Εγω δεν μπορω να εχω αποψη αν η εκδρομη σου εγινε τωρα η πριν το 2006 οπως λεει ο Νταβαριτς γιατι δεν πηγα απο αυτους τους δρομους.Παντος ο δρομος προς Τιρασπολ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΕΣ ειναι ασφαλτος.Αν παντος ειχε πει αυτο για τους δρομους οτι τους εχουνε φτιαξει και δεν εχουνε πια τσιμεντοπλακες αλλο μελος του σα'ι'τ και οχι ο Νταβαριτς-Γιαντις που δεν εχει καμια σοβαροτητα θα τον πιστευα.Με ενα

που εφερες παραδειγμα Γεωργιανο πλουσιο

μου θυμισες εναν Ελληνα απο τη Βεροια που τον ειχε σπιτωσει εδω μια πλουσια (πιθανοτατα ηθελε να τον παντρευτει για να παρει Ελληνιο διαβατηριο) τον ειχε σα δουλο

τον εβαζε να κοιμαται στο πατωμα του ειχε ενα παλιο audi 80 για να πηγαινει να την παιρνει απ'οπου ειναι (κομμωτηριο,σε καμια φιλη της) με το που επαιφτε τηλεφωνο ετρεχε αμεσως

Αυτος ηταν εντελως αφραγκος

Το Μπουρδελα το σνομπαριζε ελεγε οτι εκει ειναι ολοι

.Ενα θα πω απο Ανατολικο Μπλοκ εχεις εμπειρια 0.Αλλα αυτο δεν ειναι κακο κανεις δεν γεννηθηκε εμπειρος.Τωρα αν ο Yantis-Davarits αποδιξει οτι τους δρομους τους φτιαξανε το 2006 και δεν εχουνε πια τσιμεντοπλακες τοτε σημαινει οτι εχει δικιο.Εγω παντος 2 ατομα απο'κει (ΠΜΡ) που ρωτησα δεν ξερανε γιατι απο'κει δεν παει κανενας απ'αυτους.Παντος υπαρχουν πολλοι ψευτες στο σα'ι'τ ο αλλος που λεει οτι πηγε Λευκορωσσια δηλωνω 1000% οτι εχει παει μονο στα ονειρα του και το απεδειξα στο Thread της Λευκορωσσιας οτι αυτα που ελεγε για το οτι βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο οπως και πολλα αλλα που ειπε τα διαβασε απο καποιο National Geographic