Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin: αυτα βλεπουν κι οι αλλοι κ τρεχουν να βρουν τετοιες στο κισινεου με 50 την νυχτα,,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα βριζουνε την τυχη τους που μπηκαν στο σαιτ και πηραν στα σοβαρα τα οσα γραφονται εδω μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny:
νταααα σιντροφεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αγαμιες αγαμιες :humpleg: :humpleg: :humpleg:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ο βλαμένος,γιατί έτσι ακριβώς μόνο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις είναι κοντά στα 40 και νομίζει ότι είναι γκόμενος που τον κοιτάνε οι γυναίκες και τον γουστάρουν :headbang:
Αν τον ήξερες και τον έβλεπες πως κινείται και μιλάει θα καταλάβαινες για τι ακριβώς μιλάω,τέλος πάντων πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του μόνο για φτύσιμο είναι.
:2funny: :2funny: :2funny: καλα ρε εση εισαι και πολυ μιμου απτου!! σιγα τα αυγα ρε!!! ματοθικε η αρχοντισα :helpplea: :helpplea: :helpplea: καλα ρε σοβαρα με λες τορα τα παραμιθια? ασε το ζοντανο να βοσκαει !!!! τι?? σε κοψε το γαλα στο βρασιμο και τσαντιστηκες??? :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τες πα ανατολικα θελει διφραγκα αλλα και εμπιρια  ;) ;) ;)  γρετσια ουμπερ αλλες το καλοκαιρη χαλκιδικιντεν !!!!!!! τσααοοοοοοο !!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι λετε ορε ζαγαρια παλι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν γαματε ανατολικα  :grin: :grin: :grin: κατι τρεχει εδω περα!! :think: :think: :think: :think: μπραβο μιτσο καυλαα!! τελικα γαμισες ?? :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν μας ειπες?? τιρασπολ εσπροξες καμια??
Αν ειχες διαβασει παλια ποστ θα ηξερες οτι  :knockinb: τραπεζικες υπαλληλους 26 και 28 ετων.Δεν θα ελεγα και πολυ ευκολα με την πρωτη την τριτη φορα την εφερα στο σπιτι μου! :headbang:η δευτερη ηρθε το ιδιο βραδυ.Βεβαια ειχανε γινει συζητισεις στο διαλειμα της το μεσημερι.Παντος ευκολο  το  :knockinb: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Αν διαβασες και τον Στελιο λεει οτι ο Αλεκος του εφαγε σε κερασματα 180 Ευρω! :headbang:Εκτος απο τα 50-100 που πρεπει να τους δωσει ο τουριστας για να πανε μαζι του (της γκομενες απο της ντισκο στο Κισινιωφ) πρεπει πρωτα να την κερασεις και να την τα'ι'σεις :2funny:!Τωρα τι ιστοριες για αγριους γραφουνε μερικοι :jerking: ειναι αλλο θεμα.Τα μικρα στις φωτο δεν τα  :knockinb: γιατι δεν ειχα υπομονη να γινω ο γκομενος τους και να πηγαινω ολο οσο θα ειμαι εκει βολτα χερακι χερακι :2funny:!Παντος εχω κρατισει επαφη και σαν τρελλες θελουν να ερθουν Αγια Πετρουπολη!Η μια μου το ειπε κιολας αν με  :knockinb: δεν θα με παρεις μετα Αγια Πετρουπολη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τες πα ανατολικα θελει διφραγκα αλλα και εμπιρια  ;) ;) ;)  γρετσια ουμπερ αλλες το καλοκαιρη χαλκιδικιντεν !!!!!!! τσααοοοοοοο !!!!!!!
Δεν θελει λεφτα θελει  να μιλας Ρωσσικα και να πας εκει για καιρο τουλαχιστον 15 μερες και εννοειται να εχεις πειρα απο ανατολικο μπλοκ.Εγω το εχω πει οι Πιρφοροι χρωκοπισαν και φετος θα την βγαλουνε Ελλαδα με φρεσκο ψαρακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αν ειχες διαβασει παλια ποστ θα ηξερες οτι  :knockinb: τραπεζικες υπαλληλους 26 και 28 ετων.Δεν θα ελεγα και πολυ ευκολα με την πρωτη την τριτη φορα την εφερα στο σπιτι μου! :headbang:η δευτερη ηρθε το ιδιο βραδυ.Βεβαια ειχανε γινει συζητισεις στο διαλειμα της το μεσημερι.Παντος ευκολο  το  :knockinb: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Αν διαβασες και τον Στελιο λεει οτι ο Αλεκος του εφαγε σε κερασματα 180 Ευρω! :headbang:Εκτος απο τα 50-100 που πρεπει να τους δωσει ο τουριστας για να πανε μαζι του (της γκομενες απο της ντισκο στο Κισινιωφ) πρεπει πρωτα να την κερασεις και να την τα'ι'σεις :2funny:!Τωρα τι ιστοριες για αγριους γραφουνε μερικοι :jerking: ειναι αλλο θεμα.Τα μικρα στις φωτο δεν τα  :knockinb: γιατι δεν ειχα υπομονη να γινω ο γκομενος τους και να πηγαινω ολο οσο θα ειμαι εκει βολτα χερακι χερακι :2funny:!Παντος εχω κρατισει επαφη και σαν τρελλες θελουν να ερθουν Αγια Πετρουπολη!Η μια μου το ειπε κιολας αν με  :knockinb: δεν θα με παρεις μετα Αγια Πετρουπολη.
εισαι η ελπιδα μας !! δε με λες ρε μιτσαρα τελικα ποσες φιστικοσες ? αριθμο ηλικια τροπο!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: γραψε γραψε!!!!!!!!!  :huh: :huh: :huh:καλο το γαμιση?παθος? ενταση?  :helpplea: :helpplea: :helpplea: ???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θελει λεφτα θελει  να μιλας Ρωσσικα και να πας εκει για καιρο τουλαχιστον 15 μερες και εννοειται να εχεις πειρα απο ανατολικο μπλοκ.
Μιλαω για Κισινιωφ γιατι το Τιρασπολ ειναι μικρο και δυστηχως εχει αντρες και οι γυναικες δεν πολυθελουν να φυγουν απο'κει!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
παντοσ ρε μαγκιτεσ=ς τσσσ :grin: :grin: :grin: ελλαδαρα γαμιουντε οι ντοπιες φορα παρτιδα απο τα 14 πλεον!!και αν θες ανατολικια εχει οτι γουσταρεις :tits2: :tits2: :tits2: και γουστα και ερωτα λαβ στορι και τουρτο<<τουριστριες>>αρπαχτρες τι να λεμε τορα!!!!!!!!!!!!!! μιτσο περιμενο αναλιτικα τα κατορθοματα!!!τσιαααααααοοοοοοοοο :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντοσ ρε μαγκιτεσ=ς τσσσ :grin: :grin: :grin: ελλαδαρα γαμιουντε οι ντοπιες φορα παρτιδα απο τα 14 πλεον!!και αν θες ανατολικια εχει οτι γουσταρεις :tits2: :tits2: :tits2: και γουστα και ερωτα λαβ στορι και τουρτο<<τουριστριες>>αρπαχτρες τι να λεμε τορα!!!!!!!!!!!!!! μιτσο περιμενο αναλιτικα τα κατορθοματα!!!τσιαααααααοοοοοοοοο :grin: :grin: :grin:
Δηλαδη τι αναλυτικα πως εγλυψα?Σε τι στασεις  :knockinb:? και αν μου χαρισαν χρυση βροχη? :2funny: Το αηδιαστικο στο Κισινιωφ ηταν οι καφετεριες επι της Στεφαν Τσελ Μαρε που ηταν πανακρυβες και καθονταν μονο κατι αθλιοι ξενοι.Μολδαβους δεν ειδα!Πιρφοροι απο ολο τον κοσμο  :jerking:Αγαμιτοι μεχρι αηδιας συνηθως αυτοι δεν καμακωνουν και δεν πανε παραεξω φοβουντε και τη σκια τους :2funny:πολυ θλυβεροι αυτοι καθοντουσαν σα  :jerking: και οι γκομενιτσες ηταν στο παρκο.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδη τι αναλυτικα πως εγλυψα?Σε τι στασεις  :knockinb:? και αν μου χαρισαν χρυση βροχη? :2funny: Το αηδιαστικο στο Κισινιωφ ηταν οι καφετεριες επι της Στεφαν Τσελ Μαρε που ηταν πανακρυβες και καθονταν μονο κατι αθλιοι ξενοι.Μολδαβους δεν ειδα!Πιρφοροι απο ολο τον κοσμο  :jerking:Αγαμιτοι μεχρι αηδιας συνηθως αυτοι δεν καμακωνουν και δεν πανε παραεξω φοβουντε και τη σκια τους :2funny:πολυ θλυβεροι αυτοι καθοντουσαν σα  :jerking: και οι γκομενιτσες ηταν στο παρκο.
μιτσο την κανεις πουλι !!!! την σιζιτηση! αριθμο??????????? ηλικια???????????? και τροπο????????????????????????????????? συν παθος καυλα κτλ!!!!!!!!! ολο γραφεις  :think: :think: αλλα απο ψιτο σαλεπι!!! :grin: :grin: :grin: χρυση βροχη?? :think: :think: :think: :think: :think: για καντο λιανα εχο χασει καμια καινουργια σταση??? :( :( :( :( :o :o :o

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιτσο την κανεις πουλι !!!! την σιζιτηση! αριθμο??????????? ηλικια???????????? και τροπο????????????????????????????????? συν παθος καυλα κτλ!!!!!!!!! ολο γραφεις αλλα απο ψιτο σαλεπι!!! :grin: :grin: :grin: χρυση βροχη?? :think: :think: :think: :think: :think: για καντο λιανα εχο χασει καμια καινουργια σταση??? :( :( :( :( :o :o :o
Τωρα παω στο μπανιο και μετα εχω ραντεβου με μια παιδιατρο 27 ετων (μεγαλη ειναι αλλα ο καλος μυλος ολα τ'αλεθει).Αν τη βγαλω φωτο σημερα θα σας την βαλω (δε βαζω ποτέ φωτο απο γκομενες χωρις εμενα) χρυση βροχη=Золотой дождь Μαντεψτε ποια απο της παρακατω εννοιες εννοω απο αυτες που εχει η βικιπαιδια :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τωρα παω στο μπανιο και μετα εχω ραντεβου με μια παιδιατρο 27 ετων (μεγαλη ειναι αλλα ο καλος μυλος ολα τ'αλεθει).Αν τη βγαλω φωτο σημερα θα σας την βαλω (δε βαζω ποτέ φωτο απο γκομενες χωρις εμενα) χρυση βροχη=Золотой дождь Μαντεψτε ποια απο της παρακατω εννοιες εννοω απο αυτες που εχει η βικιπαιδια :2funny:

καλα ρε εγω ειμαι απο τα τρικαλα !! τι επιστιμονικα με βαζεις?? :huh: :huh: :huh: ρε μπας και εφιγες και εση αγαμητος ? :think: :think: επεξιγα την χρυση βροχη?? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: δεν πιστευω να χει σχεση με την χρυση αυγη? :o :o :o βαλε φοτο βαλε φοτο!!!!! ;) ;) ;)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλα μεχρι να πλινεις της γατες παω να τρεξω λιγω την λαντζα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: της φιλουμπες μου !!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Золотой дождь = χρυσή βροχή = ουρολαγνεια  μεταφρασμενω απο τα ρωσικα  

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν και το πιθανοτερο ειναι να βρεις  καμια τετοια  :2funny: (αυτη ειναι μια φιλη απο τη γκομενιτσα μου με το ροζ).Βεβαια για σας στην Ελλαδα που καθε μερα βελεπετε μπαζα Ελεηνιδες ακομα και αυτες ειναι θεες  :2funny:
μπαζα εχει κ χειροτερα η ελλαδα,οποτε τοσο χαλια αυτες δεν μας φαινονται,αλλα οχι κ να πας να φας 1000-1200ε να γαμησεις καμμμια τετια 3000χλμ μακρια...αληθεια λες
αλλα απ οτι βλεπω κ με ρωσσκα κ απο αγ πετρουπολη-αυτο παντου μετραει σε πρωην εσσδ δημοκρτιες-κ παλι πενιχρα τα αποτελεσματα,απο οτι λες κ βλεπουμε απο φωτογραφιες ΑΛΗΘΙΝΕς..τωρα με τα σιτυτουρ φωτο απο τα διαφορα σαιτ  γαμαει οτι θελει οπιος θελει ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρε και φωτογραφιες απο τη χτεσινη βολτα φουκαρα yanti να παιξεις καμια  :jerking:η γκομενα που ελεγα χτες,πολυ καλη κοπελα αλλα θελει αν συναντιομαστε να την παιρνω απο το σπιτι και να την πηγαινω αν εχει καμια δουλεια πουθενα και μενει στου διαολου τη μανα :rockon:Η Κορεατισα μου ειναι σε αυτο ειναι καλητερη δεν εχει τετοιες απαιτησεις να την πηγαινωφερνω συνεχεια.

Συνημμένα

• IMG_0623a.jpg
    IMG_0623a.jpg
    80,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • IMG_0626a.jpg
    IMG_0626a.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 45

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρε και την Κορεατισα μου (προχτες) με φοντο τα πλυμενα σεντονια :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0617a.jpg
    IMG_0617a.jpg
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 77

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φετος η Πιρφορια βαραει κοκκινο! :2funny:Κανενας δεν πηγε εξωτερικο :2funny:ολοι στην παραλια τη βγαζουνε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Είδα κάτι φωτογραφίες που πόσταρες χθές.
Άσχημες δείχνουν οι πουτάνες εκεί, στην Αθήνα νομίζω έρχονται καλύτερες.
Τουλάχιστον είναι φθηνές, πόσα χρεώνουν; Τι υπηρεσίες προσφέρουν; Μέσο γραφείου τις βρήκες;
Τη φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση τη χρεώνουν εξτρά;
Πας που πας, πληρώνεις που πληρώνεις δώσε τουλάχιστον καμιά ενημέρωση στο λαό  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom