Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Balkanexpress απο το νεο ετος θα βαλει και την αεροπορικη διαδρομη Αθηνα-Οδησσο με ενδιαμεσες στασεις Θεσσαλονικη-Σοφια-Βουκουρεστι  Κισινιωφ και Τιρασπολ.Με το καινουργιο υπερσυγχρονο VIP οικολογικο αεροπλανο 4ων θεσεων και θα ειναι μελος της IATA!Ο καθε επιβατης θα δικαιουτε μια αποσκευη μεχρι 23 κιλα που θα τοποθετητε στον ειδηκο χωρο του αεροπλανου (κρεμονται απο κατω με δυχτια :2funny:) συν μια χειραποσκευη μεχρι (μεχρι 8 κιλα).Στο ταξηδι θα προσφερεται γευμα και ανψυκτικα ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΙΑΤΑ!Οι επιβατες θα ειναι ασφαλισμενοι σε περιπτωση ατυχηματος.Η τουαλετα (στο πλα'ι' :2funny:) δεν θα λειτουργει οταν το αεροπλανο θα πεταει πανω απο κατοικημενες περιοχες και πανω απο το Δουναβη καθως και το Δελτα του Δουναβη για να μην μολυνθει αυτο το οικολογικο παρκο.Στο αεροπλανο θα λειτουργει και Duty Free.Δινονται κουβερτες για να σκεπαστειτε και αδιαφροχα σε περιπτωση βροχης.Δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση πυροβολισμων απο κυνηγους καθως και σε επιθεσεις απο αποδυμητικα πουλια.Τιμες πολυ χαμηλες Θθεσσαλονικη μονο με 30 Ευρω!Σοφια 50!Βουκουρεστι 70!Κισινιωφ 90! Τιρασπολ 100!Και τελος Οδησσο με 120 Ευρω!Οι υπερβαροι επιβατες ανω των 100 κιλων πληρωνουν διπλο εισητηριο! :2funny:

Συνημμένα

• flying-bike-1.jpg
    flying-bike-1.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 31

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η Balkanexpress απο το νεο ετος θα βαλει και την αεροπορικη διαδρομη Αθηνα-Οδησσο με ενδιαμεσες στασεις Θεσσαλονικη-Σοφια-Βουκουρεστι  Κισινιωφ και Τιρασπολ.Με το καινουργιο υπερσυγχρονο VIP οικολογικο αεροπλανο 4ων θεσεων και θα ειναι μελος της IATA!Ο καθε επιβατης θα δικαιουτε μια αποσκευη μεχρι 23 κιλα που θα τοποθετητε στον ειδηκο χωρο του αεροπλανου (κρεμονται απο κατω με δυχτια :2funny:) συν μια χειραποσκευη μεχρι (μεχρι 8 κιλα).Στο ταξηδι θα προσφερεται γευμα και ανψυκτικα ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΙΑΤΑ!Οι επιβατες θα ειναι ασφαλισμενοι σε περιπτωση ατυχηματος.Η τουαλετα (στο πλα'ι' :2funny:) δεν θα λειτουργει οταν το αεροπλανο θα πεταει πανω απο κατοικημενες περιοχες και πανω απο το Δουναβη καθως και το Δελτα του Δουναβη για να μην μολυνθει αυτο το οικολογικο παρκο.Στο αεροπλανο θα λειτουργει και Duty Free.Δινονται κουβερτες για να σκεπαστειτε και αδιαφροχα σε περιπτωση βροχης.Δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση πυροβολισμων απο κυνηγους καθως και σε επιθεσεις απο αποδυμητικα πουλια.Τιμες πολυ χαμηλες Θθεσσαλονικη μονο με 30 Ευρω!Σοφια 50!Βουκουρεστι 70!Κισινιωφ 90! Τιρασπολ 100!Και τελος Οδησσο με 120 Ευρω!Οι υπερβαροι επιβατες ανω των 100 κιλων πληρωνουν διπλο εισητηριο! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  egrapsesssss  tsaree  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
oreee με στιλε ο τσαροσσ βραδιατικαααα  :2funny: :2funny: :2funny: τελοσ παντον διανηουμε απο χτεσ το τριιμερο της ανεξαρτισιας της μολδαβιας!!! ολος ο κοσμος ειναι ντττιρκλλααα παρτιιιι λιομαααααα  :rockon: :rockon: :rockon:  παρτε και διο βιντεο απο την χθεσινη μερα απο τους δρομους της μολδαβιας μιας και αρχισατε με την βαλκαν εχπρεσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   πολι ξιδι λεμε  στους δρομους    φσσσστττττττττττττττ ζαγαριααααααααααααααααααααααααααααα να περνατε καλα γαμο τον παοκ σιμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ πας να διαφημισεις της ακτοπλο'ι'κες γραμμες της Balkanexpress αλλα και η θαλασσα ειναι πολλες φορες επικυνδηνη  :2funny: Συντομα θα εχει και αεροπορικες γραμμες η Balkanexpress που ειναι πιο ασφαλεις :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
oreee με στιλε ο τσαροσσ βραδιατικαααα  :2funny: :2funny: :2funny: τελοσ παντον διανηουμε απο χτεσ το τριιμερο της ανεξαρτισιας της μολδαβιας!!! ολος ο κοσμος ειναι ντττιρκλλααα παρτιιιι λιομαααααα  :rockon: :rockon: :rockon:  παρτε και διο βιντεο απο την χθεσινη μερα απο τους δρομους της μολδαβιας μιας και αρχισατε με την βαλκαν εχπρεσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   πολι ξιδι λεμε  στους δρομους    φσσσστττττττττττττττ ζαγαριααααααααααααααααααααααααααααα να περνατε καλα γαμο τον παοκ σιμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Accidentul= ατυχημα
vehicule= αυτοκινητα / οχημα

Σωστη η μεταφραση ?  :think: Πως προφερονται? ακσιντετούλ και βεχικούλε...  :helpplea:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εσυ πας να διαφημισεις της ακτοπλο'ι'κες γραμμες της Balkanexpress αλλα και η θαλασσα ειναι πολλες φορες επικυνδηνη  :2funny: Συντομα θα εχει και αεροπορικες γραμμες η Balkanexpress που ειναι πιο ασφαλεις :2funny:

Δεν λες οτι εαν αγορασεις σπιτι σε κισιναου, θα εχεις ετοιμους ενοικιαστες....  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν λες οτι εαν αγορασεις σπιτι σε κισιναου, θα εχεις ετοιμους ενοικιαστες....  :2funny:
Δεν αξιζει οι Φουκαραδες Αγαμιτοι Πιρφοροι που πανε εκει πανε να βγαλουνε απο τη μυγα ξυγκι!Ειναι πολυ μιζεροι θα θελουνε να μεινουνε τσαμπα θα σου λενε οτι στην Ελλαδα ειναι φτηνοτερα  :jerking:και πρεπει να τους το νοικιασεις φτηνοτερα!Στην αρχη θα το παιζουν εξυπνοι και καλα στυλ του ανθρωπου Πιρφορου κουραδομαγκια  :2funny: και καλα οι γκομενες θα πεσουν ξερες απο την ομορφια τους  :2funny: ας ειναι εμφανησικα σαν το συχαμα  :2funny: (κατι τετοιοι πανε εκει περα)μετα οταν θα ειναι αγαμιτοι μερικες μερες θα σε ζαλιζουν για να τους βρεις γκομενα  :2funny:Και τελικα θα καταλειξουν στην ντισκο να κυνηγανε να  :knockinb: με 50-100 Ευρω την ωρα  :2funny:.Αυτο για οποιον εχει λεφτα γιατι συνηιως πανε καποιοι εκει περα σαν τον Red που δεν εχουνε φραγκο

D

dude901123

Επισκέπτης
Με τ'αμαξι σου πας?ή με την Balkanexpress?Αν πας με Balkanexpress τι θεση θα ταξιδεψεις?...
Γραψε σε παρακαλω καποιες πληροφοριες για το δρομο πως ειναι πόσες λωριδες εχει?και με τι ταχυτητες μπορει να παει κανεις?
Με το αμάξι μου ήρθα, πρώτη θέση πάντα και τιμόνι στα χέρια μου σταθερά. Συνολικός δρόμος ταξιδιού 16 ώρες (το πήγα λίγο γαμιώντας αλλά την πάτησα στα σύνορα Ρουμανίας-Μολδαβίας όπου οι Ρουμάνοι μαλακίζονται άσχημα και έχασα 2 ώρες). Ήταν και ημέρα ανεξαρτησίας την επομένη οπότε όλοι οι Μολδαβοί γυρνούσαν να γιορτάσουν. Ο δρόμος της Βουλγαρίας είναι γνωστός ως το Ρούσε. Με εξαίρεση 150χλμ πριν και μετά τη Σόφια που είναι αυτοκινητόδρομος ο υπόλοιπος είναι επαρχιακός. Μέτρια έως κακή ποιότητα οδοστρώματος σε μεγάλο κομμάτι, ευθείες κυρίως, μία με μιάμιση λωρίδα, μερικά φορτηγά και αρκετές κάμερες. Μπάτσοι τη στήνουν σε 2,3 σημεία αλλά γενικά περπατιέται. Αντίστοιχα στη ρουμανία μιάμιση με δύο λωρίδες, κυκλοφορίας (η μία θυμίζει ΛΕΑ αλλά κινούνται σε αυτή και σε αφήνουν να προσπεράσεις, αρκετή κίνηση, πάρα πολλά φορτηγά, θα χάσεις 1,2 ώρες μέχρι να βγεις από τον περιφερειακό του Βουκουρεστίου όπου γινεται της Πόπης, καλή ποιότητα οδοστρώματος στον ανοιχτό δρόμο κακή μέσα στις πόλεις και σε κάτι αστείες γέφυρες, 120-130 χλμ/ώρα αν είσαι τολμηρός και 90 αν θέλεις να παίζεις κοντά στο όριο, περνάς συνέχεια μέσα από χωριά όπου όλοι κόβουν ταχύτητα (ΠΡΟΣΟΧΗ στις διαβάσεις!!!! Αν ένας πεζός πλησιάσει σε αυτές τις διαβάσεις που δεν έχουν φανάρι όλα τα αυτοκίνητα κοκαλώνουν. Σε μερικές περιπτώσεις οι πεζοί περνάνε χωρίς να κοιτάνε αν έρχεται αυτοκίνητο και με πόση ταχύτητα). Μπαίνοντας στη Μολδαβία αλλάζεις οπτικό πεδίο. Δρόμος τσιμεντένιος σε πλάκες, μια με μιάμισή λωρίδες, τεράστιες ευθείες και ελάχιστη κίνηση έως το Κισινάου. Προσοχή το βράδυ ο δρόμος δεν έχει πουθενά φωτισμό.. οδηγάς μέσα σε τρένο φάντασμα. Μπορεί να περάσεις δίπλα από ανθρώπους που περιμένουν στη στάση και να μην τους δεις. Και τέλος μέσα στο Κισινάου.. ΤΟ ΧΑΟΣ. Αν πετύχεις κίνηση η έννοια προτεραιότητα αντικαθίσταται από την έννοια χώνομαι όπου βρω. Και φυσικά αυτό το τελευταίο αντικατοπτρίζει το μορφωτικό επίπεδο του λαού. Τραγικοί οδηγοί.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

τα ειπες ΟΛΑ  ποιο αναλυτικα δεν γινεται...... no comments.

D

dude901123

Επισκέπτης
Με τ'αμαξι σου πας?ή με την Balkanexpress?Αν πας με Balkanexpress τι θεση θα ταξιδεψεις?Που θα μεινεις?αν νοικιασεις διαμερισμα βγαλτο μας φωτογραφιες οπως ειχα κανει κ'εγω με τα διαμερισματα απο το Τιρασπολ,Κισινιωφ.Γραψε σε παρακαλω καποιες πληροφοριες για το δρομο πως ειναι πόσες λωριδες εχει?και με τι ταχυτητες μπορει να παει κανεις?
:s&m_3:Μένω σε διαμέρισμα, Prestige appartment για όποιον ενδιαφέρεται, το οποίο έκλεισα μέσω του Booking.com. Θεωρώ πως ήμουν τυχερός καθώς καλύπτει τις δικές  μου προσδοκίες-ανάγκες. Η προηγούμενη εμπειρία μου στο Tourist Hotel ήταν τραγική. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτά με τα πόδια από τα Mcdonalds της Stefan Cel Mare (πιο κεντρικά δεν γίνεται).  Κοντά και σε απόσταση 3 με 5 λεπτά μπορείς να βρεις τα πάντα.. κεντρικές καφετέριες που χρησιμοποιούνται ως σημεία συνάντησης,  περίπτερα, Σούπερ Μάρκετ ανοιχτό όλο το 24ωρο. Είναι παλιό κτήριο ανακαινισμένο εσωτερικά, Wi/Fi, με καινούργια έπιπλά, γραφείο, μεγάλη τηλεόραση με 60 κανάλια καλωδιακά Ρώσικα και Ρουμάνικα (όχι ΧΧΧ κανάλια δυστυχώς), καθρέφτες, ψυγείο με μινι Bar, ντουλάπες για ρούχα και παπούτσια, μεγάλο κρεβάτι και στιβαρό για μεγάλες νύχτες και ευρύχωρο. Καθαρό, με υπηρεσία να έρχεται όταν το ζητήσεις να καθαρίσει και κάτι πολύ βασικό.. κανένας έλεγχος ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει. Το μπάνιο διαθέτει καινούργια καλαίσθητη μπανιέρα, καλούτσικη διακόσμηση και ευρυχωρία να αφήσεις όλα τα πράγματά σου. Στα αρνητικά βάλτε την κακή διακόσμηση, αλλά μεταξύ μας, ποιος νοιάζεται αν έχει Svarovski στα χερουλάκια του κομοδίνου. Επίσης ένα ετοιμόρροπο γυάλινο τραπεζάκι. Όλα αυτά στα 50 ευρωπουλάκια που αν τα συγκρίνω με τα 38 που είχα δώσει στο Tourist Hotel είναι μια χαρά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:s&m_3:Μένω σε διαμέρισμα, Prestige appartment για όποιον ενδιαφέρεται, το οποίο έκλεισα μέσω του Booking.com. Θεωρώ πως ήμουν τυχερός καθώς καλύπτει τις δικές  μου προσδοκίες-ανάγκες. Η προηγούμενη εμπειρία μου στο Tourist Hotel ήταν τραγική. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτά με τα πόδια από τα Mcdonalds της Stefan Cel Mare (πιο κεντρικά δεν γίνεται).  Κοντά και σε απόσταση 3 με 5 λεπτά μπορείς να βρεις τα πάντα.. κεντρικές καφετέριες που χρησιμοποιούνται ως σημεία συνάντησης,  περίπτερα, Σούπερ Μάρκετ ανοιχτό όλο το 24ωρο. Είναι παλιό κτήριο ανακαινισμένο εσωτερικά, Wi/Fi, με καινούργια έπιπλά, γραφείο, μεγάλη τηλεόραση με 60 κανάλια καλωδιακά Ρώσικα και Ρουμάνικα (όχι ΧΧΧ κανάλια δυστυχώς), καθρέφτες, ψυγείο με μινι Bar, ντουλάπες για ρούχα και παπούτσια, μεγάλο κρεβάτι και στιβαρό για μεγάλες νύχτες και ευρύχωρο. Καθαρό, με υπηρεσία να έρχεται όταν το ζητήσεις να καθαρίσει και κάτι πολύ βασικό.. κανένας έλεγχος ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει. Το μπάνιο διαθέτει καινούργια καλαίσθητη μπανιέρα, καλούτσικη διακόσμηση και ευρυχωρία να αφήσεις όλα τα πράγματά σου. Στα αρνητικά βάλτε την κακή διακόσμηση, αλλά μεταξύ μας, ποιος νοιάζεται αν έχει Svarovski στα χερουλάκια του κομοδίνου. Επίσης ένα ετοιμόρροπο γυάλινο τραπεζάκι. Όλα αυτά στα 50 ευρωπουλάκια που αν τα συγκρίνω με τα 38 που είχα δώσει στο Tourist Hotel είναι μια χαρά.
Αν ειναι αυτο στην Εμινεσκου 56 που εμεινα κ'εγω και ο Αλαν και ο Πίτσι πληρωσες τα διπλα :headbang:.Παντος και αυτο να μην ειναι εγω εδωσα 25 τη μερα και ο Πιτσι (μεσω του Μολδολαγνου 20).Αν ειναι αλλο θα μπορουσες να κλεισεις αυτο με 25 Ευρω τη μερα.Το τηλεφωνο της Γκάμπι υπαρχει στο σα'ι'τ σε παλαιοτερα ποστ.Βαλε μας φωτο απ'το διαμερισμα αν μπορεις να παρουμε μια ιδεα.

Συνημμένα

• IMG_0451a.jpg
    IMG_0451a.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • IMG_0452b.jpg
    IMG_0452b.jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 102

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
30 - 35 ευρω εχει καταπληκτικα διαμερισματα στο κεντρο  τα 50 ειναι πολλά για καποιον που θα μείνη 10-15 μερρες για 4-5 μερρες ειναι οκ τα 50.

με 25 εχει αλλα ειναι χαλια μαυρα σαν το παραπανω
(χαλια μαυρα σε σχεση με τα καλλιτερα)
οχι οτι αυτο δεν ηταν οκ.
απο 30 και πανω βρισκεις αξιολογα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
30 - 35 ευρω εχει καταπληκτικα διαμερισματα στο κεντρο  τα 50 ειναι πολλά για καποιον που θα μείνη 10-15 μερρες για 4-5 μερρες ειναι οκ τα 50.

Στην Εμινέσκου σεν σου αρεσε?Δεν ειναι και Χίλτον αλλα τη δουλεια του την κανει και ειναι ακριβως κεντρο με 25 Ευρω.Ο Μολδολαγνος του Πίτσι του το ειχε κλεισει με 20.Εγω οπως εχω γραψει προτιμαω με το μηνα και πιο φτηνα και εχεις καλητερο αποτελεσμα και δεν μου αρεσουν και πολυ τα πηγαιν'ελα.

D

dude901123

Επισκέπτης

4 ημέρες  έμεινα συνολικά. Αύριο το πρωί παρεπιπτώντος τραβάω για κοντινές πολιτείες -Φιλιππούπολη-.. Ξέρει κανείς αν στο Leuseni το ανταλλακτήριο που αγοράζεις και τη vinieta τους είναι ανοιχτό 24/24? Γιατί την προηγούεμνη φορά την πάτησα και κανείς δεν αγόραζε τα Μολδαβικά lei.
Όσο για το διαμέρισμα.. ας παραθέσω και εγώ τις φώτο μου

Συνημμένα

• DSC00371 (1152 x 864).jpg
    DSC00371 (1152 x 864).jpg
    178,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC00372 (1152 x 864).jpg
    DSC00372 (1152 x 864).jpg
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 28
D

dude901123

Επισκέπτης
Αν ειναι αυτο στην Εμινεσκου 56 που εμεινα κ'εγω και ο Αλαν και ο Πίτσι πληρωσες τα διπλα :headbang:.Παντος και αυτο να μην ειναι εγω εδωσα 25 τη μερα και ο Πιτσι (μεσω του Μολδολαγνου 20).Αν ειναι αλλο θα μπορουσες να κλεισεις αυτο με 25 Ευρω τη μερα.Το τηλεφωνο της Γκάμπι υπαρχει στο σα'ι'τ σε παλαιοτερα ποστ.Βαλε μας φωτο απ'το διαμερισμα αν μπορεις να παρουμε μια ιδεα.
Δημητράκη δεν είναι στην Eminesku. Πάνω στην Puskin είναι. Παρεπιπτώντος κοντά στην Eminesku με Varlaam γωνία (Επί του μητροπολίτη Varlaam) είναι ένα ελληνικό μαγαζί το OPA. Αλλά ο Χαραλάμπης σήμερα επιστρέφει από Ελλάδα όπως μου είπε μια κυρία σε καλά ελληνικά.

Συνημμένα

• DSC00373 (450 x 600).jpg
    DSC00373 (450 x 600).jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00374 (1152 x 864).jpg
    DSC00374 (1152 x 864).jpg
    161,3 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
4 ημέρες  έμεινα συνολικά. Αύριο το πρωί παρεπιπτώντος τραβάω για κοντινές πολιτείες -Φιλιππούπολη-.. Ξέρει κανείς αν στο Leuseni το ανταλλακτήριο που αγοράζεις και τη vinieta τους είναι ανοιχτό 24/24? Γιατί την προηγούεμνη φορά την πάτησα και κανείς δεν αγόραζε τα Μολδαβικά lei.
Όσο για το διαμέρισμα.. ας παραθέσω και εγώ τις φώτο μου
Αυτο ειναι σιγουρα καλητερο αλλα και τα 50 Ευρω πολλα ειναι.Και με της Εμινέσκου κανεις δουλεια παντος.Γραψε μας κ'αλλες εντυπωσεις :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη τη στιγμη η θαλαμηγος της Μπαλκανεξπρες ειναι δεμενη στο λιμανι της Κωνσταντζας.Σε μερικες ωρες θα φυγει για Οδησσο,οταν ο Ρεντ πουλησει τα ψαρια που επιασε :2funny: (μερικες Μαριδες,2 Σπαροι και μερικοι Κωκοβιοι :2funny:)Η επιστροφη για Ελλαδα απο Οδησσο θα καθυστερισει λιγακι και το ταξηδι της επιστροφης θα διαρκεσει πολυ λόγω ελειψης χρηματων για την αγορα βενζινης (η επιστροφη θα γινει με κουπιά  :2funny:).Σουπερ προσφορα με τη Μπαλκανεξπρεςς Οδησσο-Αθηνα μονο με 20 Ευρω!υπο τον όρο ο επιβατης να κανει κουπι (κανονικο ωραριο 8 ωρες τη μερα)υπνος και απεριοριστοι Αυνανισμοθ δωρεαν επισης δινω κουβερτα για υπνο και πετονια και ζυμαρι για ψαρεμα  :2funny:

Συνημμένα

• 3962914328_908590e67b_z.jpg
    3962914328_908590e67b_z.jpg
    133,8 KB · Εμφανίσεις: 64

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτη τη στιγμη η θαλαμηγος της Μπαλκανεξπρες ειναι δεμενη στο λιμανι της Κωνσταντζας.Σε μερικες ωρες θα φυγει για Οδησσο,οταν ο Ρεντ πουλησει τα ψαρια που επιασε :2funny: (μερικες Μαριδες,2 Σπαροι και μερικοι Κωκοβιοι :2funny:)Η επιστροφη για Ελλαδα απο Οδησσο θα καθυστερισει λιγακι και το ταξηδι της επιστροφης θα διαρκεσει πολυ λόγω ελειψης χρηματων για την αγορα βενζινης (η επιστροφη θα γινει με κουπιά  :2funny:).Σουπερ προσφορα με τη Μπαλκανεξπρεςς Οδησσο-Αθηνα μονο με 20 Ευρω!υπο τον όρο ο επιβατης να κανει κουπι (κανονικο ωραριο 8 ωρες τη μερα)υπνος και απεριοριστοι Αυνανισμοθ δωρεαν επισης δινω κουβερτα για υπνο και πετονια και ζυμαρι για ψαρεμα  :2funny:
δημητρακη το ζυμαρι στο ψαρεμα δεν διαλυεται στον νερο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη το ζυμαρι στο ψαρεμα δεν διαλυεται στον νερο?
Ρωτα τον Ρεντ που ψαρευει,αν και εχω να ψαρεψω καμια 25αρια χρονια αν θυμαμαι καλα ή ζυμαρι ή σκουλικια βαζαμε στ'αγκιστρι.Ο Ρεντ μαλλον θα ψαρευει με ζυμαρι εκτος αν σκαψει και μαζεψει τιποτα σκουλικια απο κανενα χωραφι :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτο ειναι σιγουρα καλητερο αλλα και τα 50 Ευρω πολλα ειναι.Και με της Εμινέσκου κανεις δουλεια παντος.Γραψε μας κ'αλλες εντυπωσεις :)
Εντυπώσεις..
Εγώ δεν ψάχνω για πληρωμένο. Ότι κάνω το κάνω με ίντερνετ,ραντεβουδάκι,φλερτ,καφεδάκι,ποτάκι και συνήθως το πράγμα καταλήγει επιτυχώς. Όπως καταλαβαίνεις μίλησα πολύ με τα κορίτσια που γνώρισα και άκουσα τις απόψεις τους για διάφορα πράγματα. Η μία κοπέλα που γνώρισα στα ίσια μου είπε πως έχει μείνει 4 χρόνια Μόσχα, 4 χρόνια Βουκουρέστι, 1 Αυστρία και 1 Σμύρνη. Φαντάζομαι δεν είναι η μόνη.. απλά αυτή επέλεξε να μου μιλήσει ανοιχτά και να μην πουλήσει παραμύθι. Φαντάζομαι αν σε αυτήν έτυχαν όλα αυτά στα τελευταία 10 χρόνια γιατί έψαχνε την τύχη της για εξωτερικό, αντίστοιχα έχουν συμβεί και σε πολλές άλλες. Επίσης η δευτερη μου είπε πως ζούσε Ιταλία με τον πρώην άντρα της, ένα Μολδαβό, αυτός χρεωκόπησε, χωρίσανε και μετά την καβάτζωσε ένας Ιταλός γιατρός. Η τρίτη δεν μου είπε λεπτομέρειες.. αλλά μόνο πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους αραβοαγαπούληδες και γιαυτό δεν τους γουστάρει. Πρώτα από όλα το Κισινάου, αν και ακούγεται σε διάφορα φόρουμ ως παρθένο μέρος για σεξοτουρισμό, εδώ και πολλά χρόνια έχει πολιορκηθεί από λογής, λογής ρουμανό-αραβο-ιταλο-ελληναράδες. Όντως οι γυναίκες στο Κισινάου είναι αξιαγάμητες, το κόστος ζωής κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα και με λίγα λεφτά κινείσαι άνετα. Αλλά από εκεί και πέρα εγώ τις περίμενα περισσότερο ψαρωμένες.. ενώ αυτές ήταν άρτια εκπαιδευμένες σε αυτό το παιχνίδι καθώς το είχαν παίξει αρκετές φορές. Οι αγαπούληδες έχουν εκπαιδεύσει τα εκεί κορίτσια πάνω στο σε γνωρίζω, σε καλώ στη χώρα μου, σε καβατζώνω μερικά χρόνια με ότι χρειάζεσαι και μετά αν δεν μου κάνεις σε διώχνω. Πήγα με περισσότερες προσδοκίες και κατέληξα να αναρωτιέμαι αν ήταν επιτυχές το ταξίδι. Στις 3 μέρες που κάθησα εκεί γνώρισα 3 και έφαγα τα 2. Πολύ καλά γκομενάκια χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω από την ξενάγηση που μου έκαναν στα μέρη που εγώ επέλεξα. Να πω πως έδωσα συνολικά 50 ευρώ μεικτά και για τους δυο μας στις 2 αυτές περιπτώσεις μέχρι το κρεβάτι σε φαγητό, ποτό, γλυκό. Νομίζω λογικά έξοδα αφού έτσι κι αλλιώς θα έτρωγα και θα πήγαινα για καφέ - για ποτό.
Αλλά παρόλα αυτά έχω μια γλυκόξινη γεύση.. Ίσως αυτό οφείλεται στις μεγάλες προσδοκίες που είχα όταν ξεκίνησα. Θα σας πω εν ευθέτω χρόνο γιατί μόλις μπήκα σπιτί μετά απο ξύπνημα πρωί στη Φιλιππούπολη σε ένα Βουλγαροελληνάκι γκομενάκι που έχω εκεί και φαγητό στη Σόφια το μεσημέρι μαζί της. Ισως χρειάζεται μια απόσταση πριν την τελική αξιολόγηση για αυτό που έζησα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom