D
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 757K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τωρα ειμαι εδω διπλα στο ιντερνετ καφέ στην Στέφαν τσελ Μάρε (διπλα στο Μακ Ντοναλντς) Σε καμια 2 ωρες θα παω στο Οπα.Εγγληματικοτητα 0 οποτε δεν χρειαζεται να φοβασαι μην σου κλεψουν τ'αμαξι.Ο καιρος λιγο κρυος 12-13 βαθμοι.Εμενα δεν με ενοχλει αλλα δεν εχει γκομενακια στο παρκο να καμακωσω .
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Τωρα ειμαι εδω διπλα στο ιντερνετ καφέ στην Στέφαν τσελ Μάρε (διπλα στο Μακ Ντοναλντς) Σε καμια 2 ωρες θα παω στο Οπα.Εγγληματικοτητα 0 οποτε δεν χρειαζεται να φοβασαι μην σου κλεψουν τ'αμαξι.Ο καιρος λιγο κρυος 12-13 βαθμοι.Εμενα δεν με ενοχλει αλλα δεν εχει γκομενακια στο παρκο να καμακωσω .
Εχει στο Mc Donalds....... Πολάααααααααααααααααααα,,,,,,,,,
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σημερα δεν ειχε τιποτα!Ξερα'ι'λα!Αλλα μου εφερε μια στο Οπα ο Αλέκος και μου γνωρισε,θα την συναντισω μεθαυριο.Τωρα ηρθα παλι ιντερνετ.Στο δρομο καμακωσα 2 χαζοχαρουμενα πιτσιρικια αλλα .Σημερα εχει κρυο και ψιχαλιζει και δεν εχει καθολου κοσμο.Αν εχει καλο καιρο στο παρκο εχει πολυ μουνι.Το κακο ειναι οτι σε σχεση με την Ρωσσια,Ουκρανια δεν εχει ποιοτητα.Βεβαια σε σχεση με της Ελεηνιδες ειναι κουκλαρες!Μου αρεσει που εδω ειναι ολα ησυχα.νομιζω οτι γυρισα 15-20 χρονια πισω.Οπως ειναι ντυμενος ο κοσμος (χάλια και πολυ φτωχά) μου θυμιζουν πως ντυνονταν στη Ρωσσια της αρχες της δεκαετιας του '90.Οσο για εγκληματικοτητα ΜΗΔΕΝ το βραδυ εχει πεζη περιπολια απο καραμπινιερους.Οσο για το σπιτι μου απεναντι ειναι η Κινεζικη πρεσβεια και εχει μονομα 2 μπατσους ο ενας σε ενα κουβουκλιο και ο αλλος εξω.Οποτε μη λενε μερικοι .Αυτες της μερες περιμενω και μια γκομενιτσα απο το Μπεντέρι να ερθει.Το προβλημα ειναι πως της διωχνεις μετα?τωρα καμακωνω μεσω ιντερνετ .Εχει στο Mc Donalds....... Πολάααααααααααααααααααα,,,,,,,,,
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
kalispera sas ime me ton dimitraki sto el greco...to pistevete ???
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
kalispera sas ime me ton dimitraki sto el greco...to pistevete ???
θελουμε φωτο + Βιντεο αυτα ειναι κοσμογονικα γεγονοτα δεν εχετε δικαιωμα να τα στερειτε απο το φορουμ περιμενουμε ανταποκριση και οπτικοακουστικο υλικό............
Επισκέπτης
θελουμε φωτο + Βιντεο αυτα ειναι κοσμογονικα γεγονοτα δεν εχετε δικαιωμα να τα στερειτε απο το φορουμ περιμενουμε ανταποκριση και οπτικοακουστικο υλικό............
deticated to you allan
and the next song for our friends in Md
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
akoma kai tora ime me to roso megistana tou kamakiu ...ziliarides
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλα οι Ελληνες εδω ειναι για εκτος απο 2-3 ατομα ολοι ειναι ή με το ενα ποδι στον ταφο ή εντελως χρεωκοπημενοι εκτος βεβαια απο 2-3 ατομα.Βλεπω κατι εντελως κακομοιρηδες.Σχετικα με τον Red εριξα πολυ γέλιο .Ηρθε λεει για μερικες μερες απο το Βουκουρεστι με το λεωφορειο την παλια BMW που ειχε του την κατασχανε σε καποιο τελωνειο και ειναι χωρις αμαξι πια .Εχει λεει γεράσει εντελως τα μαλλια του εχουν ασπρισει και εχει παχυνει (οι Αρουραια που τρωει πρεπει να εχουν πολλα λυπαρα ).Τωρα σχετικα με το Moldo χτες εφαγα εκει ενα σουβλακι στο πιατο και μια χωριατικη 140 λε'ι' το Οπα αντε να ειναι 10%-20% φτηνοτερο αλλα ο Moldo εχει καλητερο φαγητο.Στο Οπα το σουβλακι ειναι λιγακι ξερό ισως αν βαζαν περισσοτερο τζατζικι και ψηναν την πίτα με λαδι θα ηταν καλητερο.Οι σαλατες μου αρεσαν στο Οπα.Γενικα με 100-150 στη Μολδαβια τρως σε εστιατοριο....akoma kai tora ime me to roso megistana tou kamakiu ...ziliarides
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
........Τωρα σχετικα με της γυναικες,δεν ειναι τοσο ωραιες οσο στην Ρωσσια.Γνωριζονται ευκολα.Το κακο στο χαρακτηρα τους ειναι οτι σκεφτονται οτι θελεις μονο να της πηδηξεις.Οποτε αν θελεις να της πρεπει να της κανεις να καταλαβουν οτι θελεις σχεση μαζι τους.Για καποιον εμπειρο δεν ειναι δυσκολο.Τωρα για να μην γραφουνε για ακριβειες.Σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη να βγεις εξω χρειαζεσαι το 1/3 αν οχι το 1/4 απο τα λεφτα που θα χαλαγες στην Αγια Πετρουπολη!Τα Ταξι πολυ φτηνα αλλα περεπει να τα καλεσεις απο το τηλεφωνο (2-3 Ευρω) αλλιως σου λενε οσα θελουνε!Τα προ'ι'οντα πολυ φτηνοτερα απο Αγια Πετρουπολη Κρεας χοιρηνο φιλετο φρεσκοτατο πηρα απο το παζαρι με 70 Λε'ι' το κιλο ντοματες 8-10 λε'ι' το κιλο.Εχουνε πολυ καλα τουρσια που ειναι φτηνα.ο κοσμος πολυ φιλικος,Ρωσσικα μιλανε ολοι,Ρουμανικα οι περισσοτεροι.Για να ζησει καποιος εδω θελει 700-1000 το μηνα (1000 Ευρω αν πηγαινει Ντισκο 3 φορες την εβδομαδα και νοικιαζει διαμερισμα στο κεντρο) χωρις να εχει αμαξι που δεν πολυ χρειαζεται.Διαμερισμα εκτος κεντρου 150-160 Ευρω το μηνα κεντρο υπολογιστε 250.Εμενα μονο το κεντρο μου αρεσε για να μενω.Εχει μαγαζια χωρις να εχει πολυκοσμια.Το κακο ειναι οτι το βραδυ κλεινουνε ολα και ειδηκα της καθημερινες δεν εχει καθολου κοσμο.Ο καιρος εχει φτιαξει και δεν κανει κρυο σημερα.Για μενα ηταν καλη επιλογη βρηκα οτι ηθελα.Ενα μερος υσηχο χωρις πολυ κινηση και πολυκοσμια οπως εχει η Αγια Πετρουπολη.Σχετικα με τον ηληθιο που εγραψε για εγκληματικοτητα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 0 ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Οι ποινες ειναι πολυ αυστηρες.Αν χτυπησεις καποιον ασκειτε κατευθειαν ποινικη διωξη και τρεχεις και δεν φτανεις.Οποτε δεν τολμαει να κανει κανεις τιποτα!.Με τον Ρεντ εριξα πολυ γελιο ηρθε με το λεωφορειο απο Βουκουρεστι ητανε που ητανε κακομοιρης χοντρινε και ολα τα μροστινα του δοντια του πεσανε Ειναι Βουκουρεστι γιατι εχει 50.000 αδεσποτα σκυλια και εχει να τρωει Για καθαρα σεξοτουρισμο δεν αξιζει να ρθειτε γιατι εκτος του οτι δεν εχει ωραιες γυναικες σε συγκριση με την Ρωσσια,Ουκρανια και οργανωμενη πορνεια δεν υπαρχει.Αυτα προς το παρον.
Υ.Γ. Ο Μολντο με κερασε και ενα σουβλακι με πίτα (εκτος απο αυτο που πηρα μονος μου) και μου εβαλε και αλλες πατατες και τζατζικι στο πιατο οταν της ειχα φαει.
Υ.Γ. Ο Μολντο με κερασε και ενα σουβλακι με πίτα (εκτος απο αυτο που πηρα μονος μου) και μου εβαλε και αλλες πατατες και τζατζικι στο πιατο οταν της ειχα φαει.
Δημητράκη, σκέφτομαι να ανέβω και εγώ Μολδαβία. Ψήνω ένα φίλο με μούσι να έρθουμε παρέα. Να σε ρωτήσω, με την Balkan Express πρώτη θέση για να επιτρέπεται και ο αυνανισμός, πόσο κοστίζει; Έχει τίποτα για πρωινό;
Αφού δεν σου ζητήσανε και δανεικά να τους δώσεις πάλι καλά εμένα μερικοί με είχανε τρελλάνει,τους το έκοψα από την αρχή φυσικά και ησύχασα.Έχει και καλούς όπως ανέφερες αλλά είναι πολύ λίγοι.Είναι ένας που μόλις έρχεται από Ελλάδα αρχίζει και ζητάει από τον καθένα,δώσε μου 50 δώσε μου 150 και θα σου τα γυρίσω όταν ξανανέβωΚαλα οι Ελληνες εδω ειναι για εκτος απο 2-3 ατομα ολοι ειναι ή με το ενα ποδι στον ταφο ή εντελως χρεωκοπημενοι εκτος βεβαια απο 2-3 ατομα.Βλεπω κατι εντελως κακομοιρηδες.Σχετικα με τον Red εριξα πολυ γέλιο .Ηρθε λεει για μερικες μερες απο το Βουκουρεστι με το λεωφορειο την παλια BMW που ειχε του την κατασχανε σε καποιο τελωνειο και ειναι χωρις αμαξι πια .Εχει λεει γεράσει εντελως τα μαλλια του εχουν ασπρισει και εχει παχυνει (οι Αρουραια που τρωει πρεπει να εχουν πολλα λυπαρα ).Τωρα σχετικα με το Moldo χτες εφαγα εκει ενα σουβλακι στο πιατο και μια χωριατικη 140 λε'ι' το Οπα αντε να ειναι 10%-20% φτηνοτερο αλλα ο Moldo εχει καλητερο φαγητο.Στο Οπα το σουβλακι ειναι λιγακι ξερό ισως αν βαζαν περισσοτερο τζατζικι και ψηναν την πίτα με λαδι θα ηταν καλητερο.Οι σαλατες μου αρεσαν στο Οπα.Γενικα με 100-150 στη Μολδαβια τρως σε εστιατοριο....
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
gamise ta thio apo tin arxi exo xasi peripu 14000 eyro apo danika ke agirista...apo dithen filus
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
richandmad
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
lol
ρε τυπε τι "καμενα" ατομα ειναι εδω μεσα!!!!
richandmad
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τυπε και εσυ παντως στο αβαταρ "καιγεσαι"!!!αρα προσεχεΕδώ είναι τα καμένα και τα έξω από εδώ τα καημένα
τι γραφει ο ετσι ο λοπεζ,εδω ρε σεις,
πηγε μολδαβια γραφει,και τουβαλε ενας αλλος τσατζικι και πατατες εχτρα στο πιατο,,,ημαρτον ρε,,,
τιποτα αλλο,?καμμια μιση κοκακολα μηπως?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις