Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι ηλικιες γκομενες ειχε ο Μολδολαγνος?Οοχι κατω απο 40 παντος!Και ο Μακης μου ελεγε οτι το  :knockinb: στην ΠΜΡ ειναι πανευκολο αλλα εννοουσε για γυναικες 40 ετων και πανω.
Καπως ετσι ειναι :)το θεμα ειναι οτι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΕ 200 ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ  :knockinb: ΚΙΟΛΑΣ!Εγω του το ειχα γραψει οτι ο Μολδο τσαμπα χανει το χρονο του τωρα υπαρχει κριση οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα για εκδρομες πια και τη βγαζουνε Ελλαδα!
O μολντο ειχε σχεση με ενα καλο μωρο,δεν εχει σχεση η ηλικια παντος μικρη φαινοταν μπορει κοντα στα 30,ενταξει ο ανθρωπος εστιατοριο στην μολδαβια εχει ευκολα θα βρει ενα καλο μωρο για σχεση,να φαν δεν εχουν στην μολδαβια.Φυσικα απο σωμα δεν την ειδα αμα ηταν ελλεεινιδα θα ημουν πολυ μετρημενος σε αυτα που λεω αλλα απο μολδαβια θα χει καλο σωμα.

Το θεμα δεν ειναι τι κανει αυτος,αλλα τι θα κανει ενας μπουλης που θα παει για κανα δεκαημερο η μονιμα να γαμησει εκει.

Θα αρχισει να ταιζει τις πεινασμενες συμφωνα με τις υποδειξεις των μονιμων και αφου φανε αυτες θα φαει και κανα σουτι μετα και ολα καλα.
Υπαρχει και το pity fuck φυσικα γνωστη μεθοδος των πιρφορων οπου την ταιζεις και την μεθας και μετα σου κανει και ενα γαμησι απο λυπηση και μετα εσυ βγαινεις και υπερηφανευεσαι για ποσες γαμησες.
Αν μεθυσει φυσικα εχει και λιγοτερες αναστολες οποτε ενω μπορει να σε εχει για φτυσιμο να σου κατσει τελικα.

Ο μολντο μου εκανε και υποδειξεις ποσα δινω οταν βγαινω με γκομενα  για φαγητο,αν ελεγα κατω απο 10 ευρω με κοιτουσε με λυπηση σαν να λεει με αυτα τα λεφτα θες και να γαμησεις λες και εγω πηγα εκει να κανω τον πιρφορο στις καυμενες.
Ασε που μου κανε και παρατηρηση οτι πρεπει να φερνω τις γκομενες στο εστιατοριο του,κατι που δεν λεγεται σε ανθρωπο που δεν γνωριζεις.
Ασε που επειδη εγω δεν τρωω σε εστιατορια επαιρνα κανα καφε και πετουσε σπονδες που δεν ετρωγα,μεχρι να με κερασει προσφερθηκε απο οικτο,με λυπηθηκε φαινεται που ημουν αφραγκος :jerking: :jerking:

Αφου ενας ελληνας μου ειπε κιολας θα σου την λενε απο πισω που δεν πηγαινεις συχνα στον μολντο.
Καταλαβαινεις γιατι με τον τασο ειναι τα καλυτερα φιλαρακια, πρωι βραδυ μολντο με τον μολδαβο,η με γκομενες αν γνωρισει,και πληρωνει παντα ο τασος.

Αυτα για τους πιρφορουληδες που νομιζουν οτι θα παν και θα ξεσκιστουν να γαμανε.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και ο Μακης μου ελεγε οτι το  :knockinb: στην ΠΜΡ ειναι πανευκολο αλλα εννοουσε για γυναικες 40 ετων και πανω.
Εντάξει δεν μίλαγα και για γριές..., αλλά οπωσδήποτε όχι για πιπίνια.Βάλε + 30 για να είσαι μέσα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Στελιο,μάλλον η αγαμία σε χτύπησε στο κεφάλι.Τι είναι αυτά που γράφεις?Ήρθες πέρυσι πρώτη φορά στην Μολδαβία δηλ εγώ σε ανέβασα πάνω και κατά τα λεγόμενα σου ήταν και η πρώτη σου φορά στην Ανατολική Ευρώπη γενικά αφού ούτε Βουλγαρία είχες πάει τόσα χρόνια που είσαι από Θεσσαλονίκη και 38 χρόνων,έκατσες 25 μέρες χωρίς να γαμήσεις ούτε μια γκόμενα και το παίζεις ειδικός?Την γνώμη σου φυσικά μπορείς και να την πεις για το πως είδες τα πράγματα αλλά να κάνεις τόσες και τόσες αναλύσεις καταντάει στα όρια του γελοίου.Εγώ μένω τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν μόνιμα εδώ και ακόμα μαθαίνω αυτή τη χώρα έχοντας και την εμπειρία ότι έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Α.Ευρώπη εκτός από Ρωσία και Πολωνία.
Και σταμάτα να γράφεις ότι είσαι μοντέλο και σε κάνουν καμάκι οι γυναίκες γιατί τουλάχιστον εγώ σε έχω δει πως είσαι και πως κινείσαι :grin: σχετικά εμφανίσιμος είσαι αλλά είσαι συνεχώς κατσούφης και εκπέμπεις μια μιζέρια και τσατίλα που αυτό απωθεί τις γκόμενες στο τέλος και μένεις με το πουλί στο χέρι.Δεν μιλάω για το αν ξοδεύεις πολλά η λίγα λεφτά,το να μην έχεις και να θέλεις να την βγάλεις οικονομικά είναι απόλυτα σεβαστό μιλάω για το θέμα της διάθεσης και αυτό δεν το έχεις.Μια χαρά είναι οι ντεβουσκες εδώ,πιο κάτω βέβαια από τις Ουκρανές(εμένα όμως μου αρέσουν πιο πολύ γιατί είναι περισσότερο latin)  και σε σύγκριση με τις ελληνίδες είναι θεές όχι μόνο στην εμφάνιση φυσικά αλλά και στην νοοτροπία.Το ότι δεν γάμησες KAMIA οφείλεται στο μεγαλύτερο βαθμό στην δικιά σου συμπεριφορά και μόνο,ούτε κουτσός ούτε κανένας σαπιοκοιλιάς είσαι.Μην μου ξαναπείς ότι δεν ήθελες και δεν σε ενδιέφερε αυτό γιατί τότε γιατί ήρθες μόνος σου και χωρίς παρέα σε ένα μέρος όπως αυτό και σχεδόν για ένα ολόκληρο μήνα?Για να θαυμάσεις το ανεπτυγμένο πολιτιστικό επίπεδο της Μολδαβίας :2funny: η για να βλέπεις απλώς τις γκόμενες που κατά δικές σου δηλώσεις ήτανε μουνάρες και μετά να πηγαίνεις στο δωμάτιο κλεισμένος μόνος σου και να τραβάς :jerking: ? Για αυτό σου είχα πει κάτσε εκεί που είσαι στην Ελλάδα,τον σεξοτουρισμό δεν τον έχεις μέσα σου μην το κουράζεις άλλο το θέμα αυτό.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Δημητράκη,αν θυμάμαι ρώτησες κάτι για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.
κανονικά αρχίζουν με 20-25 ευρώ την μέρα αλλά πριν καμία βδομάδα είδα μια διαφήμιση στο δρόμο που έγραφε για 13 ευρώ δεν πρόλαβα να δω για τι αμάξια έλεγε,θα το δω κάποια στιγμή και θα το γράψω.Το φαγητό πάντως εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων γίνεται όλο και πιο σκατά εδώ για να κάνεις δίαιτα μια χαρά είναι,όσοι πιστοί προσέλθεται :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εντάξει δεν μίλαγα και για γριές..., αλλά οπωσδήποτε όχι για πιπίνια.Βάλε + 30 για να είσαι μέσα.
Ναι δεν ειναι 40 ειναι 38 ή 39.Μακη αν ειναι να  :knockinb: τα Κ.Α.Π.Η  δεν  :jerking: καλητερα!
Δημητράκη,αν θυμάμαι ρώτησες κάτι για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.
κανονικά αρχίζουν με 20-25 ευρώ την μέρα αλλά πριν καμία βδομάδα είδα μια διαφήμιση στο δρόμο που έγραφε για 13 ευρώ δεν πρόλαβα να δω για τι αμάξια έλεγε,θα το δω κάποια στιγμή και θα το γράψω.Το φαγητό πάντως εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων γίνεται όλο και πιο σκατά εδώ για να κάνεις δίαιτα μια χαρά είναι,όσοι πιστοί προσέλθεται :grin:
Που ειχες χαθει τοσο καιρο?Τα αυτοκινητα σε αυτες της τιμες παιζουν.Βεβαια αν το παρεις για πανω απο μια βδομαδα μπορεις να τους παζαρεψεις.Το φθηνοτερο που βρηκα ηταν οι Μερσεντες w 124 με 15 Ευρω τη μερα.Αν ερθω τον Οκτωβρη θα ψαξω απο κοντα για αμαξι.Παντος δεν ειναι απαραιτητο καθε μερα να εχεις αμαξι 2-4 μερες την εβδομαδα ειναι το ιδανικο.Οσο για την αγαμια αν καποιος δεν ξερει Ρωσσικα,δεν εχει πειρα στο ανατολικο μπλοκ  και δεν θελει να τα σκασει ειναι πολυ πιθανον να φυγει αγαμητος δεν μου φενεται περιεργο!Οσο για το Τιρασπολ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΣΡΙ 22-23 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ  :knockinb: γιατι υπαρχει ανταγωνισμος απο τους ντοπιους!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Tην πρωτη φορα που βγηκαμε σε εστιατοριο,απο οτι θυμασαι την επεσες σε μια γκομενα σε εστιατοριο η οποια αφου μιλησατε κανα 5λεπτο μου ειπε τι ομορφος ειμαι δηλλαδη μου την επεσε στα ισια,εγω φυσικα την αφησα για σενα και ουτε εκανα καμια κινηση τωρα τι εγινε μεταξυ σας δεν εχω ιδεα ,παντως εμενα γουσταρε.
Φαινεται η κατσουφια και η μιζερια μου την λυπησε και την εκανε να το πει απο λυπηση.

Και πως ξερεις οτι βγαζω μιζερια και κατσουφια αφου με γκομενες ποτε δεν βγηκαμε μαζι.
Γιατι αραγε απο τοτε που μου την επεσε η γκομενα σε εβλεπα μονο στον μολντο και ποτε με γκομενες που υποτιθεται εβγαινες?
Ισως επειδη η κατσουφια και η  μιζερια μου θα εκανε τις γκομενες να σε σιχαθουν, η ΙΣΩΣ και να μην ηθελες να μου την πεσει καμια.

Οπως και να χει ειμαι ενας ασχημουλης αφραγκος μιζερος κατσουφης που οπου παει δεν γαμαει.
Ας το αφησουμε ετσι γιατι θα διαγραφω απο το σαιτ ετσι και αλλιως οποτε δεν εχει ουσια να μαλωνουμε,ισως να μην επρεπε να μπω σε τοσες λεπτομερειες,καλο ειναι να ξερει ο κοσμος οτι ολες αυτες οι χωρες,ουκρανια,μολδαβια κ.τλ ειναι καλες να πας να δεις ωραιες γυναικες να περασεις καλα, αλλα οποιος θελει να γαμησει παει ταυλανδη.

Ετσι και αλλιως ολοι μπουληδες ειναι οσοι μπαινουν εδω μεσα,το ευκολο γαμησι σε αυτες τις χωρες ξεχαστε το

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Eκείνη η γκόμενα που όπως λες σου την έπεσε(στο Pegas ήμασταν αν θυμάμαι καλά)ήτανε ΒΙΖΙΤΟΥ :2funny: για αυτό τον λόγο λέω ότι είσαι άσχετος από το Ανατολικό Μπλοκ,μην το παίρνεις τόσο στραβά απλά τονίζω ότι δεν έχεις εμπειρία από αυτές τις χώρες.Εγώ τον χαβαλέ μου έκανα για αυτό και της πήρα το τηλέφωνο αν θυμάσαι και φυσικά μετά με ζάλισε να μου στέλνει μηνύματα για να έρθει στο σπίτι μου να την :knockinb: ΜΕ ΛΕΦΤΑ βέβαια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ήτανε η γκόμενα,εσύ πίστεψες ότι σε γούσταρε :grin: ώρα είναι να πεις τώρα ότι σε ζήλευα κιόλας :2funny: :2funny: :2funny:
Άσχημος δεν είσαι ούτε σε λυπούνται οι γκόμενες το είπα ήδη ότι είσαι εμφανίσιμος αλλά το πως σκέφτεσαι και φέρεσαι είναι πέρα για πέρα λάθος κατά την εκτίμηση μου,αυτό λέω.Δεν χρειάζεται να σε δω με γκόμενες,σε έβλεπα και σε άκουγα κάθε μέρα στον Μολντο δεν θέλω να λέω λεπτομέρειες τώρα για το τι έλεγες την κάθε φορά.Αλλά παρόλαυτα ένα Σάββατο βράδυ που ήμουνα ήδη με τον φίλο μου Μολδαβό στο καλοκαιρινό κλαμπ Goa που είναι λίγο έξω από το Κισινάου και είχαμε τρεις γκόμενες δηλ η μια περισευε(οι δύο οι δικές μας και η αδερφή της μιας από αυτές)σε πήραμε τηλέφωνο και σε είπαμε ΝΑ ΈΡΘΕΙΣ ναι η όχι?βέβαια θα χρειαζόταν να πάρεις ταξί που στοίχιζε περίπου στα 100 λει(6 ευρώ):grin: δεν ξέρω μπορεί να σου φάνηκε ακριβό και αυτό και για αυτό δεν ήρθες ποτέ τελικά.Τεσπα!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Που ειχες χαθει τοσο καιρο?Τα αυτοκινητα σε αυτες της τιμες παιζουν.Βεβαια αν το παρεις για πανω απο μια βδομαδα μπορεις να τους παζαρεψεις.Το φθηνοτερο που βρηκα ηταν οι Μερσεντες w 124 με 15 Ευρω τη μερα.Αν ερθω τον Οκτωβρη θα ψαξω απο κοντα για αμαξι.Παντος δεν ειναι απαραιτητο καθε μερα να εχεις αμαξι 2-4 μερες την εβδομαδα ειναι το ιδανικο.Οσο για την αγαμια αν καποιος δεν ξερει Ρωσσικα,δεν εχει πειρα στο ανατολικο μπλοκ  και δεν θελει να τα σκασει ειναι πολυ πιθανον να φυγει αγαμητος δεν μου φενεται περιεργο!Οσο για το Τιρασπολ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΣΡΙ 22-23 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ  :knockinb: γιατι υπαρχει ανταγωνισμος απο τους ντοπιους!
Ήμουνα κάτω Ελλάδα,ανέβηκα πάνω και μέσα Ιουλίου θα ξανακατέβω.Αμάξι όπως θα διαπίστωσες καλό είναι να το έχεις φυσικά αλλά όχι και τόσο απαραίτητο,δεν είναι πολύ μεγάλες οι αποστάσεις στο Κισινάου.Εγώ προς το παρόν βολεύομαι με τα ταξί αλλά σκέφτομαι να ανεβάσω και το δικό μου αυτοκίνητο από κάτω η να πάρω κάποιο άλλο,δεν έχω αποφασίσει ακόμα θα δω.
Το πρόβλημα είναι ότι οι Μολδαβοί οδηγούν εντελώς σαν μαλάκες,σχεδόν κάθε μέρα βλέπεις τρακαρίσματα στους δρόμους :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ήμουνα κάτω Ελλάδα,ανέβηκα πάνω και μέσα Ιουλίου θα ξανακατέβω.Αμάξι όπως θα διαπίστωσες καλό είναι να το έχεις φυσικά αλλά όχι και τόσο απαραίτητο,δεν είναι πολύ μεγάλες οι αποστάσεις στο Κισινάου.Εγώ προς το παρόν βολεύομαι με τα ταξί αλλά σκέφτομαι να ανεβάσω και το δικό μου αυτοκίνητο από κάτω η να πάρω κάποιο άλλο,δεν έχω αποφασίσει ακόμα θα δω.
Το πρόβλημα είναι ότι οι Μολδαβοί οδηγούν εντελώς σαν μαλάκες,σχεδόν κάθε μέρα βλέπεις τρακαρίσματα στους δρόμους :2funny:
Το Ταξι δεν πολυβολευει εκει να παρεις αμαξι ειναι πανακρυβα οι τιμες ειναι εξωπραγματικες :headbang:ζητανε για το Golf 4ης γεννιας 5500 $ μοντελο 1999! :headbang:Το δικο σου μπορεις αν δεν ειναι κανενα αξιας 1.000.000 Ευρω.Αν και το καλητερο ειναι να παρεις κανενα απο τη Βουλγαρια αφου στη Μολδαβια εισαι ξενος και δεν χρειαζεται να το εκτελωνισεις.Φτηνοτερα απο Βουλγαρια δυσκολο να βρεις!Σου εστειλα ΠΜ με το Σκα'ι'π μου αν ειναι κανε με add αν και σημερα λιγο δυσκολο να μπω εχω εδω μια μαλακισμενη που δεν μπορω να τη διωξω αγαπες και λουλουδια :2funny:Εφερα και της γατες εχει ξετρελαθει να παιζει με τα γατακια :2funny:.Το βραδυ θα την παω σπιτι της να ξεκουραστω κ'εγω!Δευτερη μερα την εχω στο κεφαλι μου! :rockon:Βλεπω να ξεμπλεκω μετα της 3 το πρω'ι'!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Eκείνη η γκόμενα που όπως λες σου την έπεσε(στο Pegas ήμασταν αν θυμάμαι καλά)ήτανε ΒΙΖΙΤΟΥ :2funny: για αυτό τον λόγο λέω ότι είσαι άσχετος από το Ανατολικό Μπλοκ,μην το παίρνεις τόσο στραβά απλά τονίζω ότι δεν έχεις εμπειρία από αυτές τις χώρες.Εγώ τον χαβαλέ μου έκανα για αυτό και της πήρα το τηλέφωνο αν θυμάσαι και φυσικά μετά με ζάλισε να μου στέλνει μηνύματα για να έρθει στο σπίτι μου να την :knockinb: ΜΕ ΛΕΦΤΑ βέβαια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ήτανε η γκόμενα,εσύ πίστεψες ότι σε γούσταρε :grin: ώρα είναι να πεις τώρα ότι σε ζήλευα κιόλας :2funny: :2funny: :2funny:
Άσχημος δεν είσαι ούτε σε λυπούνται οι γκόμενες το είπα ήδη ότι είσαι εμφανίσιμος αλλά το πως σκέφτεσαι και φέρεσαι είναι πέρα για πέρα λάθος κατά την εκτίμηση μου,αυτό λέω.Δεν χρειάζεται να σε δω με γκόμενες,σε έβλεπα και σε άκουγα κάθε μέρα στον Μολντο δεν θέλω να λέω λεπτομέρειες τώρα για το τι έλεγες την κάθε φορά.Αλλά παρόλαυτα ένα Σάββατο βράδυ που ήμουνα ήδη με τον φίλο μου Μολδαβό στο καλοκαιρινό κλαμπ Goa που είναι λίγο έξω από το Κισινάου και είχαμε τρεις γκόμενες δηλ η μια περισευε(οι δύο οι δικές μας και η αδερφή της μιας από αυτές)σε πήραμε τηλέφωνο και σε είπαμε ΝΑ ΈΡΘΕΙΣ ναι η όχι?βέβαια θα χρειαζόταν να πάρεις ταξί που στοίχιζε περίπου στα 100 λει(6 ευρώ):grin: δεν ξέρω μπορεί να σου φάνηκε ακριβό και αυτό και για αυτό δεν ήρθες ποτέ τελικά.Τεσπα!
Tα μπερδεψες λιγο,εγω πηρα τηλ επειδη πηγα σε κλαμπ που μου ειπε ο αλεκος και μου βγηκε στριπ κλαμπ,και περνω τηλ τον αλεκο 12.30 το βραδυ και του το λεω και τοτε ΑΥΤΟΣ μου ειπε ελα εδω.
Εσυ δεν ειπες τιποτα,και αν μη τι αλλο θα μου λεγες απο πιο νωρις αν ηθελες να ρθω.
Φυσικα δεν περιμενα τιποτα απο εσενα απλα το αναφερα.

Σαν και αυτην που με κολλησε  ηταν αλλες 5.
Αλλη δεν μου μιλησε στα ισια, αλλα 5 αλλες με καρφωναν αβερτα μονο που δεν μου ειπαν να τις γαμησω,2 ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ,2 ΜΟΛΝΤΟ,1 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.Η μια σηκωθηκε μαλιστα τρεχοντας να παει και στην τουαλετα για να την μιλησω οταν εφευγα.

Εννοειται οτι σε κλαμπ οταν πηγαινα για αυτες θεος ημουν σιγα μη βρεθει πιο ωραιος,εδω ο αλεκος μου ειπε, εσυ εισαι για θεομουνα εδω.

Αυτα φυσικα τα λεω επειδη με προκαλεσες δεν ειχα σκοπο να τα πω,σιγα μην καθομαι να κανω εφφε στο μπουρδελοφορουμ.

Η πραγματικοτητα ειναι οτι βαριεμαι αφορητα να κολλαω ποσο μαλλον οταν καταλαβα οτι το 80% δεν μιλαει αγγλικα.

Ομως οι μπουληδες που θα ερθουν μολδαβια δεν ειναι σαν και μενα,κατι τρισαθλιοι κακομοιρηδες ειναι που παρακαλαν να γαμησουν,τι να κατσω να τους πω θα γαματε πρωι βραδυ οταν ξερω τι παιζεται,8 στις 10 να μην μιλαν αγγλικα και οι υπολοιπες επειδη ξερουν οτι οι ξενοι πληρωνουν να γαμησουν θα κοιταξουν να σου φαν λεφτα.

Μια καυμενη μου ζητησε 60 ευρω ,η αλλη 200,η αλλη να την παω στο πιο ακριβο ρεστοραν,η αλλη μου εδωσε καρτα του εστιατοριου που δουλευε να παω(δηθεν) να την δω.

Εννοειται οτι ολες φαγαν σουτι αν ηταν κανας πιρφορουλης θα πληρωνε εστω ενα 30ευρω να γαμησει την καυμενη που μου ζητησε το 60αρι και θα μοιραζοταν μετα τις ατελειωτες ιστοριες που γαμουσε και αυτος σαν τρελλος.

Και αν σκεφτομουν να παω  ταυλανδη κ.τ.λ καποτε, δεν ειμαι εγω για τετοιες χωρες,ΑΝ ΜΥΡΙΣΤΩ ΦΑΣΗ ΑΤΜ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ.Ταυλανδη πλεον δεν παω ουτε να με πληρωνουν,μετα απο αυτα που ειδα μολδαβια.

Τις υπολοιπες λεπτομερειες που θες να πεις για το πως μιλαω μην τις πεις και με κανεις ρεζιλι,γιατι φοβαμαι :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ζηλέυετε τον στελιο12143423545435 τον αρχιγκομενο,που του την πεφτουν μουναρες.Το προβλημα του ειναι οτι του την πεφτουν τοσες πολλες,που στο τελος δεν ξερει ποια να γαμησει και στο τελος μενει αγαμητος.Ασε που ειναι και ακριβες οι καποτες,που να δινει τωρα 1,5 ευρω ο στελαρας,ειμαστε και σε κριση δεν ειναι για εξοδα.για αυτο πηγαινε στα μακντοναλντς στην μολδαβια και ετρωγε τις πατατες που περισευαν απο τους πελατες,αυτα ειναι μαθηματα οικονομιας.ουτε ο μπολντεμορτ δεν εκανε τετοια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ζηλέυετε τον στελιο12143423545435 τον αρχιγκομενο,που του την πεφτουν μουναρες.Το προβλημα του ειναι οτι του την πεφτουν τοσες πολλες,που στο τελος δεν ξερει ποια να γαμησει και στο τελος μενει αγαμητος.Ασε που ειναι και ακριβες οι καποτες,που να δινει τωρα 1,5 ευρω ο στελαρας,ειμαστε και σε κριση δεν ειναι για εξοδα.για αυτο πηγαινε στα μακντοναλντς στην μολδαβια και ετρωγε τις πατατες που περισευαν απο τους πελατες,αυτα ειναι μαθηματα οικονομιας.ουτε ο μπολντεμορτ δεν εκανε τετοια.
Οχι λατε επαιρνα με 1 ευρω  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ανεβασε μια φωτο να σε θαυμασουμε ρε Στελαρα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ανεβασε μια φωτο να σε θαυμασουμε ρε Στελαρα
Αμα βαλω τη φοτο φατσα που δειχνω στο ιντερνετ φιλε σε γκομενες,θα χυσεις,δεν εχω φωτογενεια ομως,μονο μια καλη εχω ουτε φειςμπουκ δεν μπορω να εχω στις περισσοτερες φοτο σαν τερας της φυσεως βγαινω.

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αμα βαλω τη φοτο φατσα που δειχνω στο ιντερνετ φιλε σε γκομενες,θα χυσεις,δεν εχω φωτογενεια ομως,μονο μια καλη εχω ουτε φειςμπουκ δεν μπορω να εχω στις περισσοτερες φοτο σαν τερας της φυσεως βγαινω.
στελιος12345 ηρεμησε man
εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις,οτι σε τετοια μερη.βουλγαρια ρουμανια σκοπια μολδαβια κι οπου αλλου,ανατ ευρωπη
μονο βιζιτες γαμας,καμακι κλπ, παιζει μονο σε τουριστικο μερος πχ μπουργκας κονστανζα ,οδδησο κλπ κι οχι σε πολεις,πχ κισινεου
αλλα
μην μας τα πρηζεις συνεχεια ποσο μανεκεν εισαι,,,,,αν ισχυε αυτο,δοξα το θεο απειρα καλα μουνια υπαρχουν στην ελλαδα που τον παιρνουν ευκολα ,αν εισαι τοσο τοπ μοντελ,οπως λες
οποτε η το ενα ισχυει,οτι εισαι ο γαμαω,οποτε ανετα παιρνεις ελληνικο θεμα κ στο τζαμπε  :fuck1:
,η το οτι ψαχνεσαι ανατ ευρωπη,λογω οτι εδω δεν εισαι κ τοσο σκορερ  ;)
κ τα δυο μαζι δεν παιζουν... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η πραγματικοτητα ειναι οτι βαριεμαι αφορητα να κολλαω ποσο μαλλον οταν καταλαβα οτι το 80% δεν μιλαει αγγλικα.

Ομως οι μπουληδες που θα ερθουν μολδαβια δεν ειναι σαν και μενα,κατι τρισαθλιοι κακομοιρηδες ειναι που παρακαλαν να γαμησουν,τι να κατσω να τους πω θα γαματε πρωι βραδυ οταν ξερω τι παιζεται,8 στις 10 να μην μιλαν αγγλικα και οι υπολοιπες επειδη ξερουν οτι οι ξενοι πληρωνουν να γαμησουν θα κοιταξουν να σου φαν λεφτα.

Μια καυμενη μου ζητησε 60 ευρω ,η αλλη 200,η αλλη να την παω στο πιο ακριβο ρεστοραν,η αλλη μου εδωσε καρτα του εστιατοριου που δουλευε να παω(δηθεν) να την δω.

Εννοειται οτι ολες φαγαν σουτι αν ηταν κανας πιρφορουλης θα πληρωνε εστω ενα 30ευρω να γαμησει την καυμενη που μου ζητησε το 60αρι και θα μοιραζοταν μετα τις ατελειωτες ιστοριες που γαμουσε και αυτος σαν τρελλος.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικο. αν ηταν κανας πιρφορουλης θα πληρωνε εστω ενα 30ευρω να γαμησει την καυμενη που μου ζητησε το 60αρι και θα μοιραζοταν μετα τις ατελειωτες ιστοριες που γαμουσε και αυτος σαν τρελλος.

Ο Πιρφορουλης θα εσκαγε πανω απο 100 για να  :knockinb: την καημενη  :2funny: οσα και να του λεγε απο την αγαμια του θα τα εσκαγε θα εχυνε μια φορα αντε δυο  και μετα οπως λες θα εγραφε ιστοριες για αγριους οτι  :knockinb: ολη νυχτα σα θεος :2funny:.Αν δε μιλας Ρωσσικα οι γκομενες δεν σε βλεπουνε για κατι σοβαρο και ειναι φυσικο να πανε να σου φανε οσο πιο πολλα λεφτα μπορουνε.Και εγω γαμησε τα σκατα βγαινω στις φωτογραφιες.Ειναι ενα μειον αυτο για το ηλεκτρονικο καμακι.

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ειναι το πιο σημαντικο. αν ηταν κανας πιρφορουλης θα πληρωνε εστω ενα 30ευρω να γαμησει την καυμενη που μου ζητησε το 60αρι και θα μοιραζοταν μετα τις ατελειωτες ιστοριες που γαμουσε και αυτος σαν τρελλος.

Ο Πιρφορουλης θα εσκαγε πανω απο 100 για να  :knockinb: την καημενη  :2funny: οσα και να του λεγε απο την αγαμια του θα τα εσκαγε θα εχυνε μια φορα αντε δυο  και μετα οπως λες θα εγραφε ιστοριες για αγριους οτι  :knockinb: ολη νυχτα σα θεος :2funny:.Αν δε μιλας Ρωσσικα οι γκομενες δεν σε βλεπουνε για κατι σοβαρο και ειναι φυσικο να πανε να σου φανε οσο πιο πολλα λεφτα μπορουνε.Και εγω γαμησε τα σκατα βγαινω στις φωτογραφιες.Ειναι ενα μειον αυτο για το ηλεκτρονικο καμακι.
αυτο ειναι το μειον οταν πας σε πολεις
γιατι για ποιο λογο να κατσει μια σε εναν περαστικο τουριστα?μονο για λεφτα,τα οποια πλεον ειναι κ πολλα.... :S
οποτε οπως ειπα κ πριν μονο σε τουριστικες περιοχες,
με ολα τους τα μειον,εγω προσωπικα τις βαριεμαι αυτες τις φασεις, :S
αλλα μονο εκει sea sun  sex,ειναι το ζητουμενο,απο τις επισης τουριστριες,  :tits: πραγμα που στις πολεις δεν ισχυουν,γι αυτο και στο κισινεου ,χωρις ρωσσικα,(δηλ φανερο οτι δεν ειναι μονμος κατοικος επιχηρηματιας κλπ)
τα βρηκε κι αυτος κι ολοι "μπαστουνια"  ;) ανεξαρτητα τα ψεματα που μετα γραφουν ολοι για εφφε,οπωε σωστα κι ο στελιος κι ο δημητρης πολακις εχουν γραψει εδω  ;)

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
30+ ειναι η τοπ ηλικια για μια προσεγμενη γκομενα
ομως αμφιβαλλω αν ειναι κι η πιο καταλληλη ια να την προσεγγησεις για onenight  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
συνηθως οι κατω των 22 κι ανω των 35 ειναι ευκολες
αναμεσα 25-33,ειναι οι πιο δυσκολες,παντου σε ολο τον κοσμο,απο την εμπειρια μου εως τωρα στο σπορ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom