Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ειναι αληθεια οτι οι γυναικες ανω των 28 και πολυ λεω θεωρουντε γριες πλεον για ολοκληρο το Αν μπλοκ οχι μονο Ρωσσια κλπ. ειναι τελειωμενες για τα εκει αρσενικα......
Εγω δεν μιλησα μονο για το παιδι αλλα ΤΑ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ!Αρα εδω συμφωνεις μαζι μου και ερχεσαι στα λογια μου.Αυτο δεν λεω!Θεωρουντε γριες και στην καλητερη περιπτωση μπορουνε να βρουνε εναν 45αρη να της  :knockinb: και ερχοντε  οι (εξυπνοι) Ελληνες και της παιρνουνε Ελλαδα υοθετουνε τα μούλικα τους και γυριζουνε παντου στην Ελλαδα και καυχιοντε οτι εχουνε γκομενα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Εδω Ουζμπεκες και αραπινες παντρευοντε και της κανουνε κυριες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: χτες ειχα δωσει κατι παντελονια για ραψιμο σε ενα Ατελιέ που δουλευε μια Ουζμπεκα 40χρονη αυτη στην Ελλαδα θα την ειχε σιγουρα παντρευτει καποιος και θα το πενευοτανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Δεν μπορω αλλο μαζι σας  :headbang:εσεις πατε να με σκασετε  :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ.. Δεν πιστεύεις στην ορθότητα της άποψης σου και χρειάζεσαι τον Ιωσήφ, τον Τάσο, τον Παναγιώτη, το Χρήστο και δεν ξέρω και εγω ποιον άλλο για να με πείσεις? Είπαμε.. ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη. Και εδώ απλά εκθέτουμε εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις. Εγώ σέβομαι την άποψη σου και το δικαίωμα σου να πιστεύεις πως έχεις δίκιο και σταματάω εδώ. Εσύ μπορείς να δεχτείς πως ίσως υπάρχει και κάποιος άλλος που μπορεί να έχει μια διαφορετική άποψη από εσένα και να την πιστεύει ως σωστή? Μήπως πρέπει να σε προσβάλω έμεσα με απόψεις φίλων, συγγενών, συνοδοιπόρων για να σε πείσω? Νομίζω πως δεν χρειάζεται. Ας φερθούμε ώριμα μια φορά εδώ μέσα.. δεν είναι κακό. Μπορεί στο επόμενο ταξίδι να χρειαστώ μια πληροφορία από εσένα και ίσως και εσύ να χρειαστείς μια πληροφορία από εμένα. Για αυτό είμαστε εδώ και όχι για να τις.. μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη.
Απλος ο Ιωσηφ και ο Τασος ειναι ατομα που μενουν μονιμα ανατολικο μπλοκ και σιγουρα κατι ξερουν.Αν προσεξες και ο Αλανταλον συμφωνει μαζι μου και λεει ακριβως το ιδιο με ΄μενα.Ο Πιρφορος (τον εφτυσε 35χρονη στην Οδησσο) ο Χρηστος Λαζαρου (πηρε μια Ουκρανη και υοθετησε τα μουλικα της και μας το επαιζε μαγκας) και αλλοι τετοιοι αγαμιτοι σιγουρα θα εχουνε αλλη αποψη το θεμα ειναι τι συμβαινει στην πραγματικοτητα :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσενα πρεπει με τον Τασο να σε τιμωρησουμε  :2funny: θα σου φερουμε μια 40αρα για να τη  :knockinb: Μου θυμισες το Μακη που μου ελεγε για το φοβερο φα'ι' που εχει στο Τιρασπολ! :headbang:Και αν θυμασαι ειχα βαλει φωτογραφια το αθλιο σουβλακι του Τιρασπολ τιγκα στο λαχανο και ειχα πει στο Μακη οτι θα παρω 4-5 σουβλακια και θα του τα φερω να τα φαει  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Απλος ο Ιωσηφ και ο Τασος ειναι ατομα που μενουν μονιμα ανατολικο μπλοκ και σιγουρα κατι ξερουν.Αν προσεξες και ο Αλανταλον συμφωνει μαζι μου και λεει ακριβως το ιδιο με ΄μενα.Ο Πιρφορος (τον εφτυσε 35χρονη στην Οδησσο) ο Χρηστος Λαζαρου (πηρε μια Ουκρανη και υοθετησε τα μουλικα της και μας το επαιζε μαγκας) και αλλοι τετοιοι αγαμιτοι σιγουρα θα εχουνε αλλη αποψη το θεμα ειναι τι συμβαινει στην πραγματικοτητα :)
Εγώ πάλι έχω ένα γνωστό Γεωργιανό εδώ στη Θεσσαλονίκη που παντρεύτηκε μια μεγαλύτερη του Ρωσσίδα που ο πατέρας της δεν ξέρει τι έχει. Στα 39 είναι τώρα αυτή. Αυτός λοιπόν παράτησε τη δουλειά που δούλευε και τώρα κυκλοφορεί με τζιπάκι και μια γεμάτη τσέπη λεφτά και κάνει μπίζνες με ότι μπορείς να φανταστείς. Όλες οι ιστορίες δεν είναι ίδιες. Μην είσαι ξερόλας, κράτα μια πισινή. Υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο, ίσως πολύ πιο έξυπνοι από εμάς που νομίζουμε πως έχουμε τη γνώση του σύμπαντος επειδή κυκλοφορήσαμε στον κόσμο και έχουμε 5 ιστορίες να πούμε. Πίστεψέ με ο γνωστος μου δεν θα ασχοληθεί ποτέ με το σίτε μας.. και το ξέρω αυτό γιατί απλά πήγα μαζί του για παρέα σε κάποια χώρα της πρώην USSR και ο σύνδεσμός του, που πήγε εκεί για να κάνει μπίζνες μαζί του, μας έστειλε 5 κοπέλες χωρίς καν να το ζητήσουμε. Η απάντηση του φίλου μου.. αυτές είναι λίγο καλύτερες απο τις άλλες που μου έστειλαν στην Κωνσταντινούπολη αλλά είμαι κουρασμένος.. πάρτες εσύ.
Χαλάρωσε και δες λίγο παραπέρα από τον μικρόκοσμό σου.. Υπάρχουν πιο έξυπνοι εκεί έξω από αυτούς που τα ξέρουν όλα και ακόμη γράφουν εδώ μέσα σαν εμένα και εσένα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πάλι έχω ένα γνωστό Γεωργιανό εδώ στη Θεσσαλονίκη που παντρεύτηκε μια μεγαλύτερη του Ρωσσίδα που ο πατέρας της δεν ξέρει τι έχει. Στα 39 είναι τώρα αυτή. Αυτός λοιπόν παράτησε τη δουλειά που δούλευε και τώρα κυκλοφορεί με τζιπάκι και μια γεμάτη τσέπη λεφτά και κάνει μπίζνες με ότι μπορείς να φανταστείς. Όλες οι ιστορίες δεν είναι ίδιες. Μην είσαι ξερόλας, κράτα μια πισινή. Υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο, ίσως πολύ πιο έξυπνοι από εμάς που νομίζουμε πως έχουμε τη γνώση του σύμπαντος επειδή κυκλοφορήσαμε στον κόσμο και έχουμε 5 ιστορίες να πούμε. Πίστεψέ με ο γνωστος μου δεν θα ασχοληθεί ποτέ με το σίτε μας.. και το ξέρω αυτό γιατί απλά πήγα μαζί του για παρέα σε κάποια χώρα της πρώην USSR και ο σύνδεσμός του, που πήγε εκεί για να κάνει μπίζνες μαζί του, μας έστειλε 5 κοπέλες χωρίς καν να το ζητήσουμε. Η απάντηση του φίλου μου.. αυτές είναι λίγο καλύτερες απο τις άλλες που μου έστειλαν στην Κωνσταντινούπολη αλλά είμαι κουρασμένος.. πάρτες εσύ.
Χαλάρωσε και δες λίγο παραπέρα από τον μικρόκοσμό σου.. Υπάρχουν πιο έξυπνοι εκεί έξω από αυτούς που τα ξέρουν όλα και ακόμη γράφουν εδώ μέσα σαν εμένα και εσένα.
Πρεπει να καταλαβεται κατι οταν φευγετε απο Ελλαδα να αποβαλετε την Ελληνικη νοοτροπια αν θελετε να εχετε καποια επυτηχια.Γενικα οι Ελληνες που βλεπω στο ανατολικο μπλοκ  οι περισσοτεροι ειναι τελειωμενοι (δεν αναφερομαι σε εσενα) και βγαζουνε γκομενες κατι γριες ή φακλανες  :2funny: κυνηγανε τα αποφαγια οτι αφεισουν οι ντοπιοι σαν τους Γυπες  :2funny:.
και εγω εχω (Τζιπακι) και οτι θελω και κανω και πορνοταξιδια για να αλλαζω περιβαλον χωρις να εχω καμια γρια πανω απο το κεφαλι μου να με ζαλιζει.Και η Ουγγαρεζα μου που μου στελνει συνεχεια λεφτα τυχαινει να ηταν 2η ανηψια του Γιάννος Κάνταρ και ολοι οι συγγενεις της μεχρι πριν μερικα χρονια κυβερνητικοι ηταν αλλα δεν με εχει δουλο.Οσο για της ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ειναι τρομερα κακομαθημενες!Οσο δεν μπορει να φανταστει κανεις!

Το παραδηγμα με το Γεωργιανο δεν ειναι καθολου σωστο γιατι:
1.Την παντρευτηκε για τα λεφτα της για να μην πουλαει κυαλια στο παζαρι
2.Οι Γγεωργιανοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι κατι σαν κ'αυτους :2funny:

[youtube=425,350]ZC0k12RAkcw[/youtube]

Αυτοι ειναι για να  :2funny: ΕΛΕΟΣ βρε παιδια! :headbang: η πιο πλακα ειναι οτι το παιζουνε μαγκες οταν ειναι μπουλουκι οταν ειναι ενας ή δυο τοτε  :shit:.Τωρα το οτι του εστειλε 5 πουτανες καποιος ειναι κατι το φανταστικο?

Εγω δεν εχω παει καπου μερικες φορες απλως ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΛΕΙΝΩ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.Οποτε ξερω πολυ περισσοτερα απο παρα πολλους που οπως λες κυκλοφορισανε στον κοσμο και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μου θυμισες το Μακη που μου ελεγε για το φοβερο φα'ι' που εχει στο Τιρασπολ! :headbang:Και αν θυμασαι ειχα βαλει φωτογραφια το αθλιο σουβλακι του Τιρασπολ τιγκα στο λαχανο και ειχα πει στο Μακη οτι θα παρω 4-5 σουβλακια και θα του τα φερω να τα φαει  :2funny:
Μάλλον δεν θυμάσαι καλά τα πράγματα και λες ανακρίβειες. Προς επιβεβαίωση παραθέτω σχετικό πόστ μου για το φαγητό στο Τιράσπολ.
Αν έφαγες σε αυτά τα 3 μαγαζιά και δεν σε άρεσε το φαϊ ..πάω πάσο. Να προσθέσω ότι καλό φαϊ έχει και το "Street" στη Μπάλκα.

Πού θα φάτε. Το καλό φαγητό είναι το μεγάλο πρόβλημα στην ΠΜΡ και στο Τιράσπολ ειδικότερα. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΕΝΑ[/size][/size][/size][/size] μόνο καλό εστιατόριο υπάρχει Το "ΚΟΥΜΑΝΙΟΚ" κοντά στο Πανεπιστήμιο. Συμπαθητικά είναι και άλλα δύο το "ΓΑΡΟΥΦ" πριν το κέντρο , απέναντι από την πρώην Σοβιετική βάση και ένα στο κέντρο στις όχθες του Δνεισπερου. ¨ολα τα άλλα από μέτρια ώς απαράδεκτα. Πάντως εξαιρετικά φτηνά. Σε πελμενερίες μπορούν αν φάνε 2 άτομα με 3€!! Στο Μπεντέρι και στη Ρίμπνιτσα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.
Καφέ στο "ΣΝΕΖΙΟΚ" δίπλα στο "ΠΛΑΣΜΑ" και στο μεγάλο 7Ντιεμ στη κεντρική λεωφόρο.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ στο κεντρικότατο γερμανικό Καφέ (θα το δείτε σίγουρα, στη κεντρική πλατεία). Απάράδεκτος καφές και ανευρα φαγητά. Πάντως εκεί συχνάζει ο Νομενκλατούρα και μερικές πολύ καλές (και ακριβές +50$) γκόμενες (που συνήθως έχουν σπόνσορες). Πηγαίντε μόνο αν βγάλετε γκόμενα για να την εντυπωσιάσετε.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
o enas παει μολντοβα και το ριχνει στους ζοολογικους κιπουσ και τα αξιοθεατα ο αλλος παει και δεν βρισκει φαη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οτι να νε λεμε !!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ιχχαααααααα ζαγαρια!!!!!!!!!!!!!!  ο κενουργιος και καλα φενετε οτι πιγε τουλαχιστον πριν 5 χρονια <<η τσιμεντενιες πλακες στους δρομους αντικατασταθικαν πριν 5 χρονια>>γελια πολλα λεμε!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: σαν το θρεντ της ταιλανδις παραμιθια μινχαουζεν με μακρυα μιτη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καλα ο μακαρος για  το φαγητο  τοτε που πιγενε το κατιχε το αθλημα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: περασαν βεβεα χρονια απο τοτε!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και μετα απο σισκεψη πολοον ημερον αποφασιστηκε απο τους μολνταβομαχους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: η απαγογη του τσαρου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αν προλαβει τον οκτομβριο και κανη το πορνοταξηδη του στο κισηινεου πριν τον προλαβει ο ροσικος αρμαγεδονας του πουτιν με το που πατησει στο αεροδρομιο θα τον αρπαξουμε και θα τον παμε δια τις βιας απαγογη κανονικα !!!! σε μια σαουνα χλιδα που αρμοζει στον μεγα τσαρο!!!!!!!!!!!!! εκει θα τον περιμενουν η ροντικα μαζι με την καρμεν και την ελενα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: παλια σκιλια του ανατολικου μετοπου διναμη λεμε!!!!!! 90-60-90 σοματομετρικα και θα τον εχουν με βαρδιες γαμιση πιπα πισοκολητο συνεχεια δυο βδομαδες << διακοπη μονο για φαγητο και βιαγκρα>>!!!! ετσι οστε να ξελαμπικαρει και αρχισει και στροφαρει ορθος οπος παλια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για τιχον βιντεο που θα τραβηχτουν οι μολδαβομαχοι δεν εχουν αποφασησει ακομα!!!!!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου εκανε εντηποση παντος οτι ολοι εβαλαν το χερι στην τσεπη για τον τσαρο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τους τα πριξε καλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αμαν να σινερθει ειναι ολοι !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελπιζο να πιασει η μεθοδος!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :  βιβαααααα τσαρεεεεεβιιιιτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, πράγματι. 9 ολόκληρες μέρες.
αφου πιγες γραψε μας ντε τα νεα!!!! κανενα καινουργιο εστιατοριο κανα καινουργιοξενοδοχειακι?? δεν ειδες τιποτα????? ποπ κορν πιρες για την καινουργια επιθεση τον γιανκηδον θα καουν οι τηλεορασεις παλι!!! κατα τα αλλα καλα σιντροφε??? καμια προβατινα ξεκοκαλισες πανο????? αλα με το σιμπαθειο μακαρε παλι μου φενετε οτι εγο παλι θα τα γραψο και εση θα μου πεις οτι τα ηξερες οπος σινιθος!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και εγω εχω (Τζιπακι) και οτι θελω και κανω

ναι εχεις τζιπακι. και ενα διαμερισμα που πεφτουν οι σοβαδες και η εξωπορτα ετοιμη να πεσει με φταρνισμα. και τρως σαλατες καθε μερα για οικονομια.
αλλα εχεις τζιπακι.

ζωαρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι εχεις τζιπακι. και ενα διαμερισμα που πεφτουν οι σοβαδες και η εξωπορτα ετοιμη να πεσει με φταρνισμα. και τρως σαλατες καθε μερα για οικονομια.
αλλα εχεις τζιπακι.

ζωαρα.
Ρε ηλιθιε φτωχομπινε το διαμερισμα μου εχει πανω απο 120.000 Ευρω το αλλο εχει πανω απο 200.000 και εχω και ενα τριτο.Αυτα τα εχουνε δει ατομα απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει.Συνηθως Σούσι τρωω οταν βγαινω οχι οτι μ'αρεσει αλλα οι γκομενες με τραβανε εκει.Δες και τη γκαρνταρομπα μου με τα λεφτα που αγορασα τη μια γουνα μου εσυ θα μπορουσες να ζησεις 2 χρονια  :2funny:Ντισκο πηγαινω μονο 2-3 φορες τη βδομαδα.Γερασα και δεν μπορω πια να πηγαινω καθε μερα  :2funny:Εσυ κατσε στην Ελλαδα με τον Τσίπρα τον Πατακο και τους Πακιστανους και πηγαινε καμια βολτα πλατεια Βαθης  :2funny:

Μάλλον δεν θυμάσαι καλά τα πράγματα και λες ανακρίβειες. Προς επιβεβαίωση παραθέτω σχετικό πόστ μου για το φαγητό στο Τιράσπολ.
Αν έφαγες σε αυτά τα 3 μαγαζιά και δεν σε άρεσε το φαϊ ..πάω πάσο. Να προσθέσω ότι καλό φαϊ έχει και το "Street" στη Μπάλκα.
Μακη μου αν θελεις να βασανισεις καποιον τον πηγαινεις με το ζορι στις Πιλμενεριες  που ειπες και τον βαζεις με το ζορι να φαει αυτα τα  :shit: με την απειλη φυσικα  :ak:.Οσο για την Andys Pizza ειναι λιγο καλητερη απο την κατεψυγμενη :2funny: Μονο το Κουμανιόκ εχει σχετικα καλο φα'ι' αλλα εκει το πληρωνεις χρυσο :headbang:Οσο για το  :knockinb: που μου ειπες οτι ειναι ευκολο  :rockon: τα εγραψα οι γκομενες ειναι τρομερα κακομαθημενες γιατι οι αντρες εκει εναι κλασεις ανωτεροι απο τους ερμαφροδιτους της Αγιας Πετρουπολης  :headbang: :headbang: :headbang: Μετα μου διευκρινησες οτι εννοουσες της 40αρες ναι αυτες ειναι ευκολες!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
η ποιο σοφη κουβεντα του δημητρη ηταν αυτη για τους γεωργιανους ''δεν ειναι ανθρωποι''
συμπληρωνω εγω ''ειναι βλαβερα εντομα''

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε ηλιθιε φτωχομπινε το διαμερισμα μου εχει πανω απο 120.000 Ευρω το αλλο εχει πανω απο 200.000 και εχω και ενα τριτο.Αυτα τα εχουνε δει ατομα απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει.Συνηθως Σούσι τρωω οταν βγαινω οχι οτι μ'αρεσει αλλα οι γκομενες με τραβανε εκει.Δες και τη γκαρνταρομπα μου με τα λεφτα που αγορασα τη μια γουνα μου εσυ θα μπορουσες να ζησεις 2 χρονια  :2funny:Ντισκο πηγαινω μονο 2-3 φορες τη βδομαδα.Γερασα και δεν μπορω πια να πηγαινω καθε μερα  :2funny:Εσυ κατσε στην Ελλαδα με τον Τσίπρα τον Πατακο και τους Πακιστανους και πηγαινε καμια βολτα πλατεια Βαθης  :2funny:

δε σε παρεξηγω που τσαντιζεσαι, φταιει που εχεις κοψει τον υδατανθρακα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και μετα απο σισκεψη πολοον ημερον αποφασιστηκε απο τους μολνταβομαχους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: η απαγογη του τσαρου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αν προλαβει τον οκτομβριο και κανη το πορνοταξηδη του στο κισηινεου πριν τον προλαβει ο ροσικος αρμαγεδονας του πουτιν με το που πατησει στο αεροδρομιο θα τον αρπαξουμε και θα τον παμε δια τις βιας απαγογη κανονικα !!!! σε μια σαουνα χλιδα που αρμοζει στον μεγα τσαρο!!!!!!!!!!!!! εκει θα τον περιμενουν η ροντικα μαζι με την καρμεν και την ελενα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: παλια σκιλια του ανατολικου μετοπου διναμη λεμε!!!!!! 90-60-90 σοματομετρικα και θα τον εχουν με βαρδιες γαμιση πιπα πισοκολητο συνεχεια δυο βδομαδες << διακοπη μονο για φαγητο και βιαγκρα>>!!!! ετσι οστε να ξελαμπικαρει και αρχισει και στροφαρει ορθος οπος παλια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για τιχον βιντεο που θα τραβηχτουν οι μολδαβομαχοι δεν εχουν αποφασησει ακομα!!!!!!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου εκανε εντηποση παντος οτι ολοι εβαλαν το χερι στην τσεπη για τον τσαρο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τους τα πριξε καλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αμαν να σινερθει ειναι ολοι !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελπιζο να πιασει η μεθοδος!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :  βιβαααααα τσαρεεεεεβιιιιτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτο ειναι ανεκδοτο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΣΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ  :2funny:.Ο φιλος σου ο Ρεντ που χαθηκε?Για δε γραφει? :2funny:Πολυ φοβαμαι οτι εφαγε το ταχυδρομικο περιστερι που του εστειλα μαζι με  παξημαδι απο κοπρανα :2funny:

Δημητράκη, είμαστε 6 μουσάτοι και σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε Μολδαβία. Μπορείς να μας βγάλεις δύο κοστολόγια με την Balkanexpress; Ένα κανονικό και ένα που στην επιστροφή να επιτρέπεται ο αυνανισμός άμα δε γαμήσομε εκεί  :P
Πολυ φοβαμαι οτι ο Ρεντ ο διευθυντης της Μπαλκανεξπρεςς εφαγε το ταχυδρομικο περιστερι που του εστειλα και δεν εχω παρει καμια απαντηση :2funny:Μακαρι να εμφανιστει ξανα παρα πολυ θελουν να δηλωσουν σημετοχη με την Μπαλκαν Εξπρες.

η ποιο σοφη κουβεντα του δημητρη ηταν αυτη για τους γεωργιανους ''δεν ειναι ανθρωποι''
συμπληρωνω εγω ''ειναι βλαβερα εντομα''
Γιατι θυγεις τα εντομα?Τα εντομα τα εφτιαξε η φυση και χρειαζονται στη τροφικη αλυσιδα :2funny: Αν τα εντομα καταλαβαινανε θα σε ξεσκιζανε  :2funny:.

Συνημμένα

• d6f326e82766.jpg
    d6f326e82766.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • d1.jpg
    d1.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 37
D

dude901123

Επισκέπτης
o enas παει μολντοβα και το ριχνει στους ζοολογικους κιπουσ και τα αξιοθεατα ο αλλος παει και δεν βρισκει φαη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οτι να νε λεμε !!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ιχχαααααααα ζαγαρια!!!!!!!!!!!!!!  ο κενουργιος και καλα φενετε οτι πιγε τουλαχιστον πριν 5 χρονια <<η τσιμεντενιες πλακες στους δρομους αντικατασταθικαν πριν 5 χρονια>>γελια πολλα λεμε!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: σαν το θρεντ της ταιλανδις παραμιθια μινχαουζεν με μακρυα μιτη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καλα ο μακαρος για  το φαγητο  τοτε που πιγενε το κατιχε το αθλημα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: περασαν βεβεα χρονια απο τοτε!!!!!!!!!!!
Από ότι βλέπω υπάρχει και άλλος ξερόλας.. Φίλε έκανα τη διαδρομή Λβιβ-Τερνοπίλ-Τσερνιβτσκι-Μπριτσένι-Μπάλτι-Κισινάου πριν ένα μήνα. Επιμένεις πως ο δρόμος μέσα στη Μολδαβία μπαίνοντας από Ουκρανία δεν είναι τσιμεντένιες πλάκες ενωμένες? Γιατί αν επιμένεις απλά μάλλον τρολάρεις εδώ μέσα και μάλιστα ανορθόγραφα. Όσο για το κομμάτι Κισινάου-Λεουσένι είναι επίσης τσιμεντένιες πλάκες με τη διαφορά πως για καμιά 20αριά χλμ μετα το Κισινάου έχουν ρίξει πίσσα μέτριας ποιότητας ενώ μετά νιώθεις ξανά οδηγώντας τις πλάκες. Κάτι έχουν ρίξει από επάνω από τις πλάκες αλλά η κύρια αίσθηση είναι πως νιώθεις τις πλάκες και τον ήχο στα χωρίσματα από τα λάστιχα που τις πατάνε. Επειδή μάλλον οι πληροφορίες μου δεν είναι χρήσιμες σταματάω εδώ γιατί δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ περισσότερο. Αρχίζω και έχω κεφαλαλγίες με τόσους.. ξερόλες εδώ μέσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από ότι βλέπω υπάρχει και άλλος ξερόλας.. Φίλε έκανα τη διαδρομή Λβιβ-Τερνοπίλ-Τσερνιβτσκι-Μπριτσένι-Μπάλτι-Κισινάου πριν ένα μήνα. Επιμένεις πως ο δρόμος μέσα στη Μολδαβία μπαίνοντας από Ουκρανία δεν είναι τσιμεντένιες πλάκες ενωμένες? Γιατί αν επιμένεις απλά μάλλον τρολάρεις εδώ μέσα και μάλιστα ανορθόγραφα. Όσο για το κομμάτι Κισινάου-Λεουσένι είναι επίσης τσιμεντένιες πλάκες με τη διαφορά πως για καμιά 20αριά χλμ μετα το Κισινάου έχουν ρίξει πίσσα μέτριας ποιότητας ενώ μετά νιώθεις ξανά οδηγώντας τις πλάκες. Κάτι έχουν ρίξει από επάνω από τις πλάκες αλλά η κύρια αίσθηση είναι πως νιώθεις τις πλάκες και τον ήχο στα χωρίσματα από τα λάστιχα που τις πατάνε. Επειδή μάλλον οι πληροφορίες μου δεν είναι χρήσιμες σταματάω εδώ γιατί δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ περισσότερο. Αρχίζω και έχω κεφαλαλγίες με τόσους.. ξερόλες εδώ μέσα.

γραφτους σταρχιδια σου ρε τυπε και πες τα δικα σου. εδω ο αλλος τρωει παξιμαδι 20 χρονια και μενει σε παραγκα για να πληρωνει τη δοση του τζιπ και δε κουραζεται να λεει πως ζει ζωαρα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 paqψte νa grafete gia thn moldabia toy 2006!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολι ευκολο να βρεισ την αληθεια σημερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι πλακες που υπηρχαν σε ολο το κεντρικο δικτιο εχουν αλαχθει!!!! και οχι επικαληφθει απο απο πανο με ασφαλτο!! ειχε γινει της πουτανας τοτε με τησ κατασκευαστικες ετεριες!!! ενας φιλος εχει ριξει γιρο στα 500 χιλιομετρε ασφαλτο τα ξερο καλα και απο μεσα!!! μονο σε ενα κοματι απο το ρισκανι και πανο για ουκρανια ειπιρχαν ακομα αλλα και εκει της φτιαχνουν !!!! αλλα το θεμα μας αν δεν κανο λαθος ειναι το μουνι!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: !!!!!! μεγαλε ντερτι7  τι εκανες με το μουνι???? ασχολιθικες πος τα ειδεσ!!!!?????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γ'αυτο το δρομο δεν ξερω γιατι δεν πηγα οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη.Αλλα απο Κισινιωφ προς το Τιρασπολ ο δρομος ειναι απο ασφαλτο τσιμεντενιες πλακες δεν εχει!
γραφτους σταρχιδια σου ρε τυπε και πες τα δικα σου. εδω ο αλλος τρωει παξιμαδι 20 χρονια και μενει σε παραγκα για να πληρωνει τη δοση του τζιπ και δε κουραζεται να λεει πως ζει ζωαρα.
Τι λες ρε ηλιθιε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:Αφου βρε βλακα μεταχηρισμενο το πηρα τι δωσεις? :2funny:Εσυ εισαι τελειως ασχετος :2funny:!Η πλακα ειναι οτι δανειο δεν μπορω να παρω και να θελω γιατι δεν εχω μονιμη εργασια!Εσυ τι θες και γραφεις?Εισαι απο τους πιο φουκαραδες εδω μεσα :2funny:.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΟΘΡΟΣ!Κοιταχτε τι ατομα ηταν το 2005 ενας απο τους ιδρυτες του σα'ι'τ
και γαμώ τα παιδια :)
[youtube=425,350]xLFO7hyGbx4[/youtube]

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ  :2funny:Αληθεια το Σύχαμα λετε να ψωφισε?Παλια μας ζαλιζε  :jerking: αλλα τωρα δε γραφει ή δουλευει στο τυπογραφειο και ειναι μες τη μουτζουρα για να μαζεψει λεφτα να φερει τελειωμενες 35αρες το καλοκαιρι στην Ελλαδα  :2funny:και δεν εχει χρονο να γραφει ή ψωφισε  :2funny:

Συνημμένα

• P7290137.jpg
    P7290137.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 64
  • P7290138.jpg
    P7290138.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 62

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom