Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ σου έδειξα το δωμάτιο απο το Prestige appartment. Έχετε κάνει το σίτε προσωπική διαφημίση. Τα ξέρετε όλα. Όλοι οι άλλοι είναι κάτι ανάμεσα σε αφελείς, βλάκες, ανίδεοι. Αυτούς τους δρόμους συνάντησα.. τι να κάνω? Εσείς τους έχετε περπατήσει? Έχεις κάνει τη διαδρομή Briceni-Balti-Chisinaou? Εγώ το 2006 δεν είχα ταξιδέψει ανατολική ευρώπη. Βουλγαρία και Σαντάνσκι μόνο το 2003,4 που ήταν τότε της μοδός. Και πάντα έχεις μια ιστορία για κάποιον βλάκα που μοιάζει με τον τύπο στη δική μου ιστορία. Τι να σου πω? Ο δικός μου πάντως ο Γεωργιανός σπούδασε ιατρική στη Μόσχα και εκεί γνώρισε την τύπισσα την οποία παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά. Δεν είναι η τυπική περίπτωση Γεωργιανού που φαντάζεσαι. Χαλάρωσε λίγο. Σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να είσαι εσύ ή εγώ ο βλάκας στην ιστορία κάποιου άλλου? Βγες λίγο από το μικρόκοσμό σου και δες τη γενική εικόνα. Δεν σε ανταγωνίζομαι γιατί εγώ δεν πληρώνω γυναίκες για να γαμήσω, όχι τουλάχιστον με τη δική σου τακτική. Είσαι καλύτερος σε αυτό. Το έχω κάνει στο παρελθόν λίγες φορές και δεν πέρασα καλά με αυτή τη λογική πελάτη. Λειτουργώ αλλιώς.. γνωρίζω κάποια, φλερτάρω και αν πληρώσω.. πληρώνω μόνο τα έξοδα σε ένα καφέ ή σε ένα εστιατόριο. Δεν μου αρέσει η αίσθηση του πεινασμένου που δίνει χρήματα για να του ανοίξουν τα πόδια. Ευτυχώς ακόμη μετράω σαν άντρας και μπορώ να το καταφέρω αλλιώς. Ίσως σε λίγα χρόνια αν το χάσω γίνω οπαδός σου, αλλά για την ώρα δεν το χρειάζομαι. Ακολουθώ άλλη τακτική και έχω διαφορετικό target group γυναικών όπως έχουμε ήδη πει.
Να πάρε και μερικές ακόμη φώτο από τη λίμνη στο Κισινάου και το ελληνικό εστιατόριο.
Εγω δεν ειπα οτι λες ψεματα ειπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Μπορει να πηγες τωρα οπως λες μπορει και οχι?Πως μπορω να ξερω αφου δεν  εχω παει απο αυτους τους δρομους αν ειχα παει θα ηξερα και θα ελεγα την αποψη μου.Η διαφορα μας ειναι οτι εγω θελω να  :knockinb: συνεχεια και δεν θελω ρομαντικες βολτιτσες χερακι χερακι :2funny:.Για Ελλαδα ενας 35-40 ετων να βρει μια 30αρα ειναι κατι το πολυ καλο και μαγκια για αυτα τα μερη ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ  ΚΛΑΜΑΤΑ Εγω θεωρισα καταντια οτι  Γαμησα μια 26 και μια 28 ετων δεν το καυχιεμαι!Απλος δεν ειχα πειρα απο αυτα τα μερη και οι πληροφοριες του σα'ι'τ για την ΠΜΡ ηταν για 10 χρονια πριν και πηγα χωρις να ξερω τιποτα!Αν ειχα υπομονη θα  :knockinb: και τα πιτσιρικια που ειχα βαλει φωτογραφια αλλα δεν εχω καθολου υπομονη και ουτε γουσταρω να το παιζει η γκομενα οτι ειναι καποια  :headbang:!Ειδεικα αν ειναι φτωχομπινεδιαρα :rockon:!Τωρα για τους Γεωργιανους και γενικα οι Καυκασιοι ειναι τα ρεζηλια της Ρωσσιας  :2funny: Απο τον πιο πλουσιο μεχρι τον πιο φτωχο σε μερικες περιπτωσεις οπως εχουμε εμεις τους Πακιστανους  :2funny: Για να  :2funny: καλοι ειναι.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πινο το τριτο φασκομηλο μετα απο 3 κιλα προβατο βραστο για να μινει κανα δοντι στην θεση του  :2funny: :2funny: :2funny:  και τεζααααα λεπαααα στο ραδιοφονο!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σας τα γραψααα ζαγαριααα ειναι το τνδαλμαα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στα 58 και απο γεοργια αμαλαχι να ουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• doseeeeA.jpg
    doseeeeA.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • B.jpg
    B.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πινο το τριτο φασκομηλο μετα απο 3 κιλα προβατο βραστο για να μινει κανα δοντι στην θεση του  :2funny: :2funny: :2funny:  και τεζααααα λεπαααα στο ραδιοφονο!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σας τα γραψααα ζαγαριααα ειναι το τνδαλμαα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στα 58 και απο γεοργια αμαλαχι να ουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη φευγεις απ'το θεμα.Μας βαζεις φωτο εναν Πιρφορο να φιλαει μια γκομενα  :jerking:.Τελικα ο  DIRTY πηγε προσφατα Μολδαβια ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?Εσυ λες οτι πηγε πριν το 2006.Τον κατηγορισες για κατι.Ολο  :jerking: λες.Αν λες κατι να το αποδικνυεις.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
afieromeno το ασμα στον σιντροφο αλλαν!!!!! ΛΕ-ΠΑ !! ΑΝΑΤΟΛΙΚΟς ΤΣΙΤΑ ΣΤΑ58!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akoyste to asma apo ton arxigo σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ και αυτος με φασκομιλο και προβατινα ντουρος!!!!! και απο την γεοργιαααα ποντιος!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ινδαλμααααααααααααααααα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μη φευγεις απ'το θεμα.Μας βαζεις φωτο εναν Πιρφορο να φιλαει μια γκομενα  :jerking:.Τελικα ο  DIRTY πηγε προσφατα Μολδαβια ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?Εσυ λες οτι πηγε πριν το 2006.Τον κατηγορισες για κατι.Ολο  :jerking: λες.Αν λες κατι να το αποδικνυεις.

Αναφερόμενος στον ΛΕΠΑ.....

%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B6%CE%B1.jpg

%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B6%CE%B1+1.jpg

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οσοι γενιθικαμε πριν το 65 ειμαστεεεε παλικαρια!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι νεολεροι γαμισετααααααααααααααααααααα ρεμοςςς ουαααα ουαααααα :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :2funny: :2funny: :2funny: και ειμαστε και ολοι μια κοψιαα αν δεν ειναι καρακαργιολεεε ολεεε δεν μας φτιαχνει!@!!!!!!!!!!!!!!!!!! διναμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• LE PA ZEIS ESH MAS ODIGEISAAA.jpg
    LE PA ZEIS ESH MAS ODIGEISAAA.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 29

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μη φευγεις απ'το θεμα.Μας βαζεις φωτο εναν Πιρφορο να φιλαει μια γκομενα  :jerking:.Τελικα ο  DIRTY πηγε προσφατα Μολδαβια ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?Εσυ λες οτι πηγε πριν το 2006.Τον κατηγορισες για κατι.Ολο  :jerking: λες.Αν λες κατι να το αποδικνυεις.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: καλα ρεεε στην αγια πετρουπολη εχει ερθει ο ομπαμα και ο πουτιν και ζιζιτανε τον αρμαγεδοναααα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και εση μου λες οτι φευγο απο το θεμα???????????????????????? σε ροταοοο τοσες μερες για το τι γινετε???? και εση μοκοοοο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: παλι στο ζουμπερι εισε με την πουστρα?????????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: φετος δεν σου χο σκισει τα ραματα να αλαξεις ραυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αντε διαβαστε μιθιστοριματα του γνοστου π-απαρομοντ !!!!!!!!! γραφει και ταηλανδη τορα!!!!!! τεσ παααα ΛΕ ΠΑΑΑ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2013-09-05_171730.png
    2013-09-05_171730.png
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 paqψte νa grafete gia thn moldabia toy 2006!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολι ευκολο να βρεισ την αληθεια σημερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι πλακες που υπηρχαν σε ολο το κεντρικο δικτιο εχουν αλαχθει!!!! και οχι επικαληφθει απο απο πανο με ασφαλτο!! ειχε γινει της πουτανας τοτε με τησ κατασκευαστικες ετεριες!!! ενας φιλος εχει ριξει γιρο στα 500 χιλιομετρε ασφαλτο τα ξερο καλα και απο μεσα!!! μονο σε ενα κοματι απο το ρισκανι και πανο για ουκρανια ειπιρχαν ακομα αλλα και εκει της φτιαχνουν !!!! αλλα το θεμα μας αν δεν κανο λαθος ειναι το μουνι!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: !!!!!! μεγαλε ντερτι7  τι εκανες με το μουνι???? ασχολιθικες πος τα ειδεσ!!!!?????
Εδω Μπατσο σε καθε γωνια εχει!Σημερα ειχα παει στο κεντρο για κατι δουλειες.Μεχρι και της σχολες της Αστυνομιας βγαλανε.Σε καθε γωνια στο κεντρο πηγαδακια απο 4-6 μπατσους.Ση γειτονια μου εχει  внутренние войска (ειναι στρατιωτες που υπαγωνται στο υπουργειο δημοσιας ταξης η διαφορα με τους Αστυνομικους ειναι οτι εχουνε σαν σημα τους την Αιγυπτιακη Σφιγγα).Ολους δε τους ντυσανε με της καινουργιες στολες χρωματος σκουρου μπλε.

Τωρα σχετικα με το φιλο μας:Ειναι ετσι οπως τα λες ή αυτα που εγραψες ειναι  :jerking:?Εγω δεν μπορω να εχω αποψη γιατι απο εκει δεν εχω παει ποτέ αν με καταζητουσανε σαν τον Ρεντ ισως πηγαινα  :2funny:.

Συνημμένα

• SZVO_sfinks.jpg
    SZVO_sfinks.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 28

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δημητράκη, είμαστε 6(εξι-σεξυ?)  :grin:  μουσάτοι και σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε Μολδαβία. Μπορείς να μας βγάλεις δύο κοστολόγια με την Balkanexpress; Ένα κανονικό και ένα που στην επιστροφή να επιτρέπεται ο αυνανισμός άμα δε γαμήσομε εκεί  :P
αγαπητοι μουσατοι
η εταιρεια μας ΔΕΝ εξυπηρετει μολδαβια τριπς....
ητο μια καλοκαιρινη one time offer
μονιμα εξυπηρετει προορισμους σε ρουμανια,1-2 φορες το μηνα για βουκουρεστι-γαλατσι την μια,και τιμισοαρα αραντ  την επομενη
στην διαθεση σας για καθε πληροφορια
δεκτοι εως 2 (δυο) μουσατοι την φορα!!! :grin:
ινφο στα ρουμανια θρεντς!!!
υγ,ρουμανια ΘΑ γαμ,,ετε σιγουρα και φτηνα ,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:
μολδαβια,,μαλλον πιο χλωμο  ;) κ πιο ακριβο,σιγουρα.. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αγαπητοι μουσατοι
η εταιρεια μας ΔΕΝ εξυπηρετει μολδαβια τριπς....
ητο μια καλοκαιρινη one time offer
μονιμα εξυπηρετει προορισμους σε ρουμανια,1-2 φορες το μηνα για βουκουρεστι-γαλατσι την μια,και τιμισοαρα αραντ  την επομενη
στην διαθεση σας για καθε πληροφορια
δεκτοι εως 2 (δυο) μουσατοι την φορα!!! :grin:
ινφο στα ρουμανια θρεντς!!!
υγ,ρουμανια ΘΑ γαμ,,ετε σιγουρα και φτηνα ,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:
μολδαβια,,μαλλον πιο χλωμο  ;) κ πιο ακριβο,σιγουρα.. :grin:
Και τα διαμερισματα εκει ειναι καλητερα εκτος απο πιο φτηνα.Η εταιρια αγωρασε καινουργιες λιμουζινες.Στη Β'θεση χωρανε αλλοι 4ης μουσατοι η Β'θεση κοστιζει μονο 18 Ευρω πηγαινε και 30 Ευρω μετ'επιστροφης και εχετε δικαιωμα για απεριοριστους Αυνανισμους.....

Συνημμένα

• a7.jpg
    a7.jpg
    202,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 466635.jpg
    466635.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα μενετε στα υπερσυγχρονα διαμερισματα κατηγοριας Lux σε πολυ φτηνες τιμες στα πιο Χλιδατα μερη της Ρουμανιας (φωτογραφια 1).
Και θα  :knockinb: της καλητερες γκομενες  :2funny:

Συνημμένα

• a4.jpg
    a4.jpg
    92,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • a11.jpg
    a11.jpg
    258,3 KB · Εμφανίσεις: 56

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Και τα διαμερισματα εκει ειναι καλητερα εκτος απο πιο φτηνα.Η εταιρια αγωρασε καινουργιες λιμουζινες.Στη Β'θεση χωρανε αλλοι 4ης μουσατοι η Β'θεση κοστιζει μονο 18 Ευρω πηγαινε και 30 Ευρω μετ'επιστροφης και εχετε δικαιωμα για απεριοριστους Αυνανισμους.....
πορνομεταναστιε νεε μου
το γαμησες στο τρολαρισμα το θεμα!! :jerking:
η εταιρεια μας σε αφηνει να συνεχισεις τον αγωνα σου,μονος σου πλεον
τα σεβη μας!!!και νοζβιντανιε το επομενο θερος :grin: :grin: :grin: :grin: :helpplea:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
-Να πάρε και μερικές ακόμη φώτο από τη λίμνη στο Κισινάου και το ελληνικό εστιατόριο.

H λιμνη ειναι αθλια ουτε τα σκυλια δεν κανουν μπανιοοο  :2funny:

Το φαγητο στο "ελ γκρεκο" καλο?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
H λιμνη ειναι αθλια ουτε τα σκυλια δεν κανουν μπανιοοο  :2funny:

Το φαγητο στο "ελ γκρεκο" καλο?

Τελειο φαγητο ρε φιλε............  αλά ακριβό ο Μαλακας(συγνωμη για το ρε.... ΜΟΛΝΤΟ ειμαστε και κολητοί) νομιζει οτι εχει το 5αστερο  στο Χιλτον της Αθηνας που ειναι φτηνότερο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δημητρακη αν αυτο το παρασκευασαββατοκυριακο βγαλω απο το στοιχημα 10 χιλιαδες ευρω θελω να με βγαλεις προγραμμα για 10 μερες ρωσια πως και που θα τα ξοδεψω σε γουστα γαμησια φαγητα :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη αν αυτο το παρασκευασαββατοκυριακο βγαλω απο το στοιχημα 10 χιλιαδες ευρω θελω να με βγαλεις προγραμμα για 10 μερες ρωσια πως και που θα τα ξοδεψω σε γουστα γαμησια φαγητα :)
Γιατι δεν πας για 6-10 μηνες Μολδαβια με αυτα τα λεφτα να περασεις σαν θεός?Να ξεσκιστεις στο  :knockinb:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι δεν πας για 6-10 μηνες Μολδαβια με αυτα τα λεφτα να περασεις σαν θεός?Να ξεσκιστεις στο  :knockinb:
κατσε να πιασω πρωτα τα λεφτα στον τζογο :grin: Δημητρακη γουσταρω ρωσια απλα :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κατσε να πιασω πρωτα τα λεφτα στον τζογο :grin: Δημητρακη γουσταρω ρωσια απλα :grin: :grin:
Αυτο ειναι το δυσκολο να πιασει κανεις τα λεφτα απ'το τζογο.Το να ερθει κανεις στη Ρωσσια αν εχει 10.000 Ευρω ειναι το πιο ευκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom