stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
O μολντο ειχε σχεση με ενα καλο μωρο,δεν εχει σχεση η ηλικια παντος μικρη φαινοταν μπορει κοντα στα 30,ενταξει ο ανθρωπος εστιατοριο στην μολδαβια εχει ευκολα θα βρει ενα καλο μωρο για σχεση,να φαν δεν εχουν στην μολδαβια.Φυσικα απο σωμα δεν την ειδα αμα ηταν ελλεεινιδα θα ημουν πολυ μετρημενος σε αυτα που λεω αλλα απο μολδαβια θα χει καλο σωμα.Τι ηλικιες γκομενες ειχε ο Μολδολαγνος?Οοχι κατω απο 40 παντος!Και ο Μακης μου ελεγε οτι το στην ΠΜΡ ειναι πανευκολο αλλα εννοουσε για γυναικες 40 ετων και πανω.
Καπως ετσι ειναι το θεμα ειναι οτι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΜΕ 200 ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΟΛΑΣ!Εγω του το ειχα γραψει οτι ο Μολδο τσαμπα χανει το χρονο του τωρα υπαρχει κριση οι Πιρφοροι δεν εχουνε λεφτα για εκδρομες πια και τη βγαζουνε Ελλαδα!
Το θεμα δεν ειναι τι κανει αυτος,αλλα τι θα κανει ενας μπουλης που θα παει για κανα δεκαημερο η μονιμα να γαμησει εκει.
Θα αρχισει να ταιζει τις πεινασμενες συμφωνα με τις υποδειξεις των μονιμων και αφου φανε αυτες θα φαει και κανα σουτι μετα και ολα καλα.
Υπαρχει και το pity fuck φυσικα γνωστη μεθοδος των πιρφορων οπου την ταιζεις και την μεθας και μετα σου κανει και ενα γαμησι απο λυπηση και μετα εσυ βγαινεις και υπερηφανευεσαι για ποσες γαμησες.
Αν μεθυσει φυσικα εχει και λιγοτερες αναστολες οποτε ενω μπορει να σε εχει για φτυσιμο να σου κατσει τελικα.
Ο μολντο μου εκανε και υποδειξεις ποσα δινω οταν βγαινω με γκομενα για φαγητο,αν ελεγα κατω απο 10 ευρω με κοιτουσε με λυπηση σαν να λεει με αυτα τα λεφτα θες και να γαμησεις λες και εγω πηγα εκει να κανω τον πιρφορο στις καυμενες.
Ασε που μου κανε και παρατηρηση οτι πρεπει να φερνω τις γκομενες στο εστιατοριο του,κατι που δεν λεγεται σε ανθρωπο που δεν γνωριζεις.
Ασε που επειδη εγω δεν τρωω σε εστιατορια επαιρνα κανα καφε και πετουσε σπονδες που δεν ετρωγα,μεχρι να με κερασει προσφερθηκε απο οικτο,με λυπηθηκε φαινεται που ημουν αφραγκος
Αφου ενας ελληνας μου ειπε κιολας θα σου την λενε απο πισω που δεν πηγαινεις συχνα στον μολντο.
Καταλαβαινεις γιατι με τον τασο ειναι τα καλυτερα φιλαρακια, πρωι βραδυ μολντο με τον μολδαβο,η με γκομενες αν γνωρισει,και πληρωνει παντα ο τασος.
Αυτα για τους πιρφορουληδες που νομιζουν οτι θα παν και θα ξεσκιστουν να γαμανε.