6 ρουμάνες σύνολο.
άριστη συμπεριφορά ΚΑΝΕΝΑ παράπονο. περίδος επαφής από 2 μήνες μέχρι 8 μήνες. όλες ελλάδα. δώρα πούτσες, τίποτα. λουλούδια του αγίου βαλεντίνου κανένα αρκουδάκι για τέτοια πράματα μιλάμε ουσιαστικά τίποτα. μέχρι το 2009 που ήταν οι 4/5 πλήρωναν και καμιά έξοδο, η μία που ήταν και καλά οικονομικά κερνούσε κιόλας διάφορα πράματα και διακοπές ρουμανία κέρασε. η τελευταία το 2011 δεν είχε σάλιο το κορίτσι. τα πλήρωνα όλα εγώ, μιλάμε ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ μόνο. Σπίτι έχω δικό μου, αλλά σπίτωσα μόνο μια για λίγο, συνήθως πήγαινα εγώ σπίτι τους το οποίο και προτιμάνε γενικά. σεξ αξιοπρεπές, όχι στα επίπεδα των ελληνίδων σε γενικές γραμμες αλλά καλό.
2 ρωσσίδες 1 λιθουανή σύνολο
συμπεριφορά γενικά σκατά. περίοδος επαφής 1 μήνα έως 1.5 χρόνο. 2 ελλάδα μία ελβετία μέσο ρώσου φίλου. ηλίθιο χαρακτήρα, ηλίθια κόμπλεξ, ζώα και τραγικό σεξ. καμία απολύτως προσπάθεια να πληρώσουν το οτιδήποτε ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. δώρα ουσιαστικά μηδέν από μένα (αν και είχα συνεχής αναφορές θέλω το ένα θέλω τπο άλλο, καλό αυτό, μέχρι και πάρε μου τσάντα/ρούχο να καταπιώ σπέρμα :o :o :o για τέτοια χρέπια μιλάμε!!!!), μια τσάντα των 70 ευρώ επειδή μου περίσσεψαν λεφτά και ένα φθηνό τάμπλετ σε μία άλλη το οποίο μετάνιωσα γιατί εξέλαβαν τα δώρα ως αδυναμία! (απαράδεχτη βλάχικη νοοτροπία) οπότε μαχαίρι κομμένα πλέον. δεν σπίτωσα καμία ούτε σκοπεύω με τέτοιο χαρακτήρα και τόσο άθλιο κρεββάτι
άθλιες αγάμητες με ένα σωρό φίλες αγάμητες, τρελαίνονται για ταξίδια αλλά τα αποφεύγω γιατί ενώ πάνε μόνες τους πληρώνοντας άμα πας εσύ θέλουν να τα βάλεις όλα και λουσάτα οπότε σε αυτή που έχω 1.5 χρόνο ρίχνω κλάσιμο και πηγαίνει μόνη της (πήγε ρωσία 2 φορές, βενετία, γαλλία, 2 φορές ρόδο, ταυλάνδη) πήγα μια φορά φέτος ρόδο αργότερα μόνος μου και κάτι κοντινά (αίγινα, σπέτσες) μαζί.