Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Σήμερα όλη τη μέρα ο καιρός είναι καλός με ήλιο,νομίζω και αύριο θα είναι το ίδιο.Έχουν έρθει δύο γνωστοί μου από Ελλάδα,τους άρεσε εχθές στη Drive :)
Απόψε θα τους πάω αλλού,μας περιμένει καλή παρέα και πιστεύω ότι θα σκοράρουν αν και δεν μιλάνε την γλώσσα  καθότι είναι αρκετά εμφανίσιμοι και σωστά παιδιά.
Ο ένας τράβηξε αυτήν την φωτο το πρωί από το διαμέρισμα μου,πρώτη φορά έρχονται εδώ και τους βλέπω να ξανάρχονται.Αν το βράδυ τραβήξουν και καμία φωτο από τις γκόμενες,ακόμα καλύτερα φυσικά :grin:

Συνημμένα

• chisinau.jpg
    chisinau.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 24

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Ο πιο μικρός σκόραρε χωρίς λεφτά με γκομενάκι που μιλούσε ελληνικά,ο άλλος με ουκρανομολδαβη που της έδωσε 1000 λει(60 ευρώ)για 3-4 ώρες.Και οι δύο ήταν καλές,η πρώτη 25 χρόνων και η άλλη 22άρα.
Το  λει έχει πέσει αρκετά τώρα τελευταία και πλέον η ισοτιμία με το ευρώ είναι κοντά στο 17,20 μερικοί μιλάνε ότι θα φτάσει στα 19 σύντομα ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μάστορα να περάσω και γω να μου βρεις καμιά γκόμενα να γαμήσω  :tits2: :bounce-glasses:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Ιεραπόστολος - Πορνομεταναστης ??? :huh:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ναί τύπε με ανακάλυψες  >:( ....και τώρα τελευταία που πούστρεψα απέκτησα ένα περίεργο χόμπυ να γαμάω Ουζμπέκους  ;)

D

dude901123

Επισκέπτης
Ας αναφέρω και εγώ λοιπόν τη δική μου μικρή ιστορία..
Η ιστορία μου για τρίτη φορά στο Chisinaou κινήθηκε στα γνωστά πλαίσια..
2 ραντεβού μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και 1 επαναλληπτικό από την προηγούμενη φορά. Γυναίκες απο 27 έως 32. Η μια παντρεμένη χωρισμένη με ένα παιδί και οι άλλες δυο ελεύθερες χωρίς προηγούμενους γάμους και παιδιά. Άφιξη στο Chisinaou βράδυ Τετάρτης στις 21.10 μέσω Βουκουρεστίου. Στις 22.15 ραντεβού στα λουλουδάδικα πίσω από την κεντρική πλατεία και βουρ για ένα μαγαζί 24/24. Φλερτ, τσάι, μπύρα και στις 2.30 τη ρωτάω αν θέλει να έρθει στο διαμέρισμά μου. Έρχεται λοιπόν, αλλά στη συνέχεια μου ζητάει απλώς να κοιμηθούμε γιατί είναι κουρασμένη και πρέπει στις 7.30 να φύγει για τη δουλειά της. Ξενερώνω όπως είναι φυσικό και σκέφτομαι ήδη πως αυτή η ιστορία τελείωσε, πάμε για άλλα. Την επόμενη μέρα φεύγει για δουλειά και αργότερα με παίρνει τηλ πως μπορεί να έχει day-off και στις 12 μ. μπορεί να είναι στο appartment. Λέω οκ, αν και ήδη το έχω για άκυρο στο μυαλό μου. Έρχεται και με ξεζουμίζει 2,3 φορές πριν πάμε για loungh και άλλες 2,3 φορές μετά μέχρι το βράδυ. Και σκέφτομαι πόσο μαλάκας θα ήμουν αν της έριχνα άκυρο εξ'αιτίας του χθεσινοβραδινού. Περνάμε όλο το απόγευμα, βράδυ μαζί και την επόμενη μέρα το πρωί την αποχαιρετάω λέγοντας πως θα γυρίσω Θεσσαλονίκη.
Έτσι πηγαίνω στο δεύτερο ραντεβού όπου δεν είχα σκοπό να δώσω πολύ χρόνο. Μόνο ένα πρωινό. Συναντάω την τύπισσα αργοπορημένη στις 10 το πρωί Puskin με Stefan cel mare. Παίρνουμε ένα καφε και πηγαίνουμε παρέα σε μια επιχείρηση που θα επισκεπτόταν ως λογίστρια για κάτι ελέγχους προσωπικού. Παρεπιπτώντος εγώ το ζήτησα να πάμε μαζί καθότι η επιχείρηση αυτή έχει ενδιαφέρον και για το δικό μου επαγγελματικό κομμάτι. Πραγματικά όλα καλά, τελειώνουμε, loungh και μετά μου ζητάει να μείνω περισσότερες μέρες καθώς θέλει να με ξαναδεί. Λεω αποκλείεται και συνεχίζω μεσημέρι προς απόγευμα για το 3 καθορισμένο ραντεβού με μια παλιά γνώριμη. Η οποία όμως για κάποιο λόγο θέλει να φύγει το βράδυ απο το appartment καθότι έχει κάτι να κάνει σπίτι το πρωί. Την αποχαιρετώ (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και παίρνω τηλέφωνο τη μεσημεριανή με δικαιολογία πως ακυρώθηκε η πτήση μου και με ενημερώνει πως είναι σε κάτι γενέθλια σε ένα υπόγειο bar κοντά στο OPA με 5 φίλες της. Πάω εκεί και πραγματικά περνάω υπέροχα. 5 γκομενάκια, τα 4 διαθέσιμα. Μπύρες, χορός και φλερτ. Στο τέλος φεύγω με την τύπισσα η οποία παρεπιπτώντος δεν δέχεται όπως οι προηγούμενες κεράσματα και μαλακιές, ταξί και τέτοια. Φυσικά μετά ανακάλυψα πως παίρνει ίδιο μισθό με εμένα και ζει στο Chisinaou όπου όλα είναι 25-40% πιο φθηνά. Περνάμε το Σαββάτο μαζί και Κυριακή πρωί με ξεπροβοδίζει στο αεροδρόμιο του Chisinaou. Αυτή λοιπόν ήταν η μικρή 3-4ημερών περιπέτειά μου. Από μια άποψη είχα 3 στα 3. Άλλωστε ο δικός μου στόχος είναι να περνάω καλά χωρίς να πληρώνω για υπηρεσίες sex, καθότι πιστέψτε με η δικιά μου εμπειρία λέει πως όταν κάποια διεκδικεί την ελπίδα να γίνει κάτι περισσότερο για εσένα μπορεί να σου δώσει δωρεάν περισσότερα από όσα μπορείς να αγοράσεις με χρήματα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τάσο σημερα κ'εγω δυσκολευτηκα να  :knockinb: σκεφτομουνα τον Red να πηγαινει μες τη βροχη με το ποδηλατο ντυμενος με μια Νιτσεραδα σαν ψαρας  :2funny: στην καινουργια δουλεια που θα του βρουμε:Σωφρονιστικος υπαλληλος στις γυναικιες Μολδαβικες φυλακές  :2funny:.Εκει θα γαμαει σιγουρα  :)Εχω πεθανει στα γέλια :2funny: και μετα που την πηγα σπιτι και βγηκα στο δρομο γελαγα  :2funny: και ο κοσμος με κοιταγε περιεργα!Η δε γκομενα νομιζε οτι κατι πηρα  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Τα ρουμανικά τα μιλάει οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα,άσε που θα γλυτώσει και τα πήγαινε έλα.Μισθός έστω και χαμηλός υπάρχει και φαγητό εξασφαλισμένα.Από μουνί δε άφθονο,κάθε μέρα και άλλη θα γαμάει και φυσικά τζάμπα :2funny:
Λίγο πιο μετά από το Hincesti είναι πηγαίνοντας προς το Carpineni :s&m_2:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ...
ΚΑΦΕΣ -ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ ...... ΘΑΛΛΑΣΣΑ.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• polychrono24092013.jpg
    polychrono24092013.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • zitountai pelates.jpg
    zitountai pelates.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα ρουμανικά τα μιλάει οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα,άσε που θα γλυτώσει και τα πήγαινε έλα.Μισθός έστω και χαμηλός υπάρχει και φαγητό εξασφαλισμένα.Από μουνί δε άφθονο,κάθε μέρα και άλλη θα γαμάει και φυσικά τζάμπα :2funny:
Λίγο πιο μετά από το Hincesti είναι πηγαίνοντας προς το Carpineni :s&m_2:
Θα περναει πολυ καλα αν τον τα'ι'ζουνε κιολας.Συντομα ουτε Ρουμανια δεν θα μπορει να παει και θα λεει παμε Κοριτσα,Αργυροκαστρο εχει κλαμπακια,γκομενιτσες και ειναι πολυ φτηνα  :2funny:.Να παει να δουλεψει στις γυναικιες Μολδαβικες φυλακες για τον Ρεντ ειναι οτι καλητερο εκει δεν θα τον ψαξουνε ποτέ αν σε ψαχνουνε καλο ειναι να εισαι μεσα στη μυτη τους.Ποιος θα φανταστει τον ψαξει εκει :2funny:

Συνημμένα

• 400a.jpg
    400a.jpg
    191 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 400.jpg
    400.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 31

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Θα περναει πολυ καλα αν τον τα'ι'ζουνε κιολας.Συντομα ουτε Ρουμανια δεν θα μπορει να παει και θα λεει παμε Κοριτσα,Αργυροκαστρο εχει κλαμπακια,γκομενιτσες και ειναι πολυ φτηνα  :2funny:.Να παει να δουλεψει στις γυναικιες Μολδαβικες φυλακες για τον Ρεντ ειναι οτι καλητερο εκει δεν θα τον ψαξουνε ποτέ αν σε ψαχνουνε καλο ειναι να εισαι μεσα στη μυτη τους.Ποιος θα φανταστει τον ψαξει εκει :2funny:
Μήτσο πρόσεχε μην στην πέσει κανένας από μέσα....  :humpleg:  και σε βρούνε σαν το ιταλο ανάσκελα στο πάρκο  :o :o  σε ποιον τασο θα είσαι?                                                                         

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο πρόσεχε μην στην πέσει κανένας από μέσα....  :humpleg:  και σε βρούνε σαν το ιταλο ανάσκελα στο πάρκο  :o :o  σε ποιον τασο θα είσαι?                                                                         
Αυτο με τον Ιταλο το ακουω 4 χρονια τωρα!Τον απρηλιο ημουνα ΠΜΡ πανω απο 20 μερες Τιρασπολ εβγαινα βολτα και νυχτα 1 ωρα το πρω'ι' με τα ποδια και δεν με πειραξε ΠΟΤΈ κανενας.Κισινιωφ πηγα 3ης φορες και τη τελευταια φορα εμεινα εκει για μια μερα και το βραδυ βγηκα βολτα αλλα ουτε εκει με  :uzi: :ak:Με τον Τάσο θα σου παρουμε το ποδηλατο μισο μισο για να πηγαινεις στις δουλεια στις φυλακές θα σου βρει και σπιτι στο ενα κοντινο χωριο με 50-60 Ευρω το μηνα θα κανουμε ερανο στο σα'ι'τ για να μαζεψουμε το ενοικιο σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ...
ΚΑΦΕΣ -ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ ...... ΘΑΛΛΑΣΣΑ.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αφου εχεις παραλια διπλα σου και θα εχει και ψαραδες αν ανεβεις Μολδαβια ζητα απο τους ψαραδες και φερε και καμια Νιτσεράδα (μεταχηρισμενη) για τον Ρεντ κιτρινη σαν αυτη που φορανε οι ψαραδες.Για να μη βρεχετε το χειμωνα με το ποδηλατο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι θα γινει ρε νοικοκυραιοι με τα κλοπυραιτ?
αλλο νικ δεν βρισκετε?? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
αλλα μαλλον οντως blakan ονομα κ πραμα,,, :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αφού δεν βλέπω καμιά πληροφορία ας παραθέσω κάποιες εγώ για το δωμάτιο.. το πλήρωσα ακριβά αλλά ήταν ακόμη καλύτερο από την πρώτη φορά. Παραθέτω φωτογραφίες. Στο κέντρο όπως πάντα του Chisinaou, στην Puskin street.

Συνημμένα

• DSC00434 (864 x 1152).jpg
    DSC00434 (864 x 1152).jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC00437 (1152 x 864).jpg
    DSC00437 (1152 x 864).jpg
    174,1 KB · Εμφανίσεις: 25
D

dude901123

Επισκέπτης
Και αυτές επίσης..

Συνημμένα