Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μαλάκα δημητράκη πως είσαι έτσι ρε φίλε;
Σε βλέπω και μου 'ρχεται να κάνω εμετό.
Σα ταλαίπωρο γιατί είσαι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη φωτογραφια με την αθλιοτητα σου την εχουνε δει ολοι πια  :2funny:βαριεμαι να την ξαναβαζω  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
H λιμνη ειναι αθλια ουτε τα σκυλια δεν κανουν μπανιοοο  :2funny:

Το φαγητο στο "ελ γκρεκο" καλο?
Η λίμνη είναι όντως άθλια. Όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια πριν 2 χρόνια την είχαν αδειάσει και καθαρίσει το νερό πριν το ξαναρίξουν μέσα, αλλά παρόλα αυτά η αθλιότητα παρέμεινε. Περιμετρικά κυκλοφορεί πολύ κόσμος που κάνει βόλτες και πολλοί ψαρεύουν κάτι μικρά ψαράκια που τα συνοδεύουν με τις μπύρες όπως επίσης μου είπαν. Δεν το συζητάω πως πρόκειται για την απόλυτη παρακμή.. καθώς τα ψάρια μοιάζουν με νεογέννητους σπάρους.
Στο El Greco μπήκα μέσα αλλά μια ξανθούλα Μολδαβή με ενημέρωσε πως ο Δημήτρης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, πήγε στην Ελλάδα διακοπές και έτσι δεν έκατσα να τρώω ελληνικά φαγητά από Μολδαβούς χωρίς να μπορώ να πω και μια μαλακία με έναν Έλληνα. Οπότε για το φαγητό δεν μπορώ να ενημέρωσω, μόνο ότι είχε μια καλούτσικη ξανθούλα σερβιτόρα. Τελικα πήγα δίπλα από το άλλο ελληνικό μαγαζί, το OPA, και έφαγα κάτι κρεατικά.

Συνημμένα

• DSC00374 (1152 x 864).jpg
    DSC00374 (1152 x 864).jpg
    161,3 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η λίμνη είναι όντως άθλια. Όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια πριν 2 χρόνια την είχαν αδειάσει και καθαρίσει το νερό πριν το ξαναρίξουν μέσα, αλλά παρόλα αυτά η αθλιότητα παρέμεινε. Περιμετρικά κυκλοφορεί πολύ κόσμος που κάνει βόλτες και πολλοί ψαρεύουν κάτι μικρά ψαράκια που τα συνοδεύουν με τις μπύρες όπως επίσης μου είπαν. Δεν το συζητάω πως πρόκειται για την απόλυτη παρακμή.. καθώς τα ψάρια μοιάζουν με νεογέννητους σπάρους.
Στο El Greco μπήκα μέσα αλλά μια ξανθούλα Μολδαβή με ενημέρωσε πως ο Δημήτρης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, πήγε στην Ελλάδα διακοπές και έτσι δεν έκατσα να τρώω ελληνικά φαγητά από Μολδαβούς χωρίς να μπορώ να πω και μια μαλακία με έναν Έλληνα. Οπότε για το φαγητό δεν μπορώ να ενημέρωσω, μόνο ότι είχε μια καλούτσικη ξανθούλα σερβιτόρα. Τελικα πήγα δίπλα από το άλλο ελληνικό μαγαζί, το OPA, και έφαγα κάτι κρεατικά.
Συμφωνα με τον Τασο που μολις πριν λιγο μιλησα η φωτογραφια απο το ΟΠΑ ειναι προσφατη φετος βγαλανε την Τεράσσα με τα τραπεζακια στο δρομο.Τωρα για της τσιμεντοπλακες στο δρομο καμια 10-15 χλμ. απο τα συνορα της Ουκρανιας ο δρομος οντως εχει τσιμεντοπλακες.Σας μεταφερω τι μου ειπε ο Τάσος και βγαλτε τα συμπερασματα σας.Ετοιμαζομαι για Πορνοεκδρομη στη Μολδοβλαχια προς τα τελη Σεπτεβριου για ενα μηνα  :)Ο Μολδολαγνος ειναι Ελλαδα τωρα επιστρεφει Μολδαβια αυτες της μερες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Διευκρίνιση:Τερασα είχε και τις άλλες χρονιές αλλά αυτή είναι η φετινή,με καινούργιες τέντες και άλλα  χρώματα.Το συγκεκριμένο μαγαζί άλλαξε ιδιοκτήτη,έκλεισε για ένα διάστημα  και αυτές οι αλλαγές έγιναν πριν δύο μήνες,είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο φίλος λέει αλήθεια και ότι  πράγματι ήταν εδώ αυτή την περίοδο.
Χαμός εχθές βράδυ στο Κισινάου,όλα γεμάτα καθότι γύρισαν οι φοιτήτριες και ξαμολυθηκαν όλες έξω :grin: Jacks,Lazy,Mojito,Cocos κυριολεκτικά πανικός,αναφέρω τα ονόματα των cafe-club στην περίπτωση που θέλει κάποιος να ενημερωθεί για το που και τι παίζει πραγματικά στην πόλη,γιατί από όσο  γνωρίζω οι περισσότεροι έλληνες που έρχονται εκτός από το El Greco και το Dejavou δεν ξέρουν τίποτα άλλο :grin: η στην καλύτερη περίπτωση και τα τρία club-disco που είναι στο κέντρο.Τώρα αν θα γαμήσουν η όχι εξαρτάται,αν είναι σαν τον ελληνάρα που ήταν την περασμένη βδομάδα και κυκλοφορούσε με τις φόρμες έξω :2funny: ας το ξεχάσουν,καλύτερα να καθίσουν στο δωμάτιο τους και να πάρουν πουτάνες πιο οικονομικά θα τους βγει.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πεσμου  οτι ηταν ο πεπιτο με φορμες χαχαχχαχααααααααααααααααααα
ψαχνη να σπιτωση Αθηνα  οποια λάχει και ειναι στην γυρα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
χαχαχα όχι δεν ήταν ο πεπιτο,και αυτός εδώ ήταν και έκανε σαν λυσσασμένος ως συνήθως  :2funny:  αλλά αναφέρομαι σε άλλον σε αυτή την περίπτωση.

D

dude901123

Επισκέπτης
Διευκρίνιση:Τερασα είχε και τις άλλες χρονιές αλλά αυτή είναι η φετινή,με καινούργιες τέντες και άλλα  χρώματα.Το συγκεκριμένο μαγαζί άλλαξε ιδιοκτήτη,έκλεισε για ένα διάστημα  και αυτές οι αλλαγές έγιναν πριν δύο μήνες,είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο φίλος λέει αλήθεια και ότι  πράγματι ήταν εδώ αυτή την περίοδο.
Χαμός εχθές βράδυ στο Κισινάου,όλα γεμάτα καθότι γύρισαν οι φοιτήτριες και ξαμολυθηκαν όλες έξω :grin: Jacks,Lazy,Mojito,Cocos κυριολεκτικά πανικός,αναφέρω τα ονόματα των cafe-club στην περίπτωση που θέλει κάποιος να ενημερωθεί για το που και τι παίζει πραγματικά στην πόλη,γιατί από όσο  γνωρίζω οι περισσότεροι έλληνες που έρχονται εκτός από το El Greco και το Dejavou δεν ξέρουν τίποτα άλλο :grin: η στην καλύτερη περίπτωση και τα τρία club-disco που είναι στο κέντρο.Τώρα αν θα γαμήσουν η όχι εξαρτάται,αν είναι σαν τον ελληνάρα που ήταν την περασμένη βδομάδα και κυκλοφορούσε με τις φόρμες έξω :2funny: ας το ξεχάσουν,καλύτερα να καθίσουν στο δωμάτιο τους και να πάρουν πουτάνες πιο οικονομικά θα τους βγει.
Πραγματικά το Drive, που όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια είναι το καλύτερο Clubaki στην πόλη, ήταν κλειστό την Πέμπτη που ήταν η τελευταία μέρα μου στο Chisinaou. Όποτε έκανα την Big μαλακία και πήγα σε αυτά τα 3 Club του κέντρου που αναφέρεις.. Δεν έλεγαν τίποτα. Ήταν και εθνοτικά κατανεμημένα.. Το ένα Ρουμάνικο που ήταν εντελώς άδειο, ένα Ρώσικο γεμάτο με Live πρόγραμμα και όλες τις ηλικίες μέσα, από μαμάδες, γιαγιάδες, κοριτσάκια.. τα πάντα όλα και το τελευταίο στο οποίο καθήσαμε περισσότερο ενα μεικτό με Ρωσόφασες και Ρουμανόφατσες, ψιλογεμάτο με νεαρόκοσμο. Είχε light striptease, διαγωνισμούς χωρού με χαζοέπαθλα.. λίγο χωριό θύμιζε αλλά γελούσες και περνούσε ευχάριστα η ώρα σου. Η δικιά μου χόρεψε κιολας.. και κέρδισε μια σαμπάνια την οποία καταναλώσαμε στη συνέχεια. Παρεπιπτώντος είχε ωραία γκομενάκια αυτό το τελευταίο μαγαζί, αλλά επειδή αυτό που συνόδευα ήταν εξίσου καλό δεν έκανα προσπάθεια για να σας πως τι παίζει και πόσο εύκολα ανταποκρίνονται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Το Drive ήτανε κλειστό έτσι και εξάλου,ανοίγει αυτό το Σάββατο 14 του μηνός.Αυτό το καλοκαίρι το μαγαζί που δούλεψε ήταν το Mojito που είναι δίπλα στο Teatrul de Opera si Balet.Μεγάλη τερασα μέσα στο πράσινο και μετά τις 1 το βράδυ όλος ο κόσμος απέναντι στο κλαμπ Cocos.
Ένα άλλο καλό club αλλά συνοικιακό που είναι στη γειτονιά μου στη Botanica είναι το Aktiv.
Το θετικό είναι ότι δεν πάνε σχεδόν καθόλου ξένοι αφού δεν το γνωρίζουν.

D

dude901123

Επισκέπτης
Το Drive ήτανε κλειστό έτσι και εξάλου,ανοίγει αυτό το Σάββατο 14 του μηνός.Αυτό το καλοκαίρι το μαγαζί που δούλεψε ήταν το Mojito που είναι δίπλα στο Teatrul de Opera si Balet.Μεγάλη τερασα μέσα στο πράσινο και μετά τις 1 το βράδυ όλος ο κόσμος απέναντι στο κλαμπ Cocos.
Ένα άλλο καλό club αλλά συνοικιακό που είναι στη γειτονιά μου στη Botanica είναι το Aktiv.
Το θετικό είναι ότι δεν πάνε σχεδόν καθόλου ξένοι αφού δεν το γνωρίζουν.
Τι μου θύμισες με τη Botanica.. ήθελα να πάρω αναμνηστικό φανελάκι της Zimbru με όνομα και νούμερο. Και όταν πήγα στο Zimbru stadium δεν είχαν οι άθλιοι. 3 φορές πήγα μέχρι να το πετύχω ανοιχτό και στο τέλος δεν είχανε. Εκεί κοντα στην περιοχή σου μετά τη γέφυρα δεν ειναι και το Mall-dova?
Την επόμενη φορά στο Chisinaou θα ακούσω τις πληροφορίες σου.. κρίμα που δεν παίζει άδεια στα σύντομα και έχω μονο σ/κ. Δυστυχώς για σ/κ δεν βολεύει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι μου θύμισες με τη Botanica.. ήθελα να πάρω αναμνηστικό φανελάκι της Zimbru με όνομα και νούμερο. Και όταν πήγα στο Zimbru stadium δεν είχαν οι άθλιοι. 3 φορές πήγα μέχρι να το πετύχω ανοιχτό και στο τέλος δεν είχανε. Εκεί κοντα στην περιοχή σου μετά τη γέφυρα δεν ειναι και το Mall-dova?
Την επόμενη φορά στο Chisinaou θα ακούσω τις πληροφορίες σου.. κρίμα που δεν παίζει άδεια στα σύντομα και έχω μονο σ/κ. Δυστυχώς για σ/κ δεν βολεύει..
Ναι ειναι μακρια αν ξεκινησεις παρασκευγ απογευμα θα εισαι εκει ξημερωματα σαββατου.Μετα θα πρεπει να επιστρεψεις Ελλαδα κυριακη μεσημερι  :headbang:.Εγω αν ολα πανε καλα θα παω για ενα μηνα προς τα τελη σεπτεβριου με αρχες Οκτωβριου  :)

Ακομα γελαω με αυτον που μου ελεγες με τη φορμα γυμναστικης :2funny: εχει γέλιο που οταν του ειπες να βαλει κατι αλλο καλητερο σου απαντησε και στην Ελλαδα ετσι ντυνομαι  :2funny: Θελω πολυ αν ερθω να δω αυτο το τσιρκο.Αυτα τα γεροντια που ζουνε με μια συνταξη τον Ελληνα αγροτη που καλιεργει ηλιοσπορους και ολους τους αλλους μεγιστανες Ελληνες της Μολδοβλαχιας  :2funny:.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Ναι,από εκεί είναι και το Mall-Dova.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Ακομα γελαω με αυτον που μου ελεγες με τη φορμα γυμναστικης :2funny: εχει γέλιο που οταν του ειπες να βαλει κατι αλλο καλητερο σου απαντησε και στην Ελλαδα ετσι ντυνομαι   :2funny: Θελω πολυ αν ερθω να δω αυτο το τσιρκο.Αυτα τα γεροντια που ζουνε με μια συνταξη τον Ελληνα αγροτη που καλιεργει ηλιοσπορους και ολους τους αλλους μεγιστανες Ελληνες της Μολδοβλαχιας  :2funny:.
Έτσι πηγαίνω ντυμένος μου έλεγε στην Αθήνα στα μπουζούκια,τι να μασήσω τώρα εδώ :2funny:
Μετά τους φταίνε οι μολδαβορουμάνες...

D

dude901123

Επισκέπτης
Περίεργος ο καιρός στο Chisinaou.. Ξεκινάει με ελαφριά βροχή, το γυρνάει σε ήλιο και συνεχίζει το βράδυ με δυνατότερη βροχή. Επίσης πρέπει να πω πως στις προηγούμενες 2 εξορμήσεις μου εδώ το καλοκαίρι τα κορίτσια έδειχναν πιο στυλάτα και εντυπωσιακά με τα κοντά φορεματάκια τους. Τώρα αναγκάζονται να βάζουν περισσότερα ρούχα και μάλιστα κακόγουστα και χάνουν αρκετά. Χθες περνούσα έξω απο το OPA και κάτι παπούδια έπαιζαν τάβλι και μιλούσαν ελληνικά.
Και η εντύπωσή μου για τα κορίτσια.. εδώ πρέπει να ήταν παράδεισος πριν 5 χρόνια. Αβγαλτες και αθώες. Τώρα έχουν εμπειρία απο σεξοτουρισμό.. Μας πρόλαβαν οι Ιταλοί  και Τούρκοι κυρίως και τις ξυπνήσανε. Παρόλα αυτά μπορείς ακόμη να τσιμπήσεις με σωστό παιχνίδι γκομενάκια.. καθώς όλες θέλουν να φύγουν από εδώ. Απλά δεν είναι χαζές πλέον να πιστεύουν πως επειδή είσαι από ΕΕ θα τις πάρεις μαζί σου στην επιστροφή. Κάποτε, σε κοντινά χρόνια, αυτό πρέπει να ήταν αρκετό για να πηδάς ασύστολα εξαργυρώνοντας την ελπίδα τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περίεργος ο καιρός στο Chisinaou.. Ξεκινάει με ελαφριά βροχή, το γυρνάει σε ήλιο και συνεχίζει το βράδυ με δυνατότερη βροχή. Επίσης πρέπει να πω πως στις προηγούμενες 2 εξορμήσεις μου εδώ το καλοκαίρι τα κορίτσια έδειχναν πιο στυλάτα και εντυπωσιακά με τα κοντά φορεματάκια τους. Τώρα αναγκάζονται να βάζουν περισσότερα ρούχα και μάλιστα κακόγουστα και χάνουν αρκετά. Χθες περνούσα έξω απο το OPA και κάτι παπούδια έπαιζαν τάβλι και μιλούσαν ελληνικά.
Και η εντύπωσή μου για τα κορίτσια.. εδώ πρέπει να ήταν παράδεισος πριν 5 χρόνια. Αβγαλτες και αθώες. Τώρα έχουν εμπειρία απο σεξοτουρισμό.. Μας πρόλαβαν οι Ιταλοί  και Τούρκοι κυρίως και τις ξυπνήσανε. Παρόλα αυτά μπορείς ακόμη να τσιμπήσεις με σωστό παιχνίδι γκομενάκια.. καθώς όλες θέλουν να φύγουν από εδώ. Απλά δεν είναι χαζές πλέον να πιστεύουν πως επειδή είσαι από ΕΕ θα τις πάρεις μαζί σου στην επιστροφή. Κάποτε, σε κοντινά χρόνια, αυτό πρέπει να ήταν αρκετό για να πηδάς ασύστολα εξαργυρώνοντας την ελπίδα τους.
Πες μου για τον καιρο σε παρακαλω πιο αναλυτικα γιατι σε μια βδομαδα θα ειμαι εκει.Τι θερμοκρασιες εχει μερα,απογευμα,νυχτα (πες μου σε βαθμους) η βροχη ειναι με αερα?ή δεν εχει αερα?διαρκει πολυ η βροχη ή ειναι μια συντομη μπόρα 5-10 λεπτα και μετα σταματαει.Αυτο με τα ρουχα ισχυει στις φτωχες χωρες οτι το χειμωνα οι γυναικες ειναι ντυμενες πολυ χειροτερα.Και εξηγειτε ως εξης τα καλοκαιρινα ρουχα ειναι πολυ πιο φτηνα ενα κοντο οικονομικο φουστανακι δεν κοστιζει πολυ καθως και ενα μπλουζακι με 15-40 Ευρω ντυθηκε.Αλλα ενα χειμερινο δερματινο μπουφαν με γουνα απο μεσα ή μια γουνα καθως και μπότες που θα φωρεσει το χειμωνα κανουν αρκετα λεφτα.Οποτε το χειμωνα ειναι ντυμενες πολυ χειροτερα.Σχετικα με την ΕΕ οι περισσοτερες αν δεν εχουνε παει οι ιδιες εχουν εκει καποιο συγγενη και τους εχει πει σχετικα.Και γενικα ειναι πολυ αρνητικοι  για να νοικιασουνε τα διαμερισματα τους σε Τουρκους,Αραβες (δυστηχως μας παιρνει κ'εμας η μπαλλα γιατι πολλες φορες στην ιδια κατηγορια με αυτους μας βαζουνε).Γενικα τωρα εχουν μια ταση να πανε προς Ρωσσια το ονειρο καθε Μολδαβου ειναι το Ρωσσικο διαβατηριο!Γραψε σε παρακαλω οτι πληροφοριες εχει :)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πες μου για τον καιρο σε παρακαλω πιο αναλυτικα γιατι σε μια βδομαδα θα ειμαι εκει.Τι θερμοκρασιες εχει μερα,απογευμα,νυχτα (πες μου σε βαθμους) η βροχη ειναι με αερα?ή δεν εχει αερα?διαρκει πολυ η βροχη ή ειναι μια συντομη μπόρα 5-10 λεπτα και μετα σταματαει.

Δεν ήταν και τόσο δύσκολο  :)

D

dude901123

Επισκέπτης
Πες μου για τον καιρο σε παρακαλω πιο αναλυτικα γιατι σε μια βδομαδα θα ειμαι εκει.Τι θερμοκρασιες εχει μερα,απογευμα,νυχτα (πες μου σε βαθμους) η βροχη ειναι με αερα?ή δεν εχει αερα?διαρκει πολυ η βροχη ή ειναι μια συντομη μπόρα 5-10 λεπτα και μετα σταματαει.Αυτο με τα ρουχα ισχυει στις φτωχες χωρες οτι το χειμωνα οι γυναικες ειναι ντυμενες πολυ χειροτερα.Και εξηγειτε ως εξης τα καλοκαιρινα ρουχα ειναι πολυ πιο φτηνα ενα κοντο οικονομικο φουστανακι δεν κοστιζει πολυ καθως και ενα μπλουζακι με 15-40 Ευρω ντυθηκε.Αλλα ενα χειμερινο δερματινο μπουφαν με γουνα απο μεσα ή μια γουνα καθως και μπότες που θα φωρεσει το χειμωνα κανουν αρκετα λεφτα.Οποτε το χειμωνα ειναι ντυμενες πολυ χειροτερα.Σχετικα με την ΕΕ οι περισσοτερες αν δεν εχουνε παει οι ιδιες εχουν εκει καποιο συγγενη και τους εχει πει σχετικα.Και γενικα ειναι πολυ αρνητικοι  για να νοικιασουνε τα διαμερισματα τους σε Τουρκους,Αραβες (δυστηχως μας παιρνει κ'εμας η μπαλλα γιατι πολλες φορες στην ιδια κατηγορια με αυτους μας βαζουνε).Γενικα τωρα εχουν μια ταση να πανε προς Ρωσσια το ονειρο καθε Μολδαβου ειναι το Ρωσσικο διαβατηριο!Γραψε σε παρακαλω οτι πληροφοριες εχει :)
Κοντά στους 20 παίζει το μεσημέρι, ίσως λίγο λιγότερο.. Αλλά το βράδυ και ιδιαίτερα σήμερα το πρωί είχε παγωνιά. Το πρωί περίμενα ένα γκομενάκι Stefan cel mare με puskin γωνία και ο αέρας αν και δεν ήταν πολύ δυνατός σε τρυπούσε. Η βροχή είναι σχετικά ψιλόβροχο, κάτι σαν παρατεταμένη υγρασία που από στιγμή σε στιγμή γίνεται μια μικρής έντασης βροχή, αλλά αυτό την κάνει περισσότερο ενοχλητική και κουραστική καθώς δεν ξέρεις πως να ντυθείς. Σε συνδυασμό με το κρύο το βράδυ δεν είναι ευχάριστη κατάσταση. Μην παρεξηγηθώ.. δεν μιλάω για χειμώνα αλλά για τέλος Σεπτεμβρίου και όταν από την Ελλάδα ξεκίνησα την Τετάρτη με κοντό μπλουζάκι και ίδρωνα καθώς είχε 30 βαθμούς.. αυτό είναι μεγάλη αλλαγή που δύσκολα συνηθίζεται σε μια μέρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο αλλα δυστηχως αυτα τα δελτια λενε οτι θελουνε.Ειδηκα αν δεις για της επομενες 3-4 μερες παιφτουν εξω συνεχεια! :rockon:Δε μιλαω για μια βδομαδα μετα που ειναι σχεδον στην τυχη.
Κοντά στους 20 παίζει το μεσημέρι, ίσως λίγο λιγότερο.. Αλλά το βράδυ και ιδιαίτερα σήμερα το πρωί είχε παγωνιά. Το πρωί περίμενα ένα γκομενάκι Stefan cel mare με puskin γωνία και ο αέρας αν και δεν ήταν πολύ δυνατός σε τρυπούσε. Η βροχή είναι σχετικά ψιλόβροχο, κάτι σαν παρατεταμένη υγρασία που από στιγμή σε στιγμή γίνεται μια μικρής έντασης βροχή, αλλά αυτό την κάνει περισσότερο ενοχλητική και κουραστική καθώς δεν ξέρεις πως να ντυθείς. Σε συνδυασμό με το κρύο το βράδυ δεν είναι ευχάριστη κατάσταση. Μην παρεξηγηθώ.. δεν μιλάω για χειμώνα αλλά για τέλος Σεπτεμβρίου και όταν από την Ελλάδα ξεκίνησα την Τετάρτη με κοντό μπλουζάκι και ίδρωνα καθώς είχε 30 βαθμούς.. αυτό είναι μεγάλη αλλαγή που δύσκολα συνηθίζεται σε μια μέρα.
Ευγε ακριβως αυτο ηθελα να μαθω.Κ'εδω καπως ετσι ειναι με θερμοκρασιες λιγακι χαμηλοτερες τη νυχτα 10-12 και τη μερα 15-16.Για εδω αυτες οι θερμοκρασιες ειναι πανω απο το μεσο ορο.Ο μεσος ορος για τον Σεπτεβρη ειναι +10 για τα τελη Σεπτεβρη +5 +8.Για μενα στη Μολδαβια θα ειναι ο ιδανικος καιρος που θελω :)Αν εισαι στις 30 Σεπτεβριου θα σε προλαβω :)

D

dude901123

Επισκέπτης
Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο αλλα δυστηχως αυτα τα δελτια λενε οτι θελουνε.Ειδηκα αν δεις για της επομενες 3-4 μερες παιφτουν εξω συνεχεια! :rockon:Δε μιλαω για μια βδομαδα μετα που ειναι σχεδον στην τυχη.Ευγε ακριβως αυτο ηθελα να μαθω.Κ'εδω καπως ετσι ειναι με θερμοκρασιες λιγακι χαμηλοτερες τη νυχτα 10-12 και τη μερα 15-16.Για εδω αυτες οι θερμοκρασιες ειναι πανω απο το μεσο ορο.Ο μεσος ορος για τον Σεπτεβρη ειναι +10 για τα τελη Σεπτεβρη +5 +8.Για μενα στη Μολδαβια θα ειναι ο ιδανικος καιρος που θελω :)Αν εισαι στις 30 Σεπτεβριου θα σε προλαβω :)
Κυριακή πρωί πετάω μέσω Ιταλίας. Δυστυχώς τη Δευτέρα επιστροφή στη δουλειά. Οπότε αποκλείεται να με προλάβεις εκτός και αν πετάξεις σήμερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κυριακή πρωί πετάω μέσω Ιταλίας. Δυστυχώς τη Δευτέρα επιστροφή στη δουλειά. Οπότε αποκλείεται να με προλάβεις εκτός και αν πετάξεις σήμερα.
Τωρα δεν προλαβαινω εφυγε τ'αεροπλανο! :2funny:Εχω βγαλει εισητηριο για της 29 Σεπτεβριου θα ειμαι εκει μεχρι 28 Οκτωβριου.Αν ξαναρθεις εκει θα ειμαι.Μεσω Ιταλιας πετας?Με Αλιταλια?Χανουν ακομα βαλιτσες?Θυμαμαι καθε φορα τη βαλιτσα μου τη φερνανε στο σπιτι την επομενη μερα :2funny:Απο Ελλαδα δεν ειναι καθολου ανετα να παει κανεις Μολδαβια συνηθως πανε ή μεσω Κωνσταντινουπολης (αναμονη 2 ωρες) ή μεσω Βουκουρεστιου (αναμονη 5 ωρες).Απο 'μας εδω ειναι παρα πολυ ανετα πεταμε για Κισινιωφ 23.30 και φτανουμε στις 0.30 (η Μολδαβια εχει μια ωρα διαφορα απο τη Ρωσσια).Στην επιστροφη πεταμε 19.30 απο Κισινιωφ.Δηλαδη μονο 2 ωρες ταξηδι και το αεροπλανο ειναι Embrear 190 χωραει περιπου 100 ατομα και στο Check In δε γινεται της Πουτανας απο κοσμο.Αυτος ειναι ενας λογος που παω Μολβαδια εκτος απο ολα τα αλλα θετικα που εχω πει πολλες φορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom