dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω δεν ειπα οτι λες ψεματα ειπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Μπορει να πηγες τωρα οπως λες μπορει και οχι?Πως μπορω να ξερω αφου δεν εχω παει απο αυτους τους δρομους αν ειχα παει θα ηξερα και θα ελεγα την αποψη μου.Η διαφορα μας ειναι οτι εγω θελω να συνεχεια και δεν θελω ρομαντικες βολτιτσες χερακι χερακι .Για Ελλαδα ενας 35-40 ετων να βρει μια 30αρα ειναι κατι το πολυ καλο και μαγκια για αυτα τα μερη ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Εγω θεωρισα καταντια οτι Γαμησα μια 26 και μια 28 ετων δεν το καυχιεμαι!Απλος δεν ειχα πειρα απο αυτα τα μερη και οι πληροφοριες του σα'ι'τ για την ΠΜΡ ηταν για 10 χρονια πριν και πηγα χωρις να ξερω τιποτα!Αν ειχα υπομονη θα και τα πιτσιρικια που ειχα βαλει φωτογραφια αλλα δεν εχω καθολου υπομονη και ουτε γουσταρω να το παιζει η γκομενα οτι ειναι καποια !Ειδεικα αν ειναι φτωχομπινεδιαρα !Τωρα για τους Γεωργιανους και γενικα οι Καυκασιοι ειναι τα ρεζηλια της Ρωσσιας Απο τον πιο πλουσιο μεχρι τον πιο φτωχο σε μερικες περιπτωσεις οπως εχουμε εμεις τους Πακιστανους Για να καλοι ειναι.Ρε συ σου έδειξα το δωμάτιο απο το Prestige appartment. Έχετε κάνει το σίτε προσωπική διαφημίση. Τα ξέρετε όλα. Όλοι οι άλλοι είναι κάτι ανάμεσα σε αφελείς, βλάκες, ανίδεοι. Αυτούς τους δρόμους συνάντησα.. τι να κάνω? Εσείς τους έχετε περπατήσει? Έχεις κάνει τη διαδρομή Briceni-Balti-Chisinaou? Εγώ το 2006 δεν είχα ταξιδέψει ανατολική ευρώπη. Βουλγαρία και Σαντάνσκι μόνο το 2003,4 που ήταν τότε της μοδός. Και πάντα έχεις μια ιστορία για κάποιον βλάκα που μοιάζει με τον τύπο στη δική μου ιστορία. Τι να σου πω? Ο δικός μου πάντως ο Γεωργιανός σπούδασε ιατρική στη Μόσχα και εκεί γνώρισε την τύπισσα την οποία παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά. Δεν είναι η τυπική περίπτωση Γεωργιανού που φαντάζεσαι. Χαλάρωσε λίγο. Σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να είσαι εσύ ή εγώ ο βλάκας στην ιστορία κάποιου άλλου? Βγες λίγο από το μικρόκοσμό σου και δες τη γενική εικόνα. Δεν σε ανταγωνίζομαι γιατί εγώ δεν πληρώνω γυναίκες για να γαμήσω, όχι τουλάχιστον με τη δική σου τακτική. Είσαι καλύτερος σε αυτό. Το έχω κάνει στο παρελθόν λίγες φορές και δεν πέρασα καλά με αυτή τη λογική πελάτη. Λειτουργώ αλλιώς.. γνωρίζω κάποια, φλερτάρω και αν πληρώσω.. πληρώνω μόνο τα έξοδα σε ένα καφέ ή σε ένα εστιατόριο. Δεν μου αρέσει η αίσθηση του πεινασμένου που δίνει χρήματα για να του ανοίξουν τα πόδια. Ευτυχώς ακόμη μετράω σαν άντρας και μπορώ να το καταφέρω αλλιώς. Ίσως σε λίγα χρόνια αν το χάσω γίνω οπαδός σου, αλλά για την ώρα δεν το χρειάζομαι. Ακολουθώ άλλη τακτική και έχω διαφορετικό target group γυναικών όπως έχουμε ήδη πει.
Να πάρε και μερικές ακόμη φώτο από τη λίμνη στο Κισινάου και το ελληνικό εστιατόριο.