Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
αντε τραβα χαλκιδικη να σε κερασει ουζο και ψαρακι  να τον πεις και πως περνατε ταυλανδη εκει δεν εχει  παει ο αλλαν και ψήνετε

εχει παρεα του κι αλλον πρωην ταυλανεζοπληκτο νυν ανατολικουμποκ-πληκτο να σε πει, μαζευε πληροφοριες κι εκτος μπου

και για τον φιλο μου τον νταβαριτς αφου μου ζητησε φωτο απο κρητη του βαζω 2  :2funny:

ΥΓ. κακο ειναι να γυριζεις πισω απο διακοπες >:(

σχινο καλα περνας βλεπω!! μπραβο αλλα ζηλευουμε!  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βλεπω καινουργια φρουτα και καινουργια ξεκατινιασματα! εχω χασει πολλα επεισοδια! αλλαν εισαι αρχοντας και μην μου συγχιζεσαι! την επομενη φορα καριολη θα παμε μαζι σοφια! θελω να με ξεναγησεις! τα σεβη μου! :rockon:

μμμμμμμμ  αλλος ωραιος και μοιραίος ΑΝΔΡΑΣ ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πήγες;; Σοφια;;;;  ή το ενεβαλες ΟΜΑΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εσυ ,
ναι ναι θα σου βαλω και σως να γλυστράει......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάρε τηλεφωνο..............

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μμμμμμμμ  αλλος ωραιος και μοιραίος ΑΝΔΡΑΣ ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πήγες;; Σοφια;;;;  ή το ενεβαλες ΟΜΑΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εσυ ,
ναι ναι θα σου βαλω και σως να γλυστράει......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάρε τηλεφωνο..............

ναι ρε καριολι φευγω πεμπτη! αυρια θα σε παρω,,προσεξε γεροσπαγγοραμενε τσιφουτη μην ξοδευτεις και παρεις εσυ! :jerking: μασουρι τα κανεις ρε η τα κρατας για τις κορασιδες σου? :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι ρε καριολι φευγω πεμπτη! αυρια θα σε παρω,,προσεξε γεροσπαγγοραμενε τσιφουτη μην ξοδευτεις και παρεις εσυ! :jerking: μασουρι τα κανεις ρε η τα κρατας για τις κορασιδες σου? :2funny:

Εσυ χρειαζεσαι βοηθεια αρα εσυ θα πάρης.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το χειροτερο ειδος ανδρα για ολες τις γυναικες ειναι ο σπαγκοραμμένος οποτε μαγκες αν δεν βαλετε το χερι στην τσεπη κοκο δεν εχει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
εχεις πμ -
κολοτρωγεσαι να σου τα χωσουν.....,
μαλλον χρειαζεσε εκδρομη Ασια πλευρα να ερθεις στα ισια σου....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα ελα μωρε ας ειναι , καλη καρδια και πλακα
ασια ε ? μωρε μονιμη διαμονη η 8μηνη εστω χρειαζομαι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχαχα ελα μωρε ας ειναι , καλη καρδια και πλακα
ασια ε ? μωρε μονιμη διαμονη η 8μηνη εστω χρειαζομαι

αααααααααααααα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εχεις ξεφυυυυυυυυυυυυγ που λεει και η τασουλα στον Κιτσο.............
3-4 μηνες αν θελεις ανατολικα  BG _ MD _ UA  μέσα ειμαι αλλα 8 μηνες οχι ρε φιλε θα ξεχασω τον δρομο της επιστροφής
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χα...εγω θελω να τον ξεχασω...
οχι ρε
να ξανουμε κανεναν ελληνα να πληρωνει φορους!!!
παλιο-κομμουνιστες :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα ρε εσυ εισαι και μο(υ)νοφαγας και αχορταγος ασε και κανενα αλλον να στεριωση κατασταση...... δεν χορτασες τοσο καιρό με τις φιλοξενίες;;;;
και ειπαμε την 1 να σου διαθεσω οχι ολλες...... 4 θα ερθουν...
Αντε να σπονσαρετε και στα εξοδα οχι αλλος πλερω... και αλλος γαμεί.....
καλα σε ανταλλαγμα θα σου δωσω το διαμερισμα με το τζακουζι,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
6 ρουμάνες σύνολο.

άριστη συμπεριφορά ΚΑΝΕΝΑ παράπονο. περίδος επαφής από 2 μήνες μέχρι 8 μήνες. όλες ελλάδα. δώρα πούτσες, τίποτα. λουλούδια του αγίου βαλεντίνου κανένα αρκουδάκι για τέτοια πράματα μιλάμε ουσιαστικά τίποτα. μέχρι το 2009 που ήταν οι 4/5 πλήρωναν και καμιά έξοδο, η μία που ήταν και καλά οικονομικά κερνούσε κιόλας διάφορα πράματα και διακοπές ρουμανία κέρασε. η τελευταία το 2011 δεν είχε σάλιο το κορίτσι. τα πλήρωνα όλα εγώ, μιλάμε ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ μόνο. Σπίτι έχω δικό μου, αλλά σπίτωσα μόνο μια για λίγο, συνήθως πήγαινα εγώ σπίτι τους το οποίο και προτιμάνε γενικά. σεξ αξιοπρεπές, όχι στα επίπεδα των ελληνίδων σε γενικές γραμμες αλλά καλό.

2 ρωσσίδες 1 λιθουανή σύνολο

συμπεριφορά γενικά σκατά. περίοδος επαφής 1 μήνα έως 1.5 χρόνο. 2 ελλάδα μία ελβετία μέσο ρώσου φίλου. ηλίθιο χαρακτήρα, ηλίθια κόμπλεξ, ζώα και τραγικό σεξ. καμία απολύτως προσπάθεια να πληρώσουν το οτιδήποτε ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. δώρα ουσιαστικά μηδέν από μένα (αν και είχα συνεχής αναφορές θέλω το ένα θέλω τπο άλλο, καλό αυτό, μέχρι και πάρε μου τσάντα/ρούχο να καταπιώ σπέρμα  :o :o :o για τέτοια χρέπια μιλάμε!!!!), μια τσάντα των 70 ευρώ επειδή μου περίσσεψαν λεφτά και ένα φθηνό τάμπλετ σε μία άλλη το οποίο μετάνιωσα γιατί εξέλαβαν τα δώρα ως αδυναμία! (απαράδεχτη βλάχικη νοοτροπία) οπότε μαχαίρι κομμένα πλέον. δεν σπίτωσα καμία ούτε σκοπεύω με τέτοιο χαρακτήρα και τόσο άθλιο κρεββάτι  :grin: άθλιες αγάμητες με ένα σωρό φίλες αγάμητες, τρελαίνονται για ταξίδια αλλά τα αποφεύγω γιατί ενώ πάνε μόνες τους πληρώνοντας άμα πας εσύ θέλουν να τα βάλεις όλα και λουσάτα οπότε σε αυτή που έχω 1.5 χρόνο ρίχνω κλάσιμο και πηγαίνει μόνη της (πήγε ρωσία 2 φορές, βενετία, γαλλία, 2 φορές ρόδο, ταυλάνδη) πήγα μια φορά φέτος ρόδο αργότερα μόνος μου και κάτι κοντινά (αίγινα, σπέτσες) μαζί.
Ερχεσε στα λογια μου.Τα ιδια πραγματα εχω πει πολλες φορες.Εδω εχεις απολυτο δικιο :).Αν εχεις προσεξει οι περισσοτερες απο της γκομενες μου (δε μιλαω για απλο πηδημα) ειναι μη Ρωσσιδες στην Εθνικοτητα.Οσο για της Λιθουανες ειναι ακομα πιο συχαμερες!Το παιζουνε και Ευρωπαιες κιολας  :2funny:Βεβαια οι Ρωσσιδες ειναι πιο ομορφες σαν εμφανιση αλλα ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρωσίδες κάνουν επέλαση στις γούνες δίπλα στο κύμα- Ανοδος πωλήσεων στη Χαλκιδική.

Ψωνίζουν γούνες δίπλα στο κύμα. Το τριήμερο που πέρασε δεν ήταν λίγες οι τουρίστριες από τη Ρωσία που έσπευσαν να επισκεφθούν ένα από τα…
200 καταστήματα γούνας που υπάρχουν στη Χαλκιδική και εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο τους ξένους πελάτες και ειδικά Ρώσους. «Η κίνηση στα καταστήματα γούνας της Χαλκιδικής είναι σημαντική.
και φέτος που το Ρωσικό τουριστικό ρεύμα στην περιοχή είναι αυξημένο ενισχύεται και το ενδιαφέρον για τις γούνες

Επισκέπτης
Τελικα εισαι και πολυ βλάκας, αν με γνωριζεις πες μας και ποιος αγαμητος βλάκας εισαι δεν υπαρχει λογος να κρυβεσαι εγω δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου θα με κερδισης εισαι εμπειρος παίκτης...

Μαθε τουλαχιστον πως να διασκεδαζεις τις καταστασεις μαλακα Ελληναραααα.
επι της ουσιας εισαι μακρυα νυχτωμενος........... αντε γειααααααααααα

Να περνάς καλα και να προσεχεις οπου κι αν εισαι οποιος κι αν εισαι...
απορω γιατι απαντας σοβαρα σε καποιον ο οποιος για να κρυψει την ασκημια της ψυχης την ανεργια και το μπατηριλικη του μπηκε μεσα για να κρινει ολους τους αλλους χωρις να εχει καν την ειλικρινεια να γραψει με το πραγματικο του φυλο, ο χρηστος που εγινε γλυκεια χριστινα!!! εκτος αν κατα βαθος παει με κινηση στους πισω τροχους
ο κριτης των ολων

ακου λοιπον
δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι
υπαρχουν ομορφοι και ΆΜΟΡΦΟΙ
E στην δευτερη κατηγορια ανηκει ο φιλος μας

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Καφεδακι σε κισιναου. Στην καφετερια κατω απο το καζινο διπλα στο θεατρο επι της Στεφαν τσελ Μαρε. Ακριβος ο Καθε για τα Μολδαβικα δεδομενα.... 3 καπουτσινο και 2 νερα 130 λέι... το νερο εκει το πληρωνεις.... δεν σου φερνουν τσαμπα ποτηρι με νερο οπως στην ελλαδα...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καφεδακι σε κισιναου. Στην καφετερια κατω απο το καζινο διπλα στο θεατρο επι της Στεφαν τσελ Μαρε. Ακριβος ο Καθε για τα Μολδαβικα δεδομενα.... 3 καπουτσινο και 2 νερα 130 λέι... το νερο εκει το πληρωνεις.... δεν σου φερνουν τσαμπα ποτηρι με νερο οπως στην ελλαδα...

130 LEEI = 8 EURO  για να κανουμε συγκριση αλλα υπαρχει και φτηνοτερο καταστημα στον ιδιο χωρο που πληρωνεις τον καφε 17 λεει = 1 ευρω και κατι ψιλα και το νερό 8 λεει =50 σεντς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
130 LEEI = 8 EURO  για να κανουμε συγκριση αλλα υπαρχει και φτηνοτερο καταστημα στον ιδιο χωρο που πληρωνεις τον καφε 17 λεει = 1 ευρω και κατι ψιλα και το νερό 8 λεει =50 σεντς.
Καλο ειναι αυτα τα ακριβα μερη να τα αποφευγεις  :jerking:.Εκει δεν εχει τιποτα πετας λεφτα για το τιποτα.Και το σημαντικοτερο ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.Ακομα και το ζωο ο Αλγερινος ξερει οτι οι γκομενες πανε στα φτηνα μερη.Στα ακριβα οτι γκομενες εχει θα ειναι ή ψιλομυτες που δεν  :knockinb: ή τιποτα  :jerking: κομπλεξικες που ειχουνε μανια με την υψηλη κοινωνια ή αυτες που πανε να βρουνε εναν πλουσιο να του φανε λεφτα.Αν πας σε καποιο απλο φοιτητικο θα δεις οτι ειναι γεματο γκομενιτσες.Γενικα η  :jerking: ειναι τρομερη ειτε ειναι Ελληνες ειτε Ρωσσοι :headbang:.Εδω δες στη Μοσχα  :jerking:   εδωσε 60.000 ρουβλια για μια νυχτα με αυτη εδω την ανυπαρκτη  :jerking:     συν ξενοδοχεια,εστιατορια  :jerking: Για μια γυναικα 27 ετων ΑΒΥΖΗ  :headbang:!Το αποτελεσμα της κακομαθενουνε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.........

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλο ειναι αυτα τα ακριβα μερη να τα αποφευγεις  :jerking:.Εκει δεν εχει τιποτα πετας λεφτα για το τιποτα.Και το σημαντικοτερο ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.Ακομα και το ζωο ο Αλγερινος ξερει οτι οι γκομενες πανε στα φτηνα μερη.Στα ακριβα οτι γκομενες εχει θα ειναι ή ψιλομυτες που δεν  :knockinb: ή τιποτα  :jerking: κομπλεξικες που ειχουνε μανια με την υψηλη κοινωνια ή αυτες που πανε να βρουνε εναν πλουσιο να του φανε λεφτα.Αν πας σε καποιο απλο φοιτητικο θα δεις οτι ειναι γεματο γκομενιτσες.Γενικα η  :jerking: ειναι τρομερη ειτε ειναι Ελληνες ειτε Ρωσσοι :headbang:.Εδω δες στη Μοσχα  :jerking:   εδωσε 60.000 ρουβλια για μια νυχτα με αυτη εδω την ανυπαρκτη  :jerking:     συν ξενοδοχεια,εστιατορια  :jerking: Για μια γυναικα 27 ετων ΑΒΥΖΗ  :headbang:!Το αποτελεσμα της κακομαθενουνε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.........

κανενα κλαμπακι με φοιτητριες σε κισινάου, Δημητρη?  :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη εδω ζηταει για απλο τσιμπουκι στ'αμαξι 2000 ρουβλια και για ακαποτο 4000 ρουβλια  :headbang: δηλαδη κοντα 100 Ευρω! :headbang:
η πλακα ειναι οτι οταν σου κανει τσιμπουκι δεν σε αφηνει να την χα'ι'δευεις :rockon: αυτη η κοπελα ενα τσιμπουκι με καποτα να κανει στις 2 μερες βγαζει ενα μισθο αν δουλευε καπου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Να και το σχετικο θεμα γ'αυτην

γραφουνε εδω η κακομαθημενη γεννια του Πούτιν (ετσι λενε τη σημερινη γεννια της Αγιας Πετρουπολης).

Μη νομισετε οτι εχει βυζαρες  :2funny: ειναι φωτοσοπ τα βυζια της  :2funny:εχει βυζι νουμερο ενα  :2funny: το επιπεδο της για την Ελλαδα ειναι Μεταξουργειου  :2funny: Ενα δεκαρικο για να την  :knockinb:.Μετα μου λες γιατι τσαντιζομαι με τους Πιρφορους  :ak: Για συγκριση ο ανθρωπος Πιρφορος καβλωμενος μια φορα εκανε μια παρομοια  :jerking: εδωσε σε μια 40+ χρονη Αλβανιδα 40 Ευρω για να του παιξει μια μαλακια στην τουαλετα σε ενα κωλομπαρο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτα τα ζωα θελουνε σκοτωμα!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτη εδω ζηταει για απλο τσιμπουκι στ'αμαξι 2000 ρουβλια και για ακαποτο 4000 ρουβλια  :headbang: δηλαδη κοντα 100 Ευρω! :headbang:
η πλακα ειναι οτι οταν σου κανει τσιμπουκι δεν σε αφηνει να την χα'ι'δευεις :rockon: αυτη η κοπελα ενα τσιμπουκι με καποτα να κανει στις 2 μερες βγαζει ενα μισθο αν δουλευε καπου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Να και το σχετικο θεμα γ'αυτην

γραφουνε εδω η κακομαθημενη γεννια του Πούτιν (ετσι λενε τη σημερινη γεννια της Αγιας Πετρουπολης).

Μη νομισετε οτι εχει βυζαρες  :2funny: ειναι φωτοσοπ τα βυζια της  :2funny:εχει βυζι νουμερο ενα  :2funny: το επιπεδο της για την Ελλαδα ειναι Μεταξουργειου  :2funny: Ενα δεκαρικο για να την  :knockinb:.Μετα μου λες γιατι τσαντιζομαι με τους Πιρφορους  :ak: Για συγκριση ο ανθρωπος Πιρφορος καβλωμενος μια φορα εκανε μια παρομοια  :jerking: εδωσε σε μια 40+ χρονη Αλβανιδα 40 Ευρω για να του παιξει μια μαλακια στην τουαλετα σε ενα κωλομπαρο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτα τα ζωα θελουνε σκοτωμα!

δεν την εχει "χαλασει" "την γεννια τΟΥ Πουτιν" ο ελλην πιρφορος αλλα ο ρωσος...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικα εισαι και πολυ βλάκας, αν με γνωριζεις πες μας και ποιος αγαμητος βλάκας εισαι δεν υπαρχει λογος να κρυβεσαι εγω δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου θα με κερδισης εισαι εμπειρος παίκτης...

Μαθε τουλαχιστον πως να διασκεδαζεις τις καταστασεις μαλακα Ελληναραααα.
επι της ουσιας εισαι μακρυα νυχτωμενος........... αντε γειααααααααααα

Να περνάς καλα και να προσεχεις οπου κι αν εισαι οποιος κι αν εισαι...
0 Ρεντ σου τη λεει γιατι πας να του κλεισεις την επιχειρηση.Η Allantalon tours ειναι πολυ καλητερη απο την Balkanexpress του Ρεντ.Αρχιζει διαδρομες απο Θεσσαλονικη προς Κισινιωφ απο της 5 Οκτωβριου.Η Αλλανταλον τουρς σε παει Θεσσαλονικη με 30-40 Ευρω με το πολυ ανετο Volkswagen Touareg με ταχυτητες 110-120 χλμ. την ωρα (σε μερικα σημεια και παραπανω) σε 8 ωρες εισαι Θεσσαλονικη.Ενω η Balkanexpress θελει 75 Ευρω και σε παει Θεσσαλονικη σε καμια 15αρια ωρες  :2funny: αφου για λογους οικονομιας ο Ρεντ παει με 70-80 χλμ/ωρα.Με 40 Ευρω στην Μπαλκανεξπρεςς μπορεις να παρεις μονο Δευτερη θεση (φωτο) το μονο που δεν εχεις εσυ ειναι μετακινησεις με πλοια οπως ο Ρεντ με 70-80 Ευρω απο Πειραια σε παει Οδησσό :2funny:.

Συνημμένα

• 466635.jpg
    466635.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 27
  • kaiki_83ac5a2b501aa0642d213a5523f8069e_0349.jpg
    kaiki_83ac5a2b501aa0642d213a5523f8069e_0349.jpg
    135,7 KB · Εμφανίσεις: 41

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλο ειναι να μη μαλωνεται αφου ο Ρεντ εχει εσωτερικες διαδρομες απο Κισινιωφ προς Τιρασπολ και Οδησσο πολυ φτηνα  :2funny:.Και εχει και της διαδρομες μεσω θαλασσης  :2funny:.Μηπως ξερει κανενας ο Τάσος που εχει χαθει?

Συνημμένα

• sri_78.jpg
    sri_78.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απορω γιατι απαντας σοβαρα σε καποιον ο οποιος για να κρυψει την ασκημια της ψυχης την ανεργια και το μπατηριλικη του μπηκε μεσα για να κρινει ολους τους αλλους χωρις να εχει καν την ειλικρινεια να γραψει με το πραγματικο του φυλο, ο χρηστος που εγινε γλυκεια χριστινα!!! εκτος αν κατα βαθος παει με κινηση στους πισω τροχους
ο κριτης των ολων

ακου λοιπον
δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι
υπαρχουν ομορφοι και ΆΜΟΡΦΟΙ
E στην δευτερη κατηγορια ανηκει ο φιλος μας
Ετσι ειναι η κακια του Ελληνα.Επειδη αυτος εχει χρεωκοπισει και δεν εχει λεφτα να βαλει βενζινη να παει Μολδαβια μισει τους αλλους που μπορουνε να πανε  :2funny:.Με το Υαντι γραφουνε ενα σωρο  :jerking: και  λενε πραγματα που δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτηταΔεν πειραζει τον τιμωρει ο θεος  :2funny: τον εκανε αφραγκο και ανικανο να μη του σηκωνεται,συμφωνα με το χαζοπαυλο ο Ρεντ πινει Λεβίτρα για να του σηκωθει και να  :knockinb:  :2funny:.Παντος οι περισσοτεροι εδω μεσα εμπνουνε μια κακομοιρια μια φτωχομπινεδια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom