Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αναμενο κατατοπιστικα στοιχια διαγραματα κτλ  !! παω στην λαντζα και τοβραδυ θα πεξω το οργανο  :2funny: :2funny: :2funny: ντριγκι ντρν!!! της φιλουμπες μουυ τσαααοοοοο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα εφυγε το συχαμα και ηρθαν αλλα ζωα τωρα.Ο χρεωκοπημενος RED που πηγαινει και παιρνει ενα φραππε στου Μολδολαγνου γιατι τα λεφτα δεν του φτανουνε για φαγητο :2funny:.Ενας πετυχημενος που να πηγαινει ή να μενει εξωτερικο δεν υπαρχει.Ολη η χαβουζα εχει μαζευτει εδω  :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αναμενο κατατοπιστικα στοιχια διαγραματα κτλ  !! παω στην λαντζα και τοβραδυ θα πεξω το οργανο  :2funny: :2funny: :2funny: ντριγκι ντρν!!! της φιλουμπες μουυ τσαααοοοοο

Χαιβαν ντοκτορ εχεις  skype kai pm οταν εισαι ετοιμος παρε να σου πω.

Συνημμένα

• ILIOVASILEMA-HALKIDIKI.JPG
    ILIOVASILEMA-HALKIDIKI.JPG
    174,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • large1.jpg
    large1.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 27

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Και συμπληρωνω Τασο οτι μου ειπες χτες.Μονο διαμερισμα μπορεις να βρεις  στο κεντρο με 250 Ευρω το μηνα.Αυτη η πισσινα αν την προσεξη κανεις πολυ θλυβερη ειναι.Στο Λαγονησι ειχε κατι τετοιες νεροτσουλιθρες τη δεκαετια του '80 και τοτε μας φενοταν οτι ειναι τιποτα τρομερο. :2funny:
Έτσι είναι Δημητράκη,πριν πάρω το διαμέρισμα είχα νοικιάσει το καλοκαίρι του 11 καρακέντρο και πάνω ακριβώς στην Stefan Cel Mare ένα δυάρι στα 450 ευρώ για ένα μήνα.Οπότε για γκαρσονιέρα στο κέντρο με 250 ευρώ βρίσκεις άνετα.
Η Waterland στη Θεσσαλονίκη άνοιξε πριν καμία εικοσαριά χρόνια(αν θυμάμαι καλά το 1994)με έκταση 150,000 τετραγωνικά μέτρα,τώρα κάνανε στη Μολδαβία δύο πισίνες με πέντε νεροτσουλήθρες και μιλάνε για μεγάλες επενδύσεις :2funny:

Συνημμένα

• 697px-WaterOverview.jpg
    697px-WaterOverview.jpg
    225,5 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτσι είναι Δημητράκη,πριν πάρω το διαμέρισμα είχα νοικιάσει το καλοκαίρι του 11 καρακέντρο και πάνω ακριβώς στην Stefan Cel Mare ένα δυάρι στα 450 ευρώ για ένα μήνα.Οπότε για γκαρσονιέρα στο κέντρο με 250 ευρώ βρίσκεις άνετα.
Η Waterland στη Θεσσαλονίκη άνοιξε πριν καμία εικοσαριά χρόνια(αν θυμάμαι καλά το 1994)με έκταση 150,000 τετραγωνικά μέτρα,τώρα κάνανε στη Μολδαβία δύο πισίνες με πέντε νεροτσουλήθρες και μιλάνε για μεγάλες επενδύσεις :2funny:
Πιστευω οτι κανα τεταρτο με τα πόδια απο τη Ντελ Μάρε μπορει να βρει κανεις διαμερισμα με αυτη την τιμη.Το να συγκρινεις τη νεροτσουλιθρα της Μολδαβιας με το  Waterland ειναι σα να συγκρινεις Lada με Mersedes  :2funny:.Μεσα στα χωραφια δυο νεροτσουλιθρες εχουνε βαλει  :2funny: Με της νεροτσουλιθρες του Λαγονησιου που θυμαμαι οταν πηγαινα πιτσιρικας στα μεσα της δεκαετιας του '80 μπορεις ομως ανετα να της συγκρινεις  :2funny:.Εχει γέλιο που ο yantis εβαλε το λινκ για να μας δειξει τη χλιδη και ειχε το αντιθετο αποτελεσμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Την ανοιξη θελανε να ερθουν Μολδαβια ο Μουτζουρης,ο Νυχτεριδας και οσοι πιστοι προσερθουν ακομα.Αλλα ειδικα ο Νυχτεριδας και λιγακι ο Μουτζουρης εχουν καποια εμπειρια απο ανατολικο μπλοκ οποτε καταλαβαν οτι και ακριβα θα τους εβγαινε και θα  :knockinb: δυσκολα!Και ακυρωθηκε η εκδορομη,τωρα το τι δικαιολογιες ειπαν ειναι αλλο θεμα.Γιατι οπως εχω γραψει οι Μολδαβες (μιλαω για της Ρουμανικης προελευσης.Λευκο δερμα μαυρα μαλλια) κοιτανε παρα πολυ την εμφανιση του ανδρα και εχουνε καλο γουστο.Δεν ειναι σαν της σλαβες που μπορει κανεις να δει ωραιες γυναικες με ασχημους αντρες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελικα βρηκαμε ακρη εδω περα?

ποιος ειναι τι και κοροιδευει ποιον?  :2on1:

ο μπατιρης τον λεφτα και τον λεει μπατίρη? η ο πλούσιος τον μπατίρη και τον λεει λεφτα?  :birdman:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Χαιβαν ντοκτορ εχεις  skype kai pm οταν εισαι ετοιμος παρε να σου πω.
καλα!!!! :grin: :grin: :grin: εση πιανεις πουλια στον αερα!! :dancing: :dancing: τι σχεση εχω γω με τον μουρλο ρε???? ζαζεψες και εση  :helpplea: :helpplea: :helpplea: κοψε την τζαζ και πιασε κανα ακορντο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: το βρηκα το πλαιις  εχεις φιλαρακια καλα!!!! :) :) :)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Πιστευω οτι κανα τεταρτο με τα πόδια απο τη Ντελ Μάρε μπορει να βρει κανεις διαμερισμα με αυτη την τιμη.Το να συγκρινεις τη νεροτσουλιθρα της Μολδαβιας με το  Waterland ειναι σα να συγκρινεις Lada με Mersedes  :2funny:.Μεσα στα χωραφια δυο νεροτσουλιθρες εχουνε βαλει  :2funny: Με της νεροτσουλιθρες του Λαγονησιου που θυμαμαι οταν πηγαινα πιτσιρικας στα μεσα της δεκαετιας του '80 μπορεις ομως ανετα να της συγκρινεις  :2funny:.Εχει γέλιο που ο yantis εβαλε το λινκ για να μας δειξει τη χλιδη και ειχε το αντιθετο αποτελεσμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Την ανοιξη θελανε να ερθουν Μολδαβια ο Μουτζουρης,ο Νυχτεριδας και οσοι πιστοι προσερθουν ακομα.Αλλα ειδικα ο Νυχτεριδας και λιγακι ο Μουτζουρης εχουν καποια εμπειρια απο ανατολικο μπλοκ οποτε καταλαβαν οτι και ακριβα θα τους εβγαινε και θα  :knockinb: δυσκολα!Και ακυρωθηκε η εκδορομη,τωρα το τι δικαιολογιες ειπαν ειναι αλλο θεμα.Γιατι οπως εχω γραψει οι Μολδαβες (μιλαω για της Ρουμανικης προελευσης.Λευκο δερμα μαυρα μαλλια) κοιτανε παρα πολυ την εμφανιση του ανδρα και εχουνε καλο γουστο.Δεν ειναι σαν της σλαβες που μπορει κανεις να δει ωραιες γυναικες με ασχημους αντρες.
 :-* :-* :-* μιτσο πολι καφε ντελ μαρ μου εισαι και απο γαμηση τιποτα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  στεφαν τσελ μαρε ειναι η οδος ! δηλαδη στεφανος ο μεγαλος  :cheesy: :cheesy: :cheesy: αλλα αυτος γαμουσε και την ειχαι μεγαλη  :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τελικα βρηκαμε ακρη εδω περα?

ποιος ειναι τι και κοροιδευει ποιον?  :2on1:

ο μπατιρης τον λεφτα και τον λεει μπατίρη? η ο πλούσιος τον μπατίρη και τον λεει λεφτα?   :birdman:
εση μεγαλε σαν και μενα μιλας  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: οι αντιγραφες απαγορευονται!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καλα κοψε κατι και ση να κανουμε το πατσι!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: παο για να πεξω το οργανο τελειοσε η λαντζα!!! ντριγκιι ντριννν :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος Τασο και ετσι να ειναι οπως τα λεει ο Yantis εμας μας συμφερει.Ειδηκα εσενα που ζεις στην παμπλουτη Μολδαβια!Το Κισινιωφ οπως λεει ειναι σαν τη Ζυριχη :2funny:.Και εγω αν ειναι ετσι ειμαι πολυ High που θα μπορεσω να ερθω Κισινιωφ για κανα μηνα :2funny:!Μες τον πλουτο μεσα στις Φερραρι :2funny:Παντος γελαω με τους Πιρφορους που φετος θα την βγαλουνε Ελλαδα  :2funny: και λενε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα :2funny:και περνανε καλα :2funny: τραβοντας  :jerking:Ας ειχανε εστω και λιγα λεφτα σαν τρελλοι θα τρεχανε στις Μολδαβιες,Ουκρανιες :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ από φέτος κάθε χρόνο Μολδαβία θα τη βγάζω διότι καθώς έμαθα οι άντρες εκεί έχουνε κάτι πουτσάκια μια σταλίτσα σα το δικό σου οπότε θα είμαι περιζήτητος με τη μάνικά μου εκεί πέρα.

http://[URL unfurl="true"]www.diavaseto.com/wp-content/uploads/2012/05/hgdhggg-478x225.jpg[/img[/URL]]

[img]http://s2.dmcdn.net/gvvb/526x297-HGi.jpg

και με αυτές τις μαλακίες που κάνεις σου φορέσανε ζουρλομανδύα στο τέλος

mqdefault.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΖΕ;;;
ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ;;;;
ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΝΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 3 ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ  :2funny:

Συνημμένα

• Untitled25.jpg
    Untitled25.jpg
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Untitled6545.jpg
    Untitled6545.jpg
    84,2 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
Ετσι της ρωσιδες απο την Αγια πετρουπολη της χυνω και στην μαπα

ΕΤΣΙ ΧΑΖΟΥΛΗ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ

Συνημμένα

• Untitled6545.jpg
    Untitled6545.jpg
    113,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Untitled25.jpg
    Untitled25.jpg
    229,6 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ουτε σινεμα δεν μπορω να παω με σας :2funny:.Αυτες οι φωτο ειναι βεβαια 8-10 χρονια πριν :2funny:τωρα εισαι δυπλασιος :2funny: τωρα που εισαι ενα βημα απο τη χρεωκοπια τι θα κανεις? στο εξωχικο σου στη Ραφήνα θα τη βγαλεις? :2funny:Το οτι πηγες καποτε καπου και  :knockinb: πουτανες ξοδευοντας μια περιουσια ειναι κανενα κατορθωμα?Παλι θα μας βαλεις παλιες φωτο.Στο Facebook με εχεις στους φιλους.Μ'αρεσει που σημερα ανεβασες της φωτο σου και μετα και καλα παραπονεθηκες να της κατεβασουν  :2funny: γιατι ρεζιλευτηκες  :2funny: περιμενες αλλιως να αντιδρασουν  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΖΕ;;;
ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ;;;;
ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΝΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 3 ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ  :2funny:
εμμμ θελει λευκανση κωλοτρυπας η συγκεκριμενη  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ουτε σινεμα δεν μπορω να παω με σας :2funny:.Αυτες οι φωτο ειναι βεβαια 8-10 χρονια πριν :2funny:τωρα εισαι δυπλασιος :2funny: τωρα που εισαι ενα βημα απο τη χρεωκοπια τι θα κανεις? στο εξωχικο σου στη Ραφήνα θα τη βγαλεις? :2funny:Το οτι πηγες καποτε καπου και  :knockinb: πουτανες ξοδευοντας μια περιουσια ειναι κανενα κατορθωμα?Παλι θα μας βαλεις παλιες φωτο.Στο Facebook με εχεις στους φιλους.Μ'αρεσει που σημερα ανεβασες της φωτο σου και μετα και καλα παραπονεθηκες να της κατεβασουν  :2funny: γιατι ρεζιλευτηκες  :2funny: περιμενες αλλιως να αντιδρασουν  :2funny:
γιατι ειναι ενα βημα απο την χρεωκοπια? αδειασε ο τραπεζικος του λογαριασμος? :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρε μουνί εγώ υπόσχομαι να σταματήσω να τον κράζω για να μην σου ανεβάζει φώτο και συφιλιάζεσαι και εσύ ανεβάσεις μόνος σου να γαμάς;
Τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατι ειναι ενα βημα απο την χρεωκοπια? αδειασε ο τραπεζικος του λογαριασμος? :grin:
Απλος εχω παντου γνωστους και απο τη Νεα Σμυρνη και απο τη Ραφηνα και ξερω τα παντα :).Με το μεγεθος της κοιλιας μπορω να καταλαβω τη χρονολογια που εχουν βγει οι φωτογραφιες :2funny: οι φωτογραφιες που γαμαει ειναι του 2003 οι φωτο με τους Πακιστανους  που λεει οτι ανεβασα εγω ειναι του 2007 αν τον δεις τωρα ειναι δυπλασιος και δεν βγαζει πια φωτογραφιες :2funny:.Τωρα για τη φωτογραφια που εκλεψε απο το βιντεακι μου ας εβαζε ολο το βιντεακι   αν δεν σας ενδιαφερει η υποθεση οι γκομενες ειναι στο 9.20 και στο 11.05

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η παρεα σας παιδια ειναι πολυ ωραια και εχει χαβαλε :2funny: Αλλα θα με συγχωρεσετε γιατι πρεπει να φυγω,τηλεφωνισα πριν λιγο ενα φιλο μου σεκιουριτα απο την ντισκο και μου ειπε οτι εχει γκομενιτσες οποτε πρεπει να παω να καμακωσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom