Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσαρα εχεις κανει μποξ? με εφτιαξες τωρα
Ρωτα το Fidel να σου πει.Οταν καθομασταν στο ILLY τη Νιεφσκι το βραδυ τοτε που ειχαν ερθει εγω ο Φιντελ και ο Πιτσιλιστης περασανε τυχαια και μας χαιρετησανε κατι φιλοι μου απο το Καζαχσταν που καναμε μαζι μποξ τη δεκαετια του '90.

Επισκέπτης
Ρωτα το Fidel να σου πει.Οταν καθομασταν στο ILLY τη Νιεφσκι το βραδυ τοτε που ειχαν ερθει εγω ο Φιντελ και ο Πιτσιλιστης περασανε τυχαια και μας χαιρετησανε κατι φιλοι μου απο το Καζαχσταν που καναμε μαζι μποξ τη δεκαετια του '90.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΞ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΟΞ
ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΚΙΣΙΝΑΟΥ/ΜΟΛΔΑΒΙΑ

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΣ

αυτα

αν θε να γραωεις τα επιτευγματα σου εδω ¨
αρχιτρολε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΞ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΟΞ
ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΚΙΣΙΝΑΟΥ/ΜΟΛΔΑΒΙΑ

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΣ

αυτα

αν θε να γραωεις τα επιτευγματα σου εδω ¨
αρχιτρολε
Ε τωρα βαζεις λαδι στην φωτια και θα σε αρχισει παλι

Επισκέπτης
Γιατι να με αρχισει;;;
εχουν σχεση με Μολδαβια αν εχει κανει μποξ ο δημητρακης;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι να με αρχισει;;;
εχουν σχεση με Μολδαβια αν εχει κανει μποξ ο δημητρακης;;;;
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΜΕΣΑ εβαλα ενα παραδηγμα τον Κολια Βαλουεφ για να μη βαλω Ελληνα Μποξερ και μου λετε  :jerking:!Το στυλ του  ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.Δεν νομιζω οτι μοιαζετε οποτε δεν εχεις καμια σχεση εσυ :2funny:Ουτε εμεσα ουτε αμεσα.Δεν μιλαμε για χοντρους σημερα αλλα για μποξερ :2funny:και αναλυουμε αν αρεσουν στις γκομενες στη Μολδαβια αρα εχει σχεση με το θεμα

Επισκέπτης
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΜΕΣΑ εβαλα ενα παραδηγμα τον Κολια Βαλουεφ για να μη βαλω Ελληνα Μποξερ και μου λετε  :jerking:!Το στυλ του  ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.Δεν νομιζω οτι μοιαζετε οποτε δεν εχεις καμια σχεση εσυ :2funny:Ουτε εμεσα ουτε αμεσα.Δεν μιλαμε για χοντρους σημερα αλλα για μποξερ :2funny:και αναλυουμε αν αρεσουν στις γκομενες στη Μολδαβια αρα εχει σχεση με το θεμα

οκ

ο αστυνομικος ειναι οργανο
οργανο ειναι το μπουζουκι
αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι

ο κολια Βαλουεφ κανει μποξ και δεν αρεσει στις γυναικες
ο δημητρακης παλι κι αυτος ειναι μποξερ
αρα κι αυτος δεν αρεσει στις γυναικες

οκ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οκ

ο αστυνομικος ειναι οργανο
οργανο ειναι το μπουζουκι
αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι

ο κολια Βαλουεφ κανει μποξ και δεν αρεσει στις γυναικες
ο δημητρακης παλι κι αυτος ειναι μποξερ
αρα κι αυτος δεν αρεσει στις γυναικες

οκ
Εχει σταματησει το μποξ ο δημητρακης  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει σταματησει το μποξ ο δημητρακης  :grin:
Μποξ εκανα 2,5 χρονια και οχι επαγγελματικα και ουτε σε αγωνες ειχα κατεβει.Μποξερ δεν ειμαι αστονα να φυγει παλι βλακειες θα γραψει.Ολοι εχουνε μεινει την τελευταια φορα που πηγανε Ρωσσια.

Επισκέπτης
Μποξ εκανα 2,5 χρονια και οχι επαγγελματικα και ουτε σε αγωνες ειχα κατεβει.Μποξερ δεν ειμαι αστονα να φυγει παλι βλακειες θα γραψει.Ολοι εχουνε μεινει την τελευταια φορα που πηγανε Ρωσσια.
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι εδω ειναι για μολδαβια;;;;;
γαμω την ρωσσια μου γαμω
χεστηκαμε αν εκανες μποξ
ομοιως κι αν πηγες μπαϊκονουρ και εγινες κοσμοναυτης

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι εδω ειναι για μολδαβια;;;;;
γαμω την ρωσσια μου γαμω
χεστηκαμε αν εκανες μποξ
ομοιως κι αν πηγες μπαϊκονουρ και εγινες κοσμοναυτης

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ;;;
Ναι αναλυω τη διαφορα του γουστου των Μολδαβων και των Ελεηνιδων.Ενας που στην Ελλαδα με στυλ σαν τον Βαλουεφ θα εχει περαση στη Μολδαβια και στη Ρωσσια δεν θα τον κοιταξει καμια.Αυτο ειναι το σημαντικο της υποθεσης.Εσυ εδω τι σχεση εχεις.Ουτε Ρωσσια βλεπω να ξαναπηγαινεις ουτε Μολδαβια προκειται να πας.

Επισκέπτης
Ναι αναλυω τη διαφορα του γουστου των Μολδαβων και των Ελεηνιδων.Ενας που στην Ελλαδα με στυλ σαν τον Βαλουεφ θα εχει περαση στη Μολδαβια και στη Ρωσσια δεν θα τον κοιταξει καμια.Αυτο ειναι το σημαντικο της υποθεσης.Εσυ εδω τι σχεση εχεις.Ουτε Ρωσσια βλεπω να ξαναπηγαινεις ουτε Μολδαβια προκειται να πας.
ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΔΑΒΩΝ
ΓΚΕ ΓΚΕ;;;
ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Ή ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ

ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΑΝ ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΠΟΞ, ΠΑΣ ΝΤΙΣΚΟ, ΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑΧΙ, ΓΟΥΝΑ, ΧΛΑΜΥΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ

ΕΧΕΙ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΔΑΒΩΝ
ΓΚΕ ΓΚΕ;;;
ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Ή ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ

ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΑΝ ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΠΟΞ, ΠΑΣ ΝΤΙΣΚΟ, ΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑΧΙ, ΓΟΥΝΑ, ΧΛΑΜΥΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ

ΕΧΕΙ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ
Αγανακτησες

Επισκέπτης

Ε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΝΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!!!

O EΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΜΠΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΠΟΣΤ Η ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩ!  :headbang: ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ Η ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΤΕΡΕΪΤΟΡ  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολο κακια βγαζει :2funny:δεν καταλαβαινω τι θελει και γραφει?Βαριεμαι να τον ξαναρεζιλευω.Αυτος θα κανει καλοκαιρι στην Ελλαδα :2funny: τα εχουμε πει μην τα ξαναλεμε.Παντος ο Στέλιος ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ σε μερικα πραγματα το  :knockinb: δεν ειναι και τοσο ευκολο στη Μολδαβια και δεν ειναι δυσκολο να μεινει κανεις αγαμητος.Μη νομιζεις οτι φταιει αυτος που εφυγε αγαμητος :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατι που μου εκανε αντυπωση ειναι οτι τα τυχερα παιχνηδια κουλοχερηδες ειναι ακομα νομιμα στη Μολδαβια!Ρωσσια μας τα εχουν απαγορευσει εδω και μερικα χρονια.Η αλυσιδα Vulcan εχει πολλα καζινο στην πολη.Στη φωτο φενεται και το πιο δημοφιλης αμαξι στη Μολδαβια LOGAN με τη διαφορα οτι στη Ρωσσια εχει αλλη μασκα και ειναι Ρενό ενω στη Μοδαβια Ντάτσια.Αν και στο Ρωσσικο Logan (ειναι Ρωσσικης συναρμολογισης!που δεν ειναι οτι καλητερο) τα αναταλλακτηκα του γραφουνε Dacia ακομα και τα τζαμια του!
[youtube=425,350]CJSvFUtjRyo[/youtube]

Συνημμένα

• IMG_0417a.jpg
    IMG_0417a.jpg
    174,5 KB · Εμφανίσεις: 78

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει και μερικα σουσι,Στο Τιρασπολ στη ντισκο Βιλυι ηταν ακριβοτερο απο την Αγια πετρουπολη στο Κκισινιωφ που κοιταξα οι τιμες στο Σούσι οχι και πολυ φτηνοτερες  απο την Αγια πετρουπολη (ισως επειδη Αγια Πετρουπολη εχω καρτα εκπτωσης 15%-35% εξαρταται απο την αλυσιδα εστιατοριων).Αν καποια γκομενα θελει να σας παει εκει ξανασκεφτητε το μπορει να σας φυγουνε και πανω απο 50 Ευρω :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0434a.jpg
    IMG_0434a.jpg
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_0436a.jpg
    IMG_0436a.jpg
    110,8 KB · Εμφανίσεις: 47

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι πολεις τους γενικα εχουν πολυ πρασινο και αυτο μετριαζει καπως τη ζεστη που το καλοκαιρι πρεπει να ειναι ανυποφορη.Η πρωτη φοτο ειναι η θεα απο το μπαλκονι μου στο Τιρασπολ το φοιτο αυτο οσοι γνωριζουν θα δουνε οτι ειναι ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ!Το σεπτεβρη,Οκτωβρη πρεπει να βγαζει σταφυλια!Η δευτερη φωτο ειναι απο το Κισινιωφ το βραδυ

Συνημμένα

• IMG_0269a.jpg
    IMG_0269a.jpg
    237,7 KB · Εμφανίσεις: 71
  • IMG_0437a.jpg
    IMG_0437a.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 51

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευτυχως σημερα βρηκα λιγο χρονο και μπορεσα να κανω αυο το μικρο φωτορεπορταζ.Θα δειτε μερικα κτηρια κυβερνητικα χτισμενα επι Ε.Σ.Σ.Δ το πρωτο ειναι στο Τιρασπολ και το δευτερο στο Κισινιωφ.

Συνημμένα

• IMG_0286a.jpg
    IMG_0286a.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 62
  • IMG_0442a.jpg
    IMG_0442a.jpg
    117,6 KB · Εμφανίσεις: 56

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εχει και μερικα σουσι,Στο Τιρασπολ στη ντισκο Βιλυι ηταν ακριβοτερο απο την Αγια πετρουπολη στο Κκισινιωφ που κοιταξα οι τιμες στο Σούσι οχι και πολυ φτηνοτερες   απο την Αγια πετρουπολη (ισως επειδη Αγια Πετρουπολη εχω καρτα εκπτωσης 15%-35% εξαρταται απο την αλυσιδα εστιατοριων).Αν καποια γκομενα θελει να σας παει εκει ξανασκεφτητε το μπορει να σας φυγουνε και πανω απο 50 Ευρω :2funny:
Αν πας μεχρι εκει τα 50 ευρο θα σκεφτεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πας μεχρι εκει τα 50 ευρο θα σκεφτεις
Ναι θα τα σκεφτεις!Γιατι αν πας 4ης φορες με μαλακισμενες εκει που μετα θα σου φυγουνε και δεν θα της  :knockinb: ειναι 200 Ευρω
Ντόπιος. Φίλος και συνεργάτης στενού συγγενή. Έχουμε γνωριστεί εδώ και με έχουν καλέσει επανειλημμένα.
Σου εστειλα ΠΜ ψαχνω για διαμερισμα στο Κισινιωφ τον Οκτωβρη για ενα μηνα.Αν μπορει ο φιλος σου να μου βρει  (δε νομιζω οτι θα του ειναι και τοσο δυσκολο)γιατι οι Ελληνες του Thread εχουνε χαθει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom