Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχω κι αλλες

Συνημμένα

• paradise1.jpg
    paradise1.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • beach1.jpg
    beach1.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 27

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• beach2.jpg
    beach2.jpg
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • beach3.jpg
    beach3.jpg
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 27

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan plaka moy kaneis !!!!!!!!!!!! οταν μπικα στο δρομο που σκαει για χαλκιδικι πεμτη απογευμα τα αμαξια ειταν 5 χιλιομετρα ουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι ολοι οι χαλκιδεοι κανετε τους κινεζουΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????????  :think: :think: :think: :think: :think: :think: καλα αν δεν θεσ μιν λες!!!!!!!!!!!!!

λοιπον εισαι ασχετος με το θεμα σε ενημερωνω οτι ερχονται απο Παρασκευη απογευμα Θεσσαλονικεις πανε  μπαρακια ξενυχταδικα εως το πρωι κοιμουνται παραλια ολη μερα και ξανα το ιδιο Σαββατο εως Κυριακη και κυριακη απογευμα φευγουν για Θεσσαλονικη σιγα τους τουριστες -επισκεπτες επιπεδου για να μην μιλησω για τους μουσαφιριδες  ενα νερο και που να κατουρισω ασε ρε  Δοκτορ  οσο για τα Βουλγαρακια - Σερβακια - σκοπιανα και λοιπα φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο  no money no honey.........

Συνημμένα

• beach4.jpg
    beach4.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 27

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
otan diabazo δημητριο μου περνανε τα ρεθματικα!!!!!!!!!! νοιαθο αναλαφρος!!!!!!!!!!!! ειναι ο δε μπεστ!!!!!!!!! εβαλα μια φοτογαρφια του 2 επι 1 στο σαλονι και δεν με πιανει το κακο ματι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι το γιατρικο δια πασαν νοσο και πασ μαλακια!!!!!!!!!!!!!!! τσαροοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ο ξαδερφος τσαφους που τα πινει παλι??? :think: :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω ενταξει ειμαι 20 χρονια ανατολικο μπλοκ και θεωρουμε ντοπιος και αυτα δεν μου τα κανουνε.Εσενα ομως και τοσους αλλου που πηγατε οπως Π.Χ. ο φιλος σου ο Τσαφους πως και δεν σας ληστεψανε και δεν σας βιασανε? :2funny:Ο  :jerking: ο Yantis παλι ξεφυγε  :jerking: ο Τασους ειχε καμια Ρολς Ρόις? ή κανενα Μά'ι'μπαχ? Ειδες εσυ τιποτα τετοιο να συμβαινει? :2funny: Εγω γ'αυτο θα ξαναπαω εκει γιατι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και με τα ποδια να'σαι αν δεν εισαι σαν το τέρας γκομενα θα βγαλεις.Γιατι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΛΕΕΙ.Δεν χρειαζεται να εχεις ουτε πατηνι :)αν εισαι βεβαια εμφανησιμος.Οσο γ'αυτο αν σταξει νερο στους απο κατω αν δεν ειναι δικο σου το διαμερισμα ειναι προβλημα του ιδιοκτητη εσενα τι σε νοιαζει (δε μιλαω να ριχνεις νερο επιτηδες στο πατωμα με το ντους ή να αδειαζεις στο πατωμα κουβαδες με νερο  :2funny:) αλλα αν τα πλακακια ή η μονωση του μπανιου δεν ειναι καλη και περναει νερο δεν φταις εσυ.Ασε που αν νοικιαζεις το διαμερισμα δεν ερχεται να σου χτυπισει αλλα παιρνει τον ιδιοκτητη τηλεφωνο.

Εγω δεν ξερω που και πως τα λεει ο χαιβαν ντοκτορ αυτα αλλα απο το 2009 που πηγαινω σαν επισκεπτης-Τουριστας περνω υπεροχα  με και χωρις αυτοκινητο απο την στιγμη που οι γκομενες τα παιρνουν σε χρημα η σε ειδος δωρακια κλπ. πολυ λιγο ενδειαφερονται αν εχεις η οχι αυτοκινητο..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η  φωτο απο την  ημερα της γυναικας 8 μαρτιου 2013  El Greco kishinef

Συνημμένα

• Image0037.jpg
    Image0037.jpg
    143,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Image0038.jpg
    Image0038.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 49

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αλλαν εγο ποτε δεν γραφο μαλακιες!!!!!! και σου λεο τι ειδα με τα ματια μου εχο και φοτο και βιντεο αν γουσταρεις !!!!!! η κινηση πεμτη απογεθμα στο εμπα ειταν αθηνα πατησιον ορα εχμης!!!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΚΟΥΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΚΙΝΗΑΣΑΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΨΛΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΗΓΕΙ Η ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΙΝΤΖΕΛ ΣΠΙΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΙ ΣΙΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ 10.000 ΚΟΣΜΟ ΟΠΑ ΛΙΟΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗς 12 ΤΟ ΠΡΟΙ !!!!!! ΟΛΟ ΤΟ ΠΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μετα στο μολος μπιτσ βαρ πιο κατο γινοταν και της τρισ ημερες του μουνιου το πανηγηρη!!!!!!!!!!!!!! το γραψα φτινα ποτα ξεκολα μορα και οπα!!!!!!!! και απο εθνικοτητες σκοπιανες τουρκαλες και ελληνιδες που λεγαν οτι ειναι ιταλιδες!! καρακαργιολε ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!! περασα φανταστικα!!!!!!!!!!!!! τορα τι μου λες εση!!!! μαλον δεν εχεις βφει βραδυ η μου κανεισ πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οι πρωτεσ φοτο ειναι απο τον μολο αν ειδες..........
το  Αντζελs ειναι ο ιδιος μαλακας συμφεροντα (ΚΑΝΑΚΗΣ _  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ)
τα ιδια λεμε απλα εγω ξερω τι παιζει εδω ολο το πανηγυρι ειναι 10 ιουλιου εως 15,20 Αυγουστου.

Συνημμένα

• μολος.jpg
    μολος.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • molos4.jpg
    molos4.jpg
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 30

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εγω ενταξει ειμαι 20 χρονια ανατολικο μπλοκ και θεωρουμε ντοπιος και αυτα δεν μου τα κανουνε.Εσενα ομως και τοσους αλλου που πηγατε οπως Π.Χ. ο φιλος σου ο Τσαφους πως και δεν σας ληστεψανε και δεν σας βιασανε? :2funny:Ο  :jerking: ο Yantis παλι ξεφυγε  :jerking: ο Τασους ειχε καμια Ρολς Ρόις? ή κανενα Μά'ι'μπαχ? Ειδες εσυ τιποτα τετοιο να συμβαινει? :2funny: Εγω γ'αυτο θα ξαναπαω εκει γιατι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και με τα ποδια να'σαι αν δεν εισαι σαν το τέρας γκομενα θα βγαλεις.Γιατι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΛΕΕΙ.Δεν χρειαζεται να εχεις ουτε πατηνι :)αν εισαι βεβαια εμφανησιμος.Οσο γ'αυτο αν σταξει νερο στους απο κατω αν δεν ειναι δικο σου το διαμερισμα ειναι προβλημα του ιδιοκτητη εσενα τι σε νοιαζει (δε μιλαω να ριχνεις νερο επιτηδες στο πατωμα με το ντους ή να αδειαζεις στο πατωμα κουβαδες με νερο  :2funny:) αλλα αν τα πλακακια ή η μονωση του μπανιου δεν ειναι καλη και περναει νερο δεν φταις εσυ.Ασε που αν νοικιαζεις το διαμερισμα δεν ερχεται να σου χτυπισει αλλα παιρνει τον ιδιοκτητη τηλεφωνο.
αρεχηγααααρρρρρρρααααααα μουυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελια ελια και μιτσο βασιληα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ακου αρχηγε τι γινοταν με τα νερα!!!!!!! σισthmatika σε  πολους ξενους !!!!!!!!!!!!!!!!! τρεχανε τα νερα απο κατο η κατο σινονοιμενη με τον ιδιοκτητη εφερνε την αστηνομια !!! σε τραβαγανε στο τμημα και σου ζιταγε και ο ιδιοκτητης λευτα γιατι του χαλασες το μπανιο!!!!και η απο κατο για το σπιτι της και οι μπατσοι λαδομα!!!!!!!! ΟΡΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!! ΑΜΑ ΚΟΥΝΙΟΣΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΑ!!!!!!!!!! και αντε να πεις στην γινεκα που περιμενει ελλαδα  μετα τιποτα!!!! και το ξαναλεο μιν τιχει σε κανεναν τιποτα!!!!!!!!!!!! θα δεισ μετα γελια!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΣΧΗΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ

Επισκέπτης
Εγω ενα εχω να πω. Καλη η ανατολικη ευρωπη αλλα το φθινοπωρο η το χειμωνα. Η Ελλαδα πνιγετε σε μουναρες ολο το καλοκαιρι. Τα δε καμακια που ειδα στην κρητη μου θυμιζουν παλιες καλες εποχες δεκαετιας 80!!!! Πολυ μουνι και ολοι οσους γνωρισα βουρστα ρωσσιδακια και τα ανατολικα γενικως. Σαν καταληξη ορεξη να εχεις και ενεργια να σπαταλησεις και γαμας σαν το φιδι.....Χοντρομαλακια μου που πηρα γκομενα μαζι μου....και οι τιμες πολυ καλες

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εγω ενα εχω να πω. Καλη η ανατολικη ευρωπη αλλα το φθινοπωρο η το χειμωνα. Η Ελλαδα πνιγετε σε μουναρες ολο το καλοκαιρι. Τα δε καμακια που ειδα στην κρητη μου θυμιζουν παλιες καλες εποχες δεκαετιας 80!!!! Πολυ μουνι και ολοι οσους γνωρισα βουρστα ρωσσιδακια και τα ανατολικα γενικως. Σαν καταληξη ορεξη να εχεις και ενεργια να σπαταλησεις και γαμας σαν το φιδι.....Χοντρομαλακια μου που πηρα γκομενα μαζι μου....και οι τιμες πολυ καλες
που σε αρχοντα!!!!!!!!!!!!!  εφαγες καμια προβατινα??????????? τι ελεγε κρητη τιμες διασκεδαση κτλ που πιγες ???? σε διαβαζα προχθες τυπε μου σοστοςςς!!!!!!!!!!!!!! δεν γραφεις  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ορεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο το φοτογραφικο θρεντ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οι πρωτεσ φοτο ειναι απο τον μολο αν ειδες..........
το  Αντζελs ειναι ο ιδιος μαλακας συμφεροντα (ΚΑΝΑΚΗΣ _  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ)
τα ιδια λεμε απλα εγω ξερω τι παιζει εδω ολο το πανηγυρι ειναι 10 ιουλιου εως 15,20 Αυγουστου.
ναι στο αντελς επεζε μουσικη και χτυπιοταν με εναν αλλο λες και του βαλαν νευτι στον κολο !!!! μου το παν οτι ειναι δικοτου!!! πολη χαβαλες!!!!!! τεσ πα αλλαν να περνας καλα !!!! και καταλαβενο μετα τους ελενχους σε σασ γιατι εισαστε τουμπεκι!!!! τεσ πα!!!! ΛΕ ΠΑ!!!!!! ΔΙΝΑΜΗ!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ακομα κρητη ειμαι βλεπω τα χαλια του ολυμπιακου και ξενερωσα και ειπα να γραψω. Εμενα μου πηγε ακριβα γιατι εκλεισα το πακετο απο Μοσχα με ντεβουσκα μαζι μου. Εχω ποσταρει φωτο σε αλλο νημα. Καθαρο ποτακι οχι μπομπα στα 6 ευρω η μπομπα στα 3 ευρω. Μασα στο 10 ευρω το ατομο.πολυ καλο φαγητο. Δωματιο βρισκεις ανετα με 30 την ημερα πολυ καλο. Αααα μολις το εβαλε και ο θρυλος επιτελους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρεχηγααααρρρρρρρααααααα μουυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελια ελια και μιτσο βασιληα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ακου αρχηγε τι γινοταν με τα νερα!!!!!!! σιστην ασε πολους ξενους !!!!!!!!!!!!!!!!! τρεχανε τα νερα απο κατο η κατο σινονοιμενη με τον ιδιοκτητη εφερνε την αστηνομια !!! σε τραβαγανε στο τμημα και σου ζιταγε και ο ιδιοκτητης λευτα και η απο κατο και οι μπατσοι λαδομα!!!!!!!! ΟΡΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!! ΑΜΑ ΚΟΥΝΙΟΣΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΑ!!!!!!!!!! και αντε να πεις στην γθνεκα μετα τιποτα!!!! και το ξαναλεο μιν τιχει σε κανεναν τιποτα!!!!!!!!!!!! θα δεισ μετα γελια!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα αυτα που τα ειδες στον υπνο σου? :2funny:Οχι αυτοφορο σε πηγαινανε και ετρωγες δυο χρονια φυλακη :2funny:Καταρχην οταν νοικιαζεις διαμερισμα σε αυτα τα μερη ο ιδιοκτητης σου γραφει ενα χαρτι που γραφει οτι πηρα το ταδε ποσο απο τον ταδε ανθρωπο για διαμονη στο ταδε διαμερισμα απο τοτε μεχρι τοτε.Αν ειναι και γνωστος σου δεν κανετε καν χαρτι.Εσυ στην πραξη δεν εχεις καμια ευθυνη για το τι συμβαινει στο διαμερισμα (δε μιλαω να του βαλεις φωτια να το καψεις μιλαω για νορμαλ καταστασεις).Την απαγορευση σου απο τη χωρα μπορει να την αποφασιση μονο   το δικαστηριο και αυτο γινεται μονο για σοβαρα αδικηματα του ποινικου κωδικα.Αν θελουν οι μπατσοι να σε κλεψουν γιατι να μην στην πεσουν φορωντας πολιτικα και να στα παρουν ολα?Σιγα μη κανουνε τοση φασαρια για  :jerking:.Εμενα παντος απο αυτα που λες τιποτα δε μου συνεβει και αν θελω αυτοκινητο το θελω για την ανεση μου για της γκομενες δεν πολυ χρειαζεται.Οσο για τα εμπορικα κεντρα που λες  :jerking: μου θυμησαν οτι ειμαι στις αρχες της δεκαετιας του '90  :2funny:Οταν ειχα εγραψα απο'κει ανταποκριση ειχες λουφαξει  :2funny: τωρα σε επιασε η κριση σου παλι  :2funny: βαλε παλι τη νεροτσουλιθρα στα χωραφια που μας ειχες βαλει σαν ενδειξη πλουτου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ακομα κρητη ειμαι βλεπω τα χαλια του ολυμπιακου και ξενερωσα και ειπα να γραψω. Εμενα μου πηγε ακριβα γιατι εκλεισα το πακετο απο Μοσχα με ντεβουσκα μαζι μου. Εχω ποσταρει φωτο σε αλλο νημα. Καθαρο ποτακι οχι μπομπα στα 6 ευρω η μπομπα στα 3 ευρω. Μασα στο 10 ευρω το ατομο.πολυ καλο φαγητο. Δωματιο βρισκεις ανετα με 30 την ημερα πολυ καλο. Αααα μολις το εβαλε και ο θρυλος επιτελους
σου πα αρχγηγε ειμαστε ιαματικη θαυματουργοι και εχουμε και τον τσαροο που εθλογειιι και κανουμε τον κοσμο ευτηχησμενοο το βαλε ο γαυροςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ανθελης γραψε για την κρητη ανεβασε καμια φοτο !!!! και ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΝΑ ΠΕΡΝΑς ΚΑΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλα αυτα που τα ειδες στον υπνο σου? :2funny:Οχι αυτοφορο σε πηγαινανε και ετρωγες δυο χρονια φυλακη :2funny:Καταρχην οταν νοικιαζεις διαμερισμα σε αυτα τα μερη ο ιδιοκτητης σου γραφει ενα χαρτι που γραφει οτι πηρα το ταδε ποσο απο τον ταδε ανθρωπο για διαμονη στο ταδε διαμερισμα απο τοτε μεχρι τοτε.Αν ειναι και γνωστος σου δεν κανετε καν χαρτι.Εσυ στην πραξη δεν εχεις καμια ευθυνη για το τι συμβαινει στο διαμερισμα (δε μιλαω να του βαλεις φωτια να το καψεις μιλαω για νορμαλ καταστασεις).Την απαγορευση σου απο τη χωρα μπορει να την αποφασιση μονο   το δικαστηριο και αυτο γινεται μονο για σοβαρα αδικηματα του ποινικου κωδικα.Αν θελουν οι μπατσοι να σε κλεψουν γιατι να μην στην πεσουν φορωντας πολιτικα και να στα παρουν ολα?Σιγα μη κανουνε τοση φασαρια για  :jerking:.Εμενα παντος απο αυτα που λες τιποτα δε μου συνεβει και αν θελω αυτοκινητο το θελω για την ανεση μου για της γκομενες δεν πολυ χρειαζεται.Οσο για τα εμπορικα κεντρα που λες  :jerking: μου θυμησαν οτι ειμαι στις αρχες της δεκαετιας του '90  :2funny:Οταν ειχα εγραψα απο'κει ανταποκριση ειχες λουφαξει  :2funny: τωρα σε επιασε η κριση σου παλι  :2funny: βαλε παλι τη νεροτσουλιθρα στα χωραφια που μας ειχες βαλει σαν ενδειξη πλουτου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΝΑΙ ΤΣΟΛΙΑΑΑ ΜΟΥ!!!!!! εση οτι πεις!!!!!! δοσε σοφια και γνωση στον λαοοοοοο ανεβασε μας!!!!!!!! φτασε μας στα ουρανιαααααααααααα!!!!! κανε μας!!!!!! εθνικογαμιστεςςςςςς ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΛΦΑ!!!!!! εισαι ο προτος !!! ο τιτανοτεραστιος ο οδηγος μας!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: ο προτογαμικουλας απολητος αρχονταςςςςς του ανατολικου μπλοκκκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!! ουρααααααααααααααα κατουυυυρααααααααααααααα τσαρεβιτσ!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ρεσπεκτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
φτηνο ενοειται οτι θα ειναι μουναρα και δεν θα σε γαμισει στα φαγητα τα ξενιχτια τα ταξιδια τα δορα και τα παρελκομενα ουτε θα θελει να χεις απο χ5 και απανο για να την πας να βγαλει βολτα το σκηλακι της κτλ κτλ οπος ειναι το προτοκολο πλεον στης μολδαβες και της ρουμανες!!! και ορθα γραφεις και για αυτο σε παραδεχομε γιατι λες την αληθεια γαμισεσ χοριατα καργιολιτσα και νεχτ ντορ πιτσιρικα σιιγουρα για τα δικα μου προτυπα σαβουριτσα και αμα το σινεχιζεσ θα πλιρονες αυτην την μαμα της τον μπαπατης και ολο της το σοι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τα χο γραψει αλοστε πολεες φορεσ!!! φικια για μεταξοτεσ κορδελεσ !!!!οταν ενοο να ξερης απο ανατολικο μπλοκ ενοο πχ στο δρομο για καχουλ τι θα κανεις με τους καραβλαχουσ μπατσους στα μπαρ της επαρχιας αμα στην πεσουν πος θα ανταπεξελθεισ στο σπιτι που θα νικιασεις τι θα κανεις με την και καλα απο κατο νικαρισα που θα ρθει και θα σου χτηπαει την πορτα γιατι απο το μπανιο σου εσταξε νερο στο διαμερισμα της!! στην πουτανα πος θα παρεις χαμπαρι οτι ειναι μονη η εχει αλους 5 που περιμενουν να σου παρουν τα σοβρακα  και αυτη κανει ανιχνευση χορου και πολλα αλαα!!!! !!!! και για τα νεα πεδια κιριος  το ανατολικο μπλοκ εχει ηρεμισει ευτηχος!!!!!!!!!! αλλα δεν παβεις να πεζεις την κεφαλα σου κορονα γραματα συνεχεια !!! απο αμεσους κινδινους<<<< πχ οι μισοι ουκρανοι και μολδαβοι νταλικερηδες οδηγουν πιομενοι!!!!! η ιπατιδιδα και η φιματιοση ειναι ψιλα γραματα στο ανατολικο μπλοκ !!>>>>> και απο εμεσους τα τροφιμα ειναι νοθευμενα με οτι φανταστη ο νους του ανθροπου το νερο στο σπιτι που κανεις μπανιο ευτηχος δεν το πινεις θα παθεις πλακα αμα δεις τι εχει στης αναλησεις του!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα απο μερικα που σας εγραψα σθιν την ταλεπορια και τα λευτα γαμας οτι εχει μεινη απο της ορδες τον τουρκοιταλοαραβον που δεκα χρονια ισοπεδοσαν τα παντα στο κισηινεου!!!!! ΚΑΣΙ ΕΙΣΕ ΜΑΓΚΑς ΓΑΜΙΑς ΕΛΛΗΝΑΡΑς!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και γραψτε με στα αρχιδια σας εμενα!!!! ψαχτητε λιγο στο διαδικτιο να δειτε τι λενε και οι αλλες γαμοεθνοτητες του πλανητη !!!!!!!!!!!  πετραν ελπιζα να καταλαβες!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ποια χωρα προτιμας για πορνο-τουρισμο?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποια χωρα προτιμας για πορνο-τουρισμο?
ontirlantaaaaaa και τεζα ολοι!!!!! ορεε ποσ θα παρουμε την πολη!!! φσσσσσττττττττττττ   πετραν!!! εχο κεφια σιμερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακου πετραν το νουμερο ενα μερος για σεχουτουρισμο ευρωπη !!!! ειναι η μαμα ρωσια!!!!! τελεια και παυλα !!!!!!!!!!!!!! οι κουμπαροι μας οι κιπριοι εξαφανισαν τα εργοστασια  παντος ειδους που ειχαν απο ολα τα βαλκανια  και καθε χειμονα μαμα ρωσια οπα παμε ενας κυπριος εναντιον ενος εργοστασιου εργατριον δεν μιλαο για μοσχα και τσαρουπολι  :grin: :grin: :grin: :grin: << που νε το ζοντανο>> ?? και φτηνα και αγνα και μπολικο πραγμα!!!!!!!!!!! βρειτε που ειναι οι κυπριοι στην ροσια  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: αντε ολα εγο θα σας τα λεω??? [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=9xC-XNOJyIs[/video[/video]] οσ γνοστον μεγαλητεροι μουνακιδες απο τους κυπριους δεν υπαρχουν στην μεσογειο!!!!! ροσια εργοστασιακες ζονες !!!!!οπος παλια αγνα και χιμα!!!!!!!!!!!!!!! το μονο μειον οχι καλη νυχτα!!!! αλλα μουνι και γαμισι τεζα ονλη!!!!!!!!!!!!!!!!!   Υ.Γ για μας τους ελληνες το προβλημα της βιζας λιθικε!!!! αβαβα νομιμα αμα ψαχτεις ολα καλα  ;) ;) ;) ;) ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
νουμερο 2 ουκρανια τα χο γραψει βεβεος βεβεος μεσα βαθια και οχι τουριστικα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και νουμερο 3 βουλγαρια  οχι τοσο για το καλο  μουνι αλλα για ολο το πακετο !!!! την τσαμπα χα-ι διαμονη και διασκεδαση χολιγουντιανη  κατασταση λεμε!!!!!!!!!!!!  ολα τα αλλα Χ τελιοσαν !!!!!! μιλαμε για πορνοτουρισμο!!! Υ.Γ το τιρασπολ βαλτετο στην μαμα ροσια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ο διεθνες μπουρδελοκοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο παπαρι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου λειπει ο φοστηρας της πετρουπολις!!!!!!! που ναι να με ανεβασει λιγο!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παμε ασια τορα!!!!! ξεχαστε ταυλανδι φικια για μεταξοτες πιθικες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νουμερο 1 ΒΙΕΤΝΑΜ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΒΕΒΕΟς ΒΕΒΕΟς !!!!! κια νουμερο 2 κινα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σε ολες της μεγαλες πολεις!!!! κινα μαγκες τελιος τσαμπα ολα τα γουστα και  σου κανουν και τεμεναδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εκει μπορεισ να πας πλεον πιο απλα !!!! αντε να μην τα γραφο κιολα!!!  :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom