Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 764K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οχι απλος κατι τερατα σαν κ'σενα μας ρεζιλευουνε σε ολο τον κοσμο εγω γ'αυτο σκαω :headbang:Οταν βλεπω αυτη την αηδια  :shit:ρεζιλευουν την Ελλαδα.Ευτυχως που ο καλος θεος τους χρεωκοπισε να μη ρεζιλευουν αλλο την Ελλαδα τα τερατα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Πανε λενε τα συχαματα οτι ειναι Ελληνες και μας κανουνε ρεζηλι.
σιχαμα ξεσιχαμα εχω γαμησει πιο πολλες απο σενα σε 3 χρονια απο οτι εσυ σε 20

ετσι γαμανε τα σιχαματα
να φενετε και η χοντροκοιλια μου

Συνημμένα

• P3100885.JPG
    P3100885.JPG
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P3100886.JPG
    P3100886.JPG
    63 KB · Εμφανίσεις: 55

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σιχαμα ξεσιχαμα εχω γαμησει πιο πολλες απο σενα σε 3 χρονια απο οτι εσυ σε 20

ετσι γαμανε τα σιχαματα
να φεωετε και η χοντροκοιλια μου
δεν εχεις τριχιτσα ομως, χνουδακι βλεπω  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν εχεις τριχιτσα ομως, χνουδακι βλεπω  :2funny:
Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος? :2funny:Αυτος ειναι για να καταλβει ο αναγνωστης το πολυ 1,60 υψος και ζυγιζει πανω απο 120 κιλα και εχει και μια τεραστια χαρακια σα να ειχανε παει να τον σφαξουνε  :2funny: θα τον περασανε για βοδι αλλα το καταλαβανε και τι γλυτωσε :2funny: Εγω δεν καταλαβαινω γιατι γραφει αυτος και τοσοι αλλοι ασχετοι με το αντικειμενο σε αυτα τα Thread?Αφου ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΝΕ :2funny:
δωσε πονο δημητρακη
Ο Καλος θεος για να σωσει την Ελλαδα απο την ξεφτιλα τους χρεωκοπισε και δεν θα ξαναπανε πουθενα να μας ρεζιλευουνε :2funny:

Επισκέπτης
α με τον μαλακα λες και του ζητησα δανεικα κανει

εσυ ρε μουνακι του πες οτι εχω παχυνει;;;
του ειπες οτι ειμαι 1,60;;;
μου προσθεσες και 20 ποντους :2funny:

ρουφιανε του πορνομεταναστη  :2funny: :2funny:

ΥΓ: Παω για μπυρα
οταν βγει καποιος ασχετος με βιντεο μου να ποιος ειναι ο σχινοχαρας παρακαλω κρατηστε το λινκ :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πλάκα πλάκα γαριδάκι ο σίνος μας έχει βάλει φώτο να γαμάει, εσύ δεν μας έχεις βάλει. Γιατί;;;;;;;;;;   :think:
Μήπως τελικά δε γαμάς ποτέ; Ύποπτο μου κάνει...

Επισκέπτης
Πλάκα πλάκα γαριδάκι ο σίνος μας έχει βάλει φώτο να γαμάει, εσύ δεν μας έχεις βάλει. Γιατί;;;;;;;;;;   :think:
οχι ρε μαλακα παλι εσυ

σκατοκλωνε

ειπα παω για μπυρα

εγω εδω
εbαλα τι γαμησα περιπου εσυ τιποτα

αρχιδια κλωνος εισαι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μπατιρης ειναι ο Αλλαν :2funny: :2funny: :2funny:
που καθετε παραλια και τρωει φρεσκο ψαρακι ο μπατιρακος  :2funny: :2funny:

Εμενα μην με ανακτευεται σε αυτα ρεζιλι με κανατε ................
Μην επαναλαμβανομαστε εγω το δηλωσα οτι
ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΑΝΤΟΥ &  ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟς ΚΑΙ ΓΕΡΟς

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• polychrono beach.jpg
    polychrono beach.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 28
  • KORIVENZINA.jpg
    KORIVENZINA.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 34

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε κλωνε του σχινοχαρα,για να γαμησει καποιος πρεπει να εχει κατι.Δεν ειδες τον δημητρακη στο περιφημο βιντεο που εκανε στριπτιζ;Ενα πακοτινι ειχε,και αυτο μισο.
Για αυτο απο δημητρακης μετονομαστηκε γαριδακης.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εμενα μην με ανακτευεται σε αυτα ρεζιλι με κανατε ................
Μην επαναλαμβανομαστε εγω το δηλωσα οτι
ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΑΝΤΟΥ &  ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟς ΚΑΙ ΓΕΡΟς

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε τα σαπια ψαχνο σπονσορα για 2 τριμετρες που ειναι στην χαλκιδικι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: φαλε φοτο το καταστημα να παρω χαμπαρι που εισαι? :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αστα να πανε ο μιτσος μας βγηκε ανεμογκαστρης :2funny: :2funny: :2funny: μουνι νιετο !!! απο τιρασπολ μερια λουλουδια και ερωτες και απο κοκο τιποτα!!!  :2funny: :2funny: μην μου τον μαλωνετε ! ειναι ευεσθιτουλης ;) ;) ;)

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κύριοι στην Μολδαβία οπού είμαι μόνιμος κάτοικος από το 1985 οι επενδύσεις σε ακίνητα γη και εμπόριο τα τελευτεα πέντε χρονιά  έχουν ξεπεράσει κατά πολύ της επενδύσεις που γίναν στην ελλάδα τα τελευτεα 10 χρονιά σε  απόλυτους αριθμούς υπάρχουν τα νούμερα στο διαδικτυο  … σαχλαμάρα σοβαρέψου!   
καλα κοψε κατι  ;) ;) ;) βαλε και μους!!! καραμελε μακρι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: νεα υορκη ενα πραγμα! μπας και τα πινεις τα ουσκακια σου και βλεπεις διπλα :huh: :huh: :huh: αν θελης βοηθεια να ρθω!!! με τα σιμπαθιο κιολας !

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε κλωνε του σχινοχαρα,για να γαμησει καποιος πρεπει να εχει κατι.Δεν ειδες τον δημητρακη στο περιφημο βιντεο που εκανε στριπτιζ;Ενα πακοτινι ειχε,και αυτο μισο.
Για αυτο απο δημητρακης μετονομαστηκε γαριδακης.
που ειναι το βιντεο?? αντε να δουμε τεχνη!!! κανα που γαμαει υπαρχει?? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εισαι απολυτιστος ρε
πανε στα KFC
πανε στην Pizza HUT

Αντε απολιτιστε μπατιρακο
τραβα ρε στην παραλια να φας κανα ψαρακι
Σιχτιρ απο δω
εππ ξεχασες τον μολντολαγνο!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: απο φαι δυναμη!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Image0167.jpg
    Image0167.jpg
    133,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • large.jpg
    large.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 31

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ΕΔΩ  ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ
και πως θα σε βρουμε ρε μαστορα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: θα βαλω της φοτο στο κινητο και θα μου βγαλει τον σπονσορα? για πεξε ταβλι να σε παρουμε για πρεφα μετα ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom