dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δυστηχως για σας ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν ειναι πουτανες οποτε το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να κοιτατε της φωτογραφιες και να
Δυστηχως για σας ΚΑΜΙΑ απο αυτες δεν ειναι πουτανες οποτε το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να κοιτατε της φωτογραφιες και να
Κωλοχοντρε και τέρας της φυσεως εγω εδω ειμαι και η φωτο ηταν χτεσινη αν παρατηρισει κανεις απο πισω η Νιεφσκι δεν εχει καθολου αυτοκινητα και η ασφαλτος μολις εχει στρωθει και δεν εχει καθολου λωριδες και διπλη γραμμη Ζωο εχεις ακουσει για την επιστημη που λεγεται ευγονική ?Αν αυτη η επιστημη ειχε εφαρμοστει τετοια τερατα της φυσεως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Εισαι ενα λαθος της φυσεως απορω πως δεν εχεις ψωφισει ακομα?
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.
Ευτυχώς που χρεωκόπησε ο ΕΟΠΥ και δεν έχει να σε στέλνει ο πατέρας σου πορνοεκδρομές να μας κάνεις ρεζίλι.
μπαζα εχει κ χειροτερα η ελλαδα,οποτε τοσο χαλια αυτες δεν μας φαινονται,αλλα οχι κ να πας να φας 1000-1200ε να γαμησεις καμμμια τετια 3000χλμ μακρια...αληθεια λες
αλλα απ οτι βλεπω κ με ρωσσκα κ απο αγ πετρουπολη-αυτο παντου μετραει σε πρωην εσσδ δημοκρτιες-κ παλι πενιχρα τα αποτελεσματα,απο οτι λες κ βλεπουμε απο φωτογραφιες ΑΛΗΘΙΝΕς..τωρα με τα σιτυτουρ φωτο απο τα διαφορα σαιτ γαμαει οτι θελει οπιος θελει ;) ;) ;) .....
ΣΑΝ Κ'ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ απλος πιο καλα ντυμενες Και αυτες αν ντυθουνε και πανε στη ντισκο ετσι θα'ναι.ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ.Φωτομοντελα,πορνοσταρ και δυμετρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτες που εβαλες φωτο παρομοιες ηταν δεν ηταν και τιποτα θε'ι'κο!Τωρα αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα και του ειναι αγαμητος μεχρι αηδιας και αυτες τους φενονται θεες.κοιτα αδερφε οποιος δεν θελει να πληρώση και το παιζει αγαπουλης και θα ψαχνεται στα παρκα και στις κεφετεριες ή στο δρομο με τετοια μπαζα θα κυκλοφορει και θα γαμεί.
(Υπάρχουν και εξεραίσεις).
Οι γκομενες που προσεχουν λιγο την εμφανηση περιποιημενες βαμενες και θυμίζουν πορνοσταρ κλπ κυκλοφρουν σε μαγαζια της νυχτας και τα παιρνουν δεν τρωνε παραμυθι με αγαπες και λουλουδια.
Δημητρακη πηγες σε κανα κλαμπάκι - νυχτερινο μαγαζι στο ΚΙΣΙΝΕΦ να δεις τι παίζει;;;;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.
Ευτυχώς που χρεωκόπησε ο ΕΟΠΥ και δεν έχει να σε στέλνει ο πατέρας σου πορνοεκδρομές να μας κάνεις ρεζίλι.
ΣΑΝ Κ'ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ απλος πιο καλα ντυμενες Και αυτες αν ντυθουνε και πανε στη ντισκο ετσι θα'ναι.ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ.Φωτομοντελα,πορνοσταρ και δυμετρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτες που εβαλες φωτο παρομοιες ηταν δεν ηταν και τιποτα θε'ι'κο!Τωρα αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα και του ειναι αγαμητος μεχρι αηδιας και αυτες τους φενονται θεες.
ΣΑΝ Κ'ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ απλος πιο καλα ντυμενες Και αυτες αν ντυθουνε και πανε στη ντισκο ετσι θα'ναι.ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ.Φωτομοντελα,πορνοσταρ και δυμετρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτες που εβαλες φωτο παρομοιες ηταν δεν ηταν και τιποτα θε'ι'κο!Τωρα αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα και του ειναι αγαμητος μεχρι αηδιας και αυτες τους φενονται θεες.
Αν δεν την αναγνωρισες αυτη ειναι.Της γκομενες καθαρα απο της Ντισκο αν της δεις μερα θα τορμαξεις! :o μη συγκρινεις ανομοια πραγματα αν συγκρινεις 2 γκομενες πρεπει και οι 2 να ειναι ντυμενες παρομοια δε μπορει να συγκρινεις τη φωτο μιας γκομενα βαμμενης και ντυμενης για ντισκο και τη φωτο μιας αλλης ντυμενη εντελως απλα!
Μες επρηξες ρε βλακαμα γραψε επιτελους κατι σοβαρο
Σοβαρότης Μηδέν Μαμπα φωτο κτλΜπορεί να εχεις δικιο...;;;;;;;;;;;;;;;
Σοβαρότης Μηδέν Μαμπα φωτο κτλ
Εγω δεν εχω καθολου φωτογενεια σε πολυ λιγες φωτογραφιες βγαινω καλα οσοι με εχουνε δει μπορουνε να το επιβεβαιωσουνε.παραδεχομαι τον δημητρακη που βγαινει στις φωτο οπως και να ειναι....
και το κοντοπουτανο δημητρη μια χαρα ειναι
Αν προσεξες οι φωτο της εχουν αρκετο φωτοσοπ με το φωτοσοπ μπορεις να κανει θαυματα!Αυτη........Οχι ρε φιλε απο το face book της κοπελας ειναι αν θελεις δες το
αυτο μας εδωσε να δουμε οταν την προτειναμε να ερθει μαζι μας
Eιναι Call girl. --
Αν θελεις σου στελνω και το τηλεφωνο της....
τι περιμενες οτι θα ερθω εκει 5-7- 12 μερες και θα το παιζω γαμπρός;;;;;
Δεν εχω χρονο για τετοια- και δεν νομιζω αν με γνωριζεις να ειμαι ουτε απελπισμενος ουτε τερας νορμαλ καταστασεις νομιζω........
Εσυ τωρα πως εμφανιστηκες ως μονιμος κατοικος εκει ;;;
Γνωριζομαστε;;;; εχεις επαφες με ντοπιους δικους μας ενοω.
αν θελεις στειλε INFO με πμ αλιώς καλοδεχουμενη οτι πληροφορια και εμπειρια ας την διαβασουμε οτι μαθαινουμε καλο ειναι.