Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
0 Ρεντ σου τη λεει γιατι πας να του κλεισεις την επιχειρηση.Η Allantalon tours ειναι πολυ καλητερη απο την Balkanexpress του Ρεντ.Αρχιζει διαδρομες απο Θεσσαλονικη προς Κισινιωφ απο της 5 Οκτωβριου.Η Αλλανταλον τουρς σε παει Θεσσαλονικη με 30-40 Ευρω με το πολυ ανετο Volkswagen Touareg με ταχυτητες 110-120 χλμ. την ωρα (σε μερικα σημεια και παραπανω) σε 8 ωρες εισαι Θεσσαλονικη.Ενω η Balkanexpress θελει 75 Ευρω και σε παει Θεσσαλονικη σε καμια 15αρια ωρες  :2funny: αφου για λογους οικονομιας ο Ρεντ παει με 70-80 χλμ/ωρα.Με 40 Ευρω στην Μπαλκανεξπρεςς μπορεις να παρεις μονο Δευτερη θεση (φωτο) το μονο που δεν εχεις εσυ ειναι μετακινησεις με πλοια οπως ο Ρεντ με 70-80 Ευρω απο Πειραια σε παει Οδησσό :2funny:.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειναι ο ρεντ ρε αδικα τον βριζεις αλλος μαλακας πιρφόρος ειναι........

Ο Τασσος κανει διακοπες στην Ελλαδα επιστρεφει μάλλον τεταρτ ή Πέμπτη Μολδαβια.
Ο Μολντο μας πουλησε φετος για Τουρκια μερια. (εκει ειθελε ο ερωτας του τι να κανουμε ........χαχαχαχααχχαχααααααααααα.

Μαγκες ΝΕΟΙ - ΩΡΑΙΟΙ- ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑ.. οποιος καταλαβε καταλαβε......

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλο ειναι να μη μαλωνεται αφου ο Ρεντ εχει εσωτερικες διαδρομες απο Κισινιωφ προς Τιρασπολ και Οδησσο πολυ φτηνα  :2funny:.Και εχει και της διαδρομες μεσω θαλασσης  :2funny:.Μηπως ξερει κανενας ο Τάσος που εχει χαθει?

Δες τι εκανα οι φιλοι σου οι Ρωσσοι και ασε τις τουριστικες επιχειρησεις........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειναι ο ρεντ ρε αδικα τον βριζεις αλλος μαλακας πιρφόρος ειναι........

Ο Τασσος κανει διακοπες στην Ελλαδα επιστρεφει μάλλον τεταρτ ή Πέμπτη Μολδαβια.
Ο Μολντο μας πουλησε φετος για Τουρκια μερια. (εκει ειθελε ο ερωτας του τι να κανουμε ........χαχαχαχααχχαχααααααααααα.

Μαγκες ΝΕΟΙ - ΩΡΑΙΟΙ- ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑ.. οποιος καταλαβε καταλαβε......

Αν δεν ειναι ο Ρεντ ειναι ο Υαντις.Χεσε τον εναν και κατουρα τον αλλον ειναι  :2funny:.Τωρα αν καποιος θελει να βρει μια γκομενα και να ειναι μαζι της μπορει να βρει μια σαν κ'αυτες αν εχει λεφτα βεβαια οσο πιο ασχημος τοσο πιο πολλα.Το θεμα ειναι οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ! :headbang:.Τον Τασο τον χρειαζομαι,πες του αν ειναι να μπει Σκα'ι'π να τα πουμε,ψαχνω για διαμερισμα στο Κισινιωφ.Σκεφτομαι να παω απο 25 Σεπτεβριου για κανα μηνα  :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αν δεν ειναι ο Ρεντ ειναι ο Υαντις.Χεσε τον εναν και κατουρα τον αλλον ειναι  :2funny:.Τωρα αν καποιος θελει να βρει μια γκομενα και να ειναι μαζι της μπορει να βρει μια σαν κ'αυτες αν εχει λεφτα βεβαια οσο πιο ασχημος τοσο πιο πολλα.Το θεμα ειναι οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ! :headbang:.Τον Τασο τον χρειαζομαι,πες του αν ειναι να μπει Σκα'ι'π να τα πουμε,ψαχνω για διαμερισμα στο Κισινιωφ.Σκεφτομαι να παω απο 25 Σεπτεβριου για κανα μηνα  :)

ΑΡΑ ;;;;;  Ο εχων και κατεχων συγκινει τις γκομενες περισσοτερο απο  'ολα.........

yantis πεθανε εδω και χρονια ..... αναγενηθηκε ως ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ μην ξεχνας- συγκεντρω σουυ...

Οκ θα μιλησω με Τασσο  Αυριο ισως..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΡΑ ;;;;;  Ο εχων και κατεχων συγκινει τις γκομενες περισσοτερο απο  'ολα.........

yantis πεθανε εδω και χρονια ..... αναγενηθηκε ως ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ μην ξεχνας- συγκεντρω σουυ...

Οκ θα μιλησω με Τασσο  Αυριο ισως..
Πρεπει να εχεις ομως παρα πολλα!Να εισαι εφοπλιστης,δε νομιζω οτι τετοιοι καθονται και γραφουνε στο σα'ι'τ :2funny:Εκτος απο τον Υαντι-Νταβαριτς που ειναι δισεκατομυριουχος :2funny:
Δες τι εκανα οι φιλοι σου οι Ρωσσοι και ασε τις τουριστικες επιχειρησεις........

Αυτο δεν το εκαναν οι Ρωσσοι αλλα οι Λετονοι Πηρανε σαν βαση το μοντελο T-98 ου κοστιζει 140.000 Ευρω και το βελτιωσανε και καλα.........

Συνημμένα

• t-98.jpg
    t-98.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • t-98a.jpg
    t-98a.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....δε νομιζω οτι αυτο ειναι Ρωσσικο ή Λετονικο αυτοκινητο :think: :2funny:Δες τον κινητηρα του  :rockon: αναγνωριζεις τον Vortex V8 του Hammer :)Το Hummer πηρανε και το κανανε αλεξισφαιρο και αυτο ειν'ολο.Αν μπεις μεσα νομιζεις οτι ειναι Hummer τωρα οι Λετονοι τι θα του βαλουνε μεσα για να ανεβει η τιμη του απο της 140.000 Ευρω στα 6-8 εκατομυρια δεν ξερω?!

Συνημμένα

• t-98d.jpg
    t-98d.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 47

Επισκέπτης
Ετσι ειναι η κακια του Ελληνα.Επειδη αυτος εχει χρεωκοπισει και δεν εχει λεφτα να βαλει βενζινη να παει Μολδαβια μισει τους αλλους που μπορουνε να πανε  :2funny:.Με το Υαντι γραφουνε ενα σωρο  :jerking: και  λενε πραγματα που δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτηταΔεν πειραζει τον τιμωρει ο θεος  :2funny: τον εκανε αφραγκο και ανικανο να μη του σηκωνεται,συμφωνα με το χαζοπαυλο ο Ρεντ πινει Λεβίτρα για να του σηκωθει και να  :knockinb:  :2funny:.Παντος οι περισσοτεροι εδω μεσα εμπνουνε μια κακομοιρια μια φτωχομπινεδια  :2funny:
Δημητρακη αυτος που μας εκραξε ολους φιλος σου ειναι
απο βορεια ελλαδα
και ο αλλαν ειναι αρχοντας εμενα ποτε δεν μου πηρε λεφτα οποτε πηγαμε βουλγαρια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη αυτος που μας εκραξε ολους φιλος σου ειναι
απο βορεια ελλαδα
και ο αλλαν ειναι αρχοντας εμενα ποτε δεν μου πηρε λεφτα οποτε πηγαμε βουλγαρια
Ε,ποιος ειναι?Αφου ξερεται πειτε μου κ'εμενα για να ξερω :think:Εγω φιλους απο βορεια Ελλαδα δεν μπορω να εχω γιατι ειμαι απο Αθηνα.Απο το σα'ι'τ δεν εχω συναντισει ακομα κανεναν απο Βορεια Ελλαδα.Εγω για Νταβαριτς ή Ρεντ τον κωβω.Πριν λιγο καιρο ειχε βαλει ο ιδιος εναν ψευτοΜολδαβο  :2funny: αν θυμασαι.Που στα 3 χρονια ειχε και καλα 4 μυνηματα :think:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη οι μολδαβες ειναι καλα μουνια?
Δεν ειναι τοσο ωραιες οσο οι Σλαβες αλλα ειναι και πιο καβλιαρες και πιο κοντα σε μας στη νοοτροπια σα λαος
και οι Μολδαβοι ειναι πολυ φιλικοι και πιο ευχαριστοι δεν συγκρινονται με τους Ρωσσους.Σου βαζω το ποστ του Ιεραποστολου που με καλυπτει πληρως για να καταλαβεις τη διαφορα

6 ρουμάνες σύνολο.

άριστη συμπεριφορά ΚΑΝΕΝΑ παράπονο. περίδος επαφής από 2 μήνες μέχρι 8 μήνες. όλες ελλάδα. δώρα πούτσες, τίποτα. λουλούδια του αγίου βαλεντίνου κανένα αρκουδάκι για τέτοια πράματα μιλάμε ουσιαστικά τίποτα. μέχρι το 2009 που ήταν οι 4/5 πλήρωναν και καμιά έξοδο, η μία που ήταν και καλά οικονομικά κερνούσε κιόλας διάφορα πράματα και διακοπές ρουμανία κέρασε. η τελευταία το 2011 δεν είχε σάλιο το κορίτσι. τα πλήρωνα όλα εγώ, μιλάμε ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ μόνο. Σπίτι έχω δικό μου, αλλά σπίτωσα μόνο μια για λίγο, συνήθως πήγαινα εγώ σπίτι τους το οποίο και προτιμάνε γενικά. σεξ αξιοπρεπές, όχι στα επίπεδα των ελληνίδων σε γενικές γραμμες αλλά καλό.

2 ρωσσίδες 1 λιθουανή σύνολο

συμπεριφορά γενικά σκατά. περίοδος επαφής 1 μήνα έως 1.5 χρόνο. 2 ελλάδα μία ελβετία μέσο ρώσου φίλου. ηλίθιο χαρακτήρα, ηλίθια κόμπλεξ, ζώα και τραγικό σεξ. καμία απολύτως προσπάθεια να πληρώσουν το οτιδήποτε ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. δώρα ουσιαστικά μηδέν από μένα (αν και είχα συνεχής αναφορές θέλω το ένα θέλω τπο άλλο, καλό αυτό, μέχρι και πάρε μου τσάντα/ρούχο να καταπιώ σπέρμα  :o :o :o για τέτοια χρέπια μιλάμε!!!!), μια τσάντα των 70 ευρώ επειδή μου περίσσεψαν λεφτά και ένα φθηνό τάμπλετ σε μία άλλη το οποίο μετάνιωσα γιατί εξέλαβαν τα δώρα ως αδυναμία! (απαράδεχτη βλάχικη νοοτροπία) οπότε μαχαίρι κομμένα πλέον. δεν σπίτωσα καμία ούτε σκοπεύω με τέτοιο χαρακτήρα και τόσο άθλιο κρεββάτι  :grin: άθλιες αγάμητες με ένα σωρό φίλες αγάμητες, τρελαίνονται για ταξίδια αλλά τα αποφεύγω γιατί ενώ πάνε μόνες τους πληρώνοντας άμα πας εσύ θέλουν να τα βάλεις όλα και λουσάτα οπότε σε αυτή που έχω 1.5 χρόνο ρίχνω κλάσιμο και πηγαίνει μόνη της (πήγε ρωσία 2 φορές, βενετία, γαλλία, 2 φορές ρόδο, ταυλάνδη) πήγα μια φορά φέτος ρόδο αργότερα μόνος μου και κάτι κοντινά (αίγινα, σπέτσες) μαζί.
Εδω δες Χρηστο για να καταλαβεις με καλυπτει πληρος.Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δημητρακη οι μολδαβες ειναι καλα μουνια?

Ρε χρηστάρα αφου δεν υπαρχουν τα οβολα τι ψαχνεις να βρείς;;;;;;;;;;;;
κατσε στο χωριο σου μια χαρα εισαι ......... τι βγαζεις οπως οπως...
αν ειναι να πας μονο για πηδημα δεν αξιζει τον κοπο αν δεν συνδυασης και καλη παρεα να περασης καλα...........

Πανε μια Βολτα Θεσσαλονικη ή Αθηνα εχει ατελειωτα  φωτακια αναμενα διαβασε να δεις τι γινεται......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε χρηστάρα αφου δεν υπαρχουν τα οβολα τι ψαχνεις να βρείς;;;;;;;;;;;;
κατσε στο χωριο σου μια χαρα εισαι ......... τι βγαζεις οπως οπως...
αν ειναι να πας μονο για πηδημα δεν αξιζει τον κοπο αν δεν συνδυασης και καλη παρεα να περασης καλα...........

Πανε μια Βολτα Θεσσαλονικη ή Αθηνα εχει ατελειωτα  φωτακια αναμενα διαβασε να δεις τι γινεται......

Εδω εισαι λάθος.Μπορει να τη βγαλει κανεις Μολδαβια πολυ φτηνα και να περασει ομορφα με ολες της ανεσεις του με 100 Ευρω για καμποσες μερες.Και στο αποδεικνύω :)Να παει με την Balkanexpress Δευτερη θεση με 40 Ευρω!Πολλες φορες η Balkanexpress εχει προσφορες αν κλεισεις την εκδρομη καποσο καιρο πριν και μπορεις να το βρεις και με 30 Ευρω!Υπνος με ενα Ευρω!Πακετο απεριοριστοι Αυνανισμοι μονο με 2 Ευρω για ολες της μερες! :2funny:Να παρει μαζι του απο την Ελλαδα ελιες απο το κτημα,τυρακι,ψωμι,αυγα και ντοματες,να του φτιαξει η μανα του κεφτεδακια και σαντου'ι'τς :2funny: οποτε δεν θα χρειατει να αγορασει τιποτα!Μπορει να στεισει παγιδες και να πιασει κανενα λαγο και να τον φαει.Με της Εσωτερικες εκδρομες της Balkanexpress.Μπορει να παει Τιρασπολ,Οδησσο,Μπαλτσι και σε πολλα αλλα μερη κοντινα :2funny:.Μπανιο θα κανει στο ποταμι ή στην Οδησσο αν παει με της εσωτερικες διαδρομες της Balkanexpress.Αν απο τον πολυ Αυνανισμο του πονεσει το χέρι γυρω ειναι γεματο αρνια και κατσικια μπορει ανετα να βρει ενα αρνακι και να κτηνοβατισει  :2funny:.Βλεπεις που μπορεις να τη βγαλεις Μολδαβια με λιγοτερο απο 100 Ευρω για αρκετες μερες  :2funny:!

Συνημμένα

• 466635.jpg
    466635.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 37
  • sri_78.jpg
    sri_78.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 24
D

dude901123

Επισκέπτης
Τελευταία εβδομάδα διακοπών και θα την κάνω ξανά για Chisinau. Το Express, όπως γράφει ο Δημητράκης, ξεκινάει σήμερα στις 03.00 π.μ. από Θεσσαλονίκη. Θα μείνω 4,5 μέρες.. το αργότερο Κυριακή πρωί επιστροφή. Τα ραντεβού.., 4 στον, αριθμό είναι κανονισμένα. Αν υπάρχει κανένας διαθέσιμος της τελευταίας στιγμής για συνταξιδιώτης και για μοίρασμα εξόδων ταξιδιού.. καλοδεχούμενος. Ας μου στείλει με π.μ. το τηλ του να το κανονίσουμε. Διευκρινίζω πως μόλις φτάσουμε Chisinaou ο καθείς το δρόμο του και τις τσάρκες του. Τώρα στην ακραία περίπτωση που υπάρχει συνεννόηση to βλέπoυμε αν θα κάνουμε καμιά κοινή έξοδο με τα γκομενάκια σε κάνα club.

D

dude901123

Επισκέπτης
Σήμερα, Κυριακή προς Δευτέρα, προς αποφυγή παρεξήγησεων.. σε 7,5 ώρες.

Επισκέπτης
Σήμερα, Κυριακή προς Δευτέρα, προς αποφυγή παρεξήγησεων.. σε 7,5 ώρες.
καλα να περασει αδελφε και προσοχη στον δρομο, η παναγια μαζι σου!
κι οταν φτασεις σιδερο στην μεση σου  :2funny: :pipa2:
μολις επιστρεψεις γραψε τις δικες σου εμπειριες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελευταία εβδομάδα διακοπών και θα την κάνω ξανά για Chisinau. Το Express, όπως γράφει ο Δημητράκης, ξεκινάει σήμερα στις 03.00 π.μ. από Θεσσαλονίκη. Θα μείνω 4,5 μέρες.. το αργότερο Κυριακή πρωί επιστροφή. Τα ραντεβού.., 4 στον, αριθμό είναι κανονισμένα. Αν υπάρχει κανένας διαθέσιμος της τελευταίας στιγμής για συνταξιδιώτης και για μοίρασμα εξόδων ταξιδιού.. καλοδεχούμενος. Ας μου στείλει με π.μ. το τηλ του να το κανονίσουμε. Διευκρινίζω πως μόλις φτάσουμε Chisinaou ο καθείς το δρόμο του και τις τσάρκες του. Τώρα στην ακραία περίπτωση που υπάρχει συνεννόηση to βλέπoυμε αν θα κάνουμε καμιά κοινή έξοδο με τα γκομενάκια σε κάνα club.
Με τ'αμαξι σου πας?ή με την Balkanexpress?Αν πας με Balkanexpress τι θεση θα ταξιδεψεις?Που θα μεινεις?αν νοικιασεις διαμερισμα βγαλτο μας φωτογραφιες οπως ειχα κανει κ'εγω με τα διαμερισματα απο το Τιρασπολ,Κισινιωφ.Γραψε σε παρακαλω καποιες πληροφοριες για το δρομο πως ειναι πόσες λωριδες εχει?και με τι ταχυτητες μπορει να παει κανεις?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Έχω κλάσει με Balkanexpress  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω κλάσει με Balkanexpress  :2funny:
Η Balkanexpress θα βαλει και εσωτερικες διαδρομες απο το κεντρο του Κισινιωφ σε συνοικιες και περιχωρα μεχρι 20 χλμ. εξω απο την πολη :2funny:.Και απο συνοικιες και περιχωρα του Κισινιωφ προς το κεντρο με αυτο το οικολογικο,γρηγορο και υπερσυγχρονο οχημα τιμες εξευτελιστηκες! απο 2 μεχρι  10 λε'ι'!Μπορειτε απο πριν μεσω του σα'ι'τ στειλτε ΠΜ  στο λογαριασμο μου balkanexpress77 για να με καλεσετε σαν ραδιο ταξι και θα εχετε εκπτωση 25%!Επισης κανω διαμονες ψωμιου,χαρτιου τουαλετας και προφυλακτικων στο Κισινιωφ και τα περιχωρα του.

Συνημμένα

• podilato_taxi_small.jpg
    podilato_taxi_small.jpg
    99 KB · Εμφανίσεις: 60

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom