allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ας μας δειξει και το κολο της που θα ναι φουλ στην κυτταριτιδα
παρε να εχεις
Ας μας δειξει και το κολο της που θα ναι φουλ στην κυτταριτιδα
εγραψεςπαρε να εχεις
Αφου η φοτο ειναι ετσι τι να κανω,τι φταιω εγωΕισαι απαιχτος ρε φιλε .......
Αφου η φοτο ειναι ετσι τι να κανω,τι φταιω εγω
Το κακο ειναι οτι μολις αρχισω να μιλαω,ολες φευγουν,γιατι αραγε :S
καλος ο αριστος αλλα πολυ πυρφορος ο μακαριτης,,ολα τα ανορεξικα ψοφιμια της εποχης ειχε χρυσωσει,,απο καλλας μεχρι τζακυ...καλυτερα να μασας παρα να μιλας...........
Εγώ δεν τα μπέρδεψα καθόλου εσύ και πάλι είσαι off,σε κάλεσε λες ο αλέκος ο μολδαβός κολλητός μου δηλ ναι μόνο που αν θεν του το έλεγα εγώ να το κάνει θα περίμενες μέχρι σήμερα να σε καλέσει καλά επικοινωνείς με την πραγματικότητα η το έχεις κάψει τελείως?γιατί να σε καλέσει ο μολδαβός,επειδή σε συμπάθησε και σε ήθελε για παρέα?Tα μπερδεψες λιγο,εγω πηρα τηλ επειδη πηγα σε κλαμπ που μου ειπε ο αλεκος και μου βγηκε στριπ κλαμπ,και περνω τηλ τον αλεκο 12.30 το βραδυ και του το λεω και τοτε ΑΥΤΟΣ μου ειπε ελα εδω.
Εσυ δεν ειπες τιποτα,και αν μη τι αλλο θα μου λεγες απο πιο νωρις αν ηθελες να ρθω.
Φυσικα δεν περιμενα τιποτα απο εσενα απλα το αναφερα.
Σαν και αυτην που με κολλησε ηταν αλλες 5.
Αλλη δεν μου μιλησε στα ισια, αλλα 5 αλλες με καρφωναν αβερτα μονο που δεν μου ειπαν να τις γαμησω,2 ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ,2 ΜΟΛΝΤΟ,1 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.Η μια σηκωθηκε μαλιστα τρεχοντας να παει και στην τουαλετα για να την μιλησω οταν εφευγα.
Εννοειται οτι σε κλαμπ οταν πηγαινα για αυτες θεος ημουν σιγα μη βρεθει πιο ωραιος,εδω ο αλεκος μου ειπε, εσυ εισαι για θεομουνα εδω.
Αυτα φυσικα τα λεω επειδη με προκαλεσες δεν ειχα σκοπο να τα πω,σιγα μην καθομαι να κανω εφφε στο μπουρδελοφορουμ.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι βαριεμαι αφορητα να κολλαω ποσο μαλλον οταν καταλαβα οτι το 80% δεν μιλαει αγγλικα.
Ομως οι μπουληδες που θα ερθουν μολδαβια δεν ειναι σαν και μενα,κατι τρισαθλιοι κακομοιρηδες ειναι που παρακαλαν να γαμησουν,τι να κατσω να τους πω θα γαματε πρωι βραδυ οταν ξερω τι παιζεται,8 στις 10 να μην μιλαν αγγλικα και οι υπολοιπες επειδη ξερουν οτι οι ξενοι πληρωνουν να γαμησουν θα κοιταξουν να σου φαν λεφτα.
Μια καυμενη μου ζητησε 60 ευρω ,η αλλη 200,η αλλη να την παω στο πιο ακριβο ρεστοραν,η αλλη μου εδωσε καρτα του εστιατοριου που δουλευε να παω(δηθεν) να την δω.
Εννοειται οτι ολες φαγαν σουτι αν ηταν κανας πιρφορουλης θα πληρωνε εστω ενα 30ευρω να γαμησει την καυμενη που μου ζητησε το 60αρι και θα μοιραζοταν μετα τις ατελειωτες ιστοριες που γαμουσε και αυτος σαν τρελλος.
Και αν σκεφτομουν να παω ταυλανδη κ.τ.λ καποτε, δεν ειμαι εγω για τετοιες χωρες,ΑΝ ΜΥΡΙΣΤΩ ΦΑΣΗ ΑΤΜ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ.Ταυλανδη πλεον δεν παω ουτε να με πληρωνουν,μετα απο αυτα που ειδα μολδαβια.
Τις υπολοιπες λεπτομερειες που θες να πεις για το πως μιλαω μην τις πεις και με κανεις ρεζιλι,γιατι φοβαμαι
Ίσως για τον ίδιο λόγο που πιστεύει και ο Στέλιος,θα την βγάλει λέει από την μιζέρια της και θα τον ερωτευτείθα σε παρει μουναρα?για ποιο λογο ???
Εχω γραψει 1.000.000 φορες αν δεν ξερει καποιος τη γλωσσα να προσπαθισει να παρει μαζι του καποιον Ρωσσοφωνο που να μετραει ή καποιον Ρωσσοποντιο (οχι κανα παππου) ή καποιον που να εχει σπουδασει εκει.Ειχα πει και σαν συμβουλη οτι αξιζει ακομα και να του βαλουν τα εισητηρια του Ρωσσοφωνου (αν ειναι 4-5 ατομα η διαμονη του Ρωσσοφωνου με το ξενοδοχειο θα ειναι 100-150 Ευρω το ατομο) αλλα ετσι θα εχουνε καποιον να μπορει να τους κανει το μεταφραστη αν χρειαστει και να μπορει να συνενοηθει.Σε ολα τα πραγματα υπαρχει λυση δεν υπαρχει προβλημα που να μην λυνετε .----Τωρα για το ποσα λεφτα θα χρειαστουνε εισητηριο 350 Ευρω διαμονη 25 Ευρω τη μερα ταξι απο και προς αεροδρομιο 10+ μετακινησεις 100 Ευρω φα'ι' 20-30 Ευρω τη μερα εχουμε 800 Ευρω για μια βδομαδα χωρις το και χωρις να πηγαινει κανεις Ντισκο Τωρα για υπολογιστε 50-100 την ωρα.Εγω τα υπολογιζω σε 1000 και κατι τα εξοδα καποιου για μια βδομαδα.Δεν λεμε για σενα ,εσυ και την γλωσσα ξερεις και την νοοτροπια , ποσοι ελληνες ειναι σαν εσενα ???
Ο μολδαβος πηρε και 140 ευρω απο μενα για να μου βρει σπιτι κατι που εκανε μεσα σε 5 λεπτα ουτε τον παιδεψα καθολου και ουτε καν μου ειπε οτι τα σπιτια τρωγλες εκει δεν εχουν φωτα και κοντεψα να παθω συγκοπη.Οποτε ναι μου ειχε και μια υποχρεωση,και τα λεφτα αυτα εγω του τα δωσα χωρις να τα ζητησει.Εγώ δεν τα μπέρδεψα καθόλου εσύ και πάλι είσαι off,σε κάλεσε λες ο αλέκος ο μολδαβός κολλητός μου δηλ ναι μόνο που αν θεν του το έλεγα εγώ να το κάνει θα περίμενες μέχρι σήμερα να σε καλέσει καλά επικοινωνείς με την πραγματικότητα η το έχεις κάψει τελείως?γιατί να σε καλέσει ο μολδαβός,επειδή σε συμπάθησε και σε ήθελε για παρέα?
Λεπτομέρειες ποιες να προλάβω να πω?Έκανες και έλεγες τόσα πολλά που ακόμη γελάμε μαζί σου όπως την γκόμενα που γνώρισες στο Mall και ήταν μια τελειωμένη σαν νεκραναστημένη ήταν μου έλεγε ο αλέκος με κάτι άθλια ρούχα,όταν σε ρώτησα αν ήταν πράγματι έτσι αφού εγώ δεν την είχα δει μου απάντησες καλά εντάξει αλλά ήταν αδύνατη οπότε δεν θα είχε κυτταριτιδα
Κοίτα επειδή εγώ γνωρίζω το πόσο ανώμαλα σκέφτεσαι,με σένα δεν βγαίνει άκρη.Συνέχισε να γράφεις το πόσο ωραίος είσαι και το πως δεν γαμάς τις γκόμενες και έτσι τις τιμωρείς
Και μονο που μου ζητησε λεφτα με προσβαλε τη στιγμη που εγω ειμαι πιο ωραιος απο αυτην,αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο.
Και φυσικα ο αλεκος ως μολδαβος επειδη ηξερε οτι μπορω να βγαλω θεομουνα,μου ειπε εσυ εισαι για καλυτερες εδω.
Οτι δεν θελω να πληρωνω τιποτα σε γκομενες σας ελεγα και ο μολντο ελεγε οτι αφηνει ενα εικοσαρικο οταν γαμαει καποια,οτι αν θελω να γαμησω πρεπει να πληρωσω δειπνα και παπαριες εσυ ελεγες να την κερναω αφου την μιλησω,χωρις 50αευρω δεν γαμας σαν ξενος και τις κλασσικες πιρφοριες σας.
Και επειδη ειπα οτι μπορει να χεις δικιο που λες οτι πρεπει να κερναω την γκομενα στην μολδαβια,σε ρωτησα αν τα ιδια κανεις στην ελλαδα και μου ειπες οτι τα ιδια κανεις.
Αρα εσυ μια ζωη πληρωνες με τον ενα η τον αλλο τροπο να γαμησεις,ειτε με κερασματα ειτε με δειπνα.
Μια μερα παμε σε ενα καφε και κολλαω 2 γκομενες και εκει που τις μιλουσα αρχισε να με πρηζει να τις κερασουμε ποτα.
Εγω εκανα τον χαζο για να μην ξεφτιλιστουμε στις γκομενες και αυτος με επρηξε.Αναγκαστηκα τελικα να τις πω ο φιλος μου θελει να σας κερασει 1 ποτο για να μην ξεφτυλιστω εγω.
Ιδια φαση ειστε ολοι οσοι μαζευεστε εκει.
Καθως δεν μπορειτε να γαμησετε αλλιως αφηνετε 20αρακια στο κρεβατι,κερνατε αβερτα πιρφοριζοντας μπας και γαμησετε.
Απο κει και περα εμενα τι με πρηζετε για την σωστη τακτικη σας, αν μετρουσατε σαν αντρες δεν θα πιρφοριζατε κερνοντας την μιση μολδαβια :S.
ε βαλτην τοτε , μπορει να αρχισουν να μου αρεσουν οι αντρες αφου μεχρι τωρα γαμαω καραμπαζα στην ταυλανδηΑμα βαλω τη φοτο φατσα που δειχνω στο ιντερνετ φιλε σε γκομενες,θα χυσεις,δεν εχω φωτογενεια ομως,μονο μια καλη εχω ουτε φειςμπουκ δεν μπορω να εχω στις περισσοτερες φοτο σαν τερας της φυσεως βγαινω.
και εγω κατα τυχη τον πετυχα εδω...καλο ειναι να υπαρχουν και μερικοι τετοι γιατι τα καρτουν παου παιζουν στη τι βι δεν λενε πια..Στελάρα καπως ετσι σε φανταζωμαι με τις γυναικες της ζωης σου,
συγνωμη.............
Αντε καλη σας μερα μου την εφτιαξες πρωι πρωι μακαρι να παει ετσι χαρα και ευτυχια
καλα να περνάτε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι σας.
Kαλα τρεχα και συ ταιλανδη να γαμησεις καγκουρα καμια μαιμου παρε και τον πιρφοροτασο και τον μαστερ μαζι σου,θα περασετε καλα.και εγω κατα τυχη τον πετυχα εδω...καλο ειναι να υπαρχουν και μερικοι τετοι γιατι τα καρτουν παου παιζουν στη τι βι δεν λενε πια..
Kαλα τρεχα και συ ταιλανδη να γαμησεις καγκουρα καμια μαιμου παρε και τον πιρφοροτασο και τον μαστερ μαζι σου,θα περασετε καλα.
Εχει και γυφτισες στην ρουμανια να γαμησεις αν θες να σου γνωρισω τον φιλο μου να βγειτε μαζι στους δρομους να ψαξετε
Μαζευτηκαν ολοι οι πιρφοροι στο φορουμ και αλληλοσυμπληρωνονται,οι γκομενες τους εχουν για φτυσιμο ετσι σιχαματα που ειναι και αυτοι νομιζουν οτι βρεχει .
Τι να μπει φυσιολογικος ανθρωπος να κανει εδω μεσα,πας να ψαξεις κανα θεμα για καμια χωρα να πας τουρισμο,μονο ποσο κοστιζει η ταδε πουτανα στην πραγα μαθαινεις,ποσα θα πληρωσεις σε κερασματα μπας και γαμησεις .
Ολη η σαβουρα της ελλαδας εδω μεσα μαζευεται αν βγαζατε φοτο ολοι σας πως ειστε θα τυφλωνομασταν απο την ασχημια τους πατσαδες και την κακομοιρια :S.
Τι μαλακιες εχω διαβασει εδω μεσα,εχω κανει το γελιο της ζωης μου,αποτυχημενοι γαμιαδες μαζευεστε και διαλαλειτε τις επιτυχιες σας,δουλευετε σαν τα ζωα πρωι βραδυ μπας και δειξετε οτι εχετε λεφτα να γαμησετε καμια με κερασματα που θα σας λυπηθει.
Μονο για να βγω με κανεναν σας ειναι μαζι να με κανετε ρεζιλι με την πιρφορια σας.Το ιδανικο μερος για να αποκτησεις φιλους
Σαν της παπιες οδηγουνε με 60 ακομα και εξω απο της πολεις που επιτρεπεται μεχρι 90 (εως τα 100 δεν σε γραφουνε) το πολυ με 70 πανε κοστιζει η βενζινη!Θυμαμαι οταν γυρισα Αγια Πετρουπολη και πηρα ενα ταξι απο το αεροδρομιο (Peugeot 308) στον περιφεριακο το πηγαινε με 140-150 μου ελεγε δεν το παω παραπανω γιατι το προστιμο θα ειναι 1000 ρουβλια και οχι 300 ειχα συνηθισει στη Μολδαβια να πηγαινουμε με 60-70 και μου φενοτανε οτι θα πεταξουμε!Σαν να πεταξεις με F 16 μετα απο Dakota !Ήμουνα κάτω Ελλάδα,ανέβηκα πάνω και μέσα Ιουλίου θα ξανακατέβω.Αμάξι όπως θα διαπίστωσες καλό είναι να το έχεις φυσικά αλλά όχι και τόσο απαραίτητο,δεν είναι πολύ μεγάλες οι αποστάσεις στο Κισινάου.Εγώ προς το παρόν βολεύομαι με τα ταξί αλλά σκέφτομαι να ανεβάσω και το δικό μου αυτοκίνητο από κάτω η να πάρω κάποιο άλλο,δεν έχω αποφασίσει ακόμα θα δω.
Το πρόβλημα είναι ότι οι Μολδαβοί οδηγούν εντελώς σαν μαλάκες,σχεδόν κάθε μέρα βλέπεις τρακαρίσματα στους δρόμους
εγω τα λεω οτι σε αυτες της χωρες πανε ολοι οι τελειωμενοι.Αν τους παρεις για καμακι το μονο που θα πετυχεις ειναι να σου διωξουν της γκομενες Παντος για να σπας πλακα καλοι ειναι τετοια ζωα για δεν θα βρεις πουθενα .Η πιο πλακα εχει που βρισκουνε καμια Ουζμπεκα ή Ουκρανη με Μούλικα που ποιος ξερει με ποιον τα εχουνε κανει μεγαλονουνε τα Μπάσταρδα σα να ειναι παιδια τους και το παιζουνε και μαγγες οτι εχουνε γυναικα .Τωρα ο Πιρφοροτουριστας ειναι ειδος προς εξαφανιση φετος οι Πιρφοροι θα τη βγαλουνε Ελλαδα στις παραλιες για να παρουν το ματακι τους και θα τρωνε φρεσκο ψαρακιKαλα τρεχα και συ ταιλανδη να γαμησεις καγκουρα καμια μαιμου παρε και τον πιρφοροτασο και τον μαστερ μαζι σου,θα περασετε καλα.
Εχει και γυφτισες στην ρουμανια να γαμησεις αν θες να σου γνωρισω τον φιλο μου να βγειτε μαζι στους δρομους να ψαξετε
Μαζευτηκαν ολοι οι πιρφοροι στο φορουμ και αλληλοσυμπληρωνονται,οι γκομενες τους εχουν για φτυσιμο ετσι σιχαματα που ειναι και αυτοι νομιζουν οτι βρεχει .
Τι να μπει φυσιολογικος ανθρωπος να κανει εδω μεσα,πας να ψαξεις κανα θεμα για καμια χωρα να πας τουρισμο,μονο ποσο κοστιζει η ταδε πουτανα στην πραγα μαθαινεις,ποσα θα πληρωσεις σε κερασματα μπας και γαμησεις .
Ολη η σαβουρα της ελλαδας εδω μεσα μαζευεται αν βγαζατε φοτο ολοι σας πως ειστε θα τυφλωνομασταν απο την ασχημια τους πατσαδες και την κακομοιρια :S.
Τι μαλακιες εχω διαβασει εδω μεσα,εχω κανει το γελιο της ζωης μου,αποτυχημενοι γαμιαδες μαζευεστε και διαλαλειτε τις επιτυχιες σας,δουλευετε σαν τα ζωα πρωι βραδυ μπας και δειξετε οτι εχετε λεφτα να γαμησετε καμια με κερασματα που θα σας λυπηθει.
Μονο για να βγω με κανεναν σας ειναι μαζι να με κανετε ρεζιλι με την πιρφορια σας.Το ιδανικο μερος για να αποκτησεις φιλους
Nαι μονο για να παρεις αμαξι μολδαβια ειναι αν δουν ελληνικες πινακιδες θα το ψαχνεις μηνες εκει στο τελος θα φυγεις και αγαμητος και χωρις αμαξιΣαν της παπιες οδηγουνε με 60 ακομα και εξω απο της πολεις που επιτρεπεται μεχρι 90 (εως τα 100 δεν σε γραφουνε) το πολυ με 70 πανε κοστιζει η βενζινη!Θυμαμαι οταν γυρισα Αγια Πετρουπολη και πηρα ενα ταξι απο το αεροδρομιο (Peugeot 308) στον περιφεριακο το πηγαινε με 140-150 μου ελεγε δεν το παω παραπανω γιατι το προστιμο θα ειναι 1000 ρουβλια και οχι 300 ειχα συνηθισει στη Μολδαβια να πηγαινουμε με 60-70 και μου φενοτανε οτι θα πεταξουμε!Σαν να πεταξεις με F 16 μετα απο Dakota ! εγω τα λεω οτι σε αυτες της χωρες πανε ολοι οι τελειωμενοι.Αν τους παρεις για καμακι το μονο που θα πετυχεις ειναι να σου διωξουν της γκομενες Παντος για να σπας πλακα καλοι ειναι τετοια ζωα για δεν θα βρεις πουθενα .Η πιο πλακα εχει που βρισκουνε καμια Ουζμπεκα ή Ουκρανη με Μούλικα που ποιος ξερει με ποιον τα εχουνε κανει μεγαλονουνε τα Μπάσταρδα σα να ειναι παιδια τους και το παιζουνε και μαγγες οτι εχουνε γυναικα .Τωρα ο Πιρφοροτουριστας ειναι ειδος προς εξαφανιση φετος οι Πιρφοροι θα τη βγαλουνε Ελλαδα στις παραλιες για να παρουν το ματακι τους και θα τρωνε φρεσκο ψαρακι
αλλανν ακομα χαλκιδικη εισαι ρε?????καλα περνας!!!!!!!!! εχει κοσμο? πλακωσαν τα ρωσιδια και οι βουλγαρες και δεν το κουνας ρουπι!!!!