Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ήμαρτον υψιστε :2funny: τώρα μόλις είδα το προσωπικό μήνυμα που μου έστειλε ο Στέλιος έκανα σύνδεση δηλαδή κανονική με το password για να δω αν εχω τίποτα μηνύματα.
απλά δέστε για να καταλάβετε για τι άνθρωπο μιλάμε :grin:

stelios 12345
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: τασος3 στις: 27/06/13, 14:02 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Ελα ρε τασο τι γινεται,μολδαβια εισαι?
Του χρονου σκεφτομαι να την κανω απο ελλαδα γιατι εχουν αρχισει να γινονται επικυνδυνα εδω τα πραγματα,ο αλεκος τι γινεται,τι κανει?

Το έστειλε από ότι βλέπω στις 27 Ιουνίου και επειδή προφανώς δεν του απάντησα άρχισε να γράφει τις μαλακίες του  :jerking:
Έναν ψυχίατρο επειγόντως ρεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny:
Τον μακη τον εχω ρωτησει κατι που με ενδιεφερε να μαθω για την χωρα αυτο το πμ του εστειλα...                        (Kαλημερα μακη δυστυχως απο οτι εμαθα η μολδαβια δεν εχει ..............,οποτε θα ψαξω να παω σε μια πιο ανεπτυγμενη χωρα,οποτε τερμα η μολδαβια για μενα.)
Για μια χωρα ανεπτυγμενη που εχεις παει ηθελα να σε ρωτησω,για να μην νομιζεις οτι τρελλαθηκα να παω μολδαβια.
Η χωρα ειναι τριτοκοσμικη τι να λεμε τωρα για τον πουτσο εντελως.
Εχω σβησει το τι δεν εχει η μολδαβια γιατι δεν θελω να πω με τι ασχολουμαι,παντως φτωχομπινες σαν και σενα να κανω μεγαλοεπενδυσεις των 20000  :2funny: :2funny:,δεν ειμαι,ο μακης ξερει με τι ασχολουμαι καλυτερα να μην το πει.
Ασε τις μαλακιες που σου λεγα φτωχομπινε που νομιζεις οτι εισαι λεφτας  :jerking: :jerking:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Τον μακη τον εχω ρωτησει κατι που με ενδιεφερε να μαθω για την χωρα αυτο το πμ του εστειλα...                        (Kαλημερα μακη δυστυχως απο οτι εμαθα η μολδαβια δεν εχει ..............,οποτε θα ψαξω να παω σε μια πιο ανεπτυγμενη χωρα,οποτε τερμα η μολδαβια για μενα.)
Για μια χωρα ανεπτυγμενη που εχεις παει ηθελα να σε ρωτησω,για να μην νομιζεις οτι τρελλαθηκα να παω μολδαβια.
Η χωρα ειναι τριτοκοσμικη τι να λεμε τωρα για τον πουτσο εντελως.
Εχω σβησει το τι δεν εχει η μολδαβια γιατι δεν θελω να πω με τι ασχολουμαι,παντως φτωχομπινες σαν και σενα να κανω μεγαλοεπενδυσεις των 20000  :2funny: :2funny:,δεν ειμαι,ο μακης ξερει με τι ασχολουμαι καλυτερα να μην το πει.
Ασε τις μαλακιες που σου λεγα φτωχομπινε που νομιζεις οτι εισαι λεφτας  :jerking: :jerking:
Αι σάλτα και γαργαλήσου ρε κακομοίρη που θα μου μιλήσεις και για λεφτά τώρα εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε κακομοιρη τασο αν πας στο προφιλ του αλλου βλεπεις αν μπηκε ο αλλος στο σαιτ,ηξερα οτι δεν το διαβασες το μυνημα τι σχεση εχει το πμ με αυτα που ειπα.
Εγω για τον μολντο μιλησα οχι για σενα.

Αφου δεν με ενδιαφερει η χωρα πλεον,να μην πω την αληθεια να σας αφησω να λετε μαλακιες στον κοσμο που δεν γνωριζει,ενταξει αφηνα να λετε μαλακιες,εφοσον αποφασισα να παω αλλου για μονιμα φυσικα τελειωσε.

Ας το αφηνες και να μην συνεχιζες τις μαλακιες σου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λαμόγιο προσπαθείς να βρεις χορηγούς;
Πραγματικά τι τραγικός που είσαι!
Τι να σε κάνω εσένα, να σε χρησιμοποιώ σαν ουρακοτάγκο για να σπάω πλάκα;
Δεν αξίζεις ούτε τα λεφτά για τις μπανάνες.  :helpplea:
Άμα θέλω να πάω στην Κασταλία www.vrisko.gr/details/b37c_34d1h2312db_43__72gcb2j646c]http://www.vrisko.gr/details/b37c_34d1h2312db_43__72gcb2j646c[/url] για να χτυπήσω γκομενάκι θα σε πάρω να με κονεξάρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μέχρι τότε το μπούλο.
Εγω το λεω σαν συμβουλη σιγα μη κουβαλαω Πιρφορους να με ζαλιζουν :2funny:και ολες οι συμβουλες μου και οι πληροφοριες μου σωστοτατες ειναι.Αν παρει καποιος μαζι ενα εμφανησιμο Ρωσσοποντιο 25-30 και του κανει τα εξοδα σιγουρα θα τον βοηθισει σε ολα παρα πολυ και αν ειναι μια παρεα 5-6 ατομα μοιραζονται τα εξοδα και δεν ειναι πολλα σε αυτο θα συμφωνει και ο Νυχτεριδας :)Ειναι μια πολυ καλη ιδεα :).Εγω το αντιθετο αηδιαζω με τους Πιρφορους :2funny:με το που ακουσα οτι θα ειναι ο Πιρφορος τοτε που πηγαν Μολδαβια ολα τα Μπακουρια ενω ηταν να παω δεν πηγα.Το τι εγινε τοτε  :2funny: το διαβασατε :2funny:Κατσε τωρα φουκαρα στη παραλια να παρεις το ματακι σου που δεν εχεις λεφτα να πας πουθενα :2funny:
Nαι μονο για να παρεις αμαξι μολδαβια ειναι αν δουν ελληνικες πινακιδες θα το ψαχνεις μηνες εκει στο τελος θα φυγεις και αγαμητος  :grin: και χωρις αμαξι  :2funny: :2funny:

Καλα εσυ μπαινεις μονο στα ρωσικα εγω που εμπαινα και σε αλλα θεματα κοντευω να χαζεψω με την πιρφορια.
Εναν τον ειπε η γκομενα εγω ειμαι για ακριβα γουστα...και αυτος νευριασε που του το πε και την πηγε μπουζουκια εδωσε 200 ευρω μπας και την γαμησει και αφου την γαμησε εφυγε απο το ξενοδοχειο χωρις να πληρωσει  :headbang: :headbang: :headbang:
,και στο μυαλο του την τιμωρησε. :jerking: :jerking:
Ο ξακουστος λαιμ σοντα μας εβαλε και φοτο να μας αποδειξει ποσο ωραιος ειναι και ηταν σαν αναπηρος  :2funny: :2funny:

Η εμπειρια μου σε αυτο το σαιτ θα μου μεινει αξεχαστη.

Καλα για πληροφοριες απο δω μεσα για χωρες αποκλειεται να βρεις αξιοπιστες,βγαινει ο 50χρονος πιρφορος που παει σε αυτες τις χωρες που γαμαει γυφτισες στο δρομο,η γαμαει μαιμουδες ταυλανδη και δινει πληροφοριες.
Θα γαμησει καμια υπερβαρη απο καμακι,και 30 πουτανες,και θα πει σε αυτη τη χωρα ξεσκιστηκα να γαμαω,λεπτομερειες δεν λεει, οι αλλοι που ακουν λενε πωπω θεε μου τι γαμιαδες,τυπου μολδαβια ενα πραγμα.
Ολοι οσοι πανε ΜΟΛΔΑΒΙΑ γαμανε αλλα το πως δεν το λενε και οι αλλοι που διαβαζουν νομιζουν θα τους περιμενουν με τα ποδια ανοιχτα απο το αεροδρομιο κιολας  :2funny: :2funny:

Ο ενας εχει εστιατοριο στο κεντρο της μολδαβιας,ο αλλος πληρωνει μολδαβους και μολδαβες με προσχημα οτι ειναι μεγαλοεπενδυτης που εδωσε 20000 ευρω :helpplea: :helpplea:,για ταξι  :S,και οι μπουληδες τρωνε το παραμυθι και πανε να ξεσκιστουν να γαμησουν  :headbang: :headbang: :headbang:
Η Μολδαβια ειναι πολυ ασφαλης χωρα θα ελεγα οτι εχει αστυνομικη αυθερεσια!Οι μπατσοι με της ασπρες στολες (θυμιζουνε λιγο τους χωροφυλακες ζπο τα εργα του Λου'ί' ντε Φινές :2funny: ) κοιτανε μπας και περασεις με κοκκινο το δρομο και μηπως κουβαλας κανενα μπουκαλι μπυρας για να σου παρουν προστιμο (κανονικα απαγορευεται να πινεις οινοπνευματωδει ποτα στο δρομο αλλα και κλειστο να το κρατας το μπουκαλι θα πανε να σου παρουνε προστιμο :rockon:).Γενικα φοβουντε την Αστυνομια και εγγληματικοτητα δεν εχει σχεδον καθολου.Ειναι 1.000.000 πιο ασφαλεις απο την Αθηνα.Για την ΜΠΡ δεν το συζηταω καν ο ενας στους δυο ειναι οι μπατσος ή χαφιες ή στρατιωτικος και οι μισοι χαφιεδιζουν τους αλλους μισους,ισως το Τιρασπολ ειναι απο της πιο ασφαλεις πολεις στον κοσμο,αν πινεις οινοπνευματωδει ποτά στο δρομο ενω στο Κισινιωφ εχει απλος προστιμο στην ΠΜΡ μπορει να περασεις τη νυχτα στο αστυνομικο τμημα :2funny:!---200 Ευρω δεν ειναι τιποτα  :2funny: εδω ενας Ελληνας (ενα φεγγαρι εγραφε στο σα'ι'τ) προσκαλεσε μια κοπελα στην Ελλαδα που στη Ρωσσια  :knockinb: για 2000 ρουβλια (κοντα 50 Ευρω την ωρα) και εφαγε 5000 Ευρω για να τη  :knockinb: μια φορα  :2funny: της εστελνε καθε μηνα και 100-150 Ευρω για να κανει μαθηματα Αγγλικων για να μπορει να συνενοειτε μαζι της :2funny: και εσυ μου λες για 200 Ευρω οτι χαλασε  :2funny:!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Ρε κακομοιρη τασο αν πας στο προφιλ του αλλου βλεπεις αν μπηκε ο αλλος στο σαιτ,ηξερα οτι δεν το διαβασες το μυνημα τι σχεση εχει το πμ με αυτα που ειπα.
Εγω για τον μολντο μιλησα οχι για σενα.

Αφου δεν με ενδιαφερει η χωρα πλεον,να μην πω την αληθεια να σας αφησω να λετε μαλακιες στον κοσμο που δεν γνωριζει,ενταξει αφηνα να λετε μαλακιες,εφοσον αποφασισα να παω αλλου για μονιμα φυσικα τελειωσε.

Ας το αφηνες και να μην συνεχιζες τις μαλακιες σου
Κόφτο ρε σίχαμα ,μην προσπαθείς να τα μπαλώσεις τώρα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΜΗΝ  ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 
αντε να σας αλλαξω λιγο διαθεση  ελπίζω........................

Συνημμένα

• suntherapy&sexy.jpg
    suntherapy&sexy.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 32

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Πολυ ασχοληθηκες Τασσο.............

Συνημμένα

• κρατα-αποσταση.jpg
    κρατα-αποσταση.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 33
  • BUKOVSKI.jpg
    BUKOVSKI.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη παιδια για εξηγηστε μου γιατι με μπερδεψατε?αφου του Στελιου δεν του αρεσε γιατι ηθελε να παναπαει?Η Μολδαβια παντος ειναι μια χωρα πολυ πισω με πολυ λιγες ανεσεις και σε πολλους σιγουρα δεν θα αρεσει.ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ παρα πολυ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ και ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ 1993 (χωρις βεβαια την εγγληματικοτητα) και οι γκομενες δεν ειναι δυσκολες στις ηλικιες που κυνηγαω (μιλαω για Κισινιωφ).Αν δεν μου αρεσε δεν θα ηθελα να ξαναπαω.

Στέλιο απαντησε μου σε παρακαλω,αφου ειδες οτι δεν μπορει να βγαλεις γκομενες γιατι δεν μπορουσες να συνενοηθεις και δεν ηξερες την νοοτροπια τους και την ψυχολογια τους γιατι δεν πηρες πουτανες να  :knockinb:?Φτηνες ειναι.Απλα πραγματα :)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως το πμ,που εδειξες αποδεικνυει οτι οτι λεω εγω ειναι αληθεια σε σχεση με τις ψευτιες που λες οτι δηθεν πηγα μολδαβια να γαμησω σε αντιθεση σε αυτα που σε ρωτουσα τηλεφωνικως για φορολογικες δηλωσεις για μονιμους κατοικους του εξωτερικου.

Για να δουν τι ψευτης εισαι και οτι αραδιαζεις ψεμματα στον κοσμο σε αντιθεση με μενα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Αυτο ακριβως το πμ,που εδειξες αποδεικνυει οτι οτι λεω εγω ειναι αληθεια σε σχεση με τις ψευτιες που λες οτι δηθεν πηγα μολδαβια να γαμησω σε αντιθεση σε αυτα που σε ρωτουσα τηλεφωνικως για φορολογικες δηλωσεις για μονιμους κατοικους του εξωτερικου.

Για να δουν τι ψευτης εισαι και οτι αραδιαζεις ψεμματα στον κοσμο σε αντιθεση με μενα
Το πμ που έδειξα δείχνει ακριβώς το πόσο μαλάκας είσαι.

End of story

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Συγγνωμη παιδια για εξηγηστε μου γιατι με μπερδεψατε?αφου του Στελιου δεν του αρεσε γιατι ηθελε να παναπαει?Η Μολδαβια παντος ειναι μια χωρα πολυ πισω με πολυ λιγες ανεσεις και σε πολλους σιγουρα δεν θα αρεσει.ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ παρα πολυ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ και ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ 1993 (χωρις βεβαια την εγγληματικοτητα) και οι γκομενες δεν ειναι δυσκολες στις ηλικιες που κυνηγαω (μιλαω για Κισινιωφ).Αν δεν μου αρεσε δεν θα ηθελα να ξαναπαω.

Στέλιο απαντησε μου σε παρακαλω,αφου ειδες οτι δεν μπορει να βγαλεις γκομενες γιατι δεν μπορουσες να συνενοηθεις και δεν ηξερες την νοοτροπια τους και την ψυχολογια τους γιατι δεν πηρες πουτανες να  :knockinb:?Φτηνες ειναι.Απλα πραγματα :)
δημητρακη δεν αντεχε την βαρεμαρα.ενα σωρο μουναρες του κολουσαν αλλα βαριοταν να τις γαμησει.το εχει γραψει και εδω η στελαρα.βεβαια εγραψε οτι μοιαζει ακριβως σαν τον σακη τον ρουβα και ειναι πιο ωραιος απο τα τοπ μοντελ αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.καμια φορα μονο τσατιζεται χωρις λογο και ανοιγει κοντρες εδω αλλα ειναι λογω της τεστοστερονης που εχει μαζευτει απο την αγαμια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ρε δημητρακη για να παω επρεπε να μαθω ρουμανικα και κατι να κανω για δουλεια,ποσο μπορεις να κατσεις χωρις να ασχολεισαι με κατι οποτε ηθελα να δω αν μπορω να ασχοληθω με το αντικειμενο που γνωριζω πρωτα.
Το ειχα πει χωρις γλωσα δεν ξαναασχολουμαι.

Αυτο δεν σημαινει οτι αν πηγαινα θα εμενα μονιμα,αναλογως.

Δεν γαμαω πουτανες δεν μου αρεσει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
stelios 12345
Μάλαμα

Αποσυνδεδεμένος

Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #8536 στις: σήμερα στις 17:37 »
Παράθεση
Απο οσα εγραψες που δεν μπορω να διορθωσω καθε ψεμα που λες,θα πω οτι ο αλεκος(που με ΠΗΡΕ απο το χερακι που λες)μου στοιχησε γυρω στα 180 ευρω με τα κερασματα,καθως οταν ελειπες εσυ ειχε την απαιτηση   να του πληρωνουν και τους καφεδες,ναι με λυπηθηκε ο ανθρωπος  ,και ειπε να με βοηθησει.
Ξερεις καλα οτι ηθελα να φυγω απο ελλαδα για φορολογικους λογους  κυριως και αραδιαζεις μαλακιες οτι πηγα να γαμησω και οποιος σε πιστεψει  

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

(Βαλε και το πμ που εστειλα και ας πανε να διαβασουν 1 απο τα ψεματα που ελεγες οτι δηθεν πηγα μολδαβια να γαμησω.

Για να καταλαβουν τι ψευτιες λες  :jerking: :jerking: επειδη δεν μπορουσες να πεις τιποτα για μενα)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητρακη για να παω επρεπε να μαθω ρουμανικα και κατι να κανω για δουλεια,ποσο μπορεις να κατσεις χωρις να ασχολεισαι με κατι οποτε ηθελα να δω αν μπορω να ασχοληθω με το αντικειμενο που γνωριζω πρωτα.
Το ειχα πει χωρις γλωσα δεν ξαναασχολουμαι.

Αυτο δεν σημαινει οτι αν πηγαινα θα εμενα μονιμα,αναλογως.

Δεν γαμαω πουτανες δεν μου αρεσει.
Συγγνωμη τι δουλεια να κανεις εκει?Αν διαβασεις Yantis-Davarits θα νομισεις οτι υπαρχει χρημα εκει.Δεν ειδες οτι ειναι ενα μερος ξεχασμενο απο το θεο?Οτι το μονο σημαδι δυτικου (πολιτισμου) ειναι το Μακ Ντοναλντς δεν ειδες οτι δεν εχει ουτε Pizza Hut?Οτι ουτε ενα εγοστασιο δεν δουλευει?Οτι το κρεας ειναι εισαγωγης (εκτος απο το χοιρινο) οτι ακομα και οι ντοματες και τα αγγουρια στο παζαρι ειναι Τουρκικα :headbang:Οτι ουτε φραουλες δεν παραγουν?Φραουλες Μανωλαδας πουλαγαν στο παζαρι και στα μαγαζια και στην ΠΜΡ και στο Κισινιωφ :headbang:!Ο Μακης ειναι πολυ καλος και μπορει να σε βοηθισει σε πολλα πραγματα αλλα δεν μπορει να εχει βαθιες γνωσεις γιατι δεν μενει εκει απλος εχει παει μερικες φορες.Αν ειχες προσεξει αυτα που γραφω θα ειχες παρει μια ιδεα.Για καποιον που δεν εχει παει ποτέ ανατολικο μπλοκ σιγουρα θα του φενεται σαν ενας διαφορετικος κοσμος!Τελος παντον το διδαγμα της υποθεσης ειναι οτι Μολδαβια παει κανεις για να ξεκουραστει να παει για δουλειες το θεωρω  :jerking:!
stelios 12345
Μάλαμα

Απο οσα εγραψες που δεν μπορω να διορθωσω καθε ψεμα που λες,θα πω οτι ο αλεκος(που με ΠΗΡΕ απο το χερακι που λες)μου στοιχησε γυρω στα 180 ευρω με τα κερασματα,καθως οταν ελειπες εσυ ειχε την απαιτηση  να του πληρωνουν και τους καφεδες,ναι με λυπηθηκε ο ανθρωπος  ,και ειπε να με βοηθησει.
)
Εδω εβαλες ενα ενδιαφερον θεμα για συζητιση οι ντοπιοι ειναι φιλικοι αλλα αν εισαι ξενος και θελεις να σου βγαλουν γκομενες θα πρεπει να τους κουβαλας και να τους τα'ι'ζεις.Γ'αυτο κ'εγω προσπαθουσα να βγαλω γκομενες μονος μου για να μην εξαρταμαι απο κανεναν.Αυτο που σας ειπα να παρετε ενα Ρωσσοποντιο μαζι (20-30 ετων) πληρονωντας του τα εξοδα ειναι τρομερη ιδεα! :)Αλλα οι Πιρφοροι νομιζουν οτι θα πανε εκει και οι γκομενες απο μονες τους θα τους ανοιγουν τα ποδια για να της  :knockinb:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνωμη τι δουλεια να κανεις εκει?Αν διαβασεις Yantis-Davarits θα νομισεις οτι υπαρχει χρημα εκει.Δεν ειδες οτι ειναι ενα μερος ξεχασμενο απο το θεο?Οτι το μονο σημαδι δυτικου (πολιτισμου) ειναι το Μακ Ντοναλντς δεν ειδες οτι δεν εχει ουτε Pizza Hut?Οτι ουτε ενα εγοστασιο δεν δουλευει?Οτι το κρεας ειναι εισαγωγης (εκτος απο το χοιρινο) οτι ακομα και οι ντοματες και τα αγγουρια στο παζαρι ειναι Τουρκικα :headbang:Οτι ουτε φραουλες δεν παραγουν?Φραουλες Μανωλαδας πουλαγαν στο παζαρι και στα μαγαζια και στην ΠΜΡ και στο Κισινιωφ :headbang:!Ο Μακης ειναι πολυ καλος και μπορει να σε βοηθισει σε πολλα πραγματα αλλα δεν μπορει να εχει βαθιες γνωσεις γιατι δεν μενει εκει απλος εχει παει μερικες φορες.Αν ειχες προσεξει αυτα που γραφω θα ειχες παρει μια ιδεα.Για καποιον που δεν εχει παει ποτέ ανατολικο μπλοκ σιγουρα θα του φενεται σαν ενας διαφορετικος κοσμος!Τελος παντον το διδαγμα της υποθεσης ειναι οτι Μολδαβια παει κανεις για να ξεκουραστει να παει για δουλειες το θεωρω  :jerking:!Εδω εβαλες ενα ενδιαφερον θεμα για συζητιση οι ντοπιοι ειναι φιλικοι αλλα αν εισαι ξενος και θελεις να σου βγαλουν γκομενες θα πρεπει να τους κουβαλας και να τους τα'ι'ζεις.Γ'αυτο κ'εγω προσπαθουσα να βγαλω γκομενες μονος μου για να μην εξαρταμαι απο κανεναν.Αυτο που σας ειπα να παρετε ενα Ρωσσοποντιο μαζι (20-30 ετων) πληρονωντας του τα εξοδα ειναι τρομερη ιδεα! :)Αλλα οι Πιρφοροι νομιζουν οτι θα πανε εκει και οι γκομενες απο μονες τους θα τους ανοιγουν τα ποδια για να της  :knockinb:
Δεν θα κανα επενδυση μολδαβια απλα απο οτι καταλαβα για να ασχοληθω με αυτο που θελω πρεπει να ειναι η χωρα αναπτυγμενη,η μολδαβια ειναι ακομα 20 χρονια πισω απο την ελλαδα,δεν θελω να πω με τι ασχολουμαι γιατι με ξερει κοσμος και ηδη εχω πει πολλα για μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom