Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 764K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για καποιον που δεν εχει παει ποτέ ανατολικο μπλοκ σιγουρα θα του φενεται σαν ενας διαφορετικος κοσμος!

Εδω εβαλες ενα ενδιαφερον θεμα για συζητιση οι ντοπιοι ειναι φιλικοι αλλα αν εισαι ξενος και θελεις να σου βγαλουν γκομενες θα πρεπει να τους κουβαλας και να τους τα'ι'ζεις.Γ'αυτο κ'εγω προσπαθουσα να βγαλω γκομενες μονος μου για να μην εξαρταμαι απο κανεναν.Αυτο που σας ειπα να παρετε ενα Ρωσσοποντιο μαζι (20-30 ετων) πληρονωντας του τα εξοδα ειναι τρομερη ιδεα! :)Αλλα οι Πιρφοροι νομιζουν οτι θα πανε εκει και οι γκομενες απο μονες τους θα τους ανοιγουν τα ποδια για να της  :knockinb:

Μπραβο ρε Δημητρακη γαμώ τις ιδεες αλλα βλεπεις τι γινεται μετα ......
συζηταν  οτι εδωσαν χρηματα για την εξυπηρετηση που τυχον τους παρείχαν  λες και εχει υποχρεωση να τους εξυπηρετει συνεχως χωρις κερδος κερατα εεεεεεεεεε  δεν γινεται.

Η ιδεα ειναι αριστη ποιος την εφαρμοζει ομως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπραβο ρε Δημητρακη γαμώ τις ιδεες αλλα βλεπεις τι γινεται μετα ......
συζηταν  οτι εδωσαν χρηματα για την εξυπηρετηση που τυχον τους παρείχαν  λες και εχει υποχρεωση να τους εξυπηρετει συνεχως χωρις κερδος κερατα εεεεεεεεεε  δεν γινεται.

Η ιδεα ειναι αριστη ποιος την εφαρμοζει ομως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγω θα σου θεσω το ερωτημα αλλιως ποιος παει?Ποιος εχει ενα χιλιαρικο για να παει μια βδομαδα Μολδαβια? :2funny:Τωρα πια ΚΑΝΕΝΑΣ :2funny:οι Πιρφοροι χρεωκοπισαν και τη βγαζουν στις παραλιες :2funny:
Δεν θα κανα επενδυση μολδαβια απλα απο οτι καταλαβα για να ασχοληθω με αυτο που θελω πρεπει να ειναι η χωρα αναπτυγμενη,η μολδαβια ειναι ακομα 20 χρονια πισω απο την ελλαδα,δεν θελω να πω με τι ασχολουμαι γιατι με ξερει κοσμος και ηδη εχω πει πολλα για μενα
Εδω κανεις μεγαλο λαθος η Ελλαδα το 1993 ηταν 1000 φορες πιο ανεπτυγμενη απο οπως ειναι τωρα η Μολδαβια.Θα εβαζα τη Μολδαβια στη δεκαετια του '70 δηλαδη 35-40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!Τα μονα πραγματα που μπορεις να ασχολιθεις στη Μολδαβια ειναι να καλιεργεις ηλιοσπορους και να τους πουλας στο παζαρι :2funny: (συμφωνα με τον Πιτσι υπαρχει  Ελληνας που το κανει αυτη τη δουλεια :2funny:),να ανοιξεις σουβλατζιδικο :jerking: (πολυ βαβουρα και τρεξιμο) ή να πουλας παγωτα :2funny:το ειδα κ'αυτο  :2funny:Ελληνας πουλεγε παγωτα στο Μπουργκας στο δρομο :2funny: (με αυτα τα φορητα ψυγεια με της ροδες.Τα στεινουν σε ενα μερος βαζουνε και μια ομπρελα απο πανω παιρνουν ρευμα με μια μπαλαντεζα και πουλανε παγωτα).Ισως ξεχασα και κανενα αλλο επαγγελμα Π.Χ. να πας να δουλευεις μαγειρας σαν αυτον τον χοντρο που δουλευει στο εστιατοριο Μυκονος  :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε τασο εσυ εισαι σοβαρος τι ασχολεισαι με το καθε βλακα που ειναι γεματος κομπλεξ και το παιζει γαμιας πολυξερος ενω δεν ξερει που ειναι η πουτσα του?πειτε τις πληροφοριες σας εσεις που κατεχετε τα πραματα και μην παρασυρεσαι! αλλαν παλι κολαρα εβαλες!!!καριοληηηηηη σου ερχομαι χαλκιδικη!

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
yeeeeeeeeeeeeessssssssssssss 
NR. 1 ---------------------------->  SERBIA
NR. 2 ---------------------------->  RUSSIA

BOYLGARIA - SKOPIA LIGA PRAGMATA

ααααααα  ΡΟΥΜΑΝΟΙ λιγοι αλλα Οικονομημενοι ξοδευουν πολλα.
ρισπεκτ μποσ!!!!ωραια τα χταποδια!!κ τα δυο!! :grin: :grin: :grin:

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εχω γραψει 1.000.000 φορες αν δεν ξερει καποιος τη γλωσσα να προσπαθισει να παρει μαζι του καποιον Ρωσσοφωνο που να μετραει ή καποιον Ρωσσοποντιο (οχι κανα παππου) ή καποιον που να εχει σπουδασει εκει.Ειχα πει και σαν συμβουλη οτι αξιζει ακομα και να του βαλουν τα εισητηρια του Ρωσσοφωνου (αν ειναι 4-5 ατομα η διαμονη του Ρωσσοφωνου με το ξενοδοχειο θα ειναι 100-150 Ευρω το ατομο) αλλα ετσι θα εχουνε καποιον να μπορει να τους κανει το μεταφραστη αν χρειαστει και να μπορει να συνενοηθει.Σε ολα τα πραγματα υπαρχει λυση δεν υπαρχει προβλημα που να μην λυνετε :).----Τωρα για το ποσα λεφτα θα χρειαστουνε εισητηριο 350 Ευρω διαμονη 25 Ευρω τη μερα ταξι απο και προς αεροδρομιο 10+ μετακινησεις 100 Ευρω φα'ι' 20-30 Ευρω τη μερα εχουμε 800 Ευρω για μια βδομαδα χωρις το  :knockinb: και χωρις να πηγαινει κανεις Ντισκο Τωρα για  :knockinb: υπολογιστε 50-100 την ωρα.Εγω τα υπολογιζω σε 1000 και κατι τα εξοδα καποιου για μια βδομαδα.
οπως τα λες,1000 τη βδομαδα ανελαστικα,ΣΥΝ οσα στοιχισουν τα εισητηρια
οποτε αν γαμησεις 3-4 φορες,βγαινει κανα 250-350 το ημιωρο fuck,,, :S   αξιζει?ναι αν εισαι ανω των 45-50,οχι αν εισαι κατω των 35 κ βαριεσαι ολη μερα μην εχοντας τι να κανεις,,,,,πρινκ μετα τα ευχαριστα 3-4 ημιωρα η διωρα φακς, αναλογα το πορτοφολι σου,που ειναι πολυ λιγος χρονος σε σχεση με τον χρονο που θα μεινεις εκει... ;)

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνωμη παιδια για εξηγηστε μου γιατι με μπερδεψατε?αφου του Στελιου δεν του αρεσε γιατι ηθελε να παναπαει?Η Μολδαβια παντος ειναι μια χωρα πολυ πισω με πολυ λιγες ανεσεις και σε πολλους σιγουρα δεν θα αρεσει.ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ παρα πολυ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ και ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ 1993 (χωρις βεβαια την εγγληματικοτητα) και οι γκομενες δεν ειναι δυσκολες στις ηλικιες που κυνηγαω (μιλαω για Κισινιωφ).Αν δεν μου αρεσε δεν θα ηθελα να ξαναπαω.

Στέλιο απαντησε μου σε παρακαλω,αφου ειδες οτι δεν μπορει να βγαλεις γκομενες γιατι δεν μπορουσες να συνενοηθεις και δεν ηξερες την νοοτροπια τους και την ψυχολογια τους γιατι δεν πηρες πουτανες να  :knockinb:?Φτηνες ειναι.Απλα πραγματα :)
φτηνες?100 την ωρα η το διωρο? :think: :think: :think:
κ ναχεις χαλασει αλλα 1000 τη βδομαδα για να βρισκεσαι εκει?
σ εχασα δημητρης29....αλλιως ταλεγες ,και πιο λογικα ,κατα την γνωμη μου πριν,,,, :think:

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον κι οι δυο,,,, ;)
ειναι φανερο τι συμβαινει,,αν ηταν εργο θα το λεγαμε "ανεκπληρωτες προσδοκιες" η "χαμενα ονειρα",, :grin:(κι εξοδα... :2funny:)
οποιος πιστευει τα φιδια του μπου,αυτα παθαινει.. :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε τασο εσυ εισαι σοβαρος τι ασχολεισαι με το καθε βλακα που ειναι γεματος κομπλεξ και το παιζει γαμιας πολυξερος ενω δεν ξερει που ειναι η πουτσα του?πειτε τις πληροφοριες σας εσεις που κατεχετε τα πραματα και μην παρασυρεσαι! αλλαν παλι κολαρα εβαλες!!!καριοληηηηηη σου ερχομαι χαλκιδικη!
KΑΡΑΤΕΓΚΑ ειδες οτι δεν μπορεις να πεις τιποτα για γυμναστηριακα γιατι εισαι ανιδεος και βγηκες να μου την πεις  εδω :grin:

Σας βλεπω ολους τους πιρφοριδες να μαζευεστε ενας ενας να μου λετε τις μαλακιες σας να βγαλετε το αχτι σας που σας κοροιδευω :grin: ,τον μαστερ περιμενω τωρα να εμφανιστει σε λιγο ,με την σειρα θα πιρφορισετε ολοι  :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
KΑΡΑΤΕΓΚΑ ειδες οτι δεν μπορεις να πεις τιποτα για γυμναστηριακα γιατι εισαι ανιδεος και βγηκες να μου την πεις  εδω :grin:

Σας βλεπω ολους τους πιρφοριδες να μαζευεστε ενας ενας να μου λετε τις μαλακιες σας να βγαλετε το αχτι σας που σας κοροιδευω :grin: ,τον μαστερ περιμενω τωρα να εμφανιστει σε λιγο ,με την σειρα θα πιρφορισετε ολοι  :2funny: :2funny:

ρε βλακακο ποιος σε χεζει εσενα?ουτε μια τριχα απο τ αρχιδια μου δεν εισαι! σιγα μγν σου δωσω αξια οπως οι αλλο και μιλησω μαζι σου! :rockon:απλα νομιζα οτι εισουνα 25αρης και οι μαλακιες σου ειταν δικαιολογημενες!αλλα εσυ εσυ εισαι 38 οποτε εισαι καμενος ολοκληρος! τραβα να μιλησεις με κανεναν καμενο για γυμναστηριο που μου θες να κανουμε και διαλογο για γυμνασυτικη τρομαρα σου! :headbang: :2funny:

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

στελιο μαν,το συμπερασμα ειναι απλο
μολδαβια μονο πουτανες γαμας οπως κι οι αλλοι,απο την αλλη ,εσυ ελλαδα δεν γαμας καλα.αλλιως δεν θα σε ενδιεφερε
επειδη ταχω περασει,αυτα κι ολα μου φταιγαν σε καποια φαση
1.δες τι κανεις απο γκαφρα,,κι αν κι εφοσον εχεις καποια διφραγκα..
2,πηγαινε καμμια βολτα ολλανδια β γερμανια κι αν μπορεις σκανδιναυια,ειδικα φιλανδια
εκει ψαχνουν για πουτσο οι γκομενες κ μιλαν ολες αγγλικα
αν μετρας οπως λες-εχω τις επιφυλαξεις μου εδω,μην την εχεις παραψωνισει δηλ,κι απλα εισαι εμφανισημος που νομιζει οτι ειναι ο ρουβας στα ντουζενια του-αν μετρας,δεν θα προλαβαινεις ουτε για κατουρημα εκει,ουτε για καφε
ανατ ευρωπη ,οι κοπελες ειναι κομλπεξικες κ ψαχνουν να τις πληρωσεις,οπως καταλαβες απο φαγητα ποτα ρουχα σπιτια  παιδια κλπ  :jerking: δεν προσφερονται για καμακι κ μαλιστα με αγγλικα!! :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πάω Κυριακή Θεσσαλονίκη Βουκουρέστι οδικώς.

Μέσα στην Βουλγαρία αυτοκινητόδρομος είναι μόνο εκείνα τα περίπου 100 χιλιόμετρα κοντά στην Σόφια? Όπως ήταν 2004-2006?

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Μέσα στην Βουλγαρία αυτοκινητόδρομος είναι μόνο εκείνα τα περίπου 100 χιλιόμετρα κοντά στην Σόφια? Όπως ήταν 2004-2006?
50χλμ πριν,, μετα απο δυπνιτσα
και μετα  την σοφια αλλα 70χλμ, ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρισπεκτ μποσ!!!!ωραια τα χταποδια!!κ τα δυο!! :grin: :grin: :grin:

4 ηταν το μεγαλο κανα 2,5 κιλα το ψησαμε παραλια και το φαγαμε ετσι για να κανουμε κεφι και για την παρεα τα άλλα τρεια ειναι μικρα απο 500 γραμμαρια εως  κιλο ειπα να τα κανω λιαστα  για μεζεδακι με την παρεα.

Εφερα τον tsuf φιλοξενια για 3 μερες αρχες Μαιου και ειναι ακομα εδω δεν λεει να φυγει
την εχει βρει εδω  αρχοντικα.. εχει και κοτερο (βαρκα).
μετακομισε μονιμα στην Χαλκιδικη  θα ειναι εδω εως τελος Σεπτεμβριου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελιο μαν,το συμπερασμα ειναι απλο
μολδαβια μονο πουτανες γαμας οπως κι οι αλλοι,απο την αλλη ,εσυ ελλαδα δεν γαμας καλα.αλλιως δεν θα σε ενδιεφερε
επειδη ταχω περασει,αυτα κι ολα μου φταιγαν σε καποια φαση
1.δες τι κανεις απο γκαφρα,,κι αν κι εφοσον εχεις καποια διφραγκα..
2,πηγαινε καμμια βολτα ολλανδια β γερμανια κι αν μπορεις σκανδιναυια,ειδικα φιλανδια
εκει ψαχνουν για πουτσο οι γκομενες κ μιλαν ολες αγγλικα
αν μετρας οπως λες-εχω τις επιφυλαξεις μου εδω,μην την εχεις παραψωνισει δηλ,κι απλα εισαι εμφανισημος που νομιζει οτι ειναι ο ρουβας στα ντουζενια του-αν μετρας,δεν θα προλαβαινεις ουτε για κατουρημα εκει,ουτε για καφε
ανατ ευρωπη ,οι κοπελες ειναι κομλπεξικες κ ψαχνουν να τις πληρωσεις,οπως καταλαβες απο φαγητα ποτα ρουχα σπιτια  παιδια κλπ  :jerking: δεν προσφερονται για καμακι κ μαλιστα με αγγλικα!! :grin:
Εχω αποφασισει που θα παω αλλα αυτη την στιγμη πλεον με συμφερει περισσοτερο ελλαδα αν,που δεν το βλεπω, αλλαξουν τα πραγματα,το θεμα γκομενα δεν με απασχολει τοσο,αλλα μην παμε να τρωμε παλι χοντρες στη μαπα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΝΑΙ οπως τα θυμασαι δεν αλαξαν και πολλα.... ακομα.
ααααα  δεν χρειαζεταικαι να μπεις μεσα στην Σοφια εχει τελειωση ενα κοματι του περιφερειακου Σοφιας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φτηνες?100 την ωρα η το διωρο? :think: :think: :think:
κ ναχεις χαλασει αλλα 1000 τη βδομαδα για να βρισκεσαι εκει?
σ εχασα δημητρης29....αλλιως ταλεγες ,και πιο λογικα ,κατα την γνωμη μου πριν,,,, :think:
Τι ειπα που δεν ειναι ετσι,αφου τα αναλυσα ολα υπολογιζε παγια εξοδα 350-400 αεροπορικο 175 διαμερισμα φα'ι' 150-250 Ευρω συν κατι μετακινησεις με μεγαλη οικονομια βγαινει 700 Ευρω!Μιλαμε να τρως σε φτηνα μερη χωρις να πηγαινεις ντισκο.Με λιγοτερα απο 700 Ευρω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!Εκτος αν πας με πουλμαν :2funny:160 Ευρω πηγαιν'ελα.Θυμιθηκα το 1994 κατι Ελληνες φοιτητες εδω που πηγαν ταξησι Φινλανδια,Σουηδια και επειδη τοτε οι χωρες αυτες ηταν πανακρυβες εφτιαχναν σαντου'ι'τς και τα παιρναν μαζι :2funny:.Ατομα που πηγαν Μολδαβια μου ειπαν οτι ξοδευαν κατα μεσο ορο γυρω στα 70-100 Ευρω τη μερα χωρια το  :knockinb:.Υπολογιζε 1200 Ευρω για μια βδομαδα με μερικα γαμησια μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom