Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι οπως ειναι ουτε με 50 Ευρω  :knockinb: οι Ελληνες της Μολδαβιας εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι οτι πιο θλυβερο υπαρχει.Συμφωνα με τον Πίτσι κατι παπουδες παντρεμενοι με κατι 45αρες Μολδαβες που οι περισσοτερες δουλευαν καθαρηστριες στην Ελλαδα.Μου μιλησε για εναν Ελληνα αγροτη που λεει καλιεργει ηλιοσπορους και εχει παγκο στο παζαρι και πηγαινει και τους πουλαει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Ειχα πεθανει στα γέλια που μου το ελεγε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλα δεν πηγες να τους δεις?Στα 2 Ελληνικα εστιατορια καθονται.Κατι θλυβεροι τυποι που ειναι για λυπιση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:,γιατι ρε εισαι τοσο κακος,εγω κατι μοντελοπαιδαραδες ειδα στην μολδαβια δεν ειδα κανα παππου.

Που να βλεπες το τερας της φυσεως  :grin: τον μαγειρα στο μαλ στο μυκονος,ηταν η μασκωτ των ελληνων της μολδαβιας,μια φατσα θεε μου σαν γουρουνι ορθιο ηταν  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:,γιατι ρε εισαι τοσο κακος,εγω κατι μοντελοπαιδαραδες ειδα στην μολδαβια δεν ειδα κανα παππου.

Που να βλεπες το τερας της φυσεως  :grin: τον μαγειρα στο μαλ στο μυκονος,ηταν η μασκωτ των ελληνων της μολδαβιας,μια φατσα θεε μου σαν γουρουνι ορθιο ηταν  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορω να το σκεφτω :2funny:πιο ασχημος απο το Shinohalia?Κατι σαν κ'αυτον δηλαδη? ή ακομα πιο χάλια? (Αυτον εδω τον βρηκα στο 24open  :2funny:εριξα πολυ γέλιο).Εγω σε αυτα τα μερη δεν πηγα μη με δει καμια γκομενα με αυτα τα τερατα :2funny:Το Μυκονος τι τιμες εχει?Λενε οτι ειναι πανακρυβο.Σκεψου καταντια παντος να φευγει κανεις απο την Ελλαδα για να πηγαινει να δουλεψει μαγειρας στη Μολδαβια :2funny:Ποσο αποτυχημενος πρεπει να ειναι κανεις :rockon:χειροτερος και απο το Βλακμαν που ειναι το γκαρσονι των Γερμανων.Το κακο ειναι οτι βλεπουν αυτα τα ζωα και βγαζουνε κακα συμπερασματα για τους Ελληνες! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• skyloharas1.jpg
    skyloharas1.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 76

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Τον Ελληνα αγροτη τον ειδες? :2funny:Οταν μου το ειπε ο Πιτσι ειχα πεθανει στα γέλια :2funny:νομιζα οτι μου κανει πλακα :2funny:Μου το ελεγε σοβαρα.Λεει καλιεργει ηλιοσπορους και πηγαινει και πηγαινει και τους πουλαει στη λα'ι'κη :2funny:Τοση καταντια πια :2funny:ΕΛΕΟΣ!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορω να το σκεφτω :2funny:πιο ασχημος απο το Shinohalia?Κατι σαν κ'αυτον δηλαδη? ή ακομα πιο χάλια? (Αυτον εδω τον βρηκα στο 24open  :2funny:εριξα πολυ γέλιο).Εγω σε αυτα τα μερη δεν πηγα μη με δει καμια γκομενα με αυτα τα τερατα :2funny:Το Μυκονος τι τιμες εχει?Λενε οτι ειναι πανακρυβο.Σκεψου καταντια παντος να φευγει κανεις απο την Ελλαδα για να πηγαινει να δουλεψει μαγειρας στη Μολδαβια :2funny:Ποσο αποτυχημενος πρεπει να ειναι κανεις :rockon:χειροτερος και απο το Βλακμαν που ειναι το γκαρσονι των Γερμανων.Το κακο ειναι οτι βλεπουν αυτα τα ζωα και βγαζουνε κακα συμπερασματα για τους Ελληνες! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πιο αθλιος ειναι ακομα και απο αυτον στη φοτο,δεν ειναι τοσο η ασχημια του, σου βγαζει μια απεχθεια με το υφακι του,μονο που τον βλεπεις για φτυσιμο ειναι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τον Ελληνα αγροτη τον ειδες? :2funny:Οταν μου το ειπε ο Πιτσι ειχα πεθανει στα γέλια :2funny:νομιζα οτι μου κανει πλακα :2funny:Μου το ελεγε σοβαρα.Λεει καλιεργει ηλιοσπορους και πηγαινει και πηγαινει και τους πουλαει στη λα'ι'κη :2funny:Τοση καταντια πια :2funny:ΕΛΕΟΣ!
Ενταξει ολοι γεροι ειναι κει δεν εχει και κανα νεο,συνταξιουχοι ειναι, παντρεμενοι με μολδαβες,αυτος θα το κανε φανταζομαι για εξτρα λεφτα ενταξει καλη ειναι η πολη να πας να μεινεις κανα χρονο αλλα πολυ μιζερια σου βγαζει σα μερος ,με τα χαμοσπιτα τις τρωγλες,δεν εχει πουθενα να πας αναγκαστικα γινεσαι θαμωνας του μολντο στο τελος.

1 καφε εχει 1 μακντοναλντ,αν εισαι νεος σκυλοβαριεσαι  την ζωη σου,ενταξει μουναρες οι γκομενες αλλα που να τις κολλησεις στο δρομο θα τις κολλας  σαν τον καγκουρα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Περιμενουμε ανταποκριση απο τον στικυ ταιμ να μας πει ποσες γαμησε τωρα που θα παει,εγω λεω 4 θα φαει τουλαχιστον,να δουμε θα πιασει αυτο τον ΕΦΙΚΤΟ  :grin: στοχο σε 2 μερες :helpplea:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Περιμενουμε ανταποκριση απο τον στικυ ταιμ να μας πει ποσες γαμησε τωρα που θα παει,εγω λεω 4 θα φαει τουλαχιστον,να δουμε θα πιασει αυτο τον ΕΦΙΚΤΟ  :grin: στοχο σε 2 μερες :helpplea:

Σιγα ρε φιλε θα σκισης κανενα καλτσόν ......  2 και ειναι μια χαρα ακου 4. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εσυ ποσες καταφερες στον μηνα που εμεινες;;;;;;;;;  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Δεν θυμαμαι να αναφεθηκες ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος ειναι ο ΕΦΙΚΤΟΣ΅στοχος σου και χωρις να βαλεις το χερι στην τσεπη???????????

Ο Δημητρακης οταν αναφερεται σε προσωπικες του εμπειριες τα παει τελεια...
οταν αναφερεται σε πληροφοριες που του ειπαν αλλοι  χανει πολυ ας το προσεξει λιγο.
Ο πιτσης του εχει πει πολλες ανακριβειες για να γελαση μαζι του και οχι να πληροφορηση μαλακιες του Πιτση πολλες μισες αληθειες και μισα παραμυθια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Kαι καλα ,τα παιδια που ειναι εκει μονιμοι λενε οτι χωρις 50ευρο σε ακριβα εστιατορια δεν γαμας?
Τι τελικα ισχυει,μπερδευτηκα  :-

50 ευρω για εστιατώριο στην Μολδαβία;;;;;;;;;;;;;  πατε καλα ρε;;;;;;;; ποιος λεει τετοιες μπούρδες;;;;;;;;;
Σιγουρα κατι μαλακες αγαμητοι που πιστευουν οτι με θα εντυπωσιαουν οσο ποιο πολλα ξοδεψουν,
συγνωμη αλλα ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Υπαρχουν πολοι καλες επιλογες  και με λιγα μπορεις να κανεις το κοματι σου εδω εχει δικιο ο Δημητρακης αν εισαι αθλιος κακοντυμενος και αγενής ε τοτε να πατε και να δωσετε οχι 50 αλλα 100 και 200 για εστατωριο.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγα ρε φιλε θα σκισης κανενα καλτσόν ......  2 και ειναι μια χαρα ακου 4. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εσυ ποσες καταφερες στον μηνα που εμεινες;;;;;;;;;  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ποιος ειναι ο ΕΦΙΚΤΟΣ΅στοχος σου και χωρις να βαλεις το χερι στην τσεπη???????????

οταν αναφερεται σε πληροφοριες που του ειπαν αλλοι  χανει πολυ ας το προσεξει λιγο.
Ο πιτσης του εχει πει πολλες ανακριβειες για να γελαση μαζι του και οχι να πληροφορηση μαλακιες του Πιτση πολλες μισες αληθειες και μισα παραμυθια.
Δεν ξερω μπορει :think:γ'αυτο ομως λεω οτι μου το ειπε ο Πιτσι.Ειχα την ατυχια οταν πεταγα για Αγια Πετρουπολη να πεταει την ιδια ωρα το αεροπλανο για Αθηνα.Δεν καταλαβα πως παει?Ενα αεροπλανο παει στην αρχη Αθηνα μετα Λαρνακα ή το αντιθετο?ή απλως ειχανε κανει λαθος.Εγραφε παντος μια πτηση για Αθηνα-Λαρνακα Παντος ειχε και Κυπριους.Αν εβλεπες τους Ελληνες που περιμεναν το αεροπλανο ητανε χεσε τον εναν και κατουρα τον αλλον :2funny:με κατι παλια ρουχα οι περισσοτεροι χοντροι και ολοι αθλιοι! :2funny:μου θυμιζανε Ελληνες μεταναστες στη Γερμανια τη δεκαετια του '60-'70  :rockon:!Μιλαμε για μεγαλη καταντια.Πρεπει να ειναι ακομα πιο τραγικοι απο οπως μου τους περιεγραψε ο Πίτσι αν ειναι σαν κ'αυτους οι Ελληνες εκει :rockon:!Ενα αλλο που εχει πλακα ειναι οτι οταν οι Μολδαβες,Ουκρανες πηγαινουν πισω κοιτανε να βαλουνε τα καλητερα ρουχα που εχουν κουβαλανε και κανενα αρωμα μαζι και ενα (ακριβο) κινητο (για τα Μολδαβικα δεδομενα) το παιζουν και καλα πετυχημενες πρωτευουσιανες :2funny: αλλο αν δουλευουνε σε κανα εστιατοριο 24ωρα για πενταροδεκαρες :2funny: (με τα δεδομενα Μοσχας,Αγιας Πετρουπολης) ειδα και τετοιες στο αεροδρομιο :2funny:.Τον Οκτωβριο αν ολα πανε καλα θα ξαναπαω πιο οργανωμενος πια γιατι μου αρεσε το κλιμα και ο κοσμος παρα πολυ.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα ρε φιλε θα σκισης κανενα καλτσόν ......  2 και ειναι μια χαρα ακου 4. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εσυ ποσες καταφερες στον μηνα που εμεινες;;;;;;;;;  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

οταν αναφερεται σε πληροφοριες που του ειπαν αλλοι  χανει πολυ ας το προσεξει λιγο.
Φυσικα και και το ειπα αστειευομενος οτι θα γαμησει 4 ,με την ψωλη στα σκελια θα φυγει εκτος αν πληρωσει κανα 100αρι στο δεζαβου.
Οπιτσι φιλαρακι δεν ειπε καμια ανακριβεια ουτε ο δημητρακης ανακριβειες λεει, ο μολντο και αλλοι παλιοι που ειναι εκει λενε,το οτι δεν εχουμε διαθεση να ερθουμε σε αντιπαραθεση και να μαλωνουμε εδω μεσα και αφηνουμε να λεγονται μαλακιες  απο αλλους δεν σημαινει οτι ελεγε μαλακιες ο πιτσι.

Ποια ειναι η πραγματικοτητα δηλαδη,οτι ο μολντο εχει γαμησει 500 γκομενες οπως λεει,καλα αν πληρωνει στο μακλερ κανα 20αρακι μπορει να γαμησε αλλιως χλωμο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
50 ευρω για εστιατώριο στην Μολδαβία;;;;;;;;;;;;;  πατε καλα ρε;;;;;;;; ποιος λεει τετοιες μπούρδες;;;;;;;;;
Σιγουρα κατι μαλακες αγαμητοι που πιστευουν οτι με θα εντυπωσιαουν οσο ποιο πολλα ξοδεψουν,
συγνωμη αλλα ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Υπαρχουν πολοι καλες επιλογες  και με λιγα μπορεις να κανεις το κοματι σου εδω εχει δικιο ο Δημητρακης αν εισαι αθλιος κακοντυμενος και αγενής ε τοτε να πατε και να δωσετε οχι 50 αλλα 100 και 200 για εστατωριο.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο τασος το εχει πει αυτο πολλες φορες και μαλιστα οταν ελεγα οτι μπορεις να τις πας για καφε πρωτο ραντεβου γελουσε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο μολντο να φερει κοσμο στην μολδαβια θελει τι θα πει ελα και θα φυγεις αγαμητος.

Θα πει γαμαμε ολη μερα,δεν κατουραμε ποτε κ.τ.λ  :2funny: :2funny: :2funny:.η μηπως ο τασος αν δεν ειχε τον φιλο(συνεργατη) μολδαβο να του πληρωνει καφεδες φαγητα,πρωι βραδυ θα γαμουσε τιποτα,οχι οτι τον εχω δει ποτε προσωπικα με γκομενα εγω ο ιδιος,απο οτι λεει ο ιδιος.

Ο τασος τον πληρωνε φαγητα καφεδες και εκεινος εκανε τον κραχτη να μιλαει στις γκομενες και να προσφερει και μια ασφαλεια ως μολδαβος σε μια γκομενα που θα βγαινε με ενα ξενο.

Ξερει γρι ρουμανικα ο τασος για να τις γαμησει,εκτος αν τις γαμουσε στα βουβα,χωρις τον μολδαβο τι θα γαμουσε.

Επαναλαμβανω φυσικα οτι οσο τον ξερω εγω τον τασο δεν τον ειδα ποτε με γκομενα οτι λεει ο ιδιος γνωριζω.

Ενταξει,γιατι πολλες μαλακιες εχουν ειπωθει και νομιζει ο κοσμος αν παει εκει θα ξεσκιστει να γαμαει μερονυχτα,το ιδιο και ως μονιμος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Οσο για μενα φιλε ασε τους εφικτους στοχους και τις παπαριτσες,εγω ειμαι πιο ομορφος απο το 90% των μολδαβων,τι να συζηταμε για στοχους και μαλακιες,αν θελω να γαμησω γαμαω παντου,φθανει να κολαω αβερτα,αναγκη εχω να λεω ιστοριες για αγριους οτι γαμαω και παπαριες.

Σε ενα νησι στην ελλαδα να παω, με την καταλληλη προετοιμασια διατροφικα κ.τ.λ,και αν θελω γαμαω 20 σε ενα μηνα, θα καθομαι εδω σαν τους πιρφοριδες να λεω ιστοριες για αγριους και να μαστεριζω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και στην μολδαβια  με ξερουν με κοντο μαλλι,με ειχε κουρεψει μια κατακαυμενη γουλι ,τα μαλλια μου ηταν μακρια παντα μοντελ λουκ οπως τα μοντελα,και καραφλας οσες επιτυχιες ειχα πολλες ηταν,στα καλυτερα μου στην ρουμανια που ειχα παει με κατι φιλαρακια με μακρυ μαλλι και καραφτιαγμενος,στο ξενοδοχειο 5 αστερων το φιλαρακι μου τους ειπε οτι ημουν μοντελο ινκογνιτο  :2funny: :2funny: :2funny:,που ηρθε απο ελλαδα και αν θελουν να βαλουν το ονομα μου στην τηλεοραση να διαφημιστουν.

Και αυτοι το πιστεψανε  :2funny: :2funny: :2funny:

Και βλεπω μια μερα το ονομα μου στην οθονη της τηλεορασης στο ξενοδοχειο στα ρουμανικα  χωρις να καταλαβαινω τι λεει,και μετα μου εξηγησε το φιλαρακι μου και γελουσα μια βδομαδα,χωρις να ειμαι και ιδιαιτερα ψηλος για να πεις οτι ειμαι μοντελο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οσο για μενα φιλε ασε τους εφικτους στοχους και τις παπαριτσες,εγω ειμαι πιο ομορφος απο το 90% των μολδαβων,τι να συζηταμε για στοχους και μαλακιες,αν θελω να γαμησω γαμαω παντου,φθανει να κολαω αβερτα,αναγκη εχω να λεω ιστοριες για αγριους οτι γαμαω και παπαριες.

Σε ενα νησι στην ελλαδα να παω, με την καταλληλη προετοιμασια διατροφικα κ.τ.λ,και αν θελω γαμαω 20 σε ενα μηνα, θα καθομαι εδω σαν τους πιρφοριδες να λεω ιστοριες για αγριους και να μαστεριζω
Κατουράμε καθολου ή ειναι χασιμο χρονου?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι εγινε εισαι ξυπνιος 5 η ωρα και ονειρευεσαι την αναπτυξη που ερχεται :grin:
Θα μπει σε λιγο ο μπλντεμορτ να συζητησετε μαζι ποσο ευτυχισμενοι ειστε,παρε κανα καπελο μονο να εχεις για τα φτυσιματα που θα τρως σε κανα 2 χρονια εδω μεσα αν και δεν βλεπω να εχεις αναγκη εσυ συνηθισμενος εισαι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φυσικα και και το ειπα αστειευομενος οτι θα γαμησει 4 ,με την ψωλη στα σκελια θα φυγει εκτος αν πληρωσει κανα 100αρι στο δεζαβου.
Οπιτσι φιλαρακι δεν ειπε καμια ανακριβεια ουτε ο δημητρακης ανακριβειες λεει, ο μολντο και αλλοι παλιοι που ειναι εκει λενε,το οτι δεν εχουμε διαθεση να ερθουμε σε αντιπαραθεση και να μαλωνουμε εδω μεσα και αφηνουμε να λεγονται μαλακιες  απο αλλους δεν σημαινει οτι ελεγε μαλακιες ο πιτσι.

Ποια ειναι η πραγματικοτητα δηλαδη,οτι ο μολντο εχει γαμησει 500 γκομενες οπως λεει,καλα αν πληρωνει στο μακλερ κανα 20αρακι μπορει να γαμησε αλλιως χλωμο

1. Φυσικα και αναφερθηκα οτι θα πληρωση το 100αρι δεν μιλησα για καμακι ειναι λιγο δυσκολο να το καταφερει εντος 2 ημερων διαμονη αλλα ποτε δεν ξερεις οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος  ολοκληρος.

2.ΠΙΤΣΗΣ τον ξερεις προσωπικα;;;;; σε πληροφορώ οτι εχει ενα θεμα με τον Δημητρακη και του αρεσει να τον κολαντριζει ισως δεν επρεπε να πω την λεξη ανακριβειες αλλα ειναι πειραχτηρη και θελει να λεει μερικες παπαριες με τον Δημητρακη το διασκεδαζει.
(ο Πιτση ειναι ο πορνοανηψιος μου)

3.Μολντο . δεν εχω συγκεκριμενη αποψη αλλα οποτε πηγα Μολδαβια ειχε παντα και καποια αλλη γκομενα να γαμηση εκτος της επισημης σχεσης του τωρα τι εκανε στο παρελθον και ειχε 500 γκομενες δεν το ξερω αλλα αν το διαιρεσεις στα 20 χρονια που ειναι εκτος Ελλαδος δεν ειναι και απιστευτο νουμερο ειναι εφικτο.

4.Τωρα το  πως αντιλαμβανεσαι εσυ και ο καθε ενας απο εμας το θεμα σεξοτουρισμος  ειναι ενα θεμα διαφορετικο για τον καθ'ενα  αλλη  αποψη εχεις εσυ αλλη εγω κλπ....
αλλες εμπειριες αλλη αισθηση των καταστασεων και των πραγματων ο καθ'ενας κινειτε οπως γνωριζει και  στο τελος  πρεπει να το εχεις μεσα σου αλιως αστο δεν λεει μενεις καλυτερα σπιτι σου μην πας πουθενα.

5. Θα συμφωνησω οτι οποιος δεν γαμαει στην ΕΔΡΑ ΤΟΥ δεν γαμαει πουθενα ουτε Ταυλάνδη......

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .........................
Απο τον χωρο των καλοκαιρινων διακοπων και θα βρεθουμε κατα Οκτωβριο ξανα στην Μολδαβια ελπιζω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι ηλικιες γκομενες ειχε ο Μολδολαγνος?Οοχι κατω απο 40 παντος!Και ο Μακης μου ελεγε οτι το  :knockinb: στην ΠΜΡ ειναι πανευκολο αλλα εννοουσε για γυναικες 40 ετων και πανω.

Ο μολντο να φερει κοσμο στην μολδαβια θελει τι θα πει ελα και θα φυγεις αγαμητος.

Θα πει γαμαμε ολη μερα,δεν κατουραμε ποτε κ.τ.λ  :2funny: :2funny: :2funny:.η μηπως ο τασος αν δεν ειχε τον φιλο(συνεργατη) μολδαβο να του πληρωνει καφεδες φαγητα,πρωι βραδυ θα γαμουσε τιποτα,οχι οτι τον εχω δει ποτε προσωπικα με γκομενα εγω ο ιδιος,απο οτι λεει ο ιδιος.

Ο τασος τον πληρωνε φαγητα καφεδες και εκεινος εκανε τον κραχτη να μιλαει στις γκομενες και να προσφερει και μια ασφαλεια ως μολδαβος σε μια γκομενα που θα βγαινε με ενα ξενο.

Ξερει γρι ρουμανικα ο τασος για να τις γαμησει,εκτος αν τις γαμουσε στα βουβα,χωρις τον μολδαβο τι θα γαμουσε.

Επαναλαμβανω φυσικα οτι οσο τον ξερω εγω τον τασο δεν τον ειδα ποτε με γκομενα οτι λεει ο ιδιος γνωριζω.

Ενταξει,γιατι πολλες μαλακιες εχουν ειπωθει και νομιζει ο κοσμος αν παει εκει θα ξεσκιστει να γαμαει μερονυχτα,το ιδιο και ως μονιμος
Καπως ετσι ειναι :)το θεμα ειναι οτι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΕ 200 ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ  :knockinb: ΚΙΟΛΑΣ!Εγω του το ειχα γραψει οτι ο Μολδο τσαμπα χανει το χρονο του τωρα υπαρχει κριση οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα για εκδρομες πια και τη βγαζουνε Ελλαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom