Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εγω τους το λεω οτι στο 90% των γυναικων δεν αρεσει το μουσι αλλα δεν μ'ακουνε!Το καλοκαιρι κανει που κανει ανυποφωρη ζεστη στην Ελλαδα που και χωρις μουσι δεν αντεχεται με τιποτα  αν εχεις και μουσι :headbang:.Φετος οι Πιρφοροι θα την βγαλουνε στην Ελλαδα μπανιο στη θαλασσα και ματακι :2funny: μετα το μεσημερακι φα'ι' στο σπιτι μπιφτεκια και σαλατα (λεφτα για φα'ι' εξω δεν υπαρχουν) και πολυ  :jerking:

Στην ελλάδα τύπε έχουν πέραση οι κοντοί και χοντροί με καράφλα αλλά τι να κάνω ρε γαμώτο που είμαι ψηλός αδύνατος με μαλλιά.
Καμία συμβουλή  :think: :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην ελλάδα τύπε έχουν πέραση οι κοντοί και χοντροί με καράφλα αλλά τι να κάνω ρε γαμώτο που είμαι ψηλός αδύνατος με μαλλιά.
Καμία συμβουλή  :think: :think: :think:
Εισαι το πολυ 155 εκατοστα και ζυγιζεις πανω απο 120 κιλα.Μαλλια δεν εχεις και πολλα :2funny:Εισαι μια τραγωδια :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφιερωμένο στους Eλληνες φίλους μου γιατρούς της Μολδαβίας :2funny:
Ναι ειναι που ειναι παμπλουτοι  :2funny:Το αλλο το ειδες που πηγε ο παπας να βαφτισει ενα παιδακι και κατα λαθος το επνιξε στην κολυμπιθρα! :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
Ναι ειναι που ειναι παμπλουτοι  :2funny:Το αλλο το ειδες που πηγε ο παπας να βαφτισει ενα παιδακι και κατα λαθος το επνιξε στην κολυμπιθρα! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
με τόση ανάπτυξη και ακρίβεια το σκέφτομαι να ξανανέβω,πως θα ζήσω? :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.304
Πόντοι
506

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια να ρωτησω κατι σχετικο με τα αεροπορικα.Θελω να παω Μολδαβια τον Οκτωβριο για 25 περιπου μερες.Θα παω απο Αγια Πετρουπολη εχει απευθειας πτηση οπως ειχα γραψει 320 Ευρω περιπου πηγαιν'ελα.Καποτε αν επαιρνες το εισητηριο πηγαιν'ελα συνεφερε Π.Χ. αν πηγαιν'ελα ειχε 320 μονο πηγαινε θα ειχε 230-260 Ευρω.Τωρα ομως δεν ειναι πια ετσι και αν παρεις μονο πηγαινε εχει τα μισα λεφτα αντε να εχει τα μισα +10 Ευρω.Οποτε σκεφτομαι αφου θα παω Ελλαδα το νοεμβριο μηπως παω κατευθειαν απο Κισινιωφ.Εχει απευθειας πτησεις το χειμωνα για Αθηνα?Οταν εφευγα το Μα'ι'ο απο Κισινιωφ για Αγια Πετρουπολη ειχα δει που ειχε ενα αεροπλανο για Αθηνα-Λαρνακα!Δεν καταλαβα πως γινοταν αυτο πιθανοτατα θα πηγαινε πρωτα Αθηνα μετα Λαρνακα?Ας γραψει καποιος η Air Moldova εχει απευθειας πτησεις για Αθηνα το χειμωνα?Αν ειναι να παω απο Κισινιωφ κατευθειαν Αθηνα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Κι όμως, τύπε, μια Μολδαβή κατινάρα έτσι μου 'λεγε! Ότι υπάρχει πολύ χρήμα εκεί πέρα, αγορές με καλύτερα προιόντα (!), περισσότερα mall απ την Αθήνα (!!) και πολυτελέστερα ξενοδοχεία (!!!).

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εχει 2 φορες την βδομαδα νομιζω.Το Κινσοφ αθηνα,παει πρωτα λαρνακα και μετα το ιδιο συνεχιζει για Αθηνα >Γενικα ειναι ακριβο το εισιτηριο .Το one way περιπου στα 180 Ε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει 2 φορες την βδομαδα νομιζω.Το Κινσοφ αθηνα,παει πρωτα λαρνακα και μετα το ιδιο συνεχιζει για Αθηνα >Γενικα ειναι ακριβο το εισιτηριο .Το one way περιπου στα 180 Ε
Καπως ετσι πρεπει να'ναι στο αεροδρομιο εγραφε Λαρνακα,Αθηνα για την ιδια πτηση.Εγω θελω να παω Οκτωβριο Κισινιωφ και μετα αρχες Νοεμβριου Αθηνα.Μπορω να παω πισω Αγια Πετρουπολη και απο 'κει Αθηνα αλλα θα εχω προβλημα γιατι υπαρχει ενας νομος για τους Ρωσσους υπηκους που λεει οτι αν κανεις πανω απο ενα ταξηδι σε ενα μηνα ολα τα (καινουργια) πραγματα σου πρεπει να τα περασεις τελωνειο και να πληρωσεις δασμους 45%-46% επι της αξιας! (φορος εισαγωγης 25%,ΦΠΑ 20% και 1% τελη τελωνειου!)Αν δεν εχεις πολλα πραγματα δεν σου λενε τιποτα αλλα εγω παντα εχω  :2funny:!Κοιτανε οταν μπαινεις στη χωρα της σφραγγιδες εισοδου εξοδου.Οποτε αν παω αρχες Οκτωβριου Κισινιωφ μετα τελη Οκτωβριου Αθηνα και απο'κει μετα απο καμια 10αρια μερες Αγια Πετρουπολη δεν θα εχω κανενα προβλημα.Βεβαια μεχρι τοτε βλεπουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλυτερα να ψαξεις με lufthansa η με tarom
Tarom μεσω Βουκουρεστιου δεν ειναι ασχημη ιδεα.Λουφχανσα και ακριβοτερη θα ειναι και κανεις το γυρω της Ευρωπης! :rockon:Μεσω Μοναχου ή Φρανφουρτης!Καλητερα θα ειναι αν εχει η Air Moldova το χειμωνα πτησεις για Αθηνα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει καθε τεταρτη
Μιλας για το χειμερινο καταλογο πτησεων?Το μα'ι'ο ειχα πεταξει πισω Αγια Πετρουπολη νομιζω στις 12 Μα'ι'ου κυριακη και την ιδια ωρα ειχε την πτηση για λαρνακα-Αθηνα.Το καλοκαιρι εχει περισσοτερες πτησεις για Αθηνα?Τελη Οκτωβριου ειναι το χειμερινο καταλογο πτησεων?Αν παντος εχει και φετος απευθειας πτηση εστω και μεσω Λαρνακας θα ειναι τέλεια!Θα με βολεψει παρα πολυ :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια θελω μια πληροφορια.Συνηθως τι καιρο εχει στο Κισινιωφ τελη σεπτεβριου?Αντι για Οκτωβριο.Μηπως παω τελη Σεπτεβρη.Η Βικιπαιδια γραφει αυτες της θερμοκρασιες.Αν εχει γυρω στους 18-22 βαθμους για μενα ειναι ιδανικο.Αν ομως εχει 25+ θα ειναι κολαση.Για πειτε μου Μολδαβιστες που ειστε εκει (Τασος,Μολδολαγνος) τι καιρο κανει συνηθως απο τελη Σεπτεβριου και τον Οκτωβριο.

Συνημμένα

• IMG_0643a.jpg
    IMG_0643a.jpg
    319,2 KB · Εμφανίσεις: 64

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω παντος πηγα τελη απρηλιου Τιρασπολ και εφαγα ζεστη!Μακαρι να εχει 16-20 ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για μενα.Οσο για βροχες συμφωνα με τα στατιστικα στοιχεια η Αγια Πετρουπολη εχει τη διπλασια βροχοπτωση τον Οκτωβριο σε σχεση με το Κισινιωφ!Η Δε Αθηνα εχει παραπανω βροχοπτωσεις απο το Κισινιωφ τον Οκτωβρη αλλα λιγοτερες απο την Αγια Πετρουπολη.Για το μηνα Οκτωβριο εχουμε βρωχοπτωσεις στην Αγια Πετρουπολη 67mm στην  Αθηνα 47,7mm  και στο Κισινιωφ 36mm.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Δεν απεχουνε και πολυ απο την πραγματικοτητα αυτες οι πληροφοριες.Τωρα πως εμεινες 16 χρονια και εφυγες απο'κει δεν μπορω να το ξερω? :think:

В течение года насчитывается около 2215 солнечных часов, из них 329 часов в июле и только 54 часа в декабре. Среднегодовая температура составляет 9,6 °C, а уровень осадков — 547 мм/м². Лето начинается в начале мая. Средняя температура составляет 20-25 °C, а в центре города иногда достигает 35-40 °C. Дожди редкие, но обильные. Средняя температура января около −3,2 °C, столбик термометра редко опускается ниже отметки в −10 °C. Весной и осенью температура колеблется между 18-22 °C, осадки более обильные чем летом.

Οι βροχες ειναι σπανιες!Εγω οσες φορες πηγα βροχη δεν ειδα.Ειδηκα φετος ημουν Τιρασπολ 25 μερες και ουτε μια μερα βροχη δεν εριξε!Ουτε μια ψιχαλα!Οσο για το χειμωνα χιονι ριχνει μερικες μερες ενα με εναμιση μηνα συνηθως το κραταει 2-3 μερες και το λυωνει.Ο χειμωνας στην πραξη διαρκει 1 με εναμιση μηνα μιλαω για θερμοκρασιες κατω απ'το μηδεν.Σας εχω βαρεθει με τους Κλωνους σας! :jerking:Δεν εχετε τιποτ'αλλο να κανετε?!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γεια χαρα παιδια ξανα
20-21 του μηνος ξανανεβαινω  οδικως βουκουρεστι κ κισιναου, (γκολφ4 1600 αριστη καασταση)
οποιος πιστος συμετεχει,μεχρι 2 ατομα αν εισατε παρεα
επιστροφη ακριβως σε μια εβδομαδα αυστηρα
κοστος 50ε εως το βουκουρεστι η 75 εως κισιναου
επιστροφη η μαζι,η μονοι σας,δεν υπαρχει δεσμευση
εισοδος απο γαλατσι ρενι
οσοι ενδιαφερονται πμ

D

dude901123

Επισκέπτης
Χθες βράδυ γύρισα μετά από εβδομαδιαίο οδικό ταξίδι Θεσσαλονίκη-Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία(zahony)-Ουκρανία(Λβιβ,Τερνοπίλ)-Μολδαβία(Kisiniof,Briceni),Υπερδνειστερία(Tiraspol),Ρουμανία(Leuseni),Βουλγαρία,Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς πληροφορίες για κορίτσια δεν έχω καθώς εγώ είχα κανονίσει τα ραντεβού μου πριν πάω μέσω ιντερνετ και δεν χρειάστηκε να ψαχτώ για πληρωμένο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χθες βράδυ γύρισα μετά από εβδομαδιαίο οδικό ταξίδι Θεσσαλονίκη-Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία(zahony)-Ουκρανία(Λβιβ,Τερνοπίλ)-Μολδαβία(Kisiniof,Briceni),Υπερδνειστερία(Tiraspol),Ρουμανία(Leuseni),Βουλγαρία,Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς πληροφορίες για κορίτσια δεν έχω καθώς εγώ είχα κανονίσει τα ραντεβού μου πριν πάω μέσω ιντερνετ και δεν χρειάστηκε να ψαχτώ για πληρωμένο.
luccky guy
περιμενουμε ριπορτς,ειδικα απο ουγγαρια σερβια εγω,προσωπικα
τ αλλα τα ξερω καλα,,, ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom