Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Αγαπητέ σε καλονυχτίζω. κλείσαν τα μάτια μου, και πηγαίνω για ύπνο.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Οι τελευταίες 4 σελίδες είναι απλά μαγικές  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δυστυχώς τα ελληνικά μου είναι πολύ φτωχά για να χαρακτηρίσω αυτά που διάβασα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δειγμα απο τα σχολεια τους...

i5a7.jpg

8rf8.jpg

uq45.jpg

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γαλα και δειγμα απο τα παγωτα τους..... 7 οριτζιναλ 42 λέι Μολδαβιας και το γαλα 9 λέι.... 1 ευρω ισον 16 λέι

zl3l.jpg

ky19.jpg

t0af.jpg

7a18.jpg

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τωρα καποιες φωτογραφιες απο το ζωολογικο κηπο της Μολδαβιας που ειναι απλα καταπληκτικος....

yf5y.jpg

lxu5.jpg

k7j7.jpg

kcam.jpg

xct6.jpg

m9ku.jpg

djd8.jpg

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τωρα καποιες φωτογραφιες απο το ζωολογικο κηπο της Μολδαβιας που ειναι απλα καταπληκτικος....

pgxo.jpg

1rde.jpg

mcm2.jpg

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Στις πρώτες δύο φώτο από το ζωολογικό κήπο έχεις ανεβάσει φώτο του δημητράκη παρά τη θέλησή του
και χωρίς την άδειά του!
Θα σε παρακαλούσα να τις σβήσεις ήρεμα και ωραία μη γαμηθούμε άσχημα εδώ πέρα  :tickedoff: :knuppel: :cussing:
Να ξέρεις δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, το παιδί βρισκότανε σε προσωπικές στιγμές  :referee:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γαλα και δειγμα απο τα παγωτα τους..... 7 οριτζιναλ 42 λέι Μολδαβιας και το γαλα 9 λέι.... 1 ευρω ισον 16 λέι

zl3l.jpg

ky19.jpg

t0af.jpg

7a18.jpg
Αυτο ειναι το Κλασικο Σοβιετικο Пломбир

εχει πολλα λιπαρα και στην εποχη της Σοβιετικης ενωσης το τρωγανε πολυ το χειμωνα.Μου θυμισες τα ετη 1992-1993 που πηγαινα ραντεβου και τρωγαμε τετοια παγωτα.Αυτη η Αρκουδα που εβαλες μοιαζει πολυ με το Σκυλοχάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Στις πρώτες δύο φώτο από το ζωολογικό κήπο έχεις ανεβάσει φώτο του δημητράκη παρά τη θέλησή του
και χωρίς την άδειά του!
Θα σε παρακαλούσα να τις σβήσεις ήρεμα και ωραία μη γαμηθούμε άσχημα εδώ πέρα  :tickedoff: :knuppel: :cussing:
Να ξέρεις δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, το παιδί βρισκότανε σε προσωπικές στιγμές  :referee:
ρε παπαρομοντ εση τι την λεσ στο ζοντανο!!!!???? ο μιτσαρας ειναι μασκοτ!!! θρησκεια !!!!!! επαψε και ο σχηνο να γραφη ο οποιοσ  τουλαχιστον δεν εγραφε μαλακιες!!!!! αντε το γαμισατε το σαιτ με της μαλακιες σασ εδω και καιρο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτο ειναι το Κλασικο Σοβιετικο Пломбир

εχει πολλα λιπαρα και στην εποχη της Σοβιετικης ενωσης το τρωγανε πολυ το χειμωνα.Μου θυμισες τα ετη 1992-1993 που πηγαινα ραντεβου και τρωγαμε τετοια παγωτα.Αυτη η Αρκουδα που εβαλες μοιαζει πολυ με το Σκυλοχάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γυρω γυρω μοιαζει στην γευση και στην οψη με το χωνακι που δεινανε οι παγωτατζηδες στις Λαικες μας την δεκαετια του 80 και μεσα σε αυτο εχει παγωτο... μονο το καπακι που ειναι χαρτινο δεν τρωγεται και παει στα σκουπιδια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γυρω γυρω μοιαζει στην γευση και στην οψη με το χωνακι που δεινανε οι παγωτατζηδες στις Λαικες μας την δεκαετια του 80 και μεσα σε αυτο εχει παγωτο... μονο το καπακι που ειναι χαρτινο δεν τρωγεται και παει στα σκουπιδια...
Ειδες εσυ κανενα πλούτο που λεει αυτος ο μαλακας? :2funny:Εγω νομιζα οτι γυρισα 20 χρονια πισω οτι ειμαι ο 1993 ετσι εμοιαζε η πολη.Οταν ειχα παει Τιρασπολ και ειχα γραψει οτι τιποτα απ'αυτα που γραφει δεν εχουνε σχεση με την πραγματικοτητα και ειχα κανει μια αναλυση που ειχαν συμφωνισει ολοι οσοι εχουνε σχεση με Μολδαβια ειχε σταματισει για καποιο διαστημα να γραφει αυτα τα εξωπραγματικα.Τωρα τον επιασε κριση απο τη ζεστη και γραφει παλι φαντασιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Η μολδαβια ειναι σε γενικες γραμμες σα τη βαθεια Ρωσικη επαρχια ... τι πλουτο και μαλακιες. Οτι χρημα στελνουν πισω οσοι Μολδαβοι εχουν παει Ιταλιες και τα ρεστα. Εγω 2 φορες εχω παει, την τριτη μερα ημουν σε φαση αμα κατσω και τεταρτη θα με πιασει καταθλιψη και εμενα και σε καλα πενταστερο και ξερω γω. Το chisinau ηταν μια μικρογραφια της μεσης ανατολικου μπλοκ πολης με 3 πραγματα μετρημενα να κανεις

Τωρα αμα τα τελευταια χρονια εχουν τερμα αναπτυξη και γινανε και κει Barvikha με τις Bentley και τα Hermes δε ξερω, δε το θεωρω και πολυ πιθανο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ειδες εσυ κανενα πλούτο που λεει αυτος ο μαλακας? :2funny:Εγω νομιζα οτι γυρισα 20 χρονια πισω οτι ειμαι ο 1993 ετσι εμοιαζε η πολη.Οταν ειχα παει Τιρασπολ και ειχα γραψει οτι τιποτα απ'αυτα που γραφει δεν εχουνε σχεση με την πραγματικοτητα και ειχα κανει μια αναλυση που ειχαν συμφωνισει ολοι οσοι εχουνε σχεση με Μολδαβια ειχε σταματισει για καποιο διαστημα να γραφει αυτα τα εξωπραγματικα.Τωρα τον επιασε κριση απο τη ζεστη και γραφει παλι φαντασιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μητσο οντως η πολη θυμιζει τις υποβαθμισμενες εργατικες συνοικιες του βυρωνα, της Νικαιας και του υμηητου... οντως τα σπιτια ειναι παλια... αλλα δεν μπορει καποιος να αρνηθει οτι στο κισιναου στην περιοχη γυρω απο το καταστημα ηλεκτρονικων bomba και στην περιοχη γυρω απο το Μalldova χτιζονται συγχρονες πολυκατοικιες.... η Μολδαβια ειναι σε ρυθμος αναπτυξης... εστω και ασημαντη για να ρωσικα δεδομενα... αλλα φαινεται οτι κατι αλλαζει... οι μολδαβοι του εξωτερικου ριχνουν λεφτα και σουλουπωνουν τα ηδη υπαρχοντα κτηρια... και αγοραζουν νεα αμαξια... αλλα ναι σε γενικες γραμμες υπαρχει μιζερια...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Η μολδαβια ειναι σε γενικες γραμμες σα τη βαθεια Ρωσικη επαρχια ... τι πλουτο και μαλακιες. Οτι χρημα στελνουν πισω οσοι Μολδαβοι εχουν παει Ιταλιες και τα ρεστα. Εγω 2 φορες εχω παει, την τριτη μερα ημουν σε φαση αμα κατσω και τεταρτη θα με πιασει καταθλιψη και εμενα και σε καλα πενταστερο και ξερω γω. Το chisinau ηταν μια μικρογραφια της μεσης ανατολικου μπλοκ πολης με 3 πραγματα μετρημενα να κανεις

Τωρα αμα τα τελευταια χρονια εχουν τερμα αναπτυξη και γιναναι και κει Barvikha με τις Bentley και τα Hermes δε ξερω, δε το θεωρω και πολυ πιθανο

συμφωνω απολυτα... απλα ο Δημητρης τους περιγραφει λες και τρωνε απο τα σκουπιδια για να την πει στους αλλους.... ναι μετα απο 5 μερες εκει βαριεσαι..... και θες να ερθεις αθηνα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ε όχι και καταπληκτικός σύντροφε. Θυμάμαι ακόμη έναν φουκαριάρη λύκο που είχε σαλέψει και στριφογύριζε αδιάκοπα σε ένα πολύ μικρό κλουβί. Σε οποιαδήποτε ΔυτικοευρωπαΊκή χώρα θα τον είχαν κλείσει για κακοποίηση των ζώων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο οντως η πολη θυμιζει τις υποβαθμισμενες εργατικες συνοικιες του βυρωνα, της Νικαιας και του υμηητου... οντως τα σπιτια ειναι παλια... αλλα δεν μπορει καποιος να αρνηθει οτι στο κισιναου στην περιοχη γυρω απο το καταστημα ηλεκτρονικων bomba και στην περιοχη γυρω απο το Μalldova χτιζονται συγχρονες πολυκατοικιες.... η Μολδαβια ειναι σε ρυθμος αναπτυξης... εστω και ασημαντη για να ρωσικα δεδομενα... αλλα φαινεται οτι κατι αλλαζει... οι μολδαβοι του εξωτερικου ριχνουν λεφτα και σουλουπωνουν τα ηδη υπαρχοντα κτηρια... και αγοραζουν νεα αμαξια... αλλα ναι σε γενικες γραμμες υπαρχει μιζερια...
Αν προσεξες τα αυτοκινητα τα 8 στα 10 ειναι Dacia Logan ή Skoda Fabia και ολα με τον πιο φτηνο εξοπλισμο.Τα περισσοτερα δεν εχουνε καν αρκουδισιον :2funny: τα υπολοιπα ειναι της δεκαετιας του '90 αν προσεξες εχει πολυ λιγη κινηση απο αυτοκινητα στους δρομους.Για ολα αυτα παιρνω σαν μετρο συγκρισης την Αγια Ππετρουπολη.Στο Κισινιωφ πολυ σπανια να δεις καλο αμαξι.Αυτο που θα ειδες ειναι καμποσες Φερραρι! :huh: αν εισουν παρατηριτηκος και ακουγες τον ηχο του κινητηρα θα καταλαβαινες αμεσως οτι ειναι Ρέπλικα :) υπαρχει (εργοστασιο) στο Κισινιωφ που μετατρεπει Peugeot 406 coupe σε Φερραρι  :2funny: βεβαια ο ηχος του ειναι σαν αγροτικου και δεν παει μια.Το παταει και ειναι στο ιδιο μερος :2funny:Αν ερθεις Αγια Πετρουπολη θα νομισεις οτι εισαι σε αλλο κοσμο!Καμια σχεση.Αν ξερεις απο αμαξια εδω θα δεις παρα πολλα αυτοκινητα αξιας 50.000+ Ευρω.Παντος για καποιον που ερχεται απο Αγια Πετρουπολη ειναι παραδισος εννοειτε να πας εκει με λεφτα  απο Αγια Πετρουπολη και οχι να τα δουλεψεις εκει.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν προσεξες τα αυτοκινητα τα 8 στα 10 ειναι Dacia Logan ή Skoda Fabia και ολα με τον πιο φτηνο εξοπλισμο.Τα περισσοτερα δεν εχουνε καν αρκουδισιον :2funny: τα υπολοιπα ειναι της δεκαετιας του '90 αν προσεξες εχει πολυ λιγη κινηση απο αυτοκινητα στους δρομους.Για ολα αυτα παιρνω σαν μετρο συγκρισης την Αγια Ππετρουπολη.Στο Κισινιωφ πολυ σπανια να δεις καλο αμαξι.Αυτο που θα ειδες ειναι καμποσες Φερραρι! :huh: αν εισουν παρατηριτηκος και ακουγες τον ηχο του κινητηρα θα καταλαβαινες αμεσως οτι ειναι Ρέπλικα :) υπαρχει (εργοστασιο) στο Κισινιωφ που μετατρεπει Peugeot 406 coupe σε Φερραρι  :2funny: βεβαια ο ηχος του ειναι σαν αγροτικου και δεν παει μια.Το παταει και ειναι στο ιδιο μερος :2funny:Αν ερθεις Αγια Πετρουπολη θα νομισεις οτι εισαι σε αλλο κοσμο!Καμια σχεση.Αν ξερεις απο αμαξια εδω θα δεις παρα πολλα αυτοκινητα αξιας 50.000+ Ευρω.Παντος για καποιον που ερχεται απο Αγια Πετρουπολη ειναι παραδισος εννοειτε να πας εκει με λεφτα  απο Αγια Πετρουπολη και οχι να τα δουλεψεις εκει.

ειδα πολλα τζιπακια με μη μολδαβικες πινακηδες... ναι οντως 8/10 ειναι ντατσια μεσα στην πολη.... εσυ ομως εχεις σαν συγκριση την αγια πετρουπολη για αυτο το βλεπεις αρνητικα... εγω το βλεπω με την λογικη του ελληνα που μπορει να διαθεση ενα χιλιαρικο το χρονο και να το παιζει λαρτζ στο κισιναου.... διαφορετικο μετρο συγκρισης... αλλα συμφωνουμε...

Θα μπορουσα να σου πω επισης οτι η Μολδαβικη τηλεοραση ειναι αθλια και το ραδιοφωνο βαζει τραγουδια του 80 και 90..... που ειναι μιζερια... αλλα εχω κολλησει με τις βυζαρες των μολδαβεζων που φαινονται θεες σε συγκριση με τις ελλεηνιδες....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αλλα εχω κολλησει με τις βυζαρες των μολδαβεζων που φαινονται θεες σε συγκριση με τις ελλεηνιδες....

Παντα ο ανθρωπος θελει διαφορετικα απο αυτα που εχει συνηθησει. Εχω φιλο καλο Ρωσο, Μοσχοβιτη, με λεφτα (πολλαααααα λεφτα) πανω πηδαει ΟΤΙ θελει. Τον φιλοξενησα Ελλαδα 2 βδομαδες. Η γκομενα που ειχε για το καλοκαιρι χωρις πλακα την εβλεπες σταματαγες και τον επαιζες στο δρομο, ΤΟ τελειο δειγμα σλαβας. Ξερεις τι μου πε? Τι ωραιες γυναικες που ναι οι μεσογειες (Ελληνιδες/Ιταλιδες). ΟΚ δεν εβλεπε τοφαλους και φαλαινες, εβλεπε τα γκομενακια που προσεχαν εμφανιση και ειχαν τα γονιδια για καμπυλες αλλα πολυ προσεγμενο σωμα. Αυτο δε το χει ο Ρωσος πανω που ναι ολες φλατ βυζι φλατ κωλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom