dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν θα ελεγα οτι ειναι υπερτιμημενα.Πολυ λιγα σπιτια χτιζονται σε αυτες της χωρες μετα το 1991.Εμενα οι τιμες σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη μου φενονται τσαμπα!καθολου φιλε ο καθε επιδοξος επιχειρηματιας θα πρεπει να βλεπει το επιχειρηματικο περιβαλλον που επενδυει τα λεφτα..... Για παραδειγμα αλλο να ανοιξεις εστιατοριο στο χαλανδρι που οι κατοικοι ειναι ματσο οποτε μπορει να ερθουν να φανε και αλλο στην Νικαια που ειναι λιγουρια.... η αποφαση που θα ανοιξεις το μαγαζι μπορει να ειναι παραγοντας επιτυχια ασχετα εαν εσυ ή εγω ειμαστε δουλευταραδες και εχουμε μερακι και αγαπαμε αυτο που κανουμε...
Και στο λεει αυτο καποιος που εκτος απο το γαμησι ρωταγε να μαθει οικονομια στοιχεια για την μολδαβια... πχ μου ειπαν οτι σε εναν συγκεκριμενο τομεα υπηρεσιων που δραστηριοποιουμε στην Μολδαβια για 5 χρονια εισαι αφορολογυτος εαν ανοιξεις εταιρια και μετα φορολογησε αναλογα το τζιρο.. και εξαιρουνται φυσικα τα κερδη που θα εχει τον 6 χρονο εαν τα ριξεις για επενδυσεις στην χωρα / υπαρχουσα εταιρια που εχεις..
Αυτο παντως που δεν μου αρεσε, Δημητρη, οτι σε μια τοσο υποαναπτυχτη χωρα... ο τομεας της κτηματαγορας ειναι υπερτιμημενος... πλησιαζει επιπεδα ελλαδας προ κρισης
η οποια συναλλαγματικη διαφορα και να εχουμε σαν ευρω με το λέι αυτη εξαφανιζεται οταν στην πραξη οταν ενα μαγαζι στο Δημο αργυρουπολης κοστιζει το ιδιο με αυτο στο κισιναου....
Για αυτο προβλεπω Δημητρη οτι και αυτοι θα χρεοκοπησουν καποια στιγμη.... καταντουν αργα και σταθερα κυπρος