσει τα λεφτα που εγραψα παραπανω ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ!Αν ομως εχει γνωστο Μολδαβο μπορει να τον βοηθισει παρα πολυ.