You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 757K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δε λεω οι Μολδαβες ωραιες ειναι αλλα σε συγκριση με της Ελεηνιδες ολες κουκλαρες ειναι!Δεν εχω δει πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο απο της Ελεηνιδες!Αξιζουν και πολυ μαλιστα σε σύγκριση με τις ελληνιδες
Αυτή έτσι ακριβώς ήτανε ντυμένη την πρώτη φορά όταν την πήρε ο άλλαν.Οι φωτο που έχει βάλει είναι από άλλη φορά που ήταν πιο απλά ντυμένη,άσε που γυμνή ήταν πράγματι γκομενάρα.Επειδη εγω το Συχαμα το κανω σκονη οταν τολμισει και μιλησει τωρα αρχισε να τη λεει σε σενα !Για τη γκομενα που εβαλες ειναι αυτο που ειχαμε αναλυσει πιο πανω αν αυτη η γκομενα βαλει μια μινι φουστα και τακουνια και την δει ο Πιρφορος στο δρομο θα τοσο πολυ που πεθανει απο αφυδατωση Εχει πιασηματα και αν ντυθει ποκλητικα θα ειναι πολυ καβλιαρα.Κριμα γιατι με το ντυσιμο που κανει χανει παρα πολυ.
Ξέρω ξέρω,εσύ στην Ελλάδα με την επιπέδου μουνοθύελλα που υπάρχει γαμάς θεόμουνα κάθε μέρα.Σtο πρώτο το..... "πολύ δυνατό" .....πατσές είναι αυτά που ξεχυλίζουν από το τζήν;
και ζητάνε και λεφτά, και κάποιοι τα δίνουν....
Από προχτές είμαι κάτω,τα μπάζα των μπάζων κυκλοφορούνε έξω άσε που σχεδόν σε όλα τα κλαμπ το εβδομήντα τοις εκατό των θαμώνων είναι ΜΟΥΣΑΤΟΙΔε λεω οι Μολδαβες ωραιες ειναι αλλα σε συγκριση με της Ελεηνιδες ολες κουκλαρες ειναι!Δεν εχω δει πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο απο της Ελεηνιδες!
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ξέρω ξέρω,εσύ στην Ελλάδα με την επιπέδου μουνοθύελλα που υπάρχει γαμάς θεόμουνα κάθε μέρα.
Ε όταν έχεις κάβλες θα σε φωνάξω να κάνεις μπανηστίρι, μέχρι τότε βολέψου με τη φαντασία σου
Καλά,κάνε μόκο τώρα μας ζάλισες με τις μαλακίες σου.Ε όταν έχεις κάβλες θα σε φωνάξω να κάνεις μπανηστίρι, μέχρι τότε βολέψου με τη φαντασία σου
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλά,κάνε μόκο τώρα μας ζάλισες με τις μαλακίες σου.
Άντε πάγαινε ρε υπάληλε που σου κατηγορήσαμε την πουτάνα και εθίγει ο εγωισμός σου.
Μαζί τις παίρνετε για να έχετε και έκπτωση;
Μια πουτάνα μας τη μοστράρετε 3 χρόνια τώρα, άλλη δε θα 'χετε.
Θα μου πεις Μολδαβία.... οι πιο φτωχομπινέδες και απελπισμένοι μαζώχνονται
Κομπλεξάρα,που μόλις κάποιος διαφωνήσει με την γνώμη σου αρχίζεις τις την ξέρεις την συγκεκριμένη γκόμενα?όχι φυσικά,ε τότε απλά βούλωστο,είδες μια φωτο της και όλα τα κατάλαβες πανύβλακαΆντε πάγαινε ρε υπάληλε που σου κατηγορήσαμε την πουτάνα και εθίγει ο εγωισμός σου.
Μαζί τις παίρνετε για να έχετε και έκπτωση;
Μια πουτάνα μας τη μοστράρετε 3 χρόνια τώρα, άλλη δε θα 'χετε.
Θα μου πεις Μολδαβία.... οι πιο φτωχομπινέδες και απελπισμένοι μαζώχνονται
Για τα άλλα που γράφεις τι να σου απαντήσω,όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
συνέχισε να γράφεις ιστορίες από την ελλάδα για ουκρανές,ρωσίδες κτλ έτσι και εξάλλου από ότι βλέπω από το πρωί ως το βράδυ συνδεμένος μέσα στο μπου είσαι
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλά μην κλαις θα σου πάρω τυρόπιτα.
....και δε θα σου πω ότι γαμάω τσάμπα πιο καλά (απείρως καλύτερα) μουνιά από τα μπάζα που εσύ πληρώνεις, για να μην πάθεις κατάθλιψη.
Φίλοι;
....και δε θα σου πω ότι γαμάω τσάμπα πιο καλά (απείρως καλύτερα) μουνιά από τα μπάζα που εσύ πληρώνεις, για να μην πάθεις κατάθλιψη.
Φίλοι;
πως και που τα γνωριζεις αυτα τα μουνια?Καλά μην κλαις θα σου πάρω τυρόπιτα.
Φίλοι;
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ε κοίτα τις πολλές γυναίκες τις έχω γνωρίσει στη ζωή μου με ένα τυχαίο και τρελό κονέ που έκανα.
Ένα φιλαράκι γνώριζε ένα φιλαράκι και να μη στα πολυλογώ με έφτιαξε τρελά βάζοντας με σε κάποιους κύκλους
του θεάματος θες; της σόουμπιζ θες; της νύχτας θες;
Ε από κει πήρα γνώσεις και εμπειρία γιατί από γυναίκες μέχρι τότε δε σκάμπαζα παρά τα βασικά.
Από κει και πέρα έχωντας πάρει τεχνογνωσία που ήταν το βασικό θέμα όπως αποδείχθηκε έχω δραστηριοποιηθεί με παντώς είδους γυναίκες
στο περιβάλλον μου και απο διάφορες ξέμπαρκες γνωριμίες, και από τα χόμπυ και τις δραστηριότητες που έχω (πολύ σημαντικό)
και εδώ και στο εξωτερικό που σπούδασα και εργάζομαι και ταυτόχρονα διατηρω και τα παλιά χρυσά κονέ.
Τα τελευταία χρόνια διαπίστωσα ότι με εξητάρουν και οι καμπαρετζούδες/στριπτιτζούδες κτλ οπότε ξεκίνησα να επιχειρώ όποτε μπορώ και εκεί
με πολύ μεγάλη επιτυχία τα πρώτα χρόνια και αρκετά λιγότερη από τότε περίπου που ξεκίνησε η κρίση.
Δεν σκέφτομαι τις γυναίκες όλη μέρα (βασικό αν θες να έχεις επιτυχίες) δεν πάω σε πουτάνες, δεν θα με χαρακτ΄ληριζα μουνάκια,
δεν θα με χαρακτήριζα ταλαντούχο στο φλέρτ, δε χορεύω καλά, δεν είμαι ετοιμόλογος, είμαι σχετικά εμφανήσιμος, διαθέτω κοινή λογική (πολύ βασικό),
δεν έχω κολλήματα (πολύ βασικό), είχα την τύχη να αποκτήσω αφύσικα μεγάλη τριβή με γυναίκες και να την αξιοποιήσω σε ένα καλό βαθμό θα ήθελα να πιστεύω.
Ένα φιλαράκι γνώριζε ένα φιλαράκι και να μη στα πολυλογώ με έφτιαξε τρελά βάζοντας με σε κάποιους κύκλους
Ε από κει πήρα γνώσεις και εμπειρία γιατί από γυναίκες μέχρι τότε δε σκάμπαζα παρά τα βασικά.
Από κει και πέρα έχωντας πάρει τεχνογνωσία που ήταν το βασικό θέμα όπως αποδείχθηκε έχω δραστηριοποιηθεί με παντώς είδους γυναίκες
στο περιβάλλον μου και απο διάφορες ξέμπαρκες γνωριμίες, και από τα χόμπυ και τις δραστηριότητες που έχω (πολύ σημαντικό)
και εδώ και στο εξωτερικό που σπούδασα και εργάζομαι και ταυτόχρονα διατηρω και τα παλιά χρυσά κονέ.
Τα τελευταία χρόνια διαπίστωσα ότι με εξητάρουν και οι καμπαρετζούδες/στριπτιτζούδες κτλ οπότε ξεκίνησα να επιχειρώ όποτε μπορώ και εκεί
με πολύ μεγάλη επιτυχία τα πρώτα χρόνια και αρκετά λιγότερη από τότε περίπου που ξεκίνησε η κρίση.
Δεν σκέφτομαι τις γυναίκες όλη μέρα (βασικό αν θες να έχεις επιτυχίες) δεν πάω σε πουτάνες, δεν θα με χαρακτ΄ληριζα μουνάκια,
δεν θα με χαρακτήριζα ταλαντούχο στο φλέρτ, δε χορεύω καλά, δεν είμαι ετοιμόλογος, είμαι σχετικά εμφανήσιμος, διαθέτω κοινή λογική (πολύ βασικό),
δεν έχω κολλήματα (πολύ βασικό), είχα την τύχη να αποκτήσω αφύσικα μεγάλη τριβή με γυναίκες και να την αξιοποιήσω σε ένα καλό βαθμό θα ήθελα να πιστεύω.
εισαι παιδι της νυχτας τελικα...πρεπει να εισαι και πολυ εμφανισιμος για να τις βγαζεις ετσι τις γκομενες....το θεμα ομως ειναι να μας δωσεις καμια συμβουλη για το πως να βγαζουμε και εμεις τσαμπα γκομενεςΕ κοίτα τις πολλές γυναίκες τις έχω γνωρίσει στη ζωή μου με ένα τυχαίο και τρελό κονέ που έκανα.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ε κοίτα τύπε δεν μπορώ να πω κάτι για κάθε περίπτωση αλλά θα σου πω το εξής.
Άμα ο άλλος μιλάει με γυναίκες κάθε μέρα έχει νταραβέρια με γυναίκες, του γνωρίζουν γυναίκες, γενικά κάθε μέρα ένα σεβαστό ποσοστό
της καθημερινής επικοινωνίας του με άλλα άτομα είναι με γυναίκες που θα μπορούσε να πηδήξει και παρόλα αυτά δε γαμάει τότε
ναι σίγουρα πρέπει να αλλάξει και να βελτιώσει πολλά πράγματα γιατί κάνει κάτι τραγικά λάθος.
Αυτό είτε μιλάμε για ελληνίδες είτε ξένες είτε οτιδήποτε και οπουδήποτε.
Υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί τέτοιοι που δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδη, έχουν κολλήματα, εμμονές, κόμπλεξ, έλλειψη αυτοπεποίθησης,
τραγικά υψηλα στάνταρτ κτλ. Δυστυχώς πάνω απ το μισό πληθυσμό είναι έτσι :S
Αν όμως δεν έχεις συναναστροφές με γυναίκες το πράγμα αλλάζει. Εκεί ανάλογα ο καθένας πως μπορεί και αν μπορεί να το βελτιώσει αυτό.
Αν δεν μπορείς να το βελτιώσεις απομ'ένει το καμάκι, αλλά το καμάκι, μην το αναπτύξω τώρα, πολύ συνοπτικά θα πω ότι ουσιαστικά για πολλούς λόγους έχει πεθάνει
παγκοσμίως πλέον.
Άμα ο άλλος μιλάει με γυναίκες κάθε μέρα έχει νταραβέρια με γυναίκες, του γνωρίζουν γυναίκες, γενικά κάθε μέρα ένα σεβαστό ποσοστό
της καθημερινής επικοινωνίας του με άλλα άτομα είναι με γυναίκες που θα μπορούσε να πηδήξει και παρόλα αυτά δε γαμάει τότε
ναι σίγουρα πρέπει να αλλάξει και να βελτιώσει πολλά πράγματα γιατί κάνει κάτι τραγικά λάθος.
Υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί τέτοιοι που δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδη, έχουν κολλήματα, εμμονές, κόμπλεξ, έλλειψη αυτοπεποίθησης,
Αν όμως δεν έχεις συναναστροφές με γυναίκες το πράγμα αλλάζει. Εκεί ανάλογα ο καθένας πως μπορεί και αν μπορεί να το βελτιώσει αυτό.
Αν δεν μπορείς να το βελτιώσεις απομ'ένει το καμάκι, αλλά το καμάκι, μην το αναπτύξω τώρα, πολύ συνοπτικά θα πω ότι ουσιαστικά για πολλούς λόγους έχει πεθάνει
παγκοσμίως πλέον.
στην ελλαδα δεν υπαρχουν υψηλα στανταρ γιατι δεν μπορεις να τα εχεις...οταν η καθε 100κιλη γκομενα ζηταει τον ουρονο με αστρα εσυ θα πρεπει να κανεις κατι σωστα και να της τα δωσεις η απλα να πας στη φυλης και να τα δωσεις σε αυτην που τα αξιζει?Ε κοίτα τύπε δεν μπορώ να πω κάτι για κάθε περίπτωση αλλά θα σου πω το εξής.
παγκοσμίως πλέον.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν πάει πολύ στραβά όντως.
Κάποτε "απλά" μας βγάζανε το λάδι και έλεγα χειρότερα δε γίνεται, τώρα φτάσαμε άμα κυκλοφορεί κάποιος με γυναίκα να είναι celebrity
Αλλά δεν είναι οι γυναίκες πιο δύσκολες, είναι πολύ κατώτερη η κοινωνική ζωή εδώ λόγο έλλειψης δραστηριοτήτων, κακής νοοτροπίας, έλλειψης χρημάτων,
ανεργίας κτλ.
Ε μετά από χρόνια αγαμία και κακοζωία είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα σου μένουν κουσούρια, γεροντοκοριάζεις κτλ.
Άμα ο άλλος φτάνει 25 και είναι παρθένος/α (και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) έχει ήδη βγάλει ελλατώματα.
Τώρα οι πουτάνες είναι πουτάνες, άμα τις βάζεις μαζί με τις γκόμενες σε σύγκριση μάλλον έχεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ πρόβλημα.
Δεν είναι η εξπερμάτωση το βασικό σε μια γκόμενα, πρέπει να θες να είσαι με γυναίκα αν όχι.......
Επίσης αν μιλάς για γυναίκες και σκέφτεσαι κατευθείαν τα λεφτά επίσης έχεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ πρόβλημα.
Αυτό το τελευταίο δε το καταλαβαίνω. ΕΡντάξει τα άλλα, αλλά ως προς αυτό οι ελληνίδες ΠΑΝΤΟΤΕ στους μεγαλύτερους μπατήριδες το δίνανε το πράμα τους
είναι μάλλον αυτά τα κουσούρια που έλεγα...
Κάποτε "απλά" μας βγάζανε το λάδι και έλεγα χειρότερα δε γίνεται, τώρα φτάσαμε άμα κυκλοφορεί κάποιος με γυναίκα να είναι celebrity
Αλλά δεν είναι οι γυναίκες πιο δύσκολες, είναι πολύ κατώτερη η κοινωνική ζωή εδώ λόγο έλλειψης δραστηριοτήτων, κακής νοοτροπίας, έλλειψης χρημάτων,
ανεργίας κτλ.
Ε μετά από χρόνια αγαμία και κακοζωία είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα σου μένουν κουσούρια, γεροντοκοριάζεις κτλ.
Άμα ο άλλος φτάνει 25 και είναι παρθένος/α (και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) έχει ήδη βγάλει ελλατώματα.
Τώρα οι πουτάνες είναι πουτάνες, άμα τις βάζεις μαζί με τις γκόμενες σε σύγκριση μάλλον έχεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ πρόβλημα.
Δεν είναι η εξπερμάτωση το βασικό σε μια γκόμενα, πρέπει να θες να είσαι με γυναίκα αν όχι.......
Επίσης αν μιλάς για γυναίκες και σκέφτεσαι κατευθείαν τα λεφτά επίσης έχεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ πρόβλημα.
Αυτό το τελευταίο δε το καταλαβαίνω. ΕΡντάξει τα άλλα, αλλά ως προς αυτό οι ελληνίδες ΠΑΝΤΟΤΕ στους μεγαλύτερους μπατήριδες το δίνανε το πράμα τους
μονο τα alfa male κανουνε κατι εδω...τα λαικα παιδια οπως εγω δεν πιανουν μιαΣτην Ελλάδα τα πράγματα έχουν πάει πολύ στραβά όντως.
ανεργίας κτλ.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εσύ τι γράμμα male νιώθεις πως είσαι τύπε;
Καλά μην κλαις θα σου πάρω τυρόπιτα.
Φίλοι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1