Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η χαζομαρα σε ολο του το μεγαλειο
πιο ηλιθιος γινεσε φυτο
εχω ανεβασει πανω απο 50 νεες φωτο μου στο φατσοβιβλιο και το βκ
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ kΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΤΥΡΙΖΟΜΑΙ
εσυ βλεπεις τα ταγκς και φανταζεσε γνωστους
α ρε ΚΥΠ τι χανεις στον εφαγε η μαμα ρωσια
μεχρι και φιλια μαζι μου φανταζετε
εκτος αν εχει προφιλ καμια ξεμπαρκης γκομενιτσας κανει ο φιλαρακος :2funny:
οκ εχω πτωχευσει
εχω χαλασει μια περιουσια
κι εχω να παω απο το 2003
οτι πεις

Επισκέπτης
Ρε μουνί εγώ υπόσχομαι να σταματήσω να τον κράζω για να μην σου ανεβάζει φώτο και συφιλιάζεσαι και εσύ ανεβάσεις μόνος σου να γαμάς;
Τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται :tickedoff:
και ρε και μουνι
ολα τα καλα επιθετα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η χαζομαρα σε ολο του το μεγαλειο
πιο ηλιθιος γινεσε φυτο
εχω ανεβασει πανω απο 50 νεες φωτο μου στο φατσοβιβλιο και το βκ
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ kΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΤΥΡΙΖΟΜΑΙ
εσυ βλεπεις τα ταγκς και φανταζεσε γνωστους
α ρε ΚΥΠ τι χανεις στον εφαγε η μαμα ρωσια
μεχρι και φιλια μαζι μου φανταζετε
εκτος αν εχει προφιλ καμια ξεμπαρκης γκομενιτσας κανει ο φιλαρακος :2funny:
οκ εχω πτωχευσει
εχω χαλασει μια περιουσια
κι εχω να παω απο το 2003
οτι πεις
Περιεργο αλλα οι πιο καινουργιες φωτογραφιες σου ειναι του 2007-2008 μετα υπαρχουν πολυ λιγες και αυτες που δεν φενεσαι καλα γιατι εχεις γινει διπλασιος απο τοτε :2funny:.Μιλαω για Facebook που με εχεις φιλο για вконтакте δεν μπορω να ξερω.Για το εξοχικο στη Ραφηνα που το ξερω?Το οτι εχεις φαει πολλα λεφτα για μαλακιες τοτε που ειχες το ξερω  :2funny:Και αν δεις της γκομενες σου οι περισσοτερες  :shit: ειναι.Για τα λεφτα που εχεις πεταξει.Αφου δεν φοβασαι να μπουν οι φωτογραφιες σου γιατι οταν της ανεβαζεις στο σα'ι'τ πιστευω οτι μονος σου της ανεβαζεις μετα φωναζεις για να κατεβουνε? Αν εχεις αρχηδια ανεβασε αυριο της φωτογραφιες οπως εκανες σημερα και μην της κατεβασεις να σε θαυμασει ολος ο κοσμος :2funny:.Αλλιως παρε το πουλο μη ξαναγραψεις φυγε και μη μας ζαλιζεις :2funny:Α και κατι αλλο νομιζω οτι λυκειο δεν εχεις βγαλει :think:δεν το εχεις τελειωσει :think:ειναι αληθεια?

Επισκέπτης
Περιεργο αλλα οι πιο καινουργιες φωτογραφιες σου ειναι του 2007-2008 μετα υπαρχουν πολυ λιγες και αυτες που δεν φενεσαι καλα γιατι εχεις γινει διπλασιος απο τοτε :2funny:.Μιλαω για Facebook που με εχεις φιλο για вконтакте δεν μπορω να ξερω.Για το εξοχικο στη Ραφηνα που το ξερω?Το οτι εχεις φαει πολλα λεφτα για μαλακιες τοτε που ειχες το ξερω  :2funny:Και αν δεις της γκομενες σου οι περισσοτερες  :shit: ειναι.Για τα λεφτα που εχεις πεταξει.Αφου δεν φοβασαι να μπουν οι φωτογραφιες σου γιατι οταν της ανεβαζεις στο σα'ι'τ πιστευω οτι μονος σου της ανεβαζεις μετα φωναζεις για να κατεβουνε? Αν εχεις αρχηδια ανεβασε αυριο της φωτογραφιες οπως εκανες σημερα και μην της κατεβασεις να σε θαυμασει ολος ο κοσμος :2funny:.Αλλιως παρε το πουλο μη ξαναγραψεις φυγε και μη μας ζαλιζεις :2funny:Α και κατι αλλο νομιζω οτι λυκειο δεν εχεις βγαλει :think:δεν το εχεις τελειωσει :think:ειναι αληθεια?
απλα εισαι φαντασιοπληκτος και ψευτης
εγω την μαπα μου δεν την ανεβαζω δε μπουρδελοφορουμ
σε ολα οσα γραφεις εισαι απλα ακυρος
Μην ασχολησε μαζι μου και ασχολησου με τον εαυτο σου και τις δικες σου γκομενες
και αν εχω πεταξει οπως λες λεφτα ειναι δικα μου εσενα τι σε καιει;;; σου ζητησα δανεικα;;
στο εχω πει και αλλη φορα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος

Συνημμένα

• Untitled25.jpg
    Untitled25.jpg
    234,6 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη δεν εισαι ενα αθλιο συχαμα που ζυγιζει 200 κιλα?Δεν εχεις εξοχικο στη Ραφήνα?που εκει θα περασεις το καλοκαιρι φετος :2funny:Μοσχα που ελεγες πηγες? :2funny:Μολδαβια τον απρηλιο ? :2funny: (μου αρεσαν και οι δικαιολογιες σας :2funny:) γιατι δεν λες στον κοσμο να μαθει οτι Μολδαβια δεν πηγατε γιατι απλουστατα ειναι ακριβα για καποιον ξενο και οτι ο αγοραιος ερωτας εκει δεν ειναι οργανωμενος!Και ή θα τα σκαγατε χοντρα ή θα φευγατε αγαμιτοι :think: ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ 1000% ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.Τη φωτο σου χεζεσε να τη βαλεις γιατι απλουστατα εισαι ενα τέρας της φυσεως :2funny:Χτες γιατι ανεβασες της φωτο σου δεν ξερω?Ισως για να σου δωοσυνε σημασια γιατι κανεις πια δεν ασχολειτε μαζι σου :2funny:

Επισκέπτης
Αρτι αφιχθεις απο Κιεβο
Αλλαξαν αρκετα τα πραγματα
Λιγο ακριβοτερα απο τον Οκτωβριο
Βεβαια το Κιεβο ηταν πιο ακριβο ανεκαθεν απο την υπολοιπη Ουκρανια!
Αυτη την φορα κινηθηκα σε γνωστα μονοπατια οσον αφορα της ντεβουσκες οχι γιατι ειναι πιο δυσκολο να βγαλεις αλλα το ταξιδι το εκανα στο φτερο για 4 μερες και δεν ηθελα να χασω χρονο ψαχνοντας κατι καινουριο
Δεν υπαρχει κατι καινουριο να πω, οτι εχω πει ισχυουν, το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μολις ελεγα Ελληνας με ρωταγαν για την κριση
κι οτι τα πακετα για νησια τα πουλαγαν πιο φτηνα ακομα κι απο τουρκια
Χαλκιδικη απο 400 ευρω την εβδομαδα
Ροδος απο 600 ευρω την εβδομαδα
Κρητη απο 500 Ευρω την εβδομαδα
τιμες σε δικλινο και με τα αεροπορικα
ειπαμε να πουλαμε φτηνα τον τουρισμο αλλα οχι κι ετσι

δες ημερομηνια ποσταρισματος
τελος με εσενα ψευτακο

κι επειδη δεν μου αρεσει να περναω μονος μου το καλοκαιρι
δες απο πια πολη ερχετε η γκομενιτσα

Συνημμένα

• Untitled6545.jpg
    Untitled6545.jpg
    182,4 KB · Εμφανίσεις: 82
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έλεος με τις μαλακίες σας συνέχεια.
Μπαίνω να ενημερωθώ για μολδαβία και όλο βλέπω εσάς τους μαλάκες να τσακώνεστε.
Δεν έχετε αλλού να πάτε να ξεκατινιαστείτε;
Μόνιμα φαγομάρα, παλιά το σαιτ μάζευε καλό κόσμο τώρα έχει καταντήσει μεσημεριανό πάνελ.
Κρίμα..

Επισκέπτης
Ρε παιδιά έλεος με τις μαλακίες σας συνέχεια.
Μπαίνω να ενημερωθώ για μολδαβία και όλο βλέπω εσάς τους μαλάκες να τσακώνεστε.
Δεν έχετε αλλού να πάτε να ξεκατινιαστείτε;
Μόνιμα φαγομάρα, παλιά το σαιτ μάζευε καλό κόσμο τώρα έχει καταντήσει μεσημεριανό πάνελ.
Κρίμα..
μιλησε το φυτιλι :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Επιτέλους δεν έχεις βαρεθεί να τσακώνεσαι με όλους εδώ μέσα;
Από τότε που ήρθες έχεις διώξεει τόσο κόσμο,
και πιάνεις στο πληκτρολόγιό σου τον πορνομετανάστη που αποτελεί πρότυπο
και ίνδαλμα για εμάς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δες ημερομηνια ποσταρισματος
τελος με εσενα ψευτακο
Τωρα γραφεις και με τον εαυτο σου.Αντε πετα μας μια φωτο με την ασχημια σου να γελασουμε γιατι δεν εχει ενδιαφερον :2funny:Ρε,γαμωτο παλι πρεπει να φυγω ΟΧΙ!Θα χασω το καλητερο :headbang:!Οσο για το αν πηγες αφου το γραφεις ετσι ειναι πηγες  :2funny:Κ'εγω αυριο θα γραψω οτι πηγα στον Άρη και θα εχω παει :2funny:Γιατι αφου πηγες δεν μας φλομωσες στις φωτογραφιες? :think:Αν ειχες στ'αληθεια παει θα ειχες βαλει καμια 10αρια φωτογραφιες τουλαχιστον :2funny:Ενω εσυ εγραψες 2 γραμμες και εγραψες και  :jerking: ΡΟΔΟ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 300 μια βδομαδα μη σου πω με 250 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ 600 ΠΟΥ ΛΕΣ με αυτα τα λεφτα πηγαινες καποτε!ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑ'Ι'Ο ΠΟΥ ΤΟ ΜΑ'Ι'Ο ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ακομα και με 150 Ευρω!Τωρα και καλα ειναι σεζον γ'αυτο ζητανε τοσα (300-400 τη βδομαδα)
Εγω πηγα ΠΜΡ και εκτος απο φωτο εβγαλα και βιντεακι [youtube=425,350]wqKNUYROgtg[/youtube]
και για το Κισινιωφ εκανα βιντεακι
[youtube=425,350]AqDeWO-b9Lo[/youtube]

Εσυ απλος μας λες πηγα  :jerking: :2funny:Αντε πηγαινε να κανεις κανενα μπανιο στον Πρωτέα και ασε το ιντερνετ :2funny:Αν και για μπανιο μπορει να μην πηγαινεις :think:ντρεπεσαι την ασχημια σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πες του τα του μαλάκα τεράστιε γαριδάκη!
Ξεφτύλισε τον!
Καλά φοβερά επιχειρήματα, μόνος σου τα σκέφτεσαι γίγαντα;
Εκτός από τεράστιος γαμιάς, έχεις και σπουδαίο μυαλό, καλά μιλάμε σε όλα πρώτος είσαι δικέ μου!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια μια παρακληση γιατι πρεπει να φυγω ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΧΑΜΑΤΟΣ σας παρακαλω να μου της στειλετε για να  :2funny: κ 'εγω λιαγκι  :2funny:μιλαμε για πολυ αηδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παιδια μια παρακληση γιατι πρεπει να φυγω ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΧΑΜΑΤΟΣ σας παρακαλω να μου της στειλετε για να   :2funny: κ 'εγω λιαγκι  :2funny:μιλαμε για πολυ αηδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εννοεις οταν ανεβασεις παλι της ιδιες και τις ιδιες φωτογραφιες μου

ε αφου δεν με γουσταρεις τοσο μην κατσεις να σε γαμησω

ωχου....μας σκοτισες τα παπαρια

δεν πειραζει θα γαμησω αλλες απο Αγια Πετρουπολη
μπαζα που γουσταρουν τα σιχαματα :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μητσε εχεις καταντησει πορνορεπορτερ του κωλου. αντι να τραβας κανα μουνι στα βιντεο, τραβας αγαλματα και πλατειες.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε βλακα γαριδακη ελεος!!! μπαινω να διαβασω τιποτα να περασει η ωρα και βλεπω μονο τις μαλακιες σου! τι σε νοιαζει ρε ποσα κιλα ειναι ο αλλος και πως ειναι?ντιγκιταγκας εισαι και κοιτας να βρεις να γαμηθεις?και συ ρε σχινο αλλη δουλεια δεν εχεις πας κοντρα με το βλαμενο αυτιστικο τηε ρωσιας και κανεις διαλογο?!!!! :headbang: :headbang:ΕΛΕΟς!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ετσι της ρωσιδες απο την Αγια πετρουπολη της χυνω και στην μαπα

ΕΤΣΙ ΧΑΖΟΥΛΗ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ
ωραια κολαρα νεαρε μου!!!ευγε  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μουνί εγώ υπόσχομαι να σταματήσω να τον κράζω για να μην σου ανεβάζει φώτο και συφιλιάζεσαι και εσύ ανεβάσεις μόνος σου να γαμάς;
Τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται :tickedoff:
"μουνι κ κωλος γιναν ενα"  :s&m_1:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μητσε εχεις καταντησει πορνορεπορτερ του κωλου. αντι να τραβας κανα μουνι στα βιντεο, τραβας αγαλματα και πλατειες.
"υπαρχει λογος σοβαρος που ητο νεος χλιαρος"  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom