Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχω ψησει μια ουκρανεζα 26 ετων καθηγητρια ελληνικων.... αλλα καπου το αφησα ... και κατεληξα μολδαβια... θελω να παω καποια στιγμη...
αν θελης ουκρανη ατοφια να ειναι λεσ και εχεις ελληνιδα στην νοοτροπια !!! ακριβος μα ακριβος ψαξου μαριουπολη μερια!!! τσαμπα φθινα και νομιζεις οτι ειναι ελληνιδες σε ουκρανικο κορμι!!!!! τα λεμε πετραν σας αφινο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καμιά Μολβαβή για μας Petro konstantinou;

κοιτα πηγα φετος για να κανω γνωριμιες.... παντως οπως ειπα και προχτες θελω να φερω μολδαβη σε ελλαδα... αλλα οχι αερα μπανα... να ξερει αγγλικα να την βαλω σε κανα φιλο μετα απο 5-μηνη παραμονη σε ελλαδα να δουλευει...να εχω λεφτα για να νοικιασουμε σπιτι σε ενα καπως καλο προαστιο.... και απομερα απο κεντρικα σημεια που συχναζουν καμακηδες... δεν θελω να σκηστω εγω να την φερω και μετα επειδη αυτη ειναι κακοσ χαρακτηρας (επειδη εγω εκρινα μονο απο θεμα ομορφιας) να μου την φαει αλλο που εχει dei με τα κυαλια το κισιναου...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αν θελης ουκρανη ατοφια να ειναι λεσ και εχεις ελληνιδα στην νοοτροπια !!! ακριβος μα ακριβος ψαξου μαριουπολη μερια!!! τσαμπα φθινα και νομιζεις οτι ειναι ελληνιδες σε ουκρανικο κορμι!!!!! τα λεμε πετραν σας αφινο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και εγω για υπνο παω... θα βαλω το τορρεντ να κατεβαζει το καινουργιο σταρ τρεκ  :grin:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Φίλε αν θέλει να την κάνει την έκανε σε όποπιο προάστιο και να είναι.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
εγω προσωπικα... πηγα εκει για να γνωρισω φυσιολογικη κοπελα και να την φερνω εδω να την γαμαω...
&
κοιτα πηγα φετος για να κανω γνωριμιες.... παντως οπως ειπα και προχτες θελω να φερω μολδαβη σε ελλαδα... αλλα οχι αερα μπανα... να ξερει αγγλικα να την βαλω σε κανα φιλο μετα απο 5-μηνη παραμονη σε ελλαδα να δουλευει...να εχω λεφτα για να νοικιασουμε σπιτι σε ενα καπως καλο προαστιο.... και απομερα απο κεντρικα σημεια που συχναζουν καμακηδες... δεν θελω να σκηστω εγω να την φερω και μετα επειδη αυτη ειναι κακοσ χαρακτηρας (επειδη εγω εκρινα μονο απο θεμα ομορφιας) να μου την φαει αλλο που εχει dei με τα κυαλια το κισιναου...

Lleyn_sheep.jpg

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
:s&m_3:
Φίλε αν θέλει να την κάνει την έκανε σε όποπιο προάστιο και να είναι.

αν ειναι αποκομενη οσο πιο πολυ απο την "ζωη" τοσο πιο αργα θα καταλαβει τι παιζει με την ελλαδα... και τοσο πιο πολυ θα εξαρταται απο εμενα.... και θα εχω και εγω ανεση χρονου να την τεσταρω... και να κανω αποσβεση τα λεφτα που εχω χαλασει εμεσσως και αμεσως για αυτην..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Κάτι νούμερα σαν εσένα υπάληλε πληρώνω να τους έχω φίλους. Να δίνουν ρέστα να σκίζομαι στα γέλια.
Μάλλον έχεις να γαμήσεις πολλές δεκαετίες.
Βρες καμιά συγγενή σου και πες τα αυτά αφού από άλλου είδους γυναίκες αποκλείεται να ξέρεις,  και δες έκφραση που θα πάρει. Απλά.
Άντε πρόβατο με σύγχησες πάλι.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Mη συζητάται με είρωνες έστω και μεσω πληκτρολογίου.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

κουστουμακι για γαμπρος ραβεις κι εχεις καταστρωσει ολοκληρο σχεδιο για νυφη?

θα πας Μολδαβια, να βρεις γκομενα, θα πηγαινοερθεις μερικες φορες, θα τη φερεις Ελλαδα, θα τη σπιτωσεις 5 μηνες (ασε που θα την εχεις βαρεθει καπου εδω ελεος  κι η Alessandra Ambrosio με λιμπιντο πορνοσταρ να ναι 2-4-5-6 μηνες βαριεσαι να τη γαμας) θα της βρεις δουλεια, μακρυα απο καμακια ... μηπως να επενδυσεις ολη αυτη τη φαια ουσια να κατσεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου και τα οικονομικα σου αντι να τρεχεις στις Μολδαβιες για νυφες?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πετάχτηκε και ο έταιρος ρουμανοκουβαλητής.
Αιντααααααααα όρνεα.
45 χρονών ρε πούστη από γυναίκες μυρωδιά  :headbang:

θα πας Μολδαβια, να βρεις γκομενα, θα πηγαινοερθεις μερικες φορες, θα τη φερεις Ελλαδα, θα τη σπιτωσεις 5 μηνες (ασε που θα την εχεις βαρεθει καπου εδω ελεος  κι η Alessandra Ambrosio με λιμπιντο πορνοσταρ να ναι 2-4-5-6 μηνες βαριεσαι να τη γαμας) θα της βρεις δουλεια, μακρυα απο καμακια ... μηπως να επενδυσεις ολη αυτη τη φαια ουσια να κατσεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου και τα οικονομικα σου αντι να τρεχεις στις Μολδαβιες για νυφες?

Μίλα ρε μεγάλε να μη βγαίνω μόνο εγώ κακός  :helpplea:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Κάτι νούμερα σαν εσένα υπάληλε πληρώνω να τους έχω φίλους. Να δίνουν ρέστα να σκίζομαι στα γέλια.
Βρες καμιά συγγενή σου και πες τα αυτά αφού από άλλου είδους γυναίκες αποκλείεται να ξέρεις,  και δες έκφραση που θα πάρει. Απλά.

αμαν ρε συ, ετσι την εχει δει ετσι θελει να κανει, γουσταρει Μολδαβη να φερει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Τι τον κραζεις συνεχεια

εισαι πολυ κακος κλωνος τελικα  :2funny:

θα πας Μολδαβια, να βρεις γκομενα, θα πηγαινοερθεις μερικες φορες, θα τη φερεις Ελλαδα, θα τη σπιτωσεις 5 μηνες (ασε που θα την εχεις βαρεθει καπου εδω ελεος  κι η Alessandra Ambrosio με λιμπιντο πορνοσταρ να ναι 2-4-5-6 μηνες βαριεσαι να τη γαμας) θα της βρεις δουλεια, μακρυα απο καμακια ... μηπως να επενδυσεις ολη αυτη τη φαια ουσια να κατσεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου και τα οικονομικα σου αντι να τρεχεις στις Μολδαβιες για νυφες?

Εχεις απολυτο δικιο, αλλα δεν ειναι κακο να φαει κι αυτος την σφαλιαρα του να μαθει παθαινοντας
εχει κι 1% πιθανοτητα να του βγει οπως σχεδιαζει
δικαίωμα στο ονειρο εχουν ολοι

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Βρες καμιά συγγενή σου και πες τα αυτά αφού από άλλου είδους γυναίκες αποκλείεται να ξέρεις,  και δες έκφραση που θα πάρει. Απλά.

εσας τους μαλακες :grin: ... τους εξυπνακηδες δεν σας πιανει κανεις.... εαν πηγαινα και γαμαγα πουτανες θα λεγατε οτι παω χαλαω 2000 και γαμαω πουτανες που θα εβρισκα και εδω.... εαν δεν πηγαινα.... θα το παιζατε ειδικοι μολδαβολογοι.... εγω προτιμησα την τριτη επιλογη... να φερω καποια απο εκει καποια στιγμη στο μελλον.... που σας πιανει κανεισ? τΙ ΠΡΕΠΕΙ να κανω για να πειτε μπραβο?  :2funny: Αλλωστε εσυ συγκεκριμενα τους κραζεις ολους χωρις ποτε να λες τι θα εκανες εαν πηγαινε ποτε εκει ή και ποιο ειναι το ταργκετ γκρουπ σου....

Αντε να με πληρωσεις να σε κανω παρεα... κακομοιρη.... γιατι θελω να μαζεψω λεφτα να παω γερμανια το δεκεμβρη... φιλους δεν βλεπω να εχεις.....και φιλες κατι τελειωμενες της τρουμπας...  :knockinb:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αμαν ρε συ, ετσι την εχει δει ετσι θελει να κανει, γουσταρει Μολδαβη να φερει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Τι τον κραζεις συνεχεια

εισαι πολυ κακος κλωνος τελικα  :2funny:

Εχεις απολυτο δικιο, αλλα δεν ειναι κακο να φαει κι αυτος την σφαλιαρα του να μαθει παθαινοντας
εχει κι 1% πιθανοτητα να του βγει οπως σχεδιαζει
δικαίωμα στο ονειρο εχουν ολοι

συμφωνω ακομα και εγω εχω δικαιωμα στην αποτυχια... μονο που αυτοι το παιζουν πανσοφοι.... και πανε και ακουμπανε 100ριες στα στουντιο της Βαλκανικης και μετα πενευονται σαν γυφτικα σκερπανια.... ας ειναι....δηλαδη ποια τακτικη σαν πορνοτουριστας ακολουθει ο "ιεραποστολος"?

Οπως το αντιλαμβανομαι εγω δεν βρισκω καμια διαφορα να δινεις 100 ευρω σε μια βαλκανια εαν μπορεις να γαμησεις εδω με τα ιδια λεφτα.... αρα γιατι να παω για αυτο το λογο εκει?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Φίλε Ιεραπόστολε άσε τα λιγούρια να εκφραστούν ελεύθερα  :2funny:
Άλλοι πάνε Γερμανία να φέρουν αυτοκίνητα, αυτοί ας έρθουν Μολδαβία
να φέρουν γυναίκες (αυτές που έχουν παρατήσει οι μάγκες οι ωραίοι γυμνασμένοι Έλληνες που ζούν μόνιμα Chisinau)

Noapte Buna Ierapostole
Noapte Buna Prostilor

Ne vedem Maine  :rockon:

να υποθεσω να οτι εισαι γυμνασμενος ή μιλας εξ ονοματος γυμνασμενων ελληνων?  :uglystupid: Δηλαδη εσενα ποιο ειναι το προτυπο σου.... συγκεκριμενα.... θα πηγαινεις εκει θα χαλας 2000 ευρω ανα χρονο για 10 ημερες οταν βρισκεις μουνια και εδω ανωτερα για το ιδιο διαστημα με λιγοτερα απο 2000 ευρω... εκτος και ειστε χριστοφοροι κολομβοι και πατε εκει για καθαρα εξευρινιτικο ενδιαφερον.... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ειναι καθαρα τακτικη Πιρφορου.Ο Πιρφορος το ιδιο δεν εκανε?Μου θυμισες και το Χαζοπαυλο που εγραφε καποιο διαστημα εδω :2funny:το ιδιο εκανε βρηκε μια απο Μολδαβια και την εφερε Ελλαδα :2funny:Παντος εχεις το θαρρος και το λες ενω οι αλλοι εδω μεσα που το να φερουν μια γυναικα απο Μολδαβια,Ουκρανια ειναι το ονειρο τους δεν το λενε  :2funny:Αν εισαι 45+ ετων τοτε ναι κανε το.Αν ομως εισαι νεος θα ειναι η μεγαλητερη μαλακια που θα κανεις! :headbang:Παντος δεν της ειδα να πολυψηνοντε να ερθουν Ελλαδα.

Φίλε Ιεραπόστολε άσε τα λιγούρια να εκφραστούν ελεύθερα  :2funny:
Άλλοι πάνε Γερμανία να φέρουν αυτοκίνητα, αυτοί ας έρθουν Μολδαβία
να φέρουν γυναίκες (αυτές που έχουν παρατήσει οι μάγκες οι ωραίοι γυμνασμένοι Έλληνες που ζούν μόνιμα Chisinau)

Noapte Buna Ierapostole
Noapte Buna Prostilor

Ne vedem Maine  :rockon:
Εδω μυριζει Yanti  :think: Αν το λες ειρωνικα τοτε ενταξει  :2funny: μ'εκανες και γελασα  :2funny: αν ομως το εννοεις σοβαρα  :headbang:!
Στη Μολδαβια,Ρουμανια (εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις) πανε οι πιο τελειωμενοι που υπαρχουν στην Ελλαδα.Πολυ κακομοιρια!

εσας τους μαλακες :grin: ... τους εξυπνακηδες δεν σας πιανει κανεις.... εαν πηγαινα και γαμαγα πουτανες θα λεγατε οτι παω χαλαω 2000 και γαμαω πουτανες που θα εβρισκα και εδω.... εαν δεν πηγαινα.... θα το παιζατε ειδικοι μολδαβολογοι.... εγω προτιμησα την τριτη επιλογη... να φερω καποια απο εκει καποια στιγμη στο μελλον.... που σας πιανει κανεισ? τΙ ΠΡΕΠΕΙ να κανω για να πειτε μπραβο?  :2funny: Αλλωστε εσυ συγκεκριμενα τους κραζεις ολους χωρις ποτε να λες τι θα εκανες εαν πηγαινε ποτε εκει ή και ποιο ειναι το ταργκετ γκρουπ σου....

Αντε να με πληρωσεις να σε κανω παρεα... κακομοιρη.... γιατι θελω να μαζεψω λεφτα να παω γερμανια το δεκεμβρη... φιλους δεν βλεπω να εχεις.....και φιλες κατι τελειωμενες της τρουμπας...  :knockinb:
Αυτοι οι αφραγκοι φουκαραδες εκει δεν θα πανε ποτέ  :2funny:Για να γελας καλοι ειναι παντος  :2funny:Γραφουνε εδω περα ενω δεν εχουνε καμια σχεση με αυτα τα μερη :2funny:

Επισκέπτης
εσας τους μαλακες :grin: ... τους εξυπνακηδες δεν σας πιανει κανεις.... εαν πηγαινα και γαμαγα πουτανες θα λεγατε οτι παω χαλαω 2000 και γαμαω πουτανες που θα εβρισκα και εδω.... εαν δεν πηγαινα.... θα το παιζατε ειδικοι μολδαβολογοι.... εγω προτιμησα την τριτη επιλογη... να φερω καποια απο εκει καποια στιγμη στο μελλον.... που σας πιανει κανεισ? τΙ ΠΡΕΠΕΙ να κανω για να πειτε μπραβο? 
Αν γραφεις εδω για να σου πουνε ΜΠΡΑΒΟ φασκελοκουκουλοστα!
εδω ειναι να γραφεις για να μαθαινεις ή να δινεις πληροφοριε, αν ειναι να περνεις προσωπικα το τι γραφει ο καθενας που θα κανει πλακα γιατι τσιμπας ε τοτε ......

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kokoromaxies και πασης ελλαδας αμαλαχι να ουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα κατεβασο την σεκιουριτατε του τσαουσεσκου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
λοιπον οπιος θελη ανατολικια για σοβαρα πρεπει να σκεφτετε σαν ανατολικος!!!!!!!  οι ανατολικες δεν χριαζετε πλεον να πας να της φερης !! ειναι ειδη εδο  ξιπνατεεεε ρεεε στην πατρα οι μιναρες εχουν κατεβασει ολοκληρη αποικια απο μολδαβορουμανες!!!  και στο θεμα αν θελης για σοβαρα πραγματικα!  πρεπει να σκεφτεσε σαν ανατολικος !!!!!!!!!!!! του τεστινγκ πρεπει να βρεις ανατολικια απο χοριο η κομοπολι <<,ΦΤΟΧΑΔΑΚΙ>> γιρο στα 16 καλητερα ροσια για μενα!!!!! να τραβιχτης εκει κανα διχρονο γνοριζοντας τους δικουσ της ετσι οστε να την βαλουν σε επιτιρισι αυστηρα και με το που τελιοσει το σχολειο φορτομα παντρια ελλαδα αυστηρα στο σπιτι με την μανα σου απο πανο και κανοντας της παιδια και βαζοντας την αμα  μπορεις και στην δουλεια σου!!! ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΠΟΛΙ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΤΗΣ ΤΟ ΛΕς της το εξιγεις  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΖΕΙς ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΠΙΔΙΑ!!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΟΦΤΟΥΓΕΡ !!!!!!!!! αν δεν γουσταρεις σοβαρα και εισαι και 50 φευγα βρισκεις ελλαδα οτι γουσταρεις ανατολικο να μιλαει και ελληνικα και πλιρονεις οτι θελη το μορα σε λογικα πλεσια μετα απο ισια σταρατη σινενοηση και εχεις το πανο και το κατο κεφαλι ισιχα!!!!  λευτα που θα βρουμε??? ολα τα αλλα ειναι ετοιμα και απλα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom