Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δηλαδή θεωρείς οτι αρχικά θα της είναι ευχάριστα, αλλα με τον καιρό θα χαλάσει;

θα ειναι χαλασμενη η μολδαβεζα εαν την εχουν περπατιση αλλοι ελληνες και την εχουν πονηρεψει οι ελληνιδες οπως λεει ο Δημητρακης... Παρολαυτα οι μολδαβεζα ειναι πιστη και ιδιαιτερα αυτη της μολδαβιας.. Αντιλαμβανεσαι οτι εαν γνωρισεις καποια την φερεις εδω και την κρατας σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον και εισαι καλος μαζι της τοτε και αυτη δεν θα στην κανει αλλωστε οπως ειπαμε στην φυση της ειναι να ειναι "δουλα και κυρα"

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Όταν την έχεις μαζί σου ως σύντροφο ή σύζιγο, θέλεις άνθρωπο συνεργάτη και ελεύθερο. Λογικό είναι να δεί τι γίνεται παραπέρα. Εκεί είναι το ζήτημα πως θα φερθεί.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Αλλά θα μου πείται, άν είναι ελληνίδα εγκυάται κανείς τίποτα!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Όταν την έχεις μαζί σου ως σύντροφο ή σύζιγο, θέλεις άνθρωπο συνεργάτη και ελεύθερο. Λογικό είναι να δεί τι γίνεται παραπέρα. Εκεί είναι το ζήτημα πως θα φερθεί.

Εαν σε παντρευτει κατα 90% δεν θα στην κανει.... Αλλα και εσυ ρε αδερφε μην την πολυβγαζεις εξω το πρωτο καιρο σε κεντρικα σημεια της περιοχης που μενεις (μεχρι να βεβαιωθεις οτι σε αγαπαει) και την δουν τα "κορακια".... της την πεφτουν ομαδικα και καποιος απο αυτους σου την φαει.... εκανες ολο το ταξιδι...πληρωσες εισητηρια για να πας να την γνωρισει στην μολδαβια... πληρωσες λεφτα για να μενει στην αθηνα... και θα αφησεις να στην φαει καποιος αλλος πονηρος ελληνας στην ελλαδα?  :2funny:

Εγω ηδη το εχω σκεφτει αυτο το σεναριο... εαν φερω μολδαβεζα... ενοικιαζω σπιτι μακρια απο πολυσυχναστους δρομους και θα πηγαινουμε μαζι για ψωνια....

Ενας γνωστος μου που του ειπα οτι παω μολδαβια ξερεις τι μου ειπε? Αντε να φερεις μολδαβεζα... αυτο μου ειπε πρωτα...οχι να περασω καλα... και επειδη τον ξερω οτι ειναι πονηρος... καταλαβα τι εννοουσε... " Μαλακα τρεχα να χαλασεις λεφτα στα αεροπορικα εισητηρια να φερεις μουνι... μηπως και μου γνωρισει η δικια σου καμια δικια μου"... τωρα σκεψου οι αλλοι ελληνες που δεν σε ξερουν τι θα λενε για εσενα και για εμενα... "μαλακες πηγαιντε μολδαβια φερτε μουνια για να τα γαμαμε εμεις"

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αλλά θα μου πείται, άν είναι ελληνίδα εγκυάται κανείς τίποτα!

αδελφε πριν απο αυτο το ταξιδι θεωρουσα τον Δημητρη υπερβολικο σε καποιες θεσεις του... τωρα ξερω οτι πλεον λεει την αληθεια.. απλα οσοι δεν εχουν παει σε αυτες τις χωρες βρισκουν τα λεγομενα του δημητρη ακραια.... αρνητικο ειναι θεωρουμε νορμαλ οτι κανουν οι δυτικο-ευρωπαιες τις οποιες μιμουνται οι ελληνιδες... οι μολδαβεζα εκτιμαει τον αντρα που δουλευει για να φερει λεφτα εστω και εαν δεν τον βλεπει....η ελληνιδα θελει λεφτα παραπονιεται που λειπει ο αντρας της απο το σπιτι και γαμιεται με το γειτονα.... :2funny:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
 Εχω στο μυαλό μου αυτη στο φυλής 56 και έτσι τις φαντάζομαι όλες

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Tα χρόνια περνάνε, σκέπτομαι πράγματα που πρίν κάποια χρόνια ούτε μου περνουσαν από το μυαλό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα απευθειας πτηση δεν εχει? :rockon:Δεν μου τη βγαζει!Αν ειναι να παω μεσω Αθηνα Καπερναουμ και να περιμενω καμια 10αρια ωρες σε ενα αεροδρομιο δεν παω.Καλητερα να παω με την balkanexpress  :2funny:.Αν παω με το Κα'ι'κι θα με παει και κατευθειαν Πειραια :2funny:Εγω σκεφτομουνα να ερθω Αθηνα απο Κισινιωφ που ειναι σχετικα κοντα γιατι ηθελα να παω Αθηνα το νοεμβριο για καμια 10αρια μερες.Το πιο καλο ειναι μεσω Βουκουρεστιου περιμενεις εκει 3 ωρες.Μεχρι τοτε εχω καιρο να το σκεφτω

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Eίναι σάιτ που έχει τα δρομολόγια των αεροπλάνων. Δουλεψε το και θα δείς τι βολεύει

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλα απευθειας πτηση δεν εχει? :rockon:Δεν μου τη βγαζει!Αν ειναι να παω μεσω Αθηνα Καπερναουμ και να περιμενω καμια 10αρια ωρες σε ενα αεροδρομιο δεν παω.Καλητερα να παω με την balkanexpress  :2funny:.Αν παω με το Κα'ι'κι θα με παει και κατευθειαν Πειραια :2funny:Εγω σκεφτομουνα να ερθω Αθηνα απο Κισινιωφ που ειναι σχετικα κοντα γιατι ηθελα να παω Αθηνα το νοεμβριο για καμια 10αρια μερες.Το πιο καλο ειναι μεσω Βουκουρεστιου περιμενεις εκει 3 ωρες.Μεχρι τοτε εχω καιρο να το σκεφτω

αυτα που εγραψα δεν θα τα σχολιασεις?  :grin: εχεις απευθειας αλλα οχι παντα και οχι με 320 ευρω  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Eίναι σάιτ που έχει τα δρομολόγια των αεροπλάνων. Δουλεψε το και θα δείς τι βολεύει

skyscanner ειναι καλυτερο για να βλεπεις την αναμονη στα αεροδρομια οταν υπαρχουν μεταβιβασεις και το βιβα για να βλεπεις τις προσφορες σε πτηση σε βαθος χρονου

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Aπο δρομολόγια δεν ξέρω πολλά πράγματα. Καταθέτω ότι ξέρω.

Πρίν μερικά χρόνια ανατολική παντρευόταν ότι πιο άχρηστο δίγμα άντρα υπήρχε στην ελληνικη κοινωνία (έτσι πίστευα). Τώρα σκέπτομαι αυτά για τον εαυτό μου χωρίς να είμαι άχρηστο δείγμα αντρός, αντίθετως.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Aπο δρομολόγια δεν ξέρω πολλά πράγματα. Καταθέτω ότι ξέρω.

Πρίν μερικά χρόνια ανατολική παντρευόταν ότι πιο άχρηστο δίγμα άντρα υπήρχε στην ελληνικη κοινωνία (έτσι πίστευα). Τώρα σκέπτομαι αυτά για τον εαυτό μου χωρίς να είμαι άχρηστο δείγμα αντρός, αντίθετως.

Αυτη η αντιληψη υπηρχε και υπαρχει: "κουτσος εισαι ή στραβος που θα παντρευτεις πουτανα ρωσιδα και οχι ελληνιδα".... και εχει βαση διοτι οντως κατι κακομοιρηδες πηγαινανε και παντρευοντουσαν μια μετρια ρωσιδα και της τα σκαγανε...

Εαν η "ρωσιδα" ειναι νοικοκυρα, καλος ανθρωπος και μουναρα γιατι να μην την παντρευτεις? Δηλαδη οι αλλοι εαν η ρωσιδα - μολδαβη ειναι μουναρα δεν θα την γαμαγανε νομιζεις? Θα την γαμαγανε απλα για να μην πουνε αυτους "ξελιγωμενους" καποιοι αλλοι το παιζουν καπως... εδω εχω γνωρισει ατομα 28 χρονων απο πατησια που ισχυριζονται επισημα οτι δεν εχουν παει ποτε σε μπουρδελο!!!!  :2funny: Ειμαστε η χωρα της υποκρισιας...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Φίλε όλοι άνθρωποι είμαστε με δικαιώματα, παραξενιές, συνήθειες και απαιτήσεις. Σε καμιά περίπτωση δε θεωρώ την Ανατολική πουτάνα. Έχει όμως μάθει να ζεί σε άλλη χώρα με άλλες συνθήκες και συνήθειες. Παρ. χαρη  αν έχεις μιά αιγύπτια μουσουλμάνα και μαγειρεύεις χοιρινό θα πετάξει την κατσαρόλα απο το μπαλκόνι. Επίσης η Μολδαβή ίσως έρχεται μαζί σου  και για μια εξασφάλιση, μήπως δεν είναι πραγματικός έρωτας; Δέν ξέρω.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Kάποτε γάμησα μια Ρωσίδα πουτάνα απο bar γνωστή  φίλου μου. Της λέω για πλάκα, να μου γνωρίσει μια Ρωσίδα να παντρευτώ, και μου απάντησε μόνο απο Ρωσικο χωριό γιατί απο τις  πόλεις δεν κάνουν.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Φίλε όλοι άνθρωποι είμαστε με δικαιώματα, παραξενιές, συνήθειες και απαιτήσεις. Σε καμιά περίπτωση δε θεωρώ την Ανατολική πουτάνα. Έχει όμως μάθει να ζεί σε άλλη χώρα με άλλες συνθήκες και συνήθειες. Παρ. χαρη  αν έχεις μιά αιγύπτια μουσουλμάνα και μαγειρεύεις χοιρινό θα πετάξει την κατσαρόλα απο το μπαλκόνι. Επίσης η Μολδαβή ίσως έρχεται μαζί σου  και για μια εξασφάλιση, μήπως δεν είναι πραγματικός έρωτας; Δέν ξέρω.

Γιατι η ελληνιδα εχοντας φαει απειρες πουτσες γιατι παντρευεται μετα τα 28 νομιζεις? οταν ολοι της οι γκομενοι της πριν απο "εσενα" ηταν επιπεδου "ντελιβερα"..... για εξασφαλιση... τοτε γιατι κατηγορουμε την μολδαβη που σκεφτεται το ιδιο? το θεμα ειναι εαν η μολδαβη σε παντρευεται ΜΟΝΟ για τα λεφτα... Θεωρω οτι οι Μολδαβες του 2013 θυμιζουν σε νοοτροπια της ελληνιδες του 1970 που ηταν πιο αγνες. Προσοχη δεν λεω οτι οι Μολδαβες του σημερα και οι ελληνιδες του 1970 δεν ειχαν ελλατωματα αλλα φαινεται αυτα να ειναι ανουσια συγκρινομενα με τα ελλατωματα των ελληνιδων του 2013

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Πάντως στη Ζαχάρω με τις Ρωσίδες οι άνθρωποι ζούν κανονικά.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Kάποτε γάμησα μια Ρωσίδα πουτάνα απο bar γνωστή  φίλου μου. Της λέω για πλάκα, να μου γνωρίσει μια Ρωσίδα να παντρευτώ, και μου απάντησε μόνο απο Ρωσικο χωριό γιατί απο τις  πόλεις δεν κάνουν.

ειναι κατι που εχει πει φιλε ο "ΤΣΑΡΟΣ" Δημητριος εδω και 2-3 χρονια  :grin: ... Απλα λιγουλακι δυσκολο να μαθουμε στα 30+ ρωσικα... πιο βατη η επιλογη της λατινογενους ρουμανικης... εστω και για να βγαζουμε βιτσια  :2funny:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Στους άπειρους γαμιάδες είναι και κοινοι γνωστοί, και αναφερόμενοι στη γυναίκα σου θα λένε <<αυτή που πήδαγε ο Γιώργος>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom