agoraios2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Nαι. Η Ρουμάνικη γλώσσα έχει λατινικούς χαρακτήρες.
Πάντως στη Ζαχάρω με τις Ρωσίδες οι άνθρωποι ζούν κανονικά.
Nαι. Η Ρουμάνικη γλώσσα έχει λατινικούς χαρακτήρες.
Εχει και απευθειας αλλα οχι παντα οπως καταλαβα.Εγω θελω μονο πηγαινε.Μεχρι τοτε εχω χρονο να το σκεφτω.Παντος απο Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ ανετα σε 2 ωρες εισαι Κισινιωφ τα αεροπλανα ειναι Embrear σχετικα μικρα και δεν εχουνε πολυ κοσμο.Τωρα παω για υπνο.Ηθελα να παω Ντισκο σημερα αλλα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι αδεια οποτε βγηκα βολτα χωτις ντισκο.αυτα που εγραψα δεν θα τα σχολιασεις? εχεις απευθειας αλλα οχι παντα και οχι με 320 ευρω
Oι Μολδαβές πώς είναι σα φυλή, όπως οι Ρουμάνες;
Η Μολδαβή θα πηγαινει μονη της σουπερ μαρκετ? Καλη φαση.Απλα εαν εισαι 35+ ή 40+ καλυτερα να παντρευτεις καποια σωστη μολδαβεζα και να σε σχολιαζουν παρα να μεινεις μονος.. Εγω στην θεση σου θα τους εκανα και πλακα... μολις θα πηγαιναν να μου πουν τιποτα.... "μεγαλε δεν μπορει να φανταστεις τι γαμησια μου κανει η μολδαβεζα.. σκυλι ανημερο" και ασε τον ελληνα τον εξυπνακια να πηγαινει σουπερμαρκετ μετα απο παραγγελια της φακλανας της γυναικας του...
Φίλε είμαι 45 γράφω στά αρχίδια μου τι θα πεί ο καθένας, αρκεί να μπορείς να συμβιώσεις. Με τι ηλικία νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Ως μορφωτικό επίπεδο πώς είναι; Συνήθως σπουδάζουν; μαθαίνουν τέχνες; ή είναι αγράμματοι άτεχνοι και αμόρφωτοι όπως οι αλβανοί;
Η Μολδαβή θα πηγαινει μονη της σουπερ μαρκετ? Καλη φαση.
είδα το στρασενι στο google earth, μικρομεσαία πόλη, και πίνουν απο πηγάδια; Δενέχουν δίκτυο ύδρευσης;
Που να βρείς γνωστό στη Μολδαβία. Μέσω ελλαδας μπορεί να γίνει κάτι;
Πέτρο ξημερώνει Κυριακή! Έχει αρκετούς μολδαβούς η Αθήνα; Δεν έχω ακούσει κάτι.