Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Γιατι ρε σινο για γαμπρος παω? Απλα με εξιταρει η ιδεα να εχω μια μολδαβο-ρωσιδα να την γαμαω και να ξερω οτι ειναι πειθηνιο ερωτικο μου παιχνιδι τουλαχιστον μεχρι να μαθει ελληνικα.....  εαν αυτη ειναι λαθος ιδεα και μη εφαρμοσιμη το συζηταω...

Απο την αλλη... ας πουμε οτι ειναι λαθος να φερω απο εκει μια γκομενα ,.... αλλα εγω το κανω χωρις να σας ακουω... τι ειναι προτιμεοτερο (εφοσον υπαρχουν και αλλοι ελληνες ειτε πιο ομορφοι ειτε πιο πλουσιοι.... ειτε πιο καπατσοι) να τι βγαλω εξω καθε μερα να την γαμησει αλλος εφοσον θα την παρουν χαμπαρι τι μωρο ειναι... ειναι να την εχω καπου που θα την βλεπω εγω και λιγοι αλλοι?  

Για να μην πειτε καμια μαλακια... παλι σαφως θα την βγαζω εξω..... (αλλα θα ειναι μαζι μου στο μερος που εγω θα επιλεξω να παμε) και σαφως εαν θελει αυτη να γαμηθει θα το κανει οπου και να την παω,.... απο την αλλη για να νοικιασω σπτι σε σημειο που συχναζουν ή κυκλοφορουν αντρες που συνδυαζουν τα παραπανω χαρακτηρηστικα?... δεν θα ειναι σαν εγω ο ιδιος (που χαλασα λεφτα για να την φερω και να την ζω) να την προσφερω στο πιατο σε αλλον?

Στη τελικη ναι θα μου φυγει αλλα τουλαχιστον για οσο διαστημα μεινει μαζι μου (επειδη θα ειναι ψαρωμενη απο την αλλαγη της χωρας και χωρις να ξερει την γλωσσα για να μπορει να δουλεψει πουθενα) θα ειμαι μια χαρα... εστω και εαν ο ενας χρονος που εγω ειπα αρχικα οτι θα κατσει η οποια μολδαβη φερω ελλαδα ειναι υπερβολικος διοτι στο 2-μηνο θα την εχω βαρεθει....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: καραγκιοζο ιεραποστολο-χριστινο-ρολογο-αγαμιτε ,μας επισες??? :grin: :grin: :grin: :grin:  καλα ακομα να γαμησεις ? ο μπαμπας σου λευτα τιποτα και ο αντισθενης δεν κερνα κανα σουβλακι :o :o :o τοση δουλεια κανεις !!!!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εσύ θα μου βρείς καμιά μολδαβή να γαμήσω μια ολόκληρη εβδομάδα με 200 ευρώ και άσε την υπεράσπιση των άλλων.
....βασικά εννοώ να μου δώσει 200.... γιατί αν πηγαίνει σε άλλους παίρνωντας 200.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-*

Στον άλλον που μου έπρηξε τα παπάρια ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ δόξα τον ύψιστο δεν εφτασα ποτέ μέχρι τώρα σε τέτοιο σημείο απόγνωσης ώστε να πληρώσω για να γαμήσω
ΑΝ όμως ξεκινήσω κάποτε γιατί ποτέ δεν ξέρεις, σίγουρα θα δραστηριοποιηθώ στην πανευρωπαική πρωτεύουσα των ιερόδουλων την Αθήνα δε χρειάζεται να κάνω 3000χλμ
για να πληρλώσω να γαμήσω ενώ μπορώ να κάνω μόνο 10χλμ μέχρι τα πλησιέστερα χοτέλ.

τοτε γιατι μπαινεις επι 1 χρονο στο θρεντ κισιναου και κραζεις τον κοσμο? γιατι λογκαρει στο σάιτ? αφου εκ προοιμιου ολοι εδω γαμανε και με αγοραιο ερωτα που εσυ κατακρινεις... ψυχοπαθεις εισαι?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ευχαριστουμε bourdela.com για την υπαρξη σου........χωρις εσενα θα ητα πολυυυυυυυυυ ποιο δυσκολη η ζωη μας
t.v ανυπαρκτη εως  κακηστη
κιν/γραφος στα πολυ κατω τελευταια
αθλητικα/ποδοσφαιρικα......αστα να πανε (τουλαχιστον τα δικα μας)
παρεες κατυφεις και προβληματισμενες , τα games στον υπολογιστη τα βαρεθηκαμε ,γκομενες?? αστα ,μετα τις παραστασεις που ειχαμε στις διακοπες (εκτος ελλαδας φυσικα) ολα φανταζουν ξυνα
τι εμεινε
τελευταια οαση πριν την καταθλιψη (και καλη) το BOURDELA.COM

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι ρε σινο για γαμπρος παω? Απλα με εξιταρει η ιδεα να εχω μια μολδαβο-ρωσιδα να την γαμαω και να ξερω οτι ειναι πειθηνιο ερωτικο μου παιχνιδι τουλαχιστον μεχρι να μαθει ελληνικα.....  εαν αυτη ειναι λαθος ιδεα και μη εφαρμοσιμη το συζηταω...

Απο την αλλη... ας πουμε οτι ειναι λαθος να φερω απο εκει μια γκομενα ,.... αλλα εγω το κανω χωρις να σας ακουω... τι ειναι προτιμεοτερο (εφοσον υπαρχουν και αλλοι ελληνες ειτε πιο ομορφοι ειτε πιο πλουσιοι.... ειτε πιο καπατσοι) να τι βγαλω εξω καθε μερα να την γαμησει αλλος εφοσον θα την παρουν χαμπαρι τι μωρο ειναι... ειναι να την εχω καπου που θα την βλεπω εγω και λιγοι αλλοι?  

Για να μην πειτε καμια μαλακια... παλι σαφως θα την βγαζω εξω..... (αλλα θα ειναι μαζι μου στο μερος που εγω θα επιλεξω να παμε) και σαφως εαν θελει αυτη να γαμηθει θα το κανει οπου και να την παω,.... απο την αλλη για να νοικιασω σπτι σε σημειο που συχναζουν ή κυκλοφορουν αντρες που συνδυαζουν τα παραπανω χαρακτηρηστικα?... δεν θα ειναι σαν εγω ο ιδιος (που χαλασα λεφτα για να την φερω και να την ζω) να την προσφερω στο πιατο σε αλλον?

Στη τελικη ναι θα μου φυγει αλλα τουλαχιστον για οσο διαστημα μεινει μαζι μου (επειδη θα ειναι ψαρωμενη απο την αλλαγη της χωρας και χωρις να ξερει την γλωσσα για να μπορει να δουλεψει πουθενα) θα ειμαι μια χαρα... εστω και εαν ο ενας χρονος που εγω ειπα αρχικα οτι θα κατσει η οποια μολδαβη φερω ελλαδα ειναι υπερβολικος διοτι στο 2-μηνο θα την εχω βαρεθει....
Αν θες ρε φιλε μετα να κλαις και να χτυπιεσε στα πατωματα καν'το
δεν ειμαι ο νταβατζης σου να σου πω τι να κανεις, εσυ νομιζεις οτι θα ερθει μαζι σου επειδη σε ερωτευτηκε ή οτι θα σε ερωτευτει;;; συναλαγη ειναι
Αν θες η γκομενα να σου μεινει...ε καλυτερα να ζησεις εσυ εκει

εδω βγαζουν την πουτανια σου εις πολαπλουν

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Διαβάζω από πάνω.... στριπ, μπαρ, μασαζ,ξενοδοχεία,τσόντες άσε τα γενικά θέματα, άρα όλοι έχουμε λόγους. Επίσης είπα ότι δεν ξέρω από πόρνες
και όντως δε ξέρω την τύφλα μου αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τόσο από ρουμάνες όσο και από ρωσίδες ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ σαν αυτό που θέλει να κάνει ο άλλος
που ονειρεύεται να φέρει εδώ πέρα ή ονειρεύονται να κάνουν ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που γράφουν στα θέματα του εξωτερικού....
και αλοίμονο δε θα καταφέρουν ποτέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:

ερωτηση .... ειχες γκομενες απο ρουμανια και ρωσια... τις γνωρισες σε ελλαδα? ποσα λεφτα σου φαγανε εμμεσως? Εννοω σε δωρα.... εαν μενατε μαζι σε καποιο σπιτι... εαν πηγαινατε μαζι διακοπες... εαν βγαινατε σε μπαρακια και τα σπαγατε.... απλα για να δω στην πραξη εαν οντως δεν με συμφερει αυτο οικονιμικα με βαση την δικη σου πρακτικη... ευχαριστω εκ προτερων.. ελπιζω να μη εισαι ανεργος.... :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Τελευταία φορά.............
Ο λόγος που σε κράζω εγώ άσχημα και συμφωνούνε ΟΛΟΙ (με εξαίρεση τα υπόλοιπα ζώα) αλλά διαφωνούνε απλά με τον τρόπο μου και την ωμότητά μου
είναι τα κόκκινα.
Είναι εμφανές από αυτά που γράφεις στα κόκκινα, έχεις τραγική έλλειψη από γυναίκες, τραγική απειρία και αυτοπεποίθηση στα τάρταρα.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ γιατί κάνεις "φυσιολογικές" ανδρικές σκέψεις που στις γυναίκες δεν λειτουργούν δεν εφαρμόζονται και οι γυναίκες ΑΜΕΣΩΣ καταλαβαίνουν
και κόβουν λάσπη. Απλά απαιτείται εμπειρία για να καταλάβει κάποιος τι παίζει με το άλλο φύλλο.....
που στα 12 είναι απόλυτα λογικό να στερείται κάποιος αλλά εσύ καβατζάρεις τα 50 φορ κράιστ σάικ  :headbang: :headbang: :headbang:
Και δεν αναφέρω τυχαία τα 12, εσύ έχεις χωρίς υπερβολή κολλήσει ακόμα σε τόσο πρώιμο στάδιο.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν θες ρε φιλε μετα να κλαις και να χτυπιεσε στα πατωματα καν'το
δεν ειμαι ο νταβατζης σου να σου πω τι να κανεις, εσυ νομιζεις οτι θα ερθει μαζι σου επειδη σε ερωτευτηκε ή οτι θα σε ερωτευτει;;; συναλαγη ειναι
Αν θες η γκομενα να σου μεινει...ε καλυτερα να ζησεις εσυ εκει

εδω βγαζουν την πουτανια σου εις πολαπλουν

συμφωνει, συναλλαγη ειναι.. οπως συναλλαγη ειναι γαμας ρωσιδα / μολδαβη εκει.... η συνναλλαγη ειναι να εχει γκομενα ελληνιδα εδω.... εξοδα θα εχεις... το ερωτημα ειναι ποια επιλογη ειναι και ποιο συμφερουσα οικονομικα ασχετα εαν ειναι ομορφη η γκομενα,... φυσικα δεν ζητησα την αδεια σου αλλα ζηταω την γνωμη σου...

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ευχαριστουμε bourdela.com για την υπαρξη σου........χωρις εσενα θα ητα πολυυυυυυυυυ ποιο δυσκολη η ζωη μας
t.v ανυπαρκτη εως  κακηστη
κιν/γραφος στα πολυ κατω τελευταια
αθλητικα/ποδοσφαιρικα......αστα να πανε (τουλαχιστον τα δικα μας)
παρεες κατυφεις και προβληματισμενες , τα games στον υπολογιστη τα βαρεθηκαμε ,γκομενες?? αστα ,μετα τις παραστασεις που ειχαμε στις διακοπες (εκτος ελλαδας φυσικα) ολα φανταζουν ξυνα
τι εμεινε
τελευταια οαση πριν την καταθλιψη (και καλη) το BOURDELA.COM
:huh: :huh: :huh: εσυ εισαι σοβαρος τι ασχολεισαι με το καθε βλακα που ειναι γεματος κομπλεξ και το παιζει γαμιας πολυξερος ενω δεν ξερει που ειναι η πουτσα του?πειτε τις πληροφοριες σας εσεις που κατεχετε τα πραματα και μην παρασυρεσαι!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τελευταία φορά.............
Ο λόγος που σε κράζω εγώ άσχημα και συμφωνούνε ΟΛΟΙ (με εξαίρεση τα υπόλοιπα ζώα) αλλά διαφωνούνε απλά με τον τρόπο μου και την ωμότητά μου
είναι τα κόκκινα.
Είναι εμφανές από αυτά που γράφεις στα κόκκινα, έχεις τραγική έλλειψη από γυναίκες, τραγική απειρία και αυτοπεποίθηση στα τάρταρα.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ γιατί κάνεις "φυσιολογικές" ανδρικές σκέψεις που στις γυναίκες δεν λειτουργούν δεν εφαρμόζονται και οι γυναίκες ΑΜΕΣΩΣ καταλαβαίνουν
και κόβουν λάσπη. Απλά απαιτείται εμπειρία για να καταλάβει κάποιος τι παίζει με το άλλο φύλλο.....
που στα 12 είναι απόλυτα λογικό να στερείται κάποιος αλλά εσύ καβατζάρεις τα 50 φορ κράιστ σάικ  :headbang: :headbang: :headbang:
Και δεν αναφέρω τυχαία τα 12, εσύ έχεις χωρίς υπερβολή κολλήσει ακόμα σε τόσο πρώιμο στάδιο.

αγαπητε με κραζεις για τις κοκκινες προτασεις (αυτες που υπογραμμισες στο κειμενο μου).... μα ειναι σαφες να κανω αυτες τις σκεψεις οχι απο δικη μου ανασφαλεια... αλλα διοτι ολοι εσεις περιγραφετε τις αλλοδαπες σαν οικονομικα βαμπιρ... για αυτο το λογο μεχρι να κανω αποσβαση των χρηματων μου θα την εχω σε προφυλαξει τουλαχιστον μεχρι να την βαρεθω... Ξερω ποιος ειμαι και σε διαβεβαιωνω οτι ανασφαλειες δεν εχω.... δεν γραφω οτι γραφω απο ανασφαλειες αλλα για να δω πως ενα "σχεδιο" ειναι εφαρμοσιμο και εαν ναι πως μπορει να εφαρμοστει στην πραξη... ΑΥΤΑ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
:huh: :huh: :huh: εσυ εισαι σοβαρος τι ασχολεισαι με το καθε βλακα που ειναι γεματος κομπλεξ και το παιζει γαμιας πολυξερος ενω δεν ξερει που ειναι η πουτσα του?πειτε τις πληροφοριες σας εσεις που κατεχετε τα πραματα και μην παρασυρεσαι!!
χαχα , οχι ρε φιλε ,απλα βρισκω πολυ διασκεδαστικους τους διαλογους εδω που ειναι και ερασιτεχνικοι...οι ψευτοκωμοδειες δεν πιανουν μια μπροστα στα εδω γραφομενα...χαχαχα ναναι καλα τα παιδια
αλλωστε εγω ασχετος ειμαι απο αν. μπλοκ πλην λιγο απο βουλγαροπουμανια και αυτο παλιαααα
μπαινω για να πιασω τιποτα γιατι αρχισα να βαριεμαι την ν/α ασια...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ερωτηση .... ειχε γκομενα ρουμανα και ρωσιδα... την γνωρισες σε ελλαδα? ποσα λεφτα σου φαγανε εμμεσως? Εννοω σε δωρα.... εαν μενατε μαζι σε καποιο σπιτι... εαν πηγαινατε μαζι διακοπες... εαν βγαινατε σε μπαρακια και τα σπαγατε....

6 ρουμάνες σύνολο.

άριστη συμπεριφορά ΚΑΝΕΝΑ παράπονο. περίδος επαφής από 2 μήνες μέχρι 8 μήνες. όλες ελλάδα. δώρα πούτσες, τίποτα. λουλούδια του αγίου βαλεντίνου κανένα αρκουδάκι για τέτοια πράματα μιλάμε ουσιαστικά τίποτα. μέχρι το 2009 που ήταν οι 4/5 πλήρωναν και καμιά έξοδο, η μία που ήταν και καλά οικονομικά κερνούσε κιόλας διάφορα πράματα και διακοπές ρουμανία κέρασε. η τελευταία το 2011 δεν είχε σάλιο το κορίτσι. τα πλήρωνα όλα εγώ, μιλάμε ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ μόνο. Σπίτι έχω δικό μου, αλλά σπίτωσα μόνο μια για λίγο, συνήθως πήγαινα εγώ σπίτι τους το οποίο και προτιμάνε γενικά. σεξ αξιοπρεπές, όχι στα επίπεδα των ελληνίδων σε γενικές γραμμες αλλά καλό.

2 ρωσσίδες 1 λιθουανή σύνολο

συμπεριφορά γενικά σκατά. περίοδος επαφής 1 μήνα έως 1.5 χρόνο. 2 ελλάδα μία ελβετία μέσο ρώσου φίλου. ηλίθιο χαρακτήρα, ηλίθια κόμπλεξ, ζώα και τραγικό σεξ. καμία απολύτως προσπάθεια να πληρώσουν το οτιδήποτε ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. δώρα ουσιαστικά μηδέν από μένα (αν και είχα συνεχής αναφορές θέλω το ένα θέλω τπο άλλο, καλό αυτό, μέχρι και πάρε μου τσάντα/ρούχο να καταπιώ σπέρμα  :o :o :o για τέτοια χρέπια μιλάμε!!!!), μια τσάντα των 70 ευρώ επειδή μου περίσσεψαν λεφτά και ένα φθηνό τάμπλετ σε μία άλλη το οποίο μετάνιωσα γιατί εξέλαβαν τα δώρα ως αδυναμία! (απαράδεχτη βλάχικη νοοτροπία) οπότε μαχαίρι κομμένα πλέον. δεν σπίτωσα καμία ούτε σκοπεύω με τέτοιο χαρακτήρα και τόσο άθλιο κρεββάτι  :grin: άθλιες αγάμητες με ένα σωρό φίλες αγάμητες, τρελαίνονται για ταξίδια αλλά τα αποφεύγω γιατί ενώ πάνε μόνες τους πληρώνοντας άμα πας εσύ θέλουν να τα βάλεις όλα και λουσάτα οπότε σε αυτή που έχω 1.5 χρόνο ρίχνω κλάσιμο και πηγαίνει μόνη της (πήγε ρωσία 2 φορές, βενετία, γαλλία, 2 φορές ρόδο, ταυλάνδη) πήγα μια φορά φέτος ρόδο αργότερα μόνος μου και κάτι κοντινά (αίγινα, σπέτσες) μαζί.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
6 ρουμάνες σύνολο.

άριστη συμπεριφορά ΚΑΝΕΝΑ παράπονο. περίδος επαφής από 2 μήνες μέχρι 8 μήνες. όλες ελλάδα. δώρα πούτσες, τίποτα. λουλούδια του αγίου βαλεντίνου κανένα αρκουδάκι για τέτοια πράματα μιλάμε ουσιαστικά τίποτα. μέχρι το 2009 που ήταν οι 4/5 πλήρωναν και καμιά έξοδο, η μία που ήταν και καλά οικονομικά κερνούσε κιόλας διάφορα πράματα και διακοπές ρουμανία κέρασε. η τελευταία το 2011 δεν είχε σάλιο το κορίτσι. τα πλήρωνα όλα εγώ, μιλάμε ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ μόνο. Σπίτι έχω δικό μου, αλλά σπίτωσα μόνο μια για λίγο, συνήθως πήγαινα εγώ σπίτι τους το οποίο και προτιμάνε γενικά. σεξ αξιοπρεπές, όχι στα επίπεδα των ελληνίδων σε γενικές γραμμες αλλά καλό.

2 ρωσσίδες 1 λιθουανή σύνολο

συμπεριφορά γενικά σκατά. περίοδος επαφής 1 μήνα έως 1.5 χρόνο. 2 ελλάδα μία ελβετία μέσο ρώσου φίλου. ηλίθιο χαρακτήρα, ηλίθια κόμπλεξ, ζώα και τραγικό σεξ. καμία απολύτως προσπάθεια να πληρώσουν το οτιδήποτε ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. δώρα ουσιαστικά μηδέν από μένα (αν και είχα συνεχής αναφορές θέλω το ένα θέλω τπο άλλο, καλό αυτό, μέχρι και πάρε μου τσάντα/ρούχο να καταπιώ σπέρμα  :o :o :o για τέτοια χρέπια μιλάμε!!!!), μια τσάντα των 70 ευρώ επειδή μου περίσσεψαν λεφτά και ένα φθηνό τάμπλετ σε μία άλλη το οποίο μετάνιωσα γιατί εξέλαβαν τα δώρα ως αδυναμία! (απαράδεχτη βλάχικη νοοτροπία) οπότε μαχαίρι κομμένα πλέον. δεν σπίτωσα καμία ούτε σκοπεύω με τέτοιο χαρακτήρα και τόσο άθλιο κρεββάτι  :grin: άθλιες αγάμητες με ένα σωρό φίλες αγάμητες, τρελαίνονται για ταξίδια αλλά τα αποφεύγω γιατί ενώ πάνε μόνες τους πληρώνοντας άμα πας εσύ θέλουν να τα βάλεις όλα και λουσάτα οπότε σε αυτή που έχω 1.5 χρόνο ρίχνω κλάσιμο και πηγαίνει μόνη της (πήγε ρωσία 2 φορές, βενετία, γαλλία, 2 φορές ρόδο, ταυλάνδη) πήγα μια φορά φέτος ρόδο αργότερα μόνος μου και κάτι κοντινά (αίγινα, σπέτσες) μαζί.

Αρα για να καταλαβω αυτο που ελεγες απο την αρχη.... ειναι οτι φερνοντας μια εδω αυτη θα λαβει σαν αδυναμια... και θα κοστισει και ο κουκος αηδονι.... μπορουσες να τα πεις αυτα απο την αρχη.,... :2funny: ...εφοσον αυτη δεν ειναι καποια χρονια στην ελλαδα για να ξερει πως οι ελληνες σκεφτονται...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙ δεν σου είπα αυτό.
Η Μολδαβία έχει 2 μύρρια γυναίκες λές να είναι όλες τα ίδια;;;
Σίγουρα υπάρχου ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Εγώ σου είπα απλά τις δικές μου εμπειρίες.
Όλοι λένε για τις Ρουμάνες τα χειρότερα, εγώ στάζω μέλι.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ηταν τόσο καλές μαζί μου που 2 από αυτές προσπάθησαν να μου βρουν και έξτρα γκόμενα  :headbang:
Τώρα αν είσαι έλληνας αγαθιάρης και θες τον εξειδανικευμένο έρωτα στα 50 και κάνεις τραγικά εγκλήματα θα φας πούτσα άγρια
όχι επειδή είναι σκατόψυχες απλά επειδή εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις απέναντι σε ένα νέο κορίτσι που έχει τη ζωή μπροστά του,
το ίδιο θα σε γαμούσε και η ελληνίδα απλά η ελληνίδα θα σου πει σάλτα γαμήσου κατευθείαν δε θα στα φάει καν.....ε εγώ προτιμώ τη βουλγάρα πχ
που θα ασχοληθεί λίγο μαζί σου έστω και για να σε εκμεταλευτεί δε το θεωρώ καθόλου ανήθικο,
και εσύ τις ίδιες πούστικες σκέψεις κάνεις και τις λες εδώ μέσα απλά αυτή μπορεί να κάνει το σχέδιο της να δράσει εσύ δε μπορείς...
μεγάλη άνθρωποι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είμαστε...

Όσο αναφορά εσένα δεν γουστάρω να γίνομαι κακός στην πραγματικότητα απλά σου λέω
άστο μεγάλε, το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν μπορείς να το φέρεις εις πέρας για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους.
Είναι από μόνο του ΠΟΛΛΥ δύσκολο έχεις και εσύ ΠΟΛΛΕΣ αδυναμίες σαν παίχτης.
Αν έχω κόψει την κατάσταση σωστά δεν προβλέπω καν να ασχολείται κάποια με την πρόταση σου,
ούτε καν να της περάσει σα σκέψη από το μυαλό που λέμε.
Εγώ στα είπα, κάνε ότι καταλαβαίνεις.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Aν και διαφωνω ταχτικα με τον τροπο του ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ εδω φιλε Πετραν συμφωνω 1000% μαζι του.επι της Ουσιας εχει απολυτο δικιο.
και δεν ειμαι ο μόνος εεε;;;;
Επαναπροσδιορισε την θεση σου και σκεψου το αλλα και απο την αλλη πλευρα αν δεν παθης δεν θα μαθης....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Aν και διαφωνω ταχτικα με τον τροπο του ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ εδω φιλε Πετραν συμφωνω 1000% μαζι του.επι της Ουσιας εχει απολυτο δικιο.
και δεν ειμαι ο μόνος εεε;;;;
Επαναπροσδιορισε την θεση σου και σκεψου το αλλα και απο την αλλη πλευρα αν δεν παθης δεν θα μαθης....

Θα προτεινες να μαθω πρωτα την ψυχολογια τους πριν επιχειρησω κατι? Και οταν λεω να μαθω να μιλαω πρωτα σαν γνωστος (και οχι σαν επιδοξος εραστης) για να μου ανοιχτουν.... προσωπικα θεωρεις μεγαλυτερα λαμογια τις ελληνιδες ή τις ρωσο-μολδαβεζες?  :think: Αν και δεν υπαρχει σωστη τακτικη σε θεματα ερωτα - γαμησι, εσυ πως τι αντιμετωπιζεις....?

Δεν ειναι αναγκη να παθω για να μαθω εαν ειναι να κερδισω απο την "σοφια" αλλων....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΟΧΙ δεν σου είπα αυτό.
Η Μολδαβία έχει 2 μύρρια γυναίκες λές να είναι όλες τα ίδια;;;
Σίγουρα υπάρχου ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Εγώ σου είπα απλά τις δικές μου εμπειρίες.
Όλοι λένε για τις Ρουμάνες τα χειρότερα, εγώ στάζω μέλι.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ηταν τόσο καλές μαζί μου που 2 από αυτές προσπάθησαν να μου βρουν και έξτρα γκόμενα  :headbang:
Τώρα αν είσαι έλληνας αγαθιάρης και θες τον εξειδανικευμένο έρωτα στα 50 και κάνεις τραγικά εγκλήματα θα φας πούτσα άγρια
όχι επειδή είναι σκατόψυχες απλά επειδή εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις απέναντι σε ένα νέο κορίτσι που έχει τη ζωή μπροστά του,
το ίδιο θα σε γαμούσε και η ελληνίδα απλά η ελληνίδα θα σου πει σάλτα γαμήσου κατευθείαν δε θα στα φάει καν.....ε εγώ προτιμώ τη βουλγάρα πχ
που θα ασχοληθεί λίγο μαζί σου έστω και για να σε εκμεταλευτεί δε το θεωρώ καθόλου ανήθικο,
και εσύ τις ίδιες πούστικες σκέψεις κάνεις και τις λες εδώ μέσα απλά αυτή μπορεί να κάνει το σχέδιο της να δράσει εσύ δε μπορείς...
μεγάλη άνθρωποι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είμαστε...

Όσο αναφορά εσένα δεν γουστάρω να γίνομαι κακός στην πραγματικότητα απλά σου λέω
άστο μεγάλε, το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν μπορείς να το φέρεις εις πέρας για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους.
Είναι από μόνο του ΠΟΛΛΥ δύσκολο έχεις και εσύ ΠΟΛΛΕΣ αδυναμίες σαν παίχτης.
Αν έχω κόψει την κατάσταση σωστά δεν προβλέπω καν να ασχολείται κάποια με την πρόταση σου,
ούτε καν να της περάσει σα σκέψη από το μυαλό που λέμε.
Εγώ στα είπα, κάνε ότι καταλαβαίνεις.

εχεις φερει απο εκει γκομενα για διακοπες σε ελλαδα σε εξοχικο σου?  :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα προτεινες να μαθω πρωτα την ψυχολογια τους πριν επιχειρησω κατι? Και οταν λεω να μαθω να μιλαω πρωτα σαν γνωστος (και οχι σαν επιδοξος εραστης) για να μου ανοιχτουν.... προσωπικα θεωρεις μεγαλυτερα λαμογια τις ελληνιδες ή τις ρωσο-μολδαβεζες?  :think: Αν και δεν υπαρχει σωστη τακτικη σε θεματα ερωτα - γαμησι, εσυ πως τι αντιμετωπιζεις....?

Δεν ειναι αναγκη να παθω για να μαθω εαν ειναι να κερδισω απο την "σοφια" αλλων....

Δυστηχως φιλε εγω δεν μπορω να αναλωθω σε αυτο το θεμα ειναι δοκιμασμενο απο νεους ωραιους μοιραίους Ανδρες και στο τελος οι κυριες οταν καταλαβαν τι γινεται στην Ελλαδα την εκαναν για αλλες παραλιες χαχχαχαχαχααα.

Εγω ανηκω στο περιβάλον του Σινο... ειμαι σπονσορας λιγων ημερων παω περνω καλα και τελος ή τις φιλοξενώ Ελλαδα για διακοπες 10 ημερες εως μήνα και αντε γεια απο εδω πανε κι άλλες
σιγα να μην κατσω να τρελενομαι με μια και μονον..... δεν μπορω δεν αντεχω το ιδιο φαι πανω απο μήνα και πολυ σου ειπα ...
εισαι και της ηλικιας μου συνελθε ρε φιλε απλα πρεπει να βαλεις το χερι και λιγο στην τσεπη τζαμπα ουτε η μαμα στον μπαμπα δεν δινη λεγανε οι παλιοι,

Φερε οποια θελεις  βγαλε τα γουστα σου και να εισαι ετοιμος για την επομενη τι να την κανεις την ιδια  πχ 6 μηνες εδω;;; δεν θα την  βαρεθεις;; σιγα τα εξοδα  φερτην με λεωφορειο 80 ευρω το εισητηριο ,...(Να εχει Ρουμανικο διαβατηριο αλοιως αστο μην ασχοληθης καθόλου)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δυστηχως φιλε εγω δεν μπορω να αναλωθω σε αυτο το θεμα ειναι δοκιμασμενο απο νεους ωραιους μοιραίους Ανδρες και στο τελος οι κυριες οταν καταλαβαν τι γινεται στην Ελλαδα την εκαναν για αλλες παραλιες χαχχαχαχαχααα.

Εγω ανηκω στο περιβάλον του Σινο... ειμαι σπονσορας λιγων ημερων παω περνω καλα και τελος ή τις φιλοξενώ Ελλαδα για διακοπες 10 ημερες εως μήνα και αντε γεια απο εδω πανε κι άλλες
σιγα να μην κατσω να τρελενομαι με μια και μονον..... δεν μπορω δεν αντεχω το ιδιο φαι πανω απο μήνα και πολυ σου ειπα ...
εισαι και της ηλικιας μου συνελθε ρε φιλε απλα πρεπει να βαλεις το χερι και λιγο στην τσεπη τζαμπα ουτε η μαμα στον μπαμπα δεν δινη λεγανε οι παλιοι,

Φερε οποια θελεις  βγαλε τα γουστα σου και να εισαι ετοιμος για την επομενη τι να την κανεις την ιδια  πχ 6 μηνες εδω;;; δεν θα την  βαρεθεις;; σιγα τα εξοδα  φερτην με λεωφορειο 80 ευρω το εισητηριο ,...(Να εχει Ρουμανικο διαβατηριο αλοιως αστο μην ασχοληθης καθόλου)

Μαλλον εχεις δικιο, θεωρω οτι η τακτικη σου ειναι καλυτερη.... ρουμανικα ή ρωσικα ξερεις?

Επισκέπτης
ειμαι σπονσορας λιγων ημερων παω περνω καλα και τελος ή τις φιλοξενώ Ελλαδα για διακοπες 10 ημερες εως μήνα και αντε γεια απο εδω πανε κι άλλες
Αν ησουν αγορι μου στην ταυλανδη θα ησουν μπατερφλαϊ :2funny:

Φερε οποια θελεις  βγαλε τα γουστα σου και να εισαι ετοιμος για την επομενη τι να την κανεις την ιδια  πχ 6 μηνες εδω;;; δεν θα την  βαρεθεις;; σιγα τα εξοδα  φερτην με λεωφορειο 80 ευρω το εισητηριο ,...(Να εχει Ρουμανικο διαβατηριο αλοιως αστο μην ασχοληθης καθόλου)
Με ρουμανικο διαβαtηριο θα ειναι ηδη πολυπερπατημενη, θα ελεγα μολδαβη με καμια 3μηνη βιζα

Ρε πετραν αληθεια εισαι κοντα στα 50;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom