Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Παντα ο ανθρωπος θελει διαφορετικα απο αυτα που εχει συνηθησει. Εχω φιλο καλο Ρωσο, Μοσχοβιτη, με λεφτα (πολλαααααα λεφτα) πανω πηδαει ΟΤΙ θελει. Τον φιλοξενησα Ελλαδα 2 βδομαδες. Η γκομενα που ειχε για το καλοκαιρι χωρις πλακα την εβλεπες σταματαγες και τον επαιζες στο δρομο, ΤΟ τελειο δειγμα σλαβας. Ξερεις τι μου πε? Τι ωραιες γυναικες που ναι οι μεσογειες (Ελληνιδες/Ιταλιδες). ΟΚ δεν εβλεπε τοφαλους και φαλαινες, εβλεπε τα γκομενακια που προσεχαν εμφανιση και ειχαν τα γονιδια για καμπυλες αλλα πολυ προσεγμενο σωμα. Αυτο δε το χει ο Ρωσος πανω που ναι ολες φλατ βυζι φλατ κωλος.

ναι εχεις δικιο σε αυτο... αλλα ειναι οτι οι μολδαβεζες που εδωσαν την εντυπωση πως ειναι λιγοτερο ψιλομυτες απο τις ελληνιδες,,,, μαγειρευουν κανενα φαγητο... ειναι πιο πιστες.... πιο συνδειδητοποιημενες... πιο κορμαρες.... και πιο προσιτες.... δεν ειναι μονο οι βυζαρες.....

Επισης θεωρω οτι ο Δημητρης εχει δικιο και σε ενα αλλο θεμα... επειδη και οι μολδαβες εχουν βαρεθει τις "ντουλαπες", βλεπουν τους μαυρομαλληδες ελληνες με τα γλυκα χαρακτηρηστικα σαν ξερολουκουμους....  :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ε όχι και καταπληκτικός σύντροφε. Θυμάμαι ακόμη έναν φουκαριάρη λύκο που είχε σαλέψει και στριφογύριζε αδιάκοπα σε ένα πολύ μικρό κλουβί. Σε οποιαδήποτε ΔυτικοευρωπαΊκή χώρα θα τον είχαν κλείσει για κακοποίηση των ζώων.

εμας μας ενδιαφερει το θεαμα και οχι εαν ο λυκος περναει καλα ή ειναι σε μικρο κλουβι...  :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ναι εχεις δικιο σε αυτο... αλλα ειναι οτι οι μολδαβεζες που εδωσαν την εντυπωση πως ειναι λιγοτερο ψιλομυτες απο τις ελληνιδες,,,, μαγειρευουν κανενα φαγητο... ειναι πιο πιστες.... πιο συνδειδητοποιημενες... πιο κορμαρες.... και πιο προσιτες.... δεν ειναι μονο οι βυζαρες.....

Επισης θεωρω οτι ο Δημητρης εχει δικιο και σε ενα αλλο θεμα... επειδη και οι μολδαβες εχουν βαρεθει τις "ντουλαπες", βλεπουν τους μαυρομαλληδες ελληνες με τα γλυκα χαρακτηρηστικα σαν ξερολουκουμους....  :grin:

ετσι ειναι στη Μολδαβια. Βγαλτες απο το χωριο (γιατι η Μολδαβια ειναι χωριο) και πηγαινε τες στον "πολιτισμο" και τα ξαναλεμε, εγω λιγες Μολδαβες που εχω γνωρισει στη Μοσχα ειναι χειροτερα πορνιδια κι απο τις Ουκρανες.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ετσι ειναι στη Μολδαβια. Βγαλτες απο το χωριο (γιατι η Μολδαβια ειναι χωριο) και πηγαινε τες στον "πολιτισμο" και τα ξαναλεμε, εγω λιγες Μολδαβες που εχω γνωρισει στη Μοσχα ειναι χειροτερα πορνιδια κι απο τις Ουκρανες.

ναι εαν την φερεις απο την μολδαβια και την αφησεις να δουλεψει και συνεπως να ανεξαρτητοποιηθει οικονομικα απο εσενα (και μιλησει με ελληνιδα και μαθει την δυναμη του μουνιου της) λογικο ειναι να γινει πορνιδιο.... μονο μου ανεφερα πριν οτι ειναι σχεδον βεβαιο οτι μολις οι πεφτουλες της καθε περιοχης δουν το "κορμι" θα κανουν ολοκληρο αγωνα να στην φανε... ακομα και οι γκομενα κατσει "μαζι" σου θα αποκτησει τουπε...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πετραν να σου πο την αποψη μου το κισηινεου για ΠΟΡΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟς ΧΡΟΝΟς ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!!!!! υπαρχει το τιρασπολ αν θες φτηνα αλλα πρεπει να ξερης ροσικα και το μπαλτσι και το καχουλ αλλα πρεπει να ξερης απο ανατολικο μπλοκ αργισες μια 5 ετια !!! το αμεσα προσβασιμο φτινο ποιοτηκο μουνι ειναι αλου πλεον !!!! ροτα οτι θες !!!! τα σιν του κισηινεου ειναι οτι το χειμονα εχει κλαμπομπαρες και χαβαλε !! και ειναι καταπρασινο!!! παλια ειταν και το καλοκαιρη οπα τα κλαμπ αλλα απο τοτε που ανηξαν τα σινορα και πιραν διαβατηρια ρουμανικα καθε καλοκαιρη   μιν τα ειδατε τα μορα!!!!! και το 60 της εκατο καθε καλοκαιρη στην κολο-ιταλια!!!! και μαλιστα στα τεζα μερη !!!! διαβασε για σαρδινια και θα καταλαβεις !!!!!!!! και επιδη τα λευτα δεν υπαρχουν πλεον!!! δεν υπαρχει περιθοριο για πειραματα αν θα κανεις κατι πρεπει να το κανεισ χειρουργιο !!!!!!! πρεπει να πας εκει που εχεις αποτελεσμα και περνασ καλα στο μικροτερο κοστος!!!!!!!!! και στη αθηνα με 5000 ευρο περνας γαμτααααα και να τα τσιμπουκια και να τα πισοκολητα λουκουμιιι λεμε!!!!! αντε πετραν τιν κανο βλεπο οτι κοιμιθικεσ!!!!! !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΛΕΜΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πετραν να σου πο την αποψη μου το κισηινεου για ΠΟΡΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟς ΧΡΟΝΟς ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!!!!! υπαρχει το τιρασπολ αν θες φτηνα αλλα πρεπει να ξερης ροσικα και το μπαλτσι και το καχουλ αλλα πρεπει να ξερης απο ανατολικο μπλοκ αργισες μια 5 ετια !!! το αμεσα προσβασιμο φτινο ποιοτηκο μουνι ειναι αλου πλεον !!!! ροτα οτι θες !!!! τα σιν του κισηινεου ειναι οτι το χειμονα εχει κλαμπομπαρες και χαβαλε !! και ειναι καταπρασινο!!! παλια ειταν και το καλοκαιρη οπα τα κλαμπ αλλα απο τοτε που ανηξαν τα σινορα και πιραν διαβατηρια ρουμανικα καθε καλοκαιρη   μιν τα ειδατε τα μορα!!!!! και το 60 της εκατο καθε καλοκαιρη στην κολο-ιταλια!!!! και μαλιστα στα τεζα μερη !!!! διαβασε για σαρδινια και θα καταλαβεις !!!!!!!!

που θεωρεις οτι ειναι το "φτηνο" μουνι? πως το οριζεις το φτηνο? προσωπικα γαμησα μια 26 απο το στρασενι ερασιτεχνης πουτανα και μια κοπελιτσα που γνωρισα στο παρκο της μολδαβιας... τι εννοεις να ξερεις απο ανατολικο μπλοκ? μπορεις να το προσδιορισεις εστω συνοπτικα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που θεωρεις οτι ειναι το "φτηνο" μουνι? πως το οριζεις το φτηνο? προσωπικα γαμησα μια 26 απο το στρασενι ερασιτεχνης πουτανα και μια κοπελιτσα που γνωρισα στο παρκο της μολδαβιας... τι εννοεις να ξερεις απο ανατολικο μπλοκ? μπορεις να το προσδιορισεις εστω συνοπτικα....
Καλα που της ειδε της γκομεναρες στο Τιρασπολ!Ενα μηνα ημουνα εκει και ολες ειναι ανυπαρκτες και ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ.Ασε που οι περισσοτερες εχουνε γκομενο εκει περα.Τα εχω γραψει ολα αναλυτικα με καθε λεπτομερια μη λεμε τα ιδια και τα ιδια

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny:eiνai titatanotersatios ειναι ανηπερβλητος !!!!! τσφτις σκιστης και καραμπουζουκλαρος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αβεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μεγας τρανος και δοξασμενος!!!!!!!! ειναι τιμη που τον διαβαζουμε!!!!!! αβεεεεεεεε!!!!!!   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: τιφλα να χει ο μπενι χιλ και μιτσικοστας!!!!!!!!! θα βγαζε πολλα λευτα αμα το ριχνε στο κινηματογραφοοο !!!!!!!!!! τι μιστερ μπιν και αιδιες!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου φτιαξε την μερααα παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2013-08-19_135208.png
    2013-08-19_135208.png
    215,2 KB · Εμφανίσεις: 43

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φτηνο ενοειται οτι θα ειναι μουναρα και δεν θα σε γαμισει στα φαγητα τα ξενιχτια τα ταξιδια τα δορα και τα παρελκομενα ουτε θα θελει να χεις απο χ5 και απανο για να την πας να βγαλει βολτα το σκηλακι της κτλ κτλ οπος ειναι το προτοκολο πλεον στης μολδαβες και της ρουμανες!!! και ορθα γραφεις και για αυτο σε παραδεχομε γιατι λες την αληθεια γαμισεσ χοριατα καργιολιτσα και νεχτ ντορ πιτσιρικα σιιγουρα για τα δικα μου προτυπα σαβουριτσα και αμα το σινεχιζεσ θα πλιρονες αυτην την μαμα της τον μπαπατης και ολο της το σοι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τα χο γραψει αλοστε πολεες φορεσ!!! φικια για μεταξοτεσ κορδελεσ !!!!οταν ενοο να ξερης απο ανατολικο μπλοκ ενοο πχ στο δρομο για καχουλ τι θα κανεις με τους καραβλαχουσ μπατσους στα μπαρ της επαρχιας αμα στην πεσουν πος θα ανταπεξελθεισ στο σπιτι που θα νικιασεις τι θα κανεις με την και καλα απο κατο νικαρισα που θα ρθει και θα σου χτηπαει την πορτα γιατι απο το μπανιο σου εσταξε νερο στο διαμερισμα της!! στην πουτανα πος θα παρεις χαμπαρι οτι ειναι μονη η εχει αλους 5 που περιμενουν να σου παρουν τα σοβρακα  και αυτη κανει ανιχνευση χορου και πολλα αλαα!!!! !!!! και για τα νεα πεδια κιριος  το ανατολικο μπλοκ εχει ηρεμισει ευτηχος!!!!!!!!!! αλλα δεν παβεις να πεζεις την κεφαλα σου κορονα γραματα συνεχεια !!! απο αμεσους κινδινους<<<< πχ οι μισοι ουκρανοι και μολδαβοι νταλικερηδες οδηγουν πιομενοι!!!!! η ιπατιδιδα και η φιματιοση ειναι ψιλα γραματα στο ανατολικο μπλοκ !!>>>>> και απο εμεσους τα τροφιμα ειναι νοθευμενα με οτι φανταστη ο νους του ανθροπου το νερο στο σπιτι που κανεις μπανιο ευτηχος δεν το πινεις θα παθεις πλακα αμα δεις τι εχει στης αναλησεις του!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα απο μερικα που σας εγραψα σθιν την ταλεπορια και τα λευτα γαμας οτι εχει μεινη απο της ορδες τον τουρκοιταλοαραβον που δεκα χρονια ισοπεδοσαν τα παντα στο κισηινεου!!!!! ΚΑΣΙ ΕΙΣΕ ΜΑΓΚΑς ΓΑΜΙΑς ΕΛΛΗΝΑΡΑς!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και γραψτε με στα αρχιδια σας εμενα!!!! ψαχτητε λιγο στο διαδικτιο να δειτε τι λενε και οι αλλες γαμοεθνοτητες του πλανητη !!!!!!!!!!!  πετραν ελπιζα να καταλαβες!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν ξεκίνα δασκαλεύοντας με τι θα πω στην και καλά από κάτω νοικιάρισα που θα μου χτυπήσει να μου πει ότι και καλά από το μπάνιο μου εσταξε νερό στο διαμέρισμα της  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ή μήπως να σου πω εγώ ότι ακριβώς επειδή δεν ξέρω τι να πω στην και καλά από κάτω νοικιάρισα για αυτό και νοικιάζω πάντα ισόγειο... πάρε τα αρχίδια μου τώρα  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν ξεκίνα δασκαλεύοντας με τι θα πω στην και καλά από κάτω νοικιάρισα που θα μου χτυπήσει να μου πει ότι και καλά από το μπάνιο μου εσταξε νερό στο διαμέρισμα της  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ή μήπως να σου πω εγώ ότι ακριβώς επειδή δεν ξέρω τι να πω στην και καλά από κάτω νοικιάρισα για αυτό και νοικιάζω πάντα ισόγειο... πάρε τα αρχίδια μου τώρα  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
ο φιλτατεεε !!! με τιμαει η εμπιρια σου τα καλα σου λογια και το ανεβαστικο ιφος σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τεσ πα ΛΕ-ΠΑ !!!!στο ραδιοφονο και πολλα τα χιλομετρα !! κανε τα προτα εκατο και μετα θα δουμε !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και να μιν δοσει ο μεγαλος απο πανο και δεις τι γινετε αμα σου τραβηξει μινηση η απο κατο!!!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  :helpplea: σου πα κανε τα προτα 100 κμ και τα ξαναλεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο φιλτατεεε !!! με τιμαει η εμπιρια σου τα καλα σου λογια και το ανεβαστικο ιφος σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τεσ πα ΛΕ-ΠΑ !!!!στο ραδιοφονο και πολλα τα χιλομετρα !! κανε τα προτα εκατο και μετα θα δουμε !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και να μιν δοσει ο μεγαλος απο πανο και δεις τι γινετε αμα σου τραβηξει μινηση η απο κατο!!!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  :helpplea: σου πα κανε τα προτα 100 κμ και τα ξαναλεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φτηνο ενοειται οτι θα ειναι μουναρα και δεν θα σε γαμισει στα φαγητα τα ξενιχτια τα ταξιδια τα δορα και τα παρελκομενα ουτε θα θελει να χεις απο χ5 και απανο για να την πας να βγαλει βολτα το σκηλακι της κτλ κτλ οπος ειναι το προτοκολο πλεον στης μολδαβες και της ρουμανες!!! και ορθα γραφεις και για αυτο σε παραδεχομε γιατι λες την αληθεια γαμισεσ χοριατα καργιολιτσα και νεχτ ντορ πιτσιρικα σιιγουρα για τα δικα μου προτυπα σαβουριτσα και αμα το σινεχιζεσ θα πλιρονες αυτην την μαμα της τον μπαπατης και ολο της το σοι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τα χο γραψει αλοστε πολεες φορεσ!!! φικια για μεταξοτεσ κορδελεσ !!!!οταν ενοο να ξερης απο ανατολικο μπλοκ ενοο πχ στο δρομο για καχουλ τι θα κανεις με τους καραβλαχουσ μπατσους στα μπαρ της επαρχιας αμα στην πεσουν πος θα ανταπεξελθεισ στο σπιτι που θα νικιασεις τι θα κανεις με την και καλα απο κατο νικαρισα που θα ρθει και θα σου χτηπαει την πορτα γιατι απο το μπανιο σου εσταξε νερο στο διαμερισμα της!! στην πουτανα πος θα παρεις χαμπαρι οτι ειναι μονη η εχει αλους 5 που περιμενουν να σου παρουν τα σοβρακα  και αυτη κανει ανιχνευση χορου και πολλα αλαα!!!! !!!! και για τα νεα πεδια κιριος  το ανατολικο μπλοκ εχει ηρεμισει ευτηχος!!!!!!!!!! αλλα δεν παβεις να πεζεις την κεφαλα σου κορονα γραματα συνεχεια !!! απο αμεσους κινδινους<<<< πχ οι μισοι ουκρανοι και μολδαβοι νταλικερηδες οδηγουν πιομενοι!!!!! η ιπατιδιδα και η φιματιοση ειναι ψιλα γραματα στο ανατολικο μπλοκ !!>>>>> και απο εμεσους τα τροφιμα ειναι νοθευμενα με οτι φανταστη ο νους του ανθροπου το νερο στο σπιτι που κανεις μπανιο ευτηχος δεν το πινεις θα παθεις πλακα αμα δεις τι εχει στης αναλησεις του!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα απο μερικα που σας εγραψα σθιν την ταλεπορια και τα λευτα γαμας οτι εχει μεινη απο της ορδες τον τουρκοιταλοαραβον που δεκα χρονια ισοπεδοσαν τα παντα στο κισηινεου!!!!! ΚΑΣΙ ΕΙΣΕ ΜΑΓΚΑς ΓΑΜΙΑς ΕΛΛΗΝΑΡΑς!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και γραψτε με στα αρχιδια σας εμενα!!!! ψαχτητε λιγο στο διαδικτιο να δειτε τι λενε και οι αλλες γαμοεθνοτητες του πλανητη !!!!!!!!!!!  πετραν ελπιζα να καταλαβες!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε χαιβάν Ντοκτορ ασε τις μαλακιεσ και τα 10 ΑΛΦΑ
( εμενα δεν μου υπεδειξες ουτε ενα τοσες φορες που παω Κισηιναου)
καλο ειναι να ειναι λιγο υποψιασμενοι ολοι οι νεοι επισκεπτες αλλα οχι και ετσι ρε αδερφε.

Αφηστε τις μαλακιες και τα 10 αλφα Γκομενες και πηγαινετε να περασετε καλα και με το 1 αλφα και το 2 αλφα  εχουν καταπληκτικη συμετοχη οι γκομενες στο κρεβατι GFE experiene...
γαματε γιατι χανομαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............ και αφηστε τις μαλακιες εχει γουστα και με ολιγα οβολα και με πολλα οτι γουσταρεις  και οτι πληρωνεις παιρνης...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλο ειναι να ειναι λιγο υποψιασμενοι ολοι οι νεοι επισκεπτες αλλα οχι και ετσι ρε αδερφε.

Αφηστε τις μαλακιες και τα 10 αλφα Γκομενες και πηγαινετε να περασετε καλα και με το 1 αλφα και το 2 αλφα  εχουν καταπληκτικη συμετοχη οι γκομενες στο κρεβατι GFE experiene...
γαματε γιατι χανομαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............ και αφηστε τις μαλακιες εχει γουστα και με ολιγα οβολα και με πολλα οτι γουσταρεις  και οτι πληρωνεις παιρνης...
afieromeno το ασμα στον σιντροφο αλλαν!!!!! ΛΕ-ΠΑ !! ΑΝΑΤΟΛΙΚΟς ΤΣΙΤΑ ΣΤΑ58!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τασκενδη στα μερη του λεπα δεν εφατσα ακομα!!! αλλα μεχρι τα 58 εχο ακομα!!!!!!!!  και ρε αλλανταλον δεν λεμε κατι διαφορετικο!!!!!!  και εγο γραφο που μπορεις να την βγαλεισ φτινα εδο και πολι καιρο!!! ΜΑΛΑΚΙΕς ΔΕΝ ΓΡΑΦΟ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! και καλητερα να εισε υποψιασμενοσ παρα να τρεχεις  οπος τρεχαμε με τον αδερφο του κυπριου που τον αφτοκτονηασν στο κισηνεου!!! και θιμισου εγο μαλακιες δεν γραφο!!!!!!!!!!!!! οτι λεω ειναι!!!! τορα αμα γουσταρετε να γαματε σαβουρεσ με τοσο κοπα  εξοδα κτλ !!!!!!! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!! γουστα ειναι αυτα!!!! τα ΑΑΑ ΔΕΝ ΘΙΜΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΙΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΤΕ Η ΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΞΟ!!!!!!!!! ????  διαβαζε καλητερα τι γραφο !!!!!! δεν π-ιστευο να σου περνει καμια πιπα καμια σκοπιανη ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε και καυλιαρης!!!!!!!!! για την χαλκιδικι θα γραψεισ τιποτα?????????? απο κριτικη ολοι μαγκες ειστε!!!!!! απο το τι γινετε μουγκα στην στρουγκα!!!!!!!!!!!!!!!! και καλη η πλακα προτος λακαμας εγω!!!!!!!!! αλα ρε συντροφε να λεμε τι γινετε και στην πραγματικοτηττα εε!!!!!!!!!!!!!!! παντοσ στα μερη σου περασα λουκουμι!!!!!!!!!!!!!!! τσιμουδια εεεεε!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τασκενδη στα μερη του λεπα δεν εφατσα ακομα!!! αλλα μεχρι τα 58 εχο ακομα!!!!!!!!  και ρε αλλανταλον δεν λεμε κατι διαφορετικο!!!!!!  και εγο γραφο που μπορεις να την βγαλεισ φτινα εδο και πολι καιρο!!! ΜΑΛΑΚΙΕς ΔΕΝ ΓΡΑΦΟ ΠΟΤΕ!!!!!!!!! και καλητερα να εισε υποψιασμενοσ παρα να τρεχεις  οπος τρεχαμε με τον αδερφο του κυπριου που τον αφτοκτονηασν στο κισηνεου!!! και θιμισου εγο μαλακιες δεν γραφο!!!!!!!!!!!!! οτι λεω ειναι!!!! τορα αμα γουσταρετε να γαματε σαβουρεσ με τοσο κοπα  εξοδα κτλ !!!!!!! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!! γουστα ειναι αυτα!!!! τα ΑΑΑ ΔΕΝ ΘΙΜΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΙΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΤΕ Η ΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΞΟ!!!!!!!!! ????  διαβαζε καλητερα τι γραφο !!!!!! δεν π-ιστευο να σου περνει καμια πιπα καμια σκοπιανη ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε και καυλιαρης!!!!!!!!! για την χαλκιδικι θα γραψεισ τιποτα?????????? απο κριτικη ολοι μαγκες ειστε!!!!!! απο το τι γινετε μουγκα στην στρουγκα!!!!!!!!!!!!!!!! και καλη η πλακα προτος λακαμας εγω!!!!!!!!! αλα ρε συντροφε να λεμε τι γινετε και στην πραγματικοτηττα εε!!!!!!!!!!!!!!! παντοσ στα μερη σου περασα λουκουμι!!!!!!!!!!!!!!! τσιμουδια εεεεε!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tι να γραψω ρε χαιβανε ποιος εχει χρηματα να ερθει εδω;;;; λιγοι πολυ λιγοι  αστο καλυτερα μια εικονα χιλιες λεξεις λενε οι Κινεζοι..............

Συνημμένα

• beachbarmolos1.jpg
    beachbarmolos1.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • beachbarmolos2.jpg
    beachbarmolos2.jpg
    72,6 KB · Εμφανίσεις: 36

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• beachbarmolos3.jpg
    beachbarmolos3.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • paradise2.jpg
    paradise2.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 32

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εγω ενταξει ειμαι 20 χρονια ανατολικο μπλοκ και θεωρουμε ντοπιος και αυτα δεν μου τα κανουνε.Εσενα ομως και τοσους αλλου που πηγατε οπως Π.Χ. ο φιλος σου ο Τσαφους πως και δεν σας ληστεψανε και δεν σας βιασανε? :2funny:Ο  :jerking: ο Yantis παλι ξεφυγε  :jerking: ο Τασους ειχε καμια Ρολς Ρόις? ή κανενα Μά'ι'μπαχ? Ειδες εσυ τιποτα τετοιο να συμβαινει? :2funny: Εγω γ'αυτο θα ξαναπαω εκει γιατι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και με τα ποδια να'σαι αν δεν εισαι σαν το τέρας γκομενα θα βγαλεις.Γιατι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΛΕΕΙ.Δεν χρειαζεται να εχεις ουτε πατηνι :)αν εισαι βεβαια εμφανησιμος.Οσο γ'αυτο αν σταξει νερο στους απο κατω αν δεν ειναι δικο σου το διαμερισμα ειναι προβλημα του ιδιοκτητη εσενα τι σε νοιαζει (δε μιλαω να ριχνεις νερο επιτηδες στο πατωμα με το ντους ή να αδειαζεις στο πατωμα κουβαδες με νερο  :2funny:) αλλα αν τα πλακακια ή η μονωση του μπανιου δεν ειναι καλη και περναει νερο δεν φταις εσυ.Ασε που αν νοικιαζεις το διαμερισμα δεν ερχεται να σου χτυπισει αλλα παιρνει τον ιδιοκτητη τηλεφωνο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
allan plaka moy kaneis !!!!!!!!!!!! οταν μπικα στο δρομο που σκαει για χαλκιδικι πεμτη απογευμα τα αμαξια ειταν 5 χιλιομετρα ουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι ολοι οι χαλκιδεοι κανετε τους κινεζουΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????????  :think: :think: :think: :think: :think: :think: καλα αν δεν θεσ μιν λες!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom