Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Nαι. Η Ρουμάνικη γλώσσα έχει λατινικούς χαρακτήρες.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πάντως στη Ζαχάρω με τις Ρωσίδες οι άνθρωποι ζούν κανονικά.

Απλα εαν εισαι 35+ ή 40+ καλυτερα να παντρευτεις καποια σωστη μολδαβεζα και να σε σχολιαζουν παρα να μεινεις μονος.. Εγω στην θεση σου θα τους εκανα και πλακα... μολις θα πηγαιναν να μου πουν τιποτα.... "μεγαλε δεν μπορει να φανταστεις τι γαμησια μου κανει η μολδαβεζα.. σκυλι ανημερο" και ασε τον ελληνα τον εξυπνακια να πηγαινει σουπερμαρκετ μετα απο παραγγελια της φακλανας της γυναικας του...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Oι Μολδαβές πώς είναι σα φυλή, όπως οι Ρουμάνες;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Nαι. Η Ρουμάνικη γλώσσα έχει λατινικούς χαρακτήρες.

οχι μονο χαρακτηρες αλλα και οι λεξεις της ρουμανικης μοιαζουν με της γαλλικης / ιταλικης και λιγο με της αγγλικης οποτε εαν ξερεις αυτες τις γλωσσες προσαρμοζει τις κοινες λεξεις με βαση την ρουμανικη προφορα και εισαι κομπλε...  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα που εγραψα δεν θα τα σχολιασεις?  :grin: εχεις απευθειας αλλα οχι παντα και οχι με 320 ευρω  :2funny:
Εχει και απευθειας αλλα οχι παντα οπως καταλαβα.Εγω θελω μονο πηγαινε.Μεχρι τοτε εχω χρονο να το σκεφτω.Παντος απο Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ ανετα σε 2 ωρες εισαι Κισινιωφ τα αεροπλανα ειναι Embrear σχετικα μικρα και δεν εχουνε πολυ κοσμο.Τωρα παω για υπνο.Ηθελα να παω Ντισκο σημερα αλλα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι αδεια οποτε βγηκα βολτα χωτις ντισκο.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Φίλε είμαι 45 γράφω στά αρχίδια μου τι θα πεί ο καθένας, αρκεί να μπορείς να συμβιώσεις. Με τι ηλικία νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Oι Μολδαβές πώς είναι σα φυλή, όπως οι Ρουμάνες;

Κοιτα δεν εχω παει ακομα ρουμανια για να εχω εντυπωση αμεσες και απο ενα χαρακτηριστικο δειγμα του πληθυσμου οσα εχω ακουσει ειναι αρνητικα... αλλα νομιζω οτι και η Μολδαβια μας ταιριαζει αξιζει να πας ενα ταξιδι να δεις τι παιζει.,..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απλα εαν εισαι 35+ ή 40+ καλυτερα να παντρευτεις καποια σωστη μολδαβεζα και να σε σχολιαζουν παρα να μεινεις μονος.. Εγω στην θεση σου θα τους εκανα και πλακα... μολις θα πηγαιναν να μου πουν τιποτα.... "μεγαλε δεν μπορει να φανταστεις τι γαμησια μου κανει η μολδαβεζα.. σκυλι ανημερο" και ασε τον ελληνα τον εξυπνακια να πηγαινει σουπερμαρκετ μετα απο παραγγελια της φακλανας της γυναικας του...
Η Μολδαβή θα πηγαινει μονη της σουπερ μαρκετ? Καλη φαση.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Ως μορφωτικό επίπεδο πώς είναι; Συνήθως σπουδάζουν; μαθαίνουν τέχνες; ή είναι αγράμματοι άτεχνοι και αμόρφωτοι όπως οι αλβανοί;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Φίλε είμαι 45 γράφω στά αρχίδια μου τι θα πεί ο καθένας, αρκεί να μπορείς να συμβιώσεις. Με τι ηλικία νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;

Θεωρω και στο λεω ξανα οτι η Μολδαβικη κοινωνια κατα βαση παραγει γυναικες που προοριζονται να γινουν νοικοκυρες... οποτε πιστευω οτι το θεμα με την συμβιωση που θετεις ειναι τελειωμενο σε γενικες γραμμες... απο εκει και περα επειδη κανενα 23 χρονο κοριτσι δεν θα παντρευτει εναν 45 χρονο μετα απο καμακι στο δρομο... εσυ θα πρεπει να αλλαξεις τακτικη ψαρεματος.... πας σε μολδαβια σε σπιτι μολδαβου / μολδαβης φιλης- γνωστη σου και σου γνωριζει γκομενες 30 αρες απο το κοινωνικο της περιβαλλον

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Και θα ψωνίζει 300€ ψώνια, θα πληρώνει την ψηλομύτα ταμία που παίρνει 400€ το μήνα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Ως μορφωτικό επίπεδο πώς είναι; Συνήθως σπουδάζουν; μαθαίνουν τέχνες; ή είναι αγράμματοι άτεχνοι και αμόρφωτοι όπως οι αλβανοί;

ακομα και οι βλαχες απο το στρασενι που εμενα πηγαινουν σε σχολη να μαθουν τεχνη αλλο εαν γκαστρωνονται και τελικα δεν εξσκουν ποτε το επαγγελμα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Η Μολδαβή θα πηγαινει μονη της σουπερ μαρκετ? Καλη φαση.

οχι με το γιαννη θα πηγαινει για να μην του φαει κανεις... μεχρι να την μετρησει σαν χαρακτηρα... οι ελληνιδες επειδη βαριουνται να πανε σουπερμαρκετ στελνουν τους μαλακες τους ελληνες...  :2funny:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
είδα το στρασενι στο google earth, μικρομεσαία πόλη, και πίνουν απο πηγάδια; Δενέχουν δίκτυο ύδρευσης;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
είδα το στρασενι στο google earth, μικρομεσαία πόλη, και πίνουν απο πηγάδια; Δενέχουν δίκτυο ύδρευσης;

ειναι 10 χλμ απο το κισιναου κανενα 20 λεπτο με τα βανακια που ελεγα σε προηγουμενη σελιδα ...οι οδηγοι πανε με 90 στους αδειους δρομους μεχρι το κισιναου...μετα το παιζουν νομιμοφρονες οταν φτανουν λιγο εξω απο την πολη για να μην φανε κληση απο τροχαια... δημοσιο δικτυο οχι... το νερο ειναι πηγαδισιο.. καθε σπιτι εχει πηγαδι.... απλα βαζουν κατι φιλτρα - φισακια στις βρυσες για να το πινουν... εννοειται οτι εχουν ηλεκτρικη αντλια στο πηγαδι για να τροφοδοτηται ολο το σπιτι αυτοματα με το νερο...

Φαντασου το στρασενι και την γειτονικη κουζουσνα σαν την περιοχη της βαρης - κορωπιου που μονο οι κεντρικες αρτηριες εχουν πισσα και αυτη σε αθλια κατασταση και ολοι οι δρομοι εκτος τον κεντρικων ειναι χωματοδρομοι (κατι σαν το Λαυριο πριν 10 χρονια).... και το κισιναου να θυμιζει κατι απο βυρωνα - υμηττο με τις εργατικες κατοικιες με την εξαιρεση οτι το κισιναου εχει και καποια "νεοκλασικα" που του δινουν αιγλη μεγαλη πολη... παντως σκουπιδια πεταμενα δεν βλεπεις το κισιναου ειναι μια καθαρη πολη με μεγαλους δρομους...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Που να βρείς γνωστό στη Μολδαβία. Μέσω ελλαδας μπορεί να γίνει κάτι;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Που να βρείς γνωστό στη Μολδαβία. Μέσω ελλαδας μπορεί να γίνει κάτι;

Κοιτα ενας φιλος μου εχει σχεση με μολδαβεζα και εμενα σπιτι της στο στρασενι μαζι με το φιλο μου... Μου ειπε παντως οτι καπου στο πεδιο του Αρεως υπαρχει ενα εστιατοριο που πηγαινουν οι μολδαβεζες και τρωνε καθε κυριακη... θα μαθω και θα σου πω...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Πέτρο ξημερώνει Κυριακή! Έχει αρκετούς μολδαβούς η Αθήνα; Δεν έχω ακούσει κάτι.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πέτρο ξημερώνει Κυριακή! Έχει αρκετούς μολδαβούς η Αθήνα; Δεν έχω ακούσει κάτι.

νομιζω λιγους και κυριως γυναικες που δουλευουν σαν οικιακες βοηθοι... πηγαινουν ιταλια  - ρωσσια λογω γλωσσας.... και μετα ελλαδα - κυπρο... για αυτο εαν διβασες ο δημητρης ειπε οτι το αεροπλανο παει λαρνακα και μετα αθηνα απο κισιναου...

Παντως να εχει στο μυαλο σου να κανεις κοινωνικες σχεσεις με ανθρωπους απο ανατολικο μπλοκ αυτοι - αυτες θα σου ανοιξουν πορτες απο "χωριατισσες" ρωσσιδες / ουκρανεζες / μολδαβες...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Έχω πολλύ καλη σχέση με Ρουμάνο, που είναι Αθήνα, υπάλληλος κολητού μου φίλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom