Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το διδαγμα της υποθεσης ειναι οτι καποιος για να εχει αποτελεσμα στη Μολδαβια πρεπει να δουλευει και στα παρκα και στο Μακ Ντοναλντς και παντου.Σημερα μιλησα με τον Τασο σχετικα με τη Μολδαβια συμφωνουμε σε ολα.Δυστηχως ενω αυτο ηταν ενα πολυ ωραιο θεμα για συζητιση οι ασχετοι που δεν θα πανε εκει ποτέ και γραφουν εδω μεσα  :jerking: χαλασαν παλι το Thread.Ειδηκα ο Yantis κανει μεγαλο κακο.Με την καινουργια  :jerking: που ειπε γελαω ακομα.Θα ειδε μια λιμνη που εχει εξω απο την πολη προς τ'αεροδρομιο και με τη  :jerking: φαντασια του θα την εκανε υπερσυγχρονο παρκο.Εχω πεθανει στα  :2funny: και μ'αυτα που λεει σχετικα με τα τεραστια εμπορικα κεντρα  :2funny:.Με τον Τασο λεγαμε και γελαγαμε σχετικα με της Δυμετρες στο Πλάσμα  :2funny:.Εκει η νεοτερη ειναι 35 ετων.Που της ειδε της δυμετρες? :2funny:Τωρα πως βγαζει συμπερασματα οτι εγω δεν  :knockinb:?Δεν το καταλαβαινω? :2funny:.Τελικα ο Τασος ειναι ο μονος που μενει εκει ολοι οι αλλοι στον υπνο τους πανε :2funny:Ναι ενω το εξωχικο σου που θα τη βγαλεις φετος το καλοκαιρι ειναι καλητερο :2funny: ή νομιζεις οτι δεν ξερω οτι το τυπογραφειο σου  μπαινει μεσα καθε μηνα και εισαι ετοιμος να χρεωκοπισεις :2funny:Αφου ειναι τοσο χάλια το ανατολικο μπλοκ γιατι οταν ειχες λεφτα πριν την κριση πηγαινες εκει?Τοτε ηταν ωραια?τωρα χαλασε? :2funny:οσα δε φτανει η αλεπου....... :2funny:ναι το ανατολικο μπλοκ ειναι αθλιο,και η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα :jerking: με τον ηλιο :jerking: τη θαλασσα :jerking: και τα σουβλακια :jerking: θα σε εκανα παλι σκονη αλλα βαριεμαι και λυπαμαι την ασχημια σου,την αναπηρια σου και την καταντια σου.
Κύριοι στην Μολδαβία οπού είμαι μόνιμος κάτοικος από το 1985 οι επενδύσεις σε ακίνητα γη και εμπόριο τα τελευτεα πέντε χρονιά  έχουν ξεπεράσει κατά πολύ της επενδύσεις που γίναν στην ελλάδα τα τελευτεα 10 χρονιά σε  απόλυτους αριθμούς υπάρχουν τα νούμερα στο διαδικτυο  … σαχλαμάρα σοβαρέψου! 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κύριοι στην Μολδαβία οπού είμαι μόνιμος κάτοικος από το 1985 οι επενδύσεις σε ακίνητα γη και εμπόριο τα τελευτεα πέντε χρονιά  έχουν ξεπεράσει κατά πολύ της επενδύσεις που γίναν στην ελλάδα τα τελευτεα 10 χρονιά σε  απόλυτους αριθμούς υπάρχουν τα νούμερα στο διαδικτυο  … σαχλαμάρα σοβαρέψου!   
Εσυ εισαι πιο βλακας και απο το μουτζουρη  :2funny: και ακομα πιο υπαναπτυκτος :2funny: ναι βλεπω στο βιντεο τη χλιδη  :2funny: μια νεροτσουλιθρα της κακιας ωρα με μια μικρη πισσινα που τη βαλανε μεσα στα χωραφια:2funny: Σε ενα απλο ξενοδοχειο 2-3αστερων να πας στην Ελλαδα η πισσινα του θα ειναι πολυ καλητερη :2funny:Ναι εχουνε γινει τρομερες επενδυσεις στη Μολδαβια :2funny:Απο ανεσεις εκτος απο ενα Μακ Ντοναλντς δεν εχει τιποτα! :rockon:Ουτε Pizza Hut ουτε KFC  :2funny:Απο εμπορικα κεντρα ενα εμπορικο κεντρο σοβιετικου τυπου της κακιας ωρας εχει  (το εμπορικο κεντρο του Νοβγκοροντ ειναι πολυ καλητερο αν τα συγκρινεις).Τι αλλο θ'ακουσουμε εδω μεσα.Χτες ελεγες  :jerking: και πηρα τη φωτογραφικη μηχανη στο ραντεβου για να το βουλωσεις.Πηγαινε τωρα να φας φρεσκο ψαρακι γιατι εχω και σοβαροτερες δουλειες να κανω.Να διαλεξω τι ρουχα θα φωρεσω στο ραντεβου σημερα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πηγαινε τωρα να φας φρεσκο ψαρακι γιατι εχω και σοβαροτερες δουλειες να κανω.Να διαλεξω τι ρουχα θα φωρεσω στο ραντεβου σημερα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
τα thumbs up ειναι για την ατακα σου δημητρακη. :grin: :rockon:

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ εισαι πιο βλακας και απο το μουτζουρη  :2funny: και ακομα πιο υπαναπτυκτος :2funny: ναι βλεπω στο βιντεο τη χλιδη  :2funny: μια νεροτσουλιθρα της κακιας ωρα με μια μικρη πισσινα που τη βαλανε μεσα στα χωραφια:2funny: Σε ενα απλο ξενοδοχειο 2-3αστερων να πας στην Ελλαδα η πισσινα του θα ειναι πολυ καλητερη :2funny:Ναι εχουνε γινει τρομερες επενδυσεις στη Μολδαβια :2funny:Απο ανεσεις εκτος απο ενα Μακ Ντοναλντς δεν εχει τιποτα! :rockon:Ουτε Pizza Hut ουτε KFC  :2funny:Απο εμπορικα κεντρα ενα εμπορικο κεντρο σοβιετικου τυπου της κακιας ωρας εχει  (το εμπορικο κεντρο του Νοβγκοροντ ειναι πολυ καλητερο αν τα συγκρινεις).Τι αλλο θ'ακουσουμε εδω μεσα.Χτες ελεγες  :jerking: και πηρα τη φωτογραφικη μηχανη στο ραντεβου για να το βουλωσεις.Πηγαινε τωρα να φας φρεσκο ψαρακι γιατι εχω και σοβαροτερες δουλειες να κανω.Να διαλεξω τι ρουχα θα φωρεσω στο ραντεβου σημερα.
Αγαπητέ όταν θα βρεις λευτα και μπορείς να ανταπεξέλθεις στο κόστος ελλα κισινεου να σε ξεναγήσω.. μέχρι τότε βολέψου με τα πάρκα την χουφταλο τον καθαρο αέρα και τα μπουρδελα στην φιλης..  πάρτε και άλλη μια πισινουλα 5 μύρια επένδυση που είναι και της μόδας τώρα… ενδυματολογικά τα ρούχα που φοράς είναι της περασμένης δεκαετίας! Δεν σου είπαν ότι άλλαξε η δεκαετια?.σοβαρεύτητε επιτέλους σαχλαμαρες  

Επισκέπτης
Ναι ενω το εξωχικο σου που θα τη βγαλεις φετος το καλοκαιρι ειναι καλητερο :2funny: ή νομιζεις οτι δεν ξερω οτι το τυπογραφειο σου  μπαινει μεσα καθε μηνα και εισαι ετοιμος να χρεωκοπισεις :2funny:Αφου ειναι τοσο χάλια το ανατολικο μπλοκ γιατι οταν ειχες λεφτα πριν την κριση πηγαινες εκει?Τοτε ηταν ωραια?τωρα χαλασε? :2funny:οσα δε φτανει η αλεπου....... :2funny:ναι το ανατολικο μπλοκ ειναι αθλιο,και η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα :jerking: με τον ηλιο :jerking: τη θαλασσα :jerking: και τα σουβλακια :jerking: θα σε εκανα παλι σκονη αλλα βαριεμαι και λυπαμαι την ασχημια σου,την αναπηρια σου και την καταντια σου.
διαβαζεις αυτα που γραφεις;;;;
χαζουλη ποσες φορες θα το πω οτι δεν εχω τυπογραφειο
και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παει Ουκρανια φετος
και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω φερει ρωσιδια η δεν θα φερω ρωσιδια στην ελλαδα για διακοπες

Για ρωτα βρε χαζουλη τον Αλλαν να σου πει ποιος ειμαι και ασε τις ονειροξεις σου!!!

ΥΓ: πρωτη φορα ακουω να ειναι καποιος παραλια να τρωει φρεσκο ψαρακι και να ειναι μειονεκτημα

Αλλαν αστα φιλε μειονεκτεις
να φυγεις απο το εξοχικο σου και τα φρεσκα ψαρακια και να πας Μολδαβια παλιο λιγουρη  

Θα σου πω κατι στο φιλικο η το χαβαλε... ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Και μη νομιζεις οτι του κανω αβαντα λεγοντας αυτο... πραγματικα εχει το ακαταλογιστο.
Αν καταλαβεις τι παιζει θα κανεις χιουμορ οπως ο μαστερ 21 πχ...
Οποτε θες ευχαριστως να τα πουμε και απο κοντα..

Αυτο νομιζουν οι μοντ για σενα χαζουλη
δεσμευτικα να μην πω ποιος ειναι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Καλά μην μας βγάλετε και το Κισινάου πιο ακριβό και από την Νέα Υόρκη τώρα :2funny: Αν το συγκρίνεις όχι με Αγ.Πετρούπολη ούτε με το Κίεβο φυσικά αλλά έστω με την Οδδησο η το Βουκουρέστι πάλι φθηνότερο είναι φυσικά.Είναι από τις φθηνότερες πρωτεύουσες της Αν.Ευρώπης πιο κάτω και από την Σόφια θα έλεγα.Ακριβό είναι για τους Μολδαβούς και τις Μολδαβές που στην πλειονότητα τους παίρνουν 3000 λει μισθό μέσο όρο,όχι για εμάς.Εδώ με 1500 ευρώ(24000 λει) το μήνα περνάς πολύ καλά και αν έχεις δικό σου σπίτι και δεν έχεις ενοίκιο όπως εγώ ακόμα καλύτερα βέβαια.Για τους 5 μήνες του χειμώνα για ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικών το γκάζι,ηλεκτρικό,νερό,ίντερνετ και κοινόχρηστα όλα μαζί βγαίνουν στα 2500 λει(150 ευρώ) μηνιαίως και για τους υπόλοιπους 7 είναι 500 λει μηνιαίως,ε πολλά είναι?
Στην Ελλάδα μόνο για το ηλεκτρικό μαζί με το χαράτσι σου έρχεται κοντά στα 200 ευρώ το δίμηνο για ένα διαμέρισμα 90 μέτρων :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Όσο για τις νεροτσουλήθρες τι να σχολιάσω?χαίρονται εδώ οι ντόπιοι,τους ακούω κάθε μέρα να το λένε και να το ξαναλένε λες και πρόκειται για κάτι το σπουδαίο :grin:
Το Goa καλό είναι μονο για Σάββατο βράδυ.

Επισκέπτης
Καλά μην μας βγάλετε και το Κισινάου πιο ακριβό και από την Νέα Υόρκη τώρα :2funny: Αν το συγκρίνεις όχι με Αγ.Πετρούπολη ούτε με το Κίεβο φυσικά αλλά έστω με την Οδδησο η το Βουκουρέστι πάλι φθηνότερο είναι φυσικά.Είναι από τις φθηνότερες πρωτεύουσες της Αν.Ευρώπης πιο κάτω και από την Σόφια θα έλεγα.Ακριβό είναι για τους Μολδαβούς και τις Μολδαβές που στην πλειονότητα τους παίρνουν 3000 λει μισθό μέσο όρο,όχι για εμάς.Εδώ με 1500 ευρώ(24000 λει) το μήνα περνάς πολύ καλά και αν έχεις δικό σου σπίτι και δεν έχεις ενοίκιο όπως εγώ ακόμα καλύτερα βέβαια.Για τους 5 μήνες του χειμώνα για ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικών το γκάζι,ηλεκτρικό,νερό,ίντερνετ και κοινόχρηστα όλα μαζί βγαίνουν στα 2500 λει(150 ευρώ) μηνιαίως και για τους υπόλοιπους 7 είναι 500 λει μηνιαίως,ε πολλά είναι?
Στην Ελλάδα μόνο για το ηλεκτρικό μαζί με το χαράτσι σου έρχεται κοντά στα 200 ευρώ το δίμηνο για ένα διαμέρισμα 90 μέτρων :grin: :grin: :grin:
Αφου εισαστε και οι δυο εκει γιατι δεν πινετε ενα καφεδακι παρεα;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΥΓ: πρωτη φορα ακουω να ειναι καποιος παραλια να τρωει φρεσκο ψαρακι και να ειναι μειονεκτημα

Αλλαν αστα φιλε μειονεκτεις
να φυγεις απο το εξοχικο σου και τα φρεσκα ψαρακια και να πας Μολδαβια παλιο λιγουρη 

Δεν πατε καλα λεω εγω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω ερχεται τοσος κοσμος απο διαφορες χωρες και πληρωνουν 80 εως 100 ευρω την βραδυα  + TRANSPORT για να απολαυσουν 7 - 10 μερες Θαλασσα - παραλια και φρεσκο Ψαρακι ( για λιγους λογο οικονομικων)
και εγω θα τρεχω στην Αν. Ευρώπη;;;;;;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Tαξιδια εγω κανω απο Οκτωβριο εως Μαρτιο μετα αραζω Χαλκιδικη εκτος καποιων ολιγημερων καταδρομικων στις γειτωνες χωρες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Εδω ερχεται τοσος κοσμος απο διαφορες χωρες και πληρωνουν 80 εως 100 ευρω την βραδυα  + TRANSPORT για να απολαυσουν 7 - 10 μερες Θαλασσα - παραλια και φρεσκο Ψαρακι ( για λιγους λογο οικονομικων)
ο άλλος τι κάνει? :grin: love,love? :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• dog&baseball.jpg
    dog&baseball.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 30

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε για καφε ειπαμε να πατε οχι για γουστα .
Και ειναι και παλιος εκει απο το 1985 πως και δεν τον ξερεις;;;;; εστω Ονομαστικα;;;;;
Τον ξέρω,αν το όνομα που έχει γράψει είναι αλήθεια φυσικά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Εξαφανιστηκε απο χτες το πρωι αν δεν εμφανιστη εντος 48 ωρων θα παω στην Νικολουλη και στο Αμπερ αλερτ εχω και ωραια φωτο του να δωσω.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Wow  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τα μούτρα έπεσε πάλι βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν πατε καλα λεω εγω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω ερχεται τοσος κοσμος απο διαφορες χωρες και πληρωνουν 80 εως 100 ευρω την βραδυα  + TRANSPORT για να απολαυσουν 7 - 10 μερες Θαλασσα - παραλια και φρεσκο Ψαρακι ( για λιγους λογο οικονομικων)
και εγω θα τρεχω στην Αν. Ευρώπη;;;;;;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Tαξιδια εγω κανω απο Οκτωβριο εως Μαρτιο μετα αραζω Χαλκιδικη εκτος καποιων ολιγημερων καταδρομικων στις γειτωνες χωρες.
Aσε βρε ΜΠΑΤΙΡΙ
αντε κατσε στη παραλια και φαε ψαρακι φρεσκο
ΠΑΛΙΟΜΠΑΤΗΡΙ
x_3bad0267.jpg

εχει και κρεας παντως

x_d29261d0.jpg

ρε παπαρα το τηλ δεν το απαντας....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Aσε βρε ΜΠΑΤΙΡΙ
αντε κατσε στη παραλια και φαε ψαρακι φρεσκο
ΠΑΛΙΟΜΠΑΤΗΡΙ
x_3bad0267.jpg

εχει και κρεας παντως

x_d29261d0.jpg

ρε παπαρα το τηλ δεν το απαντας....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mmmmmmmmm το τηλ. το ξεχασα μεσα στο υπνοδωματιο παω να το παρω σορρυ..........

Συνημμένα

• XREOSTAOPANTOU.jpg
    XREOSTAOPANTOU.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 486477_625967940754145_2083044803_n.jpg
    486477_625967940754145_2083044803_n.jpg
    95 KB · Εμφανίσεις: 21

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ποιο φρεσκο δεν γινετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• freshhhhhhhhhhhoctapous1.jpg
    freshhhhhhhhhhhoctapous1.jpg
    169 KB · Εμφανίσεις: 29
  • freshhhhhhhhhhhoctapous.jpg
    freshhhhhhhhhhhoctapous.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom