Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 764K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Ναι ρε Δημητρη εχεις δικιο αλλα τωρα τι προσπαθουμε να αποδειξουμε;;;
και για ποιον και γιατι;;;;

ο καθε ενας απο εμας εχει τις εμπειριες του τα γουστα του και τις επιλογες του.
Το θεμα ειναι να περναμε καλα και να ειμαστε ευχαριστημενοι οσοι απο εμας κανουμε καποιες
εκδρομες  παρεες εμπειριες να ευχαριστουμε τους εαυτους μας ολα τα άλλα ειναι  να ειχαμε να λεγαμε.

Εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις επισκεψεις μου στην Μολδαβια
παντα σε σχεση και με τα θελω μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

ο καθε ενας απο εμας εχει τις εμπειρειες του τα γουστα του και τις επιλογες του.
Το θεμα ειναι να περναμε καλα και να ειμαστε ευχαριστημενοι οσοι απο εμας κανουμε καποιες
εκδρομες  παρεες εμπειριες να ευχαριστουμε τους εαυτους μας ολα τα άλλα ειναι  να ειχαμε να λεγαμε.

Εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις επισκεψεις μου στην Μολδαβια
παντα σε σχεση και με τα θελω μου.
Κ'εγω ευχαριστημενος ειμαι απο τη Μολδαβια.Τα γραφω γ'αυτους που κανουν γνωρημιες απο το ιντερνετ για να προσεχουνε λιγακι. Οσο για τον καινουργιο που γραφει ειναι πιθανοτατα ο Yantis-Davarits 25 Ευρω εισητηριο λιγο πολλα μου φενονται :think:ουτε Αγια Πετρουπολη δεν εχει τοσο!Γελαω μαζι του οταν μιλαει για τα πλουτη της Μολδαβιας :2funny:Οποιος εχει παει εκει εστω και μια φορα θα πεθανει απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ζητώ συγνώμη για το οφφ τόπικ δεν θα επαναληφθεί.

Ε άμα θέλω να γαμήσω θα σε ενημερώσω εγκαίρως να ξυρίσεις κώλο, μέχρι τότε τουμπεκιάσου.

ΥΓ Για αυτό δεν έκανα ποτέ προφίλ στο φαιςμπουκ. Ψαρεύει ο καθένας ότι φώτο θέλει και ισχυρίζεται ότι θέλει. Άντε τώρα το κοριτσάκι να υποψιαστεί ότι στην άλλη μεριά της ευρώπης μοστράρει σε πορνοσαίτ σαν ερωμένη οριακού. Μιλάμε για πολύ σουρεαλιστικές καταστάσεις  :grin:

Πιο οφ τοπικ ρε καθυστερημενε. Ριξε μια ματια στο τοπικ λεει ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ? Τι το γαμημενο εχεις γραψει για αυτο το θεμα?

Θες και να γαμησεις τρομαρα σου  :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Το να διορθώνεις τις ανακρίβειες άλλων είναι ον τόπικ.
Τις εξυπνάδες εκεί που σε παίρνει, δεν φταίω εγώ για τη μιζέρια σου.  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε φιλε απο το   face book της κοπελας ειναι  αν θελεις δες το
αυτο μας εδωσε να δουμε οταν την προτειναμε  να ερθει μαζι μας
Eιναι  Call girl. --     
Αν θελεις σου στελνω και το τηλεφωνο της....

τι περιμενες οτι θα ερθω εκει 5-7- 12 μερες και θα το παιζω γαμπρός;;;;;
Δεν εχω χρονο για τετοια-  και δεν νομιζω αν με γνωριζεις να ειμαι ουτε απελπισμενος ουτε τερας νορμαλ καταστασεις νομιζω........

Εσυ τωρα πως εμφανιστηκες ως μονιμος κατοικος εκει ;;; 
Γνωριζομαστε;;;; εχεις επαφες με ντοπιους δικους μας ενοω.
αν θελεις στειλε INFO με πμ αλιώς καλοδεχουμενη οτι πληροφορια και εμπειρια ας την διαβασουμε οτι μαθαινουμε καλο ειναι.

ΣΗΜ.: Σας το εχω δηλωση πολλες φορες εγω σπανια βγαζω φωτο απο τις γκομενες δεν εχω δικο μου αρχειο δεν με ενδειεφερε ποτε..., ζω το σημερα με την καθε μια και μετα παει πεταξε το πουλι για αλλα μερη αλλες παρεες .
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έρχεσαι στην Μολδαβία για να γαμισεις πουτανες!! Και μας το λες κιόλας…. Εδώ μέσα το χούμε χασει τελειος …δηλαδή συνάδερφε  πρέπει να έρθεις Μολδαβία για να γαμησεις πουτανες.. η εγω δεν κατάλαβα καλά η στην ελλαδα έχει πεσει ψεκασμος καλος ! που λέει και φίλτατος λιακόπουλος.. ρε πατε καλα??? Δεν πιστεύω να είσαι εκατομιριουχος και εσύ σαν τους αλλους που χούμε εδώ πάνω!!! ?

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κ'εγω ευχαριστημενος ειμαι απο τη Μολδαβια.Τα γραφω γ'αυτους που κανουν γνωρημιες απο το ιντερνετ για να προσεχουνε λιγακι. Οσο για τον καινουργιο που γραφει ειναι πιθανοτατα ο Yantis-Davarits 25 Ευρω εισητηριο λιγο πολλα μου φενονται :think:ουτε Αγια Πετρουπολη δεν εχει τοσο!Γελαω μαζι του οταν μιλαει για τα πλουτη της Μολδαβιας :2funny:Οποιος εχει παει εκει εστω και μια φορα θα πεθανει απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρότης μηδέν κατάντια του σαιτ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έρχεσαι στην Μολδαβία για να γαμισεις πουτανες!! Και μας το λες κιόλας…. Εδώ μέσα το χούμε χασει τελειος …δηλαδή συνάδερφε  πρέπει να έρθεις Μολδαβία για να γαμησεις πουτανες.. η εγω δεν κατάλαβα καλά η στην ελλαδα έχει πεσει ψεκασμος καλος ! που λέει και φίλτατος λιακόπουλος.. ρε πατε καλα??? Δεν πιστεύω να είσαι εκατομιριουχος και εσύ σαν τους αλλους που χούμε εδώ πάνω!!! ?

Φιλε το τι κανω εγω και γιατι ερχομαι Μολδαβια αλλα και σε αλλα μερη που ταξιδευω ειναι δικο μου θεμα και να εισαι σιγουρος οτι παω σε πολλες χωρες........
Και δοξα το θεο  λεφτα ακομα υπαρχουν ...
και μην ξεχνας οτι εδω μιλαμε για πουτανες οχι για  γνωριμιες  στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εισαι αν καταλαβες.

Θα απαντησης τωρα και σε αυτα που σε ρωτησα εγω;;;;;;;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Γάμησε τα φίλε σέξουλα δυστυχώς η κοινή λογική λείπει πλήρως αλλά δεν με νοιάζει εμένα αυτό, ο καθένας κάνει στη ζωή του ότι γουστάρει.
Το κρίμα είναι ότι κάποιοι μαλάκες, γιατί είναι κομπλεξικοί, κάνουνε μόστρα εδώ μέσα και διαβάζουνε κάποια κακόμοιρα παιδάκια που ψάχνουνε γυναίκα απεγνωσμένα (έχουν κάνει εμπάργκο στον πο΄υτσο οι γυναίκες στην Ελλάδα σερί από το '95 ουσιαστικά), και μπαίνουνε σε περιπέτειες χωρίς λόγο ή παθαίνουνε υποχονδρίες γιατί άμα είσαι απελπισμένος προσπαθείς να πιαστείς απ όπου βρεις, σα τον πνιγμένο ένα πράμα.
Με αποτέλεσμα να καταστρέφονται ολοκληρωτικά.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γάμησε τα φίλε σέξουλα δυστυχώς η κοινή λογική λείπει πλήρως αλλά δεν με νοιάζει εμένα αυτό, ο καθένας κάνει στη ζωή του ότι γουστάρει.
Το κρίμα είναι ότι κάποιοι μαλάκες, γιατί είναι κομπλεξικοί, κάνουνε μόστρα εδώ μέσα και διαβάζουνε κάποια κακόμοιρα παιδάκια που ψάχνουνε γυναίκα απεγνωσμένα (έχουν κάνει εμπάργκο στον πο΄υτσο οι γυναίκες στην Ελλάδα σερί από το '95 ουσιαστικά), και μπαίνουνε σε περιπέτειες χωρίς λόγο ή παθαίνουνε υποχονδρίες γιατί άμα είσαι απελπισμένος προσπαθείς να πιαστείς απ όπου βρεις, σα τον πνιγμένο ένα πράμα.

Γιατι ρε ειστε σοβαροι;; δεν βρισκετε Ελληνιδες να γαμησετε;;;;;;;;;
γεματα ειναι τα κλαμπακια και τα ξενυχταδικα απο 18 εως 48 διαλεξτε και παρτε αλλα και εδω πρεπει να βαλετε το χερι στην τσεπη  να κερασετε τζαμπα δεν γαματε  παρτε το χαμπαρι.

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ εισαι η καταντια που μια ζωη γραφεις πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βλέπω ότι εκτός από αγράμματος είσαι και μεγάλο νούμερο …καλά που είσαι και εσύ και γελάμε .  θοδορας είναι το όνομα μου οι παλιοί εδώ πάνω με ξεύρουν... δεν ασχολουμε μαζί σου  

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Το να διορθώνεις τις ανακρίβειες άλλων είναι ον τόπικ.
Τις εξυπνάδες εκεί που σε παίρνει, δεν φταίω εγώ για τη μιζέρια σου.  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Και εδω μια χαρα με παιρνει ρε τζιτζιφιογκο. Γιατι τι θα μου κανεις? Κανω απλα οτι κανεις. Και εσυ το ιδιο κανεις εχεις γεμισει μαλακιες το φορουμ αλλα αν σου την μπουν σπαζεσαι. Μη στεναχωριεσαι θα σου περασει. Η γραψε επι του θεματος και μη παριστανεις τον εξυπνακια συνεχεια η αλλιως θα τρως μπινελικια και θα κλαιγεσαι μετα βλακακο

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου σωστος + 10 από εμενα τα ξαναλέμε κρατάτε μικρά καλαθιά

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Και εδω μια χαρα με παιρνει ρε τζιτζιφιογκο. Γιατι τι θα μου κανεις? Κανω απλα οτι κανεις. Και εσυ το ιδιο κανεις εχεις γεμισει μαλακιες το φορουμ αλλα αν σου την μπουν σπαζεσαι. Μη στεναχωριεσαι θα σου περασει. Η γραψε επι του θεματος και μη παριστανεις τον εξυπνακια συνεχεια η αλλιως θα τρως μπινελικια και θα κλαιγεσαι μετα βλακακο

Ε συνέχισε καραγκιόζι. Από μένα έχεις το ελεύθερο. Τέτοιο ταλέντο κρίμα να πάει χαμένο.

Τελευταία μου απάντηση σε εσένα, εφόσον παραδέχεσαι ότι γράφεις παπαριές, μίλα με τον εαυτό σου.

Συνέχισε σε παρακαλώ να σχολιάζεις ότι γράφω, και να με βρίζεις όσο πιο αισχρά μπορείς,  γουστάρω να διαφημίζουν τις απόψεις μου.   :birdman:

Επισκέπτης
Βλέπω ότι εκτός από αγράμματος είσαι και μεγάλο νούμερο …καλά που είσαι και εσύ και γελάμε .  θοδορας είναι το όνομα μου οι παλιοί εδώ πάνω με ξεύρουν... δεν ασχολουμε μαζί σου  

Μια ζωη το βλαμμενο με συνδιαζει με τον ιεραποστολο

ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΚ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Επιμενεις οτι αν θες να πληρωσεις πληρωνεις ακριβα το πουτανακι στις ανατολικες χωρες;;;
ναι, αν πας σαν βλακας
δεν ξερεις την γλωσσα
και δεν μπορεις να διαπραγματευτεις
και οχι οι ελληνιδες μια χαρα τον παιρνουν ειναι θεμα επιλογης καποιου τι μουνια θελει στον πουτσο του
το να δωσεις 100 ευρω ολη την μερα πχ οταν μια βιζιτα απο αγγελια σου περνει το ιδιο για μια φορα δεν το λες και ακριβο
και πας για την εμπειρια εκει οχι για το γαμησι μονο

Συνημμένα

• 400euro.jpg
    400euro.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 79
  • DSC_172012.jpg
    DSC_172012.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 54

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια ζωη το βλαμμενο με συνδιαζει με τον ιεραποστολο

ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΚ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ :2funny: :2funny: :2funny:
Εμ θα ξεχάσω και αυτά που γνωρίζω
φιλε μου μας τα χουν πρήξει.. ασε που δεν γαμισε στο τιρασπολ ..μας κάνει και τον μάγκα

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επιμενεις οτι αν θες να πληρωσεις πληρωνεις ακριβα το πουτανακι στις ανατολικες χωρες;;;
ναι, αν πας σαν βλακας
δεν ξερεις την γλωσσα
και δεν μπορεις να διαπραγματευτεις
και οχι οι ελληνιδες μια χαρα τον παιρνουν ειναι θεμα επιλογης καποιου τι μουνια θελει στον πουτσο του
το να δωσεις 100 ευρω ολη την μερα πχ οταν μια βιζιτα απο αγγελια σου περνει το ιδιο για μια φορα δεν το λες και ακριβο
και πας για την εμπειρια εκει οχι για το γαμησι μονο
Τα έξοδα φίλτατε για αξιοπρεπές μετάβαση διαμονή και διασκέδαση  είναι αρκετά περισσότερα από αυτά που γράφουν εδώ οι πένητες! και επειδή μιλάμε για μπουρδελα εδώ οπος είπε ο αλλαν νταλον όνομα και πράγμα .. τα ιδια λευτα αμα τα διαθέσεις στην ψοροκοστενα θα σε κάνουν άγαλμα τα μορα  ..αυτη είναι η αλήθεια κύριοι..Για εμπειρία κτλ συμφώνο!!!!!!!
αλλά με τόσα λευτα δεν πας καλύτερα παρισι?

Επισκέπτης
Τα έξοδα φίλτατε για αξιοπρεπές μετάβαση διαμονή και διασκέδαση  είναι αρκετά περισσότερα από αυτά που γράφουν εδώ οι πένητες! και επειδή μιλάμε για μπουρδελα εδώ οπος είπε ο αλλαν νταλον όνομα και πράγμα .. τα ιδια λευτα αμα τα διαθέσεις στην ψοροκοστενα θα σε κάνουν άγαλμα τα μορα  ..αυτη είναι η αλήθεια κύριοι..Για εμπειρία κτλ συμφώνο!!!!!!!
αλλά με τόσα λευτα δεν πας καλύτερα παρισι?
Αν δεν εχεις λεφτα τοτε για πιο λογο να κανεις πορνο-διακοπες;;;
εγω στα διαμερισματα που εχουν ποσταριστει κατα καιρους δεν εμενα ουτε με σφαιρες
θα με επιανε καταθλιψη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το διδαγμα της υποθεσης ειναι οτι καποιος για να εχει αποτελεσμα στη Μολδαβια πρεπει να δουλευει και στα παρκα και στο Μακ Ντοναλντς και παντου.Σημερα μιλησα με τον Τασο σχετικα με τη Μολδαβια συμφωνουμε σε ολα.Δυστηχως ενω αυτο ηταν ενα πολυ ωραιο θεμα για συζητιση οι ασχετοι που δεν θα πανε εκει ποτέ και γραφουν εδω μεσα  :jerking: χαλασαν παλι το Thread.Ειδηκα ο Yantis κανει μεγαλο κακο.Με την καινουργια  :jerking: που ειπε γελαω ακομα.Θα ειδε μια λιμνη που εχει εξω απο την πολη προς τ'αεροδρομιο και με τη  :jerking: φαντασια του θα την εκανε υπερσυγχρονο παρκο.Εχω πεθανει στα  :2funny: και μ'αυτα που λεει σχετικα με τα τεραστια εμπορικα κεντρα  :2funny:.Με τον Τασο λεγαμε και γελαγαμε σχετικα με της Δυμετρες στο Πλάσμα  :2funny:.Εκει η νεοτερη ειναι 35 ετων.Που της ειδε της δυμετρες? :2funny:Τωρα πως βγαζει συμπερασματα οτι εγω δεν  :knockinb:?Δεν το καταλαβαινω? :2funny:.Τελικα ο Τασος ειναι ο μονος που μενει εκει ολοι οι αλλοι στον υπνο τους πανε :2funny:
Αν δεν εχεις λεφτα τοτε για πιο λογο να κανεις πορνο-διακοπες;;;
εγω στα διαμερισματα που εχουν ποσταριστει κατα καιρους δεν εμενα ουτε με σφαιρες
θα με επιανε καταθλιψη
Ναι ενω το εξωχικο σου που θα τη βγαλεις φετος το καλοκαιρι ειναι καλητερο :2funny: ή νομιζεις οτι δεν ξερω οτι το τυπογραφειο σου  μπαινει μεσα καθε μηνα και εισαι ετοιμος να χρεωκοπισεις :2funny:Αφου ειναι τοσο χάλια το ανατολικο μπλοκ γιατι οταν ειχες λεφτα πριν την κριση πηγαινες εκει?Τοτε ηταν ωραια?τωρα χαλασε? :2funny:οσα δε φτανει η αλεπου....... :2funny:ναι το ανατολικο μπλοκ ειναι αθλιο,και η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα :jerking: με τον ηλιο :jerking: τη θαλασσα :jerking: και τα σουβλακια :jerking: θα σε εκανα παλι σκονη αλλα βαριεμαι και λυπαμαι την ασχημια σου,την αναπηρια σου και την καταντια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom