Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• bussy.jpg
    bussy.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 28

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι ειναι αυτα ρε τζαμπατζη
πανε φαε μακντοναλντς

Ναι τα πηγε πολυ καλα στην Ελλαδα γι αυτο εκλεισαν ολα τα Μακ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΚΟΥ ΜΑΚνΤΟΝΑΛΝΤΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προς το παρον παω να βουτηξω να δροσισω την κορμαρα μου 2Χ2......χαχχαχαχααααααααααααααα

Επισκέπτης
Ναι τα πηγε πολυ καλα στην Ελλαδα γι αυτο εκλεισαν ολα τα Μακ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΚΟΥ ΜΑΚνΤΟΝΑΛΝΤΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προς το παρον παω να βουτηξω να δροσισω την κορμαρα μου 2Χ2......χαχχαχαχααααααααααααααα
Εισαι απολυτιστος ρε
πανε στα KFC
πανε στην Pizza HUT

Αντε απολιτιστε μπατιρακο
τραβα ρε στην παραλια να φας κανα ψαρακι
Σιχτιρ απο δω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• paradise of halkidiki.jpg
    paradise of halkidiki.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • δεσποινα.jpg
    δεσποινα.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά μην μας βγάλετε και το Κισινάου πιο ακριβό και από την Νέα Υόρκη τώρα :2funny: Αν το συγκρίνεις όχι με Αγ.Πετρούπολη ούτε με το Κίεβο φυσικά αλλά έστω με την Οδδησο η το Βουκουρέστι πάλι φθηνότερο είναι φυσικά.Είναι από τις φθηνότερες πρωτεύουσες της Αν.Ευρώπης πιο κάτω και από την Σόφια θα έλεγα.Ακριβό είναι για τους Μολδαβούς και τις Μολδαβές που στην πλειονότητα τους παίρνουν 3000 λει μισθό μέσο όρο,όχι για εμάς.Εδώ με 1500 ευρώ(24000 λει) το μήνα περνάς πολύ καλά και αν έχεις δικό σου σπίτι και δεν έχεις ενοίκιο όπως εγώ ακόμα καλύτερα βέβαια.Για τους 5 μήνες του χειμώνα για ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικών το γκάζι,ηλεκτρικό,νερό,ίντερνετ και κοινόχρηστα όλα μαζί βγαίνουν στα 2500 λει(150 ευρώ) μηνιαίως και για τους υπόλοιπους 7 είναι 500 λει μηνιαίως,ε πολλά είναι?
Στην Ελλάδα μόνο για το ηλεκτρικό μαζί με το χαράτσι σου έρχεται κοντά στα 200 ευρώ το δίμηνο για ένα διαμέρισμα 90 μέτρων :grin: :grin: :grin:
Και συμπληρωνω Τασο οτι μου ειπες χτες.Μονο διαμερισμα μπορεις να βρεις  στο κεντρο με 250 Ευρω το μηνα.Αυτη η πισσινα αν την προσεξη κανεις πολυ θλυβερη ειναι.Στο Λαγονησι ειχε κατι τετοιες νεροτσουλιθρες τη δεκαετια του '80 και τοτε μας φενοταν οτι ειναι τιποτα τρομερο. :2funny:
Εισαι απολυτιστος ρε
πανε στα KFC
πανε στην Pizza HUT

Αντε απολιτιστε μπατιρακο
τραβα ρε στην παραλια να φας κανα ψαρακι
Σιχτιρ απο δω
Για να σκασεις επιτελους.Ας δει ο κοσμος που θα περασεις το καλοκαιρι  :2funny: και που θα το περασω εγω :2funny:Και μπορει να παω με καμια γκομενα 4-5 μερες Ζακυνθο ή σε κανα αλλο νησι.

Συνημμένα

• eksohiko vromiari.jpg
    eksohiko vromiari.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_0630a.jpg
    IMG_0630a.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητέ όταν θα βρεις λευτα και μπορείς να ανταπεξέλθεις στο κόστος ελλα κισινεου να σε ξεναγήσω.. μέχρι τότε βολέψου με τα πάρκα την χουφταλο τον καθαρο αέρα και τα μπουρδελα στην φιλης..  πάρτε και άλλη μια πισινουλα 5 μύρια επένδυση που είναι και της μόδας τώρα… ενδυματολογικά τα ρούχα που φοράς είναι της περασμένης δεκαετίας! Δεν σου είπαν ότι άλλαξε η δεκαετια?.σοβαρεύτητε επιτέλους σαχλαμαρες  
Δηλαδη πρεπει να το παιζω μαγκας και λεφτας που πριν λιγους μηνες ημουν Τιρασπολ για 24 μερες :2funny:Που θα παω στο Κισινιωφ τον Οκτωβριο και θα μπορεσω να κατσω στη χλιδη για 25-30 μερες πω πω μαγκια :2funny:.Ειμαι Μεγιστανας δηλαδη :2funny:ουτε ο Ωνάσης να ημουνα  :2funny:που μπορω να παω σε τετοια Χα'ι' μερη μες τον πλουτο και τη Χλιδή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Και συμπληρωνω Τασο οτι μου ειπες χτες.Μονο διαμερισμα μπορεις να βρεις  στο κεντρο με 250 Ευρω το μηνα.Αυτη η πισσινα αν την προσεξη κανεις πολυ θλυβερη ειναι.Στο Λαγονησι ειχε κατι τετοιες νεροτσουλιθρες τη δεκαετια του '80 και τοτε μας φενοταν οτι ειναι τιποτα τρομερο. :2funny:Για να σκασεις επιτελους.Ας δει ο κοσμος που θα περασεις το καλοκαιρι  :2funny: και που θα το περασω εγω :2funny:Και μπορει να παω με καμια γκομενα 4-5 μερες Ζακυνθο ή σε κανα αλλο νησι.
ναι χαλια
θα κανω μπανακι εδω
PrdK679Cchk.jpg

θα φτιαχνω εδω το καφεδακι μου
pEp4m1PXvm4.jpg

και θα κανω τα μπανια μου εδω
x_0c03f5c8.jpg

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ
Μα γιατι ποσταρεις μονο αυτες που σε συμφερουν τις φωτογραφιες;;; τς τς τς
και τι ποσταρες;;; μαρμαρινο δαπεδο;;;
οκ το εμπεδωσαμε ειμαι χοντρος και χαλιας
:2funny: :2funny: :2funny:

οπως λενε και οι μοντ εχεις το ακαταλογιστο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηγαινε στους Μοντερατορ να παραπονεθεις παλι :2funny:Βαλε και τους κλωνους σου να με βρισουν :2funny:Να μια αποψη της αυλης της επαυλης σου  :2funny:Μια κακομοιρια και μιση :2funny:Αφου εχεις Τζακουζι στο εξωχικο τι θα θες τα σαπουνια στην αυλη? :2funny:Μου φενεται δεν εχετε καν μπανιο μεσα :think:.Μ'αρεσει που μεχρι πριν 3-4 χρονια ολοι σαν τρελλοι κανατε να πατε ανατολικο μπλοκ.Ελεγε καποιος οτι παει Ουκρανια και αμεσως μαζευοσασταν καμια 20αρια τωρα τη βγαζεται στην παραλια με ματακι και :jerking:

Συνημμένα

• eksohiko vromiari2.jpg
    eksohiko vromiari2.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 50

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εδω κανετε λες και τσακωνεστε για το ποιος εχει τα περισσότερα λεφτα  :s&m_3:

Επισκέπτης
Πηγαινε στους Μοντερατορ να παραπονεθεις παλι :2funny:Βαλε και τους κλωνους σου να με βρισουν :2funny:Να μια αποψη της αυλης της επαυλης σου  :2funny:Μια κακομοιρια και μιση :2funny:Αφου εχεις Τζακουζι στο εξωχικο τι θα θες τα σαπουνια στην αυλη? :2funny:Μου φενεται δεν εχετε καν μπανιο μεσα :think:.Μ'αρεσει που μεχρι πριν 3-4 χρονια ολοι σαν τρελλοι κανατε να πατε ανατολικο μπλοκ.Ελεγε καποιος οτι παει Ουκρανια και αμεσως μαζευοσασταν καμια 20αρια τωρα τη βγαζεται στην παραλια με ματακι και :jerking:
βρε χαζουλη την ντουζιερα εβαλες μετα την θαλασσα ε να μπουμε με της αμμους μεσα ε;;;
εγω σε προκαλω αν εχεις αντερα να ερθεις στο τσαντηρι μου
και να δεις αν εχω ή οχι αυτα που ποσταρω
αλλα εχεις αντερα;;;;
εγω αυτα που λεω μπορω να τα αποδειξω

χαζουλη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρε χαζουλη την ντουζιερα εβαλες μετα την θαλασσα ε να μπουμε με της αμμους μεσα ε;;;
εγω σε προκαλω αν εχεις αντερα να ερθεις στο τσαντηρι μου
και να δεις αν εχω ή οχι αυτα που ποσταρω
αλλα εχεις αντερα;;;;
εγω αυτα που λεω μπορω να τα αποδειξω

χαζουλη
Γ'αυτο και χεζεσε μην μπει καμια φωτογραφια σου στο σα'ι'τ να μη γελανε μαζι σου :2funny:τωρα δεν εχεις τι να πεις γ'αυτο και τσαντηστικες παλι :2funny:Οσο για της φωτο σου ειναι ολες παλιες,τοτε εισουν πιο λεπτος :2funny:ενα πουλακι που συναντιθηκε μαζι σου πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ :think:
εδω κανετε λες και τσακωνεστε για το ποιος εχει τα περισσότερα λεφτα   :s&m_3:
Εγω δεν ειπα ποτέ οτι εχω δισεκατομυρια ειμαι φτωχος γ'αυτο πηγαινω Μολδαβια :2funny:.Αλλα γελαω οταν χρεωκοπημενοι και τελειωμενοι που δεν εχουνε ουτε τα εισητηρια να πανε Ουκρανια μας το παιζουνε και καλα οτι ειναι καποιοι :2funny: (αν εχανε λεφτα δεν θα καθονταν στα εξοχικα τους,θα ηταν Ουκρανια ή οπου αλλου εχει γκομενες).Θυμιζει την παροιμια με την κολοβη αλεπου  :2funny: καθονται στην παραλια παιρνουν το ματακι τους για να  :jerking: και μας λενε οτι καλοπαιρνανε κιολας :2funny:Φετος οι Πιρφοροι θα την βγαλουνε στις παραλιες λεφτα για ταξηδια δεν υπαρχουν :(

Επισκέπτης
εδω κανετε λες και τσακωνεστε για το ποιος εχει τα περισσότερα λεφτα   :s&m_3:
μου εχει σκοτισει 6 μηνες τα παπαρια
εισαι χοντρος
εισαι ανεργος
εισαι χαλιας

λες και γαμαω τις δικες του γκομενες οο μαλακας κανει

καλα λενε οι <φιλοι> του οι μοντερϊτορ οτι εχει το ακαταλογιστο  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εισαι χοντρος
εισαι ανεργος
εισαι χαλιας

καλα και συ να τον λες μπατιρι νομιζεις οτι του την λες? πες τον και συ χαλια και χοντρο  :2funny:

Επισκέπτης
Γ'αυτο και χεζεσε μην μπει καμια φωτογραφια σου στο σα'ι'τ να μη γελανε μαζι σου :2funny:τωρα δεν εχεις τι να πεις γ'αυτο και τσαντηστικες παλι :2funny:Οσο για της φωτο σου ειναι ολες παλιες,τοτε εισουν πιο λεπτος :2funny:ενα πουλακι που συναντιθηκε μαζι σου πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ :think:Εγω δεν ειπα ποτέ οτι εχω δισεκατομυρια ειμαι φτωχος γ'αυτο πηγαινω Μολδαβια :2funny:.Αλλα γελαω οταν χρεωκοπημενοι και τελειωμενοι που δεν εχουνε ουτε τα εισητηρια να πανε Ουκρανια μας το παιζουνε και καλα οτι ειναι καποιοι :2funny: (αν εχανε λεφτα δεν θα καθονταν στα εξοχικα τους,θα ηταν Ουκρανια ή οπου αλλου εχει γκομενες).Θυμιζει την παροιμια με την κολοβη αλεπου  :2funny: καθονται στην παραλια παιρνουν το ματακι τους για να  :jerking: και μας λενε οτι καλοπαιρνανε κιολας :2funny:Φετος οι Πιρφοροι θα την βγαλουνε στις παραλιες λεφτα για ταξηδια δεν υπαρχουν :(
χαζουλη, μονο ενα πουλακι εχει συναντηθει μαζι μου ο Αλλαν κανενα αλλο πουλακι  :2funny:
και βρε χαζουλη το εχω πει πολλες φορε
το καλοκαιρι φερνω τα ρωσιδακια εδω και τον χειμωνα παω εγω εκει
το οτι εσυ εισαι γκαβο και θες να βγαινουν μοστρα οι φωτο σου δεν σημενει οτι θελω να με βλεπει ο καθενας μεσα στο φορουμ
γκεγκε χαζουλη;;;

ξερω ξερω
τυχαια θα μπει καποιος στο φορουμ και θα ανεβασει βιντεο και φωτο μου
το μαθαμε πια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω δεν ειπα ποτέ οτι εχω δισεκατομυρια ειμαι φτωχος γ'αυτο πηγαινω Μολδαβια :2funny:.Αλλα γελαω οταν χρεωκοπημενοι και τελειωμενοι που δεν εχουνε ουτε τα εισητηρια να πανε Ουκρανια μας το παιζουνε και καλα οτι ειναι καποιοι :2funny: (αν εχανε λεφτα δεν θα καθονταν στα εξοχικα τους,θα ηταν Ουκρανια ή οπου αλλου εχει γκομενες).Θυμιζει την παροιμια με την κολοβη αλεπου  :2funny: καθονται στην παραλια παιρνουν το ματακι τους για να  :jerking: και μας λενε οτι καλοπαιρνανε κιολας :2funny:Φετος οι Πιρφοροι θα την βγαλουνε στις παραλιες λεφτα για ταξηδια δεν υπαρχουν :(
τι λεφτα για ουκρανια ρε πορνομεταναστη πλακα μας κανεις?  :2funny:
εδω με το ζορι πανε μυκονο για να χειροκροτανε της ελληνιδες που χορευουν στο paradise beach ,οχι λεφτα για ουρκανια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εισαι χοντρος
εισαι ανεργος
εισαι χαλιας

Οχι απλος κατι τερατα σαν κ'σενα μας ρεζιλευουνε σε ολο τον κοσμο εγω γ'αυτο σκαω :headbang:Οταν βλεπω αυτη την αηδια  :shit:ρεζιλευουν την Ελλαδα.Ευτυχως που ο καλος θεος τους χρεωκοπισε να μη ρεζιλευουν αλλο την Ελλαδα τα τερατα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Πανε λενε τα συχαματα οτι ειναι Ελληνες και μας κανουνε ρεζηλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom