Επισκέπτης
πολυ αρτια η <εκθεση> σου για την Μολδαβια!Εντυπώσεις..
Εγώ δεν ψάχνω για πληρωμένο. Ότι κάνω το κάνω με ίντερνετ,ραντεβουδάκι,φλερτ,καφεδάκι,ποτάκι και συνήθως το πράγμα καταλήγει επιτυχώς. Όπως καταλαβαίνεις μίλησα πολύ με τα κορίτσια που γνώρισα και άκουσα τις απόψεις τους για διάφορα πράγματα. Η μία κοπέλα που γνώρισα στα ίσια μου είπε πως έχει μείνει 4 χρόνια Μόσχα, 4 χρόνια Βουκουρέστι, 1 Αυστρία και 1 Σμύρνη. Φαντάζομαι δεν είναι η μόνη.. απλά αυτή επέλεξε να μου μιλήσει ανοιχτά και να μην πουλήσει παραμύθι. Φαντάζομαι αν σε αυτήν έτυχαν όλα αυτά στα τελευταία 10 χρόνια γιατί έψαχνε την τύχη της για εξωτερικό, αντίστοιχα έχουν συμβεί και σε πολλές άλλες. Επίσης η δευτερη μου είπε πως ζούσε Ιταλία με τον πρώην άντρα της, ένα Μολδαβό, αυτός χρεωκόπησε, χωρίσανε και μετά την καβάτζωσε ένας Ιταλός γιατρός. Η τρίτη δεν μου είπε λεπτομέρειες.. αλλά μόνο πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους αραβοαγαπούληδες και γιαυτό δεν τους γουστάρει. Πρώτα από όλα το Κισινάου, αν και ακούγεται σε διάφορα φόρουμ ως παρθένο μέρος για σεξοτουρισμό, εδώ και πολλά χρόνια έχει πολιορκηθεί από λογής, λογής ρουμανό-αραβο-ιταλο-ελληναράδες. Όντως οι γυναίκες στο Κισινάου είναι αξιαγάμητες, το κόστος ζωής κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα και με λίγα λεφτά κινείσαι άνετα. Αλλά από εκεί και πέρα εγώ τις περίμενα περισσότερο ψαρωμένες.. ενώ αυτές ήταν άρτια εκπαιδευμένες σε αυτό το παιχνίδι καθώς το είχαν παίξει αρκετές φορές. Οι αγαπούληδες έχουν εκπαιδεύσει τα εκεί κορίτσια πάνω στο σε γνωρίζω, σε καλώ στη χώρα μου, σε καβατζώνω μερικά χρόνια με ότι χρειάζεσαι και μετά αν δεν μου κάνεις σε διώχνω. Πήγα με περισσότερες προσδοκίες και κατέληξα να αναρωτιέμαι αν ήταν επιτυχές το ταξίδι. Στις 3 μέρες που κάθησα εκεί γνώρισα 3 και έφαγα τα 2. Πολύ καλά γκομενάκια χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω από την ξενάγηση που μου έκαναν στα μέρη που εγώ επέλεξα. Να πω πως έδωσα συνολικά 50 ευρώ μεικτά και για τους δυο μας στις 2 αυτές περιπτώσεις μέχρι το κρεβάτι σε φαγητό, ποτό, γλυκό. Νομίζω λογικά έξοδα αφού έτσι κι αλλιώς θα έτρωγα και θα πήγαινα για καφέ - για ποτό.
Αλλά παρόλα αυτά έχω μια γλυκόξινη γεύση.. Ίσως αυτό οφείλεται στις μεγάλες προσδοκίες που είχα όταν ξεκίνησα. Θα σας πω εν ευθέτω χρόνο γιατί μόλις μπήκα σπιτί μετά απο ξύπνημα πρωί στη Φιλιππούπολη σε ένα Βουλγαροελληνάκι γκομενάκι που έχω εκεί και φαγητό στη Σόφια το μεσημέρι μαζί της. Ισως χρειάζεται μια απόσταση πριν την τελική αξιολόγηση για αυτό που έζησα..
Εμεινες καπου ανθρωπινα, επελεξες εσυ τον τροπο του παιχνιδιου σου
το κυριωτερο ειναι οτι δεν γυρισες αγαμητος οποτε κατι λεει κι αυτο
Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση
Καλη επιστροφη και προσοχη στο δρομο μεχρι τα κουλατα