Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 765K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο ειναι ανεκδοτο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΣΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ  :2funny:.Ο φιλος σου ο Ρεντ που χαθηκε?Για δε γραφει? :2funny:Πολυ φοβαμαι οτι εφαγε το ταχυδρομικο περιστερι που του εστειλα μαζι με  παξημαδι απο κοπρανα :2funny:
Πολυ φοβαμαι οτι ο Ρεντ ο διευθυντης της Μπαλκανεξπρεςς εφαγε το ταχυδρομικο περιστερι που του εστειλα και δεν εχω παρει καμια απαντηση :2funny:Μακαρι να εμφανιστει ξανα παρα πολυ θελουν να δηλωσουν σημετοχη με την Μπαλκαν Εξπρες.

Γιατι θυγεις τα εντομα?Τα εντομα τα εφτιαξε η φυση και χρειαζονται στη τροφικη αλυσιδα :2funny: Αν τα εντομα καταλαβαινανε θα σε ξεσκιζανε  :2funny:.
αβεεε ψιστη χιστη και καραμουζουκλι!!!!! οι μολνταβομαχοι σε περιμενουν!!!!!!!!! και για σενα πεσαν ταλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λεγε ποτε ερχεσε???????????????  δεν κανο πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τα χουν οργανοσει για την παρτη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ο ρεντ αγαπαει !!!!!!!!!!!! μουνι εμπλοκι και του βαζει και της βενζινες ξενοδοχεια και ρουχαλακια !!!!!! τεζα ανατολικια χτηπησε φραγκατη !!!! κολαρα διαστημικι το μορο :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: και πουλαει ερωτα και επιχειρηματικες σιμβουλες!!!!!!! δεν ξερω ποτε θα τον παρει χαμπαρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
διμιτριε δοσε τα φοτα σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εδο στο βουκουρεστι !!!!!! λενε οτι κατεβενει στην σιρια το καταδρομικο μοσχα απο μαυρη θαλλασα οπου λενε οτι τα πιρινικα του φτανουν για να καταστρεψουν την μεση ανατολη!! 5 φορες!!!!!!!!!! αν αρχισει ο ροσικος αρμαγεδονας που σοστα εχεις πει στα βιντεο σου!!!!!!!!!!! θα δεις να ανατελη ο ιλιος  απο την δηση!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι αμερικανκες βασεις εδω ειναι σε κτασταση σινεγαρμου!!!!!!!!!!!!!!!!! τι λενε ροσια????????????????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μητσο βαλε παλι καμια φωτο απο τη σπιταρονα σου να γουσταρουμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 paqψte νa grafete gia thn moldabia toy 2006!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολι ευκολο να βρεισ την αληθεια σημερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι πλακες που υπηρχαν σε ολο το κεντρικο δικτιο εχουν αλαχθει!!!! και οχι επικαληφθει απο απο πανο με ασφαλτο!! ειχε γινει της πουτανας τοτε με τησ κατασκευαστικες ετεριες!!! εμεσ φιλος εχει ριξει γιρο στα 500 χιλιομετρε ασφαλτο τα ξερο καλα και απο μεσα!!! μονο σε ενα κοματι απο το ρισκανι και πανο για ουκρανια ειπιρχαν ακομα αλλα και εκει της φτιαχνουν !!!! αλλα το θεμα μας αν δεν κανο λαθος ειναι το μουνι!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: !!!!!! μεγαλε ντερτι7  τι εκανες με το μουνι???? ασχολιθικες πος τα ειδεσ!!!!?????
Οχι εδω ειναι σημαντικο ισχυριζεσαι οτι ο φιλος μας πηγε Μολδαβια πριν απο το 2006 Βαλε κ'αλλες αποδειξεις ντοκουμεντα,κειμενα και αλλα βιντεακια.Οι δρομοι με πλακες απο μπετον υπηρχαν στην Σοβιετικη Ενωση ολοι σχεδον οι δρομοι ετσι ηταν.Τωρα αν στη Μολδαβια οπως λεςτους αλλαξαν το 2006 δεν μπορω να το ξερω.Παντος δεν ειναι απιθανο σε επαρχιακους δρομους να εχουνε μεινει ακομα τετοιοι δρομοι.Εδω εχει ακομα εναν ημιπεριφεριακο στο νοτιο τμημα 60 χλμ περιπου εξω απο την πολη απο μπετοπλακες που τον ειχανε φτιαξει τη δεκαετια του '60 για να κινουνται τα οχηματα της αντιαεροπορικης αμυνας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αβεεε ψιστη χιστη και καραμουζουκλι!!!!! οι μολνταβομαχοι σε περιμενουν!!!!!!!!! και για σενα πεσαν ταλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λεγε ποτε ερχεσε???????????????  δεν κανο πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τα χουν οργανοσει για την παρτη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ο ρεντ αγαπαει !!!!!!!!!!!! μουνι εμπλοκι και του βαζει και της βενζινες ξενοδοχεια και ρουχαλκια !!!!!! τεζα ανατολικια χτηπησε φραγκατη !!!! κολαρα διαστημικι το μορο :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: και πουλαει ερωτα και επιχειρηματικες σιμβουλες!!!!!!! δεν ξερω ποτε θα τον παρει χαμπαρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Ρεντ δεν εχει να φαει  :2funny: τρωει τα σκατα του και βαζει παγιδες μπας και πιασει κανενα λαγο :2funny: ή κανα σκυλο  :2funny: που να της βρει της γκομενες :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οχι εδω ειναι σημαντικο ισχυριζεσαι οτι ο φιλος μας πηγε Μολδαβια πριν απο το 2006 Βαλε κ'αλλες αποδειξεις ντοκουμεντα,κειμενα και αλλα βιντεακια.Οι δρομοι με πλακες απο μπετον υπηρχαν στην Σοβιετικη Ενωση ολοι σχεδον οι δρομοι ετσι ηταν.Τωρα αν στη Μολδαβια οπως λεςτους αλλαξαν το 2006 δεν μπορω να το ξερω.Παντος δεν ειναι απιθανο σε επαρχιακους δρομους να εχουνε μεινει ακομα τετοιοι δρομοι.Εδω εχει ακομα εναν ημιπεριφεριακο στο νοτιο τμημα 60 χλμ περιπου εξω απο την πολη απο μπετοπλακες που τον ειχανε φτιαξει τη δεκαετια του '60 για να κινουνται τα οχηματα της αντιαεροπορικης αμυνας.
σε επαρχιακους δρομους εκτοσ τον κεντρικο αξονα υπαρχουν ακομα πλακες! αλλα μιτσαρα το θεμα μας ειναι το μουνι!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για την σιρια τη λενε στην ροσια???????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο Ρεντ δεν εχει να φαει  :2funny: τρωει τα σκατα του και βαζει παγιδες μπας και πιασει κανενα λαγο :2funny: ή κανα σκυλο  :2funny: που να της βρει της γκομενες :2funny:
τσαρεβιτσ με το μορο που τραβιετε τορα ειναι τεζα με διαστημικη κολαρα!!!!!!!!! και του τα πλιρονει ολα!!!! !!!!!!!!!!!!!  εγο ος γνοστον δεν γραφο  :jerking: :jerking: τα βιντεο ξαναβαλε που λεγεσ για τον αρμαγεδονα!!!!!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.010
Πόντοι
6.515
Ρε ηλιθιε φτωχομπινε το διαμερισμα μου εχει πανω απο 120.000 Ευρω το αλλο εχει πανω απο 200.000 και εχω και ενα τριτο.Αυτα τα εχουνε δει ατομα απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει.Συνηθως Σούσι τρωω οταν βγαινω οχι οτι μ'αρεσει αλλα οι γκομενες με τραβανε εκει.Δες και τη γκαρνταρομπα μου με τα λεφτα που αγορασα τη μια γουνα μου εσυ θα μπορουσες να ζησεις 2 χρονια 

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε επαρχιακους δρομους εκτοσ τον κεντρικο αξονα υπαρχουν ακομα πλακες! αλλα μιτσαρα το θεμα μας ειναι το μουνι!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για την σιρια τη λενε στην ροσια???????????
Οχι ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο οταν λες κατι να το αποδικνυεις.Δεν γουσταρω να μας κορο'ι'δευουνε!Ακομα δεν μπορω να εχω γνωμη  :think:.Παντος δεν μου φανηκε για ψευτης  :think:Μηπως πηγε απο επαρχιακο δρομο που οντως εχει μπετοπλακες?Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι λεει ψεματα?

Επισκέπτης
:2funny:

Συνημμένα

• securedownload (2).jpg
    securedownload (2).jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • securedownload.jpg
    securedownload.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 33

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
tsare το προτο βιντεο που εβαλα διχνει ολον τον δρομο απο τα ρουμανικα σινορα λεουσενι μεχρι κισηινεου που ο τιπος λεει οτι εχει τσιμεντοπλακες οπος οντος ειχε μεχρι το 2007  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  αυτο το βιντεο που ειναι ιανουαρι μινα πριν 3 χρονια ειναι τα σινορα πανο με ουκρανια στο μπριτσενι  με 100 χιλιομετρα παει ο τυπος ασφαλτο ειχε και εκει τσιμεντοπλακες τα παλια χρονια [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Qe1k-TIjUFA[/video] [/video]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=d7we6PkTJ54[/video[/video]]  σε αθτο βιντεο φενετε καθαρα οτι στρονουν κανονικα το δρομο ακομα και στα κολοχορια που ειναι κοντα στον κεντρικο οδικο αξονα !!!!!!!!!!!δεν βαζουν απο πανο απο της πλακες ασφαλτο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  :rockon: :rockon:
ΕΔΟ ΤΑ ΚΟΛΟΧΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΙ!!!!!!!!! οι τσιμεντοπλακες πουθενα!!!!!!!!!!!!!! εχουν μινει σε λιγα σιμεια επαρχιακον δρομον!! εδο και χρονια πχ στα σινορα παλνγκα οντεσα εχει 4 χιλιομετρα τσιμεντο  και στο τιρασπολ και στο μπεντερι αλλα εκει ειναι τρανζιστερια ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ειναι πασιφανες οτι η περιγραφη του φιλου μας ειναι απο παλια!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαθε γραμματα επιτελους ρε ηλιθιε!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και ολος τυχεος εδο μεσα διαβαζο για παρκα αξιοθεατα ζοολογικους κιπους κρασια φαγητα και πολλα αλλαα!!!!!!!!!!!!!! αλλα για μουνι κανενας τσιμουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  νιετο!!!!!!!!!! τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!! δεν πιστευο να φευγετε αγαμιτοι ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαθε γραμματα επιτελους ρε ηλιθιε!
ευχαριστο για τα καλα σου λογια!!!!!!!!!! αξιος αξιος!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντ σας αφινο παο για σιρια νιουζ γουσταααροοοοοο στρατοκαυλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
 paqψte νa grafete gia thn moldabia toy 2006!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολι ευκολο να βρεισ την αληθεια σημερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι πλακες που υπηρχαν σε ολο το κεντρικο δικτιο εχουν αλαχθει!!!! και οχι επικαληφθει απο απο πανο με ασφαλτο!! ειχε γινει της πουτανας τοτε με τησ κατασκευαστικες ετεριες!!! ενας φιλος εχει ριξει γιρο στα 500 χιλιομετρε ασφαλτο τα ξερο καλα και απο μεσα!!! μονο σε ενα κοματι απο το ρισκανι και πανο για ουκρανια ειπιρχαν ακομα αλλα και εκει της φτιαχνουν !!!! αλλα το θεμα μας αν δεν κανο λαθος ειναι το μουνι!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: !!!!!! μεγαλε ντερτι7  τι εκανες με το μουνι???? ασχολιθικες πος τα ειδεσ!!!!?????
Είπα.. κάτι έριξαν από πάνω αλλά με εξαίρεση 20 χλμ έξω απο το Κισινάου προς Λεουσένι, στο μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου βλέπεις πίσσα και νιώθεις πλάκες καθώς έχει τον χαρακτηριστικό ήχο από τα χωρίσματα ανάμεσα στις πλάκες. Εκτός και αν εσύ κινήθηκες με 20χλμ/ώρα οπότε δεν το άκουσες. Εγώ που πήγαινα με 90-100 είχα αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο συνέχεια. Για το κομμάτι Briceni-Balti-Chisinaou όπως μπαίνεις βόρεια από Ουκρανία δεν υπάρχει πίσσα παρά μόνο τσιμεντένιες πλάκες και είναι τόσο χαρακτηριστικός ο ήχος του δρόμου που σταματήσαμε το αυτοκίνητο να δούμε μήπως έπαθαν κάτι τα λάστιχά γιατί εγώ τουλάχιστον δεν το είχα ξανασυναντήσει.
Για τα γκομένακια το έγραψα ηδη. Έμεινα 3 μέρες Κισινάου και βγήκα με 3 διαφορετικές γκόμενες. Τις δυο τις έφαγα ενώ η τρίτη δεν μου έκατσε και δεν είχα σκοπό να ψοδέψω παραπάνω χρόνο και χρήματα για να την φάω. Δεν πλήρωσα τίποτα για αυτές πέρα απο καφέ,γλυκό,φαγητό (γύρω στα 50 με 70 ευρώ για την κάθε μία μεικτά μαζί με τα δικά μου έξοδα αντίστοιχα). Αυτή που δεν μου έκατσε απλά την κέρασα ένα espresso στο Mall-dova. Τα γκομενάκια που έφαγα ήταν 28 και 32 χρονών. Για τα δικά μου γούστα πολύ καλές. 1,77, μελαχρινή, 62 κιλά και 1,70, ξανθιά, 60 κιλά. Εγώ παρεπιπτώντος πήγα να περάσω καλά και όχι απλώς να τον χώσω κάπου. Μου έδειξαν την πόλη τους, με ξενάγησαν στις 8 λίμνες και τις 8 περιοχές που συνιστούν το Κισινάου(7,8,9 δεν θυμάμαι ακριβώς), ήταν μορφωμένες, μπορούσες να επικοινωνήσεις, ενώ η μια από αυτές είχε ζήσει εκτός Μολδαβίας για 10 χρόνια. Τα κορίτσια μου έδωσαν την εντύπωση πως δεν μασάνε χόρτο και πως γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τους στόχους που έχουν οι αλλοδαποί τουρίστες στη χώρα τους. Απλά και αυτές παίζουν με την πιθανότητα μήπως είσαι αγαπούλης και φερθείς διαφορετικά. Εκεί λοιπόν έγκειται στην εξυπνάδα του καθενός από εμάς να παίξει το παιχνίδι έξυπνα και να κερδίσει ή να χάσει. Εγώ θα πω πως στο τέλος και οι 2 που έφαγα μου φέρθηκαν σαν να είμαι ο γκόμενος τους, προσπάθησαν να με ικανοποιήσουν και όχι απλά να με αφήσουν να τις γαμήσω.. φυσικά και με κρυφή την ελπίδα στα μάτια τους πως ίσως κάποια μέρα τις καλέσω για διακοπές(?) ή κάτι παραπάνω στην Ελλάδα. Όπως κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Η ελπίδα είναι μεγάλο όπλο αν ξέρεις να το διαχειρίζεσαι για να περάσεις καλά με μια γυναίκα. Είναι αέρας και είναι δωρεάν. Αρκεί να μην είσαι μαλάκας φλούφλης και το προτείνεις εσύ, γιατί τότε είσαι πιο γελοίος από αυτές που το περιμένουν χωρίς να το έχεις πει.
Αλλά όλα είναι απόψεις..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είπα.. κάτι έριξαν από πάνω αλλά με εξαίρεση 20 χλμ έξω απο το Κισινάου προς Λεουσένι, στο μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου βλέπεις πίσσα και νιώθεις πλάκες καθώς έχει τον χαρακτηριστικό ήχο από τα χωρίσματα ανάμεσα στις πλάκες. Εκτός και αν εσύ κινήθηκες με 20χλμ/ώρα οπότε δεν το άκουσες. Εγώ που πήγαινα με 90-100 είχα αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο συνέχεια. Για το κομμάτι Briceni-Balti-Chisinaou όπως μπαίνεις βόρεια από Ουκρανία δεν υπάρχει πίσσα παρά μόνο τσιμεντένιες πλάκες και είναι τόσο χαρακτηριστικός ο ήχος του δρόμου που σταματήσαμε το αυτοκίνητο να δούμε μήπως έπαθαν κάτι τα λάστιχά γιατί εγώ τουλάχιστον δεν το είχα ξανασυναντήσει.
Εγω δεν μπορω να εχω αποψη αν η εκδρομη σου εγινε τωρα η πριν το 2006 οπως λεει ο Νταβαριτς γιατι δεν πηγα απο αυτους τους δρομους.Παντος ο δρομος προς Τιρασπολ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΕΣ ειναι ασφαλτος.Αν παντος ειχε πει αυτο για τους δρομους οτι τους εχουνε φτιαξει και δεν εχουνε πια τσιμεντοπλακες αλλο μελος του σα'ι'τ και οχι ο Νταβαριτς-Γιαντις που δεν εχει καμια σοβαροτητα θα τον πιστευα.Με ενα  :2funny: που εφερες παραδειγμα Γεωργιανο πλουσιο  :2funny: μου θυμισες εναν Ελληνα απο τη Βεροια που τον ειχε σπιτωσει εδω μια πλουσια (πιθανοτατα ηθελε να τον παντρευτει για να παρει Ελληνιο διαβατηριο) τον ειχε σα δουλο  :2funny: τον εβαζε να κοιμαται στο πατωμα του ειχε ενα παλιο audi 80 για να πηγαινει να την παιρνει απ'οπου ειναι (κομμωτηριο,σε καμια φιλη της) με το που επαιφτε τηλεφωνο ετρεχε αμεσως :2funny:Αυτος ηταν εντελως αφραγκος  :2funny: Το Μπουρδελα το σνομπαριζε ελεγε οτι εκει ειναι ολοι  :jerking:  :2funny:.Ενα θα πω απο Ανατολικο Μπλοκ εχεις εμπειρια 0.Αλλα αυτο δεν ειναι κακο κανεις δεν γεννηθηκε εμπειρος.Τωρα αν ο Yantis-Davarits αποδιξει οτι τους δρομους τους φτιαξανε το 2006 και δεν εχουνε πια τσιμεντοπλακες τοτε σημαινει οτι εχει δικιο.Εγω παντος 2 ατομα απο'κει (ΠΜΡ) που ρωτησα δεν ξερανε γιατι απο'κει δεν παει κανενας απ'αυτους.Παντος υπαρχουν πολλοι ψευτες στο σα'ι'τ ο αλλος που λεει οτι πηγε Λευκορωσσια δηλωνω 1000% οτι εχει παει μονο στα ονειρα του και το απεδειξα στο Thread της Λευκορωσσιας οτι αυτα που ελεγε για το οτι βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο οπως και πολλα αλλα που ειπε τα διαβασε απο καποιο National Geographic  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγω δεν μπορω να εχω αποψη αν η εκδρομη σου εγινε τωρα η πριν το 2006 οπως λεει ο Νταβαριτς γιατι δεν πηγα απο αυτους τους δρομους.Παντος ο δρομος προς Τιρασπολ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΕΣ ειναι ασφαλτος.Αν παντος ειχε πει αυτο για τους δρομους οτι τους εχουνε φτιαξει και δεν εχουνε πια τσιμεντοπλακες αλλο μελος του σα'ι'τ και οχι ο Νταβαριτς-Γιαντις που δεν εχει καμια σοβαροτητα θα τον πιστευα.Με ενα  :2funny: που εφερες παραδειγμα Γεωργιανο πλουσιο  :2funny: μου θυμισες εναν Ελληνα απο τη Βεροια που τον ειχε σπιτωσει εδω μια πλουσια (πιθανοτατα ηθελε να τον παντρευτει για να παρει Ελληνιο διαβατηριο) τον ειχε σα δουλο  :2funny: τον εβαζε να κοιμαται στο πατωμα του ειχε ενα παλιο audi 80 για να πηγαινει να την παιρνει απ'οπου ειναι (κομμωτηριο,σε καμια φιλη της) με το που επαιφτε τηλεφωνο ετρεχε αμεσως :2funny:Αυτος ηταν εντελως αφραγκος  :2funny: Το Μπουρδελα το σνομπαριζε ελεγε οτι εκει ειναι ολοι  :jerking:  :2funny:.Ενα θα πω απο Ανατολικο Μπλοκ εχεις εμπειρια 0.Αλλα αυτο δεν ειναι κακο κανεις δεν γεννηθηκε εμπειρος.Τωρα αν ο Yantis-Davarits αποδιξει οτι τους δρομους τους φτιαξανε το 2006 και δεν εχουνε πια τσιμεντοπλακες τοτε σημαινει οτι εχει δικιο.Εγω παντος 2 ατομα απο'κει (ΠΜΡ) που ρωτησα δεν ξερανε γιατι απο'κει δεν παει κανενας απ'αυτους.Παντος υπαρχουν πολλοι ψευτες στο σα'ι'τ ο αλλος που λεει οτι πηγε Λευκορωσσια δηλωνω 1000% οτι εχει παει μονο στα ονειρα του και το απεδειξα στο Thread της Λευκορωσσιας οτι αυτα που ελεγε για το οτι βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο οπως και πολλα αλλα που ειπε τα διαβασε απο καποιο National Geographic  :2funny:
Ρε συ σου έδειξα το δωμάτιο απο το Prestige appartment. Έχετε κάνει το σίτε προσωπική διαφημίση. Τα ξέρετε όλα. Όλοι οι άλλοι είναι κάτι ανάμεσα σε αφελείς, βλάκες, ανίδεοι. Αυτούς τους δρόμους συνάντησα.. τι να κάνω? Εσείς τους έχετε περπατήσει? Έχεις κάνει τη διαδρομή Briceni-Balti-Chisinaou? Εγώ το 2006 δεν είχα ταξιδέψει ανατολική ευρώπη. Βουλγαρία και Σαντάνσκι μόνο το 2003,4 που ήταν τότε της μοδός. Και πάντα έχεις μια ιστορία για κάποιον βλάκα που μοιάζει με τον τύπο στη δική μου ιστορία. Τι να σου πω? Ο δικός μου πάντως ο Γεωργιανός σπούδασε ιατρική στη Μόσχα και εκεί γνώρισε την τύπισσα την οποία παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά. Δεν είναι η τυπική περίπτωση Γεωργιανού που φαντάζεσαι. Χαλάρωσε λίγο. Σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να είσαι εσύ ή εγώ ο βλάκας στην ιστορία κάποιου άλλου? Βγες λίγο από το μικρόκοσμό σου και δες τη γενική εικόνα. Δεν σε ανταγωνίζομαι γιατί εγώ δεν πληρώνω γυναίκες για να γαμήσω, όχι τουλάχιστον με τη δική σου τακτική. Είσαι καλύτερος σε αυτό. Το έχω κάνει στο παρελθόν λίγες φορές και δεν πέρασα καλά με αυτή τη λογική πελάτη. Λειτουργώ αλλιώς.. γνωρίζω κάποια, φλερτάρω και αν πληρώσω.. πληρώνω μόνο τα έξοδα σε ένα καφέ ή σε ένα εστιατόριο. Δεν μου αρέσει η αίσθηση του πεινασμένου που δίνει χρήματα για να του ανοίξουν τα πόδια. Ευτυχώς ακόμη μετράω σαν άντρας και μπορώ να το καταφέρω αλλιώς. Ίσως σε λίγα χρόνια αν το χάσω γίνω οπαδός σου, αλλά για την ώρα δεν το χρειάζομαι. Ακολουθώ άλλη τακτική και έχω διαφορετικό target group γυναικών όπως έχουμε ήδη πει.
Να πάρε και μερικές ακόμη φώτο από τη λίμνη στο Κισινάου και το ελληνικό εστιατόριο.

Συνημμένα

• DSC00362 (1152 x 864).jpg
    DSC00362 (1152 x 864).jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00367 (1152 x 864).jpg
    DSC00367 (1152 x 864).jpg
    218,1 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom