Ας αναφέρω και εγώ λοιπόν τη δική μου μικρή ιστορία..
Η ιστορία μου για τρίτη φορά στο Chisinaou κινήθηκε στα γνωστά πλαίσια..
2 ραντεβού μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και 1 επαναλληπτικό από την προηγούμενη φορά. Γυναίκες απο 27 έως 32. Η μια παντρεμένη χωρισμένη με ένα παιδί και οι άλλες δυο ελεύθερες χωρίς προηγούμενους γάμους και παιδιά. Άφιξη στο Chisinaou βράδυ Τετάρτης στις 21.10 μέσω Βουκουρεστίου. Στις 22.15 ραντεβού στα λουλουδάδικα πίσω από την κεντρική πλατεία και βουρ για ένα μαγαζί 24/24. Φλερτ, τσάι, μπύρα και στις 2.30 τη ρωτάω αν θέλει να έρθει στο διαμέρισμά μου. Έρχεται λοιπόν, αλλά στη συνέχεια μου ζητάει απλώς να κοιμηθούμε γιατί είναι κουρασμένη και πρέπει στις 7.30 να φύγει για τη δουλειά της. Ξενερώνω όπως είναι φυσικό και σκέφτομαι ήδη πως αυτή η ιστορία τελείωσε, πάμε για άλλα. Την επόμενη μέρα φεύγει για δουλειά και αργότερα με παίρνει τηλ πως μπορεί να έχει day-off και στις 12 μ. μπορεί να είναι στο appartment. Λέω οκ, αν και ήδη το έχω για άκυρο στο μυαλό μου. Έρχεται και με ξεζουμίζει 2,3 φορές πριν πάμε για loungh και άλλες 2,3 φορές μετά μέχρι το βράδυ. Και σκέφτομαι πόσο μαλάκας θα ήμουν αν της έριχνα άκυρο εξ'αιτίας του χθεσινοβραδινού. Περνάμε όλο το απόγευμα, βράδυ μαζί και την επόμενη μέρα το πρωί την αποχαιρετάω λέγοντας πως θα γυρίσω Θεσσαλονίκη.
Έτσι πηγαίνω στο δεύτερο ραντεβού όπου δεν είχα σκοπό να δώσω πολύ χρόνο. Μόνο ένα πρωινό. Συναντάω την τύπισσα αργοπορημένη στις 10 το πρωί Puskin με Stefan cel mare. Παίρνουμε ένα καφε και πηγαίνουμε παρέα σε μια επιχείρηση που θα επισκεπτόταν ως λογίστρια για κάτι ελέγχους προσωπικού. Παρεπιπτώντος εγώ το ζήτησα να πάμε μαζί καθότι η επιχείρηση αυτή έχει ενδιαφέρον και για το δικό μου επαγγελματικό κομμάτι. Πραγματικά όλα καλά, τελειώνουμε, loungh και μετά μου ζητάει να μείνω περισσότερες μέρες καθώς θέλει να με ξαναδεί. Λεω αποκλείεται και συνεχίζω μεσημέρι προς απόγευμα για το 3 καθορισμένο ραντεβού με μια παλιά γνώριμη. Η οποία όμως για κάποιο λόγο θέλει να φύγει το βράδυ απο το appartment καθότι έχει κάτι να κάνει σπίτι το πρωί. Την αποχαιρετώ (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και παίρνω τηλέφωνο τη μεσημεριανή με δικαιολογία πως ακυρώθηκε η πτήση μου και με ενημερώνει πως είναι σε κάτι γενέθλια σε ένα υπόγειο bar κοντά στο OPA με 5 φίλες της. Πάω εκεί και πραγματικά περνάω υπέροχα. 5 γκομενάκια, τα 4 διαθέσιμα. Μπύρες, χορός και φλερτ. Στο τέλος φεύγω με την τύπισσα η οποία παρεπιπτώντος δεν δέχεται όπως οι προηγούμενες κεράσματα και μαλακιές, ταξί και τέτοια. Φυσικά μετά ανακάλυψα πως παίρνει ίδιο μισθό με εμένα και ζει στο Chisinaou όπου όλα είναι 25-40% πιο φθηνά. Περνάμε το Σαββάτο μαζί και Κυριακή πρωί με ξεπροβοδίζει στο αεροδρόμιο του Chisinaou. Αυτή λοιπόν ήταν η μικρή 3-4ημερών περιπέτειά μου. Από μια άποψη είχα 3 στα 3. Άλλωστε ο δικός μου στόχος είναι να περνάω καλά χωρίς να πληρώνω για υπηρεσίες sex, καθότι πιστέψτε με η δικιά μου εμπειρία λέει πως όταν κάποια διεκδικεί την ελπίδα να γίνει κάτι περισσότερο για εσένα μπορεί να σου δώσει δωρεάν περισσότερα από όσα μπορείς να αγοράσεις με χρήματα..