Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παρτε και καμερες απο κισηινεου και απο τιρασπολ και απο παντου!!!!!!!!!!!!!!  και παρακαλο κοψτε την μαλακια αντε να μαθενει ο κοσμος και να περναμε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  ρε πετραν αμα πας στην μαντρα της ατικης και μιλησεις αγκλικα θα σου απαντησεικανενας!!!!!!!!!??? τι μου λεσ τορα?????????? στρασενι και κολοπετινητσα!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δε ειναι οτι δε μπορουνε να βρουνε. Απλα πολλες ξερουν οτι αμα αρχισουν τις μαλακιες ο Ουκρανος θα τις αρχισει στα μπουνιδια. Με τους ξενους βρισκουν 2-3-4-5 το χρονο, τρωνε πινουν τους μενουν και φραγκα μεχρι να ρθει ο επομενος, ειδικα στο Κιεβο πολλες ετσι ζουν, εχουν τους μοναδικους τους ερωτες ερχεται ο ενας τον ενα μηνα, αφηνει χαρτζιλικι, ερχεται ο επομενος κοκ
Αν προσεξεις αυτες που πανε με τους ξενους ειναι ενας περιορισμενος κυκλος.Γυριζουν γυρω απο το κεντρο οπου ειναι οι ξενοι και οπως λες το εχουν κανει επαγγελμα.Και εδω ειχε τετοιες μεχρι το 2002-2003 μια ειδικη κατηγορια που πηγαινε εκει που πανε οι ξενοι με σκοπο να γνωριστουνε και να τους φανε οσα πιο πολλα μπορουνε.Η πλακα ειναι οτι ειναι οτι δεν πρεπει να ηταν πολλες αντε να ηταν 200 γκομενες το πολυ γιατι εβεπα ολο της ιδιες και της ιδιες σε αυτα τα μερη οπου συχναζαν οι ξενοι.Και στο Κιεβο των 3ων εκατομυριων δεν πρεπει να ειναι πολλες αυτες που κυνηγανε τους ξενους.Αν προσεξεις αυτες συχναζουν μονο στο κεντρο και στα στεκια οπου πανε ξενοι.Για το Κιεβο το εχω πει οτι ειναι χαβουζα.Η μοδα παντος του να μιλανε Αγγλικα (εστω αυτες της λιγες προτασεις που ξερανε και περιφανευονταν οτι ξερουν Αγγλικα) εχει περάση πια.
Μιλαω με καποιες που και λογω δουλειας ξερουν, αλλα οι περισσοτερες λενε οχι μεταναστες, οχι εκτος πολης, οποτε δε ψαχνουν για ξενους.
Αυτο ειπα κ'εγω πολυ λιγες που σχεδον ολες ειναι προβληματικες θελουν ακομα να γνωρισουνε ξενους.Μια κοπελα που ζει σχετικα καλα τι να τον κανει τον ξένο?Να παει να μενει στην Ελλαδα?Αν περναει καλα γιατι να φυγει απο τον τοπο της?Παλια νομιζαν οτι το εξωτερικο ειναι παραδισος.Λεγαν Η.Π.Α και νομιζαν οτι ειναι η γη της επαγγελιας θα πανε εκει θα βρουνε δουλεια αμεσως και ο μισθος τους θα ειναι 10.000-20.000 $ θα κυκλοφορουνε με Λιμουζινα.Πολλα εργα βλεπανε  :2funny:Ομως σιγα σιγα καταλαβαν οτι δεν ειναι καθολου ετσι και γ'αυτο και δεν πολυσκανε να φυγουνε εκτος απο αυτες που ή εχουνε φριχτο χαρακτηρα ή δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παντοσ ρε μαγκεσ απο γελιο παμε καλα εδω μεσα !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δισκολες εποχες!!!!!!!!!!!! κανει καλο!!!!!!! αντε εχι τσουλου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: επανερχομε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
σορυ για τους σοβαρους αναγνοστες !!! για τον τροπο που γραφω!!!!! αλλα ειμαστε καλτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βλεπω παντως μια αντιζηλια με το Δημητρη για το ποιος θα "οργωσει" την αχανη ρωσικη στεπα  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν προσεξεις αυτες που πανε με τους ξενους ειναι ενας περιορισμενος κυκλος.Γυριζουν γυρω απο το κεντρο οπου ειναι οι ξενοι και οπως λες το εχουν κανει επαγγελμα.Και εδω ειχε τετοιες μεχρι το 2002-2003 μια ειδικη κατηγορια που πηγαινε εκει που πανε οι ξενοι με σκοπο να γνωριστουνε και να τους φανε οσα πιο πολλα μπορουνε.Η πλακα ειναι οτι ειναι οτι δεν πρεπει να ηταν πολλες αντε να ηταν 200 γκομενες το πολυ γιατι εβεπα ολο της ιδιες και της ιδιες σε αυτα τα μερη οπου συχναζαν οι ξενοι.Και στο Κιεβο των 3ων εκατομυριων δεν πρεπει να ειναι πολλες αυτες που κυνηγανε τους ξενους.Αν προσεξεις αυτες συχναζουν μονο στο κεντρο και στα στεκια οπου πανε ξενοι.Για το Κιεβο το εχω πει οτι ειναι χαβουζα.Η μοδα παντος του να μιλανε Αγγλικα (εστω αυτες της λιγες προτασεις που ξερανε και περιφανευονταν οτι ξερουν Αγγλικα) εχει περάση πια.Αυτο ειπα κ'εγω πολυ λιγες που σχεδον ολες ειναι προβληματικες θελουν ακομα να γνωρισουνε ξενους.Μια κοπελα που ζει σχετικα καλα τι να τον κανει τον ξένο?Να παει να μενει στην Ελλαδα?Αν περναει καλα γιατι να φυγει απο τον τοπο της?Παλια νομιζαν οτι το εξωτερικο ειναι παραδισος.Λεγαν Η.Π.Α και νομιζαν οτι ειναι η γη της επαγγελιας θα πανε εκει θα βρουνε δουλεια αμεσως και ο μισθος τους θα ειναι 10.000-20.000 $ θα κυκλοφορουνε με Λιμουζινα.Πολλα εργα βλεπανε  :2funny:Ομως σιγα σιγα καταλαβαν οτι δεν ειναι καθολου ετσι και γ'αυτο και δεν πολυσκανε να φυγουνε εκτος απο αυτες που ή εχουνε φριχτο χαρακτηρα ή δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα.

αρα λες οτι οι ελληνες πανε και τα σκανε σε πουτανες που το παιζουν φυσιολογικες κοπελες.... δεν παιζει καποια να θελει να φυγει διοτι η ζωη στην δυση και οι ανθρωποι της ειναι πιο ευχαριστοι...?  :think:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Δηλαδή η σκέψη της Μολδαβής να ξεχαστεί;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βλεπω παντως μια αντιζηλια με το Δημητρη για το ποιος θα "οργωσει" την αχανη ρωσικη στεπα  :2funny:
Στην καλητερη περιπτωση να παει καποιος Ρωσσια για μια βδομαδα.Μαλιαστα χτες μιλαγα με μια γκομενα απο Μοσχα και μου ειπε οτι εχει μια γνωστη που εχει παντρευτει Ελληνα (δεν ειναι απο Μοσχα απλος νοικιαζει διαμερισμα εξω απο τη Μοσχα και μενει).Και ενω ειναι νομιμα παντρεμενος ερχεται με Μπιζνες βιζα για 3ης μηνες το εξαμηνο! και δεν μπορει να παρει αδεια παραμονης  στη Ρωσσια διοτι το διαμερισμα της γυναικα του (σε καποια αλλη πολη) δεν τηρεί της προυποθεσεις (πιθανοτατα λογω εμβαδον.Συμφωνα με το νομο για το καθε ατομο που γραφεται στο διαμερισμα πρεπει να υπαρχουν 12 τετραγωνικα μετρα χωρου.Αν αρνηθουνε να γραψουνε ενα νεογεννητο λογω χωρου πας και το γραφεις μεσω δικαστηριου).Και εσυ μου λες οτι θα ρθουνε Ελληνες εδω να μεινουν  :)
παρτε και καμερες απο κισηινεου και απο τιρασπολ και απο παντου!!!!!!!!!!!!!!  και παρακαλο κοψτε την μαλακια αντε να μαθενει ο κοσμος και να περναμε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  ρε πετραν αμα πας στην μαντρα της ατικης και μιλησεις αγκλικα θα σου απαντησεικανενας!!!!!!!!!??? τι μου λεσ τορα?????????? στρασενι και κολοπετινητσα!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μας εχεις ζαλισει με της καμερες :2funny:απο της καμερες βλεπεις και μας λες οτι πηγαινεις και γραφεις αυτες της  :jerking:.Μ'αρεσει που λες για το Σότσι λες και ειναι η Ίμπιζα ή το Μονακο.Ενω οι περισσοτεροι των κατοικων εκει ειναι τετοιοι :2funny:

[youtube=425,350]ZC0k12RAkcw[/youtube]

Εχω πει πολλες φορες γιατι ο φιλος σου ο RED μενει αγαμητος στο Κισινιωφ :2funny:και πηγαινει στα χωριά της Μολδαβιας μπας και του κατσει καμια χωριατοπουλα.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΩΝ ΕΔΩ  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Κοιτα ο Δημητρης που τον ξερω χρονια και τον εμπιστευομαι (αν και οπως σου ειπα περιγραφει εκ φυσεως ενα πραγματικο γεγονος με μελοδραματικο τροπο) ηταν σαφης ο καθε μη ρωσοφωνος εαν παει σε ρωσσια και ουκρανια δεν θα γαμησει... αυτος ξεροντας ρωσσικα απαξιει το κισιναου που στα ματια του ειναι χωριο.... αλλα για εμας του πρωταρηδες που ξερουμε λιγα ιταλικα - γαλλικα - αγγλικα.... ειναι μια βατη επιλογη... εγω περασα σουπερ χωρις να εχω καποιον περπατημενο να δειξει τα κατατοπια..... και διαολε ειδα ωραιες γυναικες στους δρομους,... τωρα εαν αυτες μπροστα σε αυτες που γαμαει ο Δημητρης ειναι δευτεραντζες.... τι να πω....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε Μητσαρα οφειλεις να παραδεχτεις οτι ο καθε ελληνας θα ηθελε να εχει μια ευκαιρη σλαβα να την γαμαει οποτε θελει.... ειναι μια υποσυνειδητη σκεψη που του εχει κολλησει... ασχετα εαν ειναι πραγματοποιησιμη ή οχι...  :grin:

Ενας φιλος μου πηδαει μια ρωσιδα πουτανα... την απειλει η μαφια που την εφερε στην ελλαδα να τους δωσει τα λεφτα για τα ταξιδι προς την ελλαδα και την εχουν βγαλει και κανει βιζιτες.... γαμαει και την 18 χρονη κορη της... και αυτη του ζηταει να την παντρευτει,..  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρα λες οτι οι ελληνες πανε και τα σκανε σε πουτανες που το παιζουν φυσιολογικες κοπελες.... δεν παιζει καποια να θελει να φυγει διοτι η ζωη στην δυση και οι ανθρωποι της ειναι πιο ευχαριστοι...?  :think:
Βρισκουνε οτι τελευταιο υπαρχει.Συνηθως κατι 30+ με παιδια που ειναι σα νεκρες εκει δεν της θελει κανενας.
Εξαρταται τι θελεις?Ωραια θας πας και θα δινεις 25-40 Ευρω τη μερα για διαμερισμα.Γκομενα θα παρεις απο τη Ντισκο με 50-100 Ευρω την ωρα και θα τρως στου Μολδολαγνου χωρια τα  :knockinb: θα χαλας 100 Ευρω τη μερα.Δε βλεπω το λογω να παει καποιος εκει γιατι δεν εχει και τιποτα να δεις.Δηλαδη για μια βδομαδα εισητηριο 300+ διαμερισμα 200+ συν 100 περιπου τη μερα που θα τρως 1200 υπολογιζε αν θες και να  :knockinb: θα σου φυγουν 1500 Ευρω.Τα λιγοτερα που θα μπορεσεις να φας ειναι συνολο 1000 Ευρω και πιθανοτατα θα φυγεις αγαμητος αν δεν παρεις γκομενες απο την ντισκο.Διαβασε για την εκδρομη που πηγαν τα παιδια απο το σα'ι'τ αρχες σεπτεβριου 2009 ή 2010 (δεν θυμαμαι καλα).

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Βλεπω παντως μια αντιζηλια με το Δημητρη για το ποιος θα "οργωσει" την αχανη ρωσικη στεπα  :2funny:
tsaros ειναι διναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: αντιζιλια προκιπτει οταν συνγρινουμε ομοια πραγματα!!!!!! καμια σχεση εγω με τον τιτανιοαπεραντογαλαξιακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δεν το φτανω με τιποτα!!!!!!!!!!!! οσο και να προσπαθησα!!!!!!!!!!!!!!!! εχσω σκασει στην ζιλια!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα ο Δημητρης που τον ξερω χρονια και τον εμπιστευομαι (αν και οπως σου ειπα περιγραφει εκ φυσεως ενα πραγματικο γεγονος με μελοδραματικο τροπο) ηταν σαφης ο καθε μη ρωσοφωνος εαν παει σε ρωσσια και ουκρανια δεν θα γαμησει... αυτος ξεροντας ρωσσικα απαξιει το κισιναου που στα ματια του ειναι χωριο.... αλλα για εμας του πρωταρηδες που ξερουμε λιγα ιταλικα - γαλλικα - αγγλικα.... ειναι μια βατη επιλογη... εγω περασα σουπερ χωρις να εχω καποιον περπατημενο να δειξει τα κατατοπια..... και διαολε ειδα ωραιες γυναικες στους δρομους,... τωρα εαν αυτες μπροστα σε αυτες που γαμαει ο Δημητρης ειναι δευτεραντζες.... τι να πω....
Εσυ νομιζω πηγες και εμενες με μια γκομενα.Παντος πηρες μια πρωτη ιδεα πως ειναι η ανατολικη ευρωπη.
Ρε Μητσαρα οφειλεις να παραδεχτεις οτι ο καθε ελληνας θα ηθελε να εχει μια ευκαιρη σλαβα να την γαμαει οποτε θελει.... ειναι μια υποσυνειδητη σκεψη που του εχει κολλησει... ασχετα εαν ειναι πραγματοποιησιμη ή οχι...  :grin:

Ενας φιλος μου πηδαει μια ρωσιδα πουτανα... την απειλει η μαφια που την εφερε στην ελλαδα να τους δωσει τα λεφτα για τα ταξιδι προς την ελλαδα και την εχουν βγαλει και κανει βιζιτες.... γαμαει και την 18 χρονη κορη της... και αυτη του ζηταει να την παντρευτει,..  :2funny:
Η Μαφια πιθανοτατα ειναι οι Ρωσσοποντιοι.Μονο οτι  :knockinb: τη γρια που εχει 18χρονη κορη ειναι καταντια! :headbang:.Μπορει και κανει τη  :jerking: και να την παντρευτει η  :jerking: του Ελληνα ειναι σαν το απειρο απεριοριστη.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Βρισκουνε οτι τελευταιο υπαρχει.Συνηθως κατι 30+ με παιδια που ειναι σα νεκρες εκει δεν της θελει κανενας.Εξαρταται τι θελεις?Ωραια θας πας και θα δινεις 25-40 Ευρω τη μερα για διαμερισμα.Γκομενα θα παρεις απο τη Ντισκο με 50-100 Ευρω την ωρα και θα τρως στου Μολδολαγνου χωρια τα  :knockinb: θα χαλας 100 Ευρω τη μερα.Δε βλεπω το λογω να παει καποιος εκει γιατι δεν εχει και τιποτα να δεις.Δηλαδη για μια βδομαδα εισητηριο 300+ διαμερισμα 200+ συν 100 περιπου τη μερα που θα τρως 1200 υπολογιζε αν θες και να  :knockinb: θα σου φυγουν 1500 Ευρω.Τα λιγοτερα που θα μπορεσεις να φας ειναι συνολο 1000 Ευρω και πιθανοτατα θα φυγεις αγαμητος αν δεν παρεις γκομενες απο την ντισκο.Διαβασε για την εκδρομη που πηγαν τα παιδια απο το σα'ι'τ αρχες σεπτεβριου 2009 ή 2010 (δεν θυμαμαι καλα).

δημητρη εαν ειναι να γαμησει πουτανες απο τα κλαμπ και να χαλαει 1500 ευρω για 10 μερες ας μην παει καθολου..... 10 εσκορτ να παει για 10 μερες στην ελλαδα καλυτερα θα ειναι.... εγω προσωπικα... πηγα εκει για να γνωρισω φυσιολογικη κοπελα και να την φερνω εδω να την γαμαω... ποιο φτηνα θα μου ερθει σε βαθος χρονου.,.. εσω και εαν ειναι μετρια.... αλλωστε με την μειωση των μισθων βρισκει και ελλαδα καλα κομματια απλα να μην προτασεις τα λεφτα διοτι η ελληνιδα δεν θελει να φαινεται πουτανα στο χαρακτηρα εστω και εαν στην πραξη...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εσυ νομιζω πηγες και εμενες με μια γκομενα.Παντος πηρες μια πρωτη ιδεα πως ειναι η ανατολικη ευρωπη.Η Μαφια πιθανοτατα ειναι οι Ρωσσοποντιοι.Μονο οτι  :knockinb: τη γρια που εχει 18χρονη κορη ειναι καταντια! :headbang:.Μπορει και κανει τη  :jerking: και να την παντρευτει η  :jerking: του Ελληνα ειναι σαν το απειρο απεριοριστη.

Η μανα ειναι 38 και η κορη 18....

Εμεινα με το φιλο μου στο σπιτι της γκομενας του.,... μειον οτι δεν μπορουσα να μετακινουμε ευκολα.... γαμησα μια 23 πιτσιρικα που γνωρισα στο εθνικο παρκο της μολδαβιας και μια 26 ερασιστεχνης πουτανα απο ενα χωριο (στρασενι - στο οποιο εμενα) εξω απο το κισιναου...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Στην καλητερη περιπτωση να παει καποιος Ρωσσια για μια βδομαδα.Μαλιαστα χτες μιλαγα με μια γκομενα απο Μοσχα και μου ειπε οτι εχει μια γνωστη που εχει παντρευτει Ελληνα (δεν ειναι απο Μοσχα απλος νοικιαζει διαμερισμα εξω απο τη Μοσχα και μενει).Και ενω ειναι νομιμα παντρεμενος ερχεται με Μπιζνες βιζα για 3ης μηνες το εξαμηνο! και δεν μπορει να παρει αδεια παραμονης  στη Ρωσσια διοτι το διαμερισμα της γυναικα του (σε καποια αλλη πολη) δεν τηρεί της προυποθεσεις (πιθανοτατα λογω εμβαδον.Συμφωνα με το νομο για το καθε ατομο που γραφεται στο διαμερισμα πρεπει να υπαρχουν 12 τετραγωνικα μετρα χωρου.Αν αρνηθουνε να γραψουνε ενα νεογεννητο λογω χωρου πας και το γραφεις μεσω δικαστηριου).Και εσυ μου λες οτι θα ρθουνε Ελληνες εδω να μεινουν  :) Μας εχεις ζαλισει με της καμερες :2funny:απο της καμερες βλεπεις και μας λες οτι πηγαινεις και γραφεις αυτες της  :jerking:.Μ'αρεσει που λες για το Σότσι λες και ειναι η Ίμπιζα ή το Μονακο.Ενω οι περισσοτεροι των κατοικων εκει ειναι τετοιοι :2funny:

[youtube=425,350]ZC0k12RAkcw[/youtube]

Εχω πει πολλες φορες γιατι ο φιλος σου ο RED μενει αγαμητος στο Κισινιωφ :2funny:και πηγαινει στα χωριά της Μολδαβιας μπας και του κατσει καμια χωριατοπουλα.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΩΝ ΕΔΩ  :2funny:
τσαρεφιτζ!!!!!!!!!!! ειμαι ΠΟΥΤΙΝΙΚΟς ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗς ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΑΠΟ ΠΙΣΟ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΑΒΑΡΙΤΣΣΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΙΛΕς ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!τορα για τον ρενττττ κανεις μεγαλο λαθος !!!!!!! ο τυπος εχει γαμισει οτι καργιολοπουταναφαναρτζοκαργιολα πεζει απο ελλαδα μεχρι γερμανια!!!!!!!!!!!! σαβουρ οριγιναλ και πολη πραγμα!!!!!!!! δεν τον φτανει ουτε ο σιφρεντι σε αριθμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν κανο πλακα!!!!!!!!! ειναι διναμη!!!!!!! στην σαβουρα!!!!!!!!!! ασε που εσενα σε σιμπαθει!!!!!!!!!!!!!! ασχετα αν σε πιανει και λες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: για ολο τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγο και ορεντ μονο για σενα διαβαζουμε το σαιτ!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και βαλε κανα βιντεο χιουμοριστικο φουστανελατο!!!!!!!!!!!! το γελιο το εχεισ!!!!!!!!!!!! και το χεισ πολι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανεβασε μας αστεραρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Εμεινα με το φιλο μου στο σπιτι της γκομενας του.,... μειον οτι δεν μπορουσα να μετακινουμε ευκολα.... γαμησα μια 23 πιτσιρικα που γνωρισα στο εθνικο παρκο της μολδαβιας και μια 26 ερασιστεχνης πουτανα απο ενα χωριο (στρασενι - στο οποιο εμενα) εξω απο το κισιναου...

τι πληρωσες στις κοπελες;; και που τις πηγες;;
Ενοω εκει που σε  φιλοξενουσαν ή ξενοδοχειο;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τσαρεφιτζ!!!!!!!!!!! ειμαι ΠΟΥΤΙΝΙΚΟς ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗς ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΑΠΟ ΠΙΣΟ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΑΒΑΡΙΤΣΣΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΙΛΕς ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!τορα για τον ρενττττ κανεις μεγαλο λαθος !!!!!!! ο τυπος εχει γαμισει οτι καργιολοπουταναφαναρτζοκαργιολα πεζει απο ελλαδα μεχρι γερμανια!!!!!!!!!!!! σαβουρ οριγιναλ και πολη πραγμα!!!!!!!! δεν τον φτανει ουτε ο σιφρεντι σε αριθμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν κανο πλακα!!!!!!!!! ειναι διναμη!!!!!!! στην σαβουρα!!!!!!!!!! ασε που εσενα σε σιμπαθει!!!!!!!!!!!!!! ασχετα αν σε πιανει και λες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: για ολο τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγο και ορεντ μονο για σενα διαβαζουμε το σαιτ!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και βαλε κανα βιντεο χιουμοριστικο φουστανελατο!!!!!!!!!!!! το γελιο το εχεισ!!!!!!!!!!!! και το χεισ πολι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανεβασε μας αστεραρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος.Απλος το στυλ του δεν εχει πέραση

Να μενεις καμια 20αρια χλμ εξω απο το Κισινιωφ χωρις αυτοκινητο ειναι μια κολαση!Το θεμα ειναι να πας και να εχεις καποιες ανεσεις.Παντος πηρες μια πρωτη γευση

Συνημμένα

• Hristos Lazarou3.jpgToualeta.jpg
    Hristos Lazarou3.jpgToualeta.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 33

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο πετραν σιγα σιγα το καταλαβενει το ανατολικο ζιτημα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ευγε νεε μου!!!!!!!!!!  αν δεν εχεισ απο 2 χιλιαρικα και πανο ευροπουλα στην τσεπη αραζεις ελλαδαρα και με τα μισα λευτα περνασ καλα και με προ και με κανονικες και σεμιπρο  ανατολικεσσ και τορα που η ελλαδα γιριζει στην μοδα καθε καλοκαιρη κατεβαζεις απο πανο οτι γουσταρεις διαβαστε σχινοχαρα η μεθοδος και τα ποσα ειναι σοστα!!!!! οχι βεβεα για τα τεζαα ανατολικα αλλα για καλά τεμαχια!!!!!!!!! τορα αν γουσταρεισ ταξιδια λευτα παντελονατα και σοστος προορισμος!! με αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τι πληρωσες στις κοπελες;; και που τις πηγες;;
Ενοω εκει που σε  φιλοξενουσαν ή ξενοδοχειο;;;

την 26 την πηδησα σπιτι της... εμενε μονη.... την 23 στο σπιτι που με φιλοξενουσαν... τους ειπα να φυγουν.... :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Kai mias και ο πετραν ροτησε πος σκεφτοντε οι ανατολικες πετραν διαβασε προσεχτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Οι ανατολικες το μονο πραγμα που υπολογιζουν είναι ο χρονος !!!!!!!!!!! ξερουν ότι το μουνι τους αξιζει στης χορες τους από τα 15 μεχρι τα 25 αντε μμε τα βιας 28!!!  Και σε αυτά τα χρονια ότι ιλικο αρπαξουν!!!!!!!!! Μπορει να την γαμισει σ  ς καλητερα από ολους !!!! μπορει να σε αγαπισει πραγματικα!!!!!!!!!!!!!! Διστηχος το μονο που μετραει σε αυτά τα χρονια που μετραει το μουνι τους στο ανατολικο λογικο ….είναι οι απολαβες τα ταξιδια και τα λευτα αμεσα και εμεσα !!!!!!!!!! μπορει να πεθενει μεσα της να σε αγαπαει τρελα!!!!!!!!!!! Αυτά τα χρονια είναι αδιστακτη και αν δεν της δοσεις αυτά που σου ζιταει ξερα!!!!!! Σε αντιθεση με της ελληνιδες που το πεζουν αλλα το ιδιο πραγμα ζιτανε!!!!!!!!!!!!!!! Σε πουλαει ξερα και δεν χανει τον χρονο της ακομα και αν εισαι ο ρουβας με το πορτοφολι του βαρδινογιανη  και δεν της κανεις τα ιλικα χατιρια!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Αυτή είναι η ουσια η ανατολικη!!!!!!!!!!!!!!  Οσο πιο αμεσος εισαι και κοψεις της παπαροερωτολογιες τοσο πιο καλα θα σινονοηθεις μαζι τους !!!!! ολεεε πετραν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιτσαρα γραπστους στα αρχιδια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επι του θεματος μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: meta ta 28 30 οι ντεβουσκες ιρεμουνε!!!!!!!!!!!!! αλλα ειναι μαυρα φιδια για σοβαρα !!!!!!!!! μετα τα τα 28 -30 χτυπας  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  και τιν κανεις πουλι !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ολεεεεεεεεεεεεεεε ζενιτ 4ααραααααααααααααα εριξεεε ταμειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom