allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ααααααααα καλα περνας!!!οθζακι δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα οι μεζεδες και τα χταποδακια φενονται τελεια!!!!γαμω το χρημα σου καριολη!!
Καλά ο μολδαβός σε κάλεσε,ήθελε να σε κεράσει κιόλαςΟ μολδαβος πηρε και 140 ευρω απο μενα για να μου βρει σπιτι κατι που εκανε μεσα σε 5 λεπτα ουτε τον παιδεψα καθολου και ουτε καν μου ειπε οτι τα σπιτια τρωγλες εκει δεν εχουν φωτα και κοντεψα να παθω συγκοπη.Οποτε ναι μου ειχε και μια υποχρεωση,και τα λεφτα αυτα εγω του τα δωσα χωρις να τα ζητησει.
Μην επαναλαμβανομαστε και λεμε τα ιδια εγω πηρα τον αλεκο στις 12.30 η ωρα και τον ειπα οτι εκει που με ειπε να παω ηταν στριπ κλαμπ,δεν προλαβε να μιλησει μαζι σου αλλωστε,, αν δεν φοβοσουν μην σου φαω καμια γκομενα θα με ελεγες εσυ απο μονος σου απο νωρις δεν θα μου το λεγε ο αλεκος στις μια η ωρα,αλλωστε η μουσικη ακουγοταν δεν παιζατε κρυφτουλι, απλα ευγενικος ηταν ο ανθρωπος.
Η τελειωμενη ηταν 1.75 αδυνατη επαρχιωτοπουλα η οποια φυσικα επειδη ηταν απο επαρχια ντυνοταν σαν καυμενη.
Αυτη με κολλησε αυτη με πηρε τηλ 10 φορες,χωρις να γνωριζει καν αγγλικα εγω ουτε ασχοληθηκα μαζι της.Τα ξερεις αυτα.
Δεν με ενδιαφερουν τα ρουχα της αλλα το σωμα της οπως ολοι εχουν καταλαβει εκτος απο σενα μου φαινεται.
Και μονο που μου ζητησε λεφτα με προσβαλε τη στιγμη που εγω ειμαι πιο ωραιος απο αυτην,αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο.
Και φυσικα ο αλεκος ως μολδαβος επειδη ηξερε οτι μπορω να βγαλω θεομουνα,μου ειπε εσυ εισαι για καλυτερες εδω.
Τι εκανα και ελεγα που γελατε μαζι μου,τις ατακες του μαστερ επαναλαμβανεις.
Οτι δεν θελω να πληρωνω τιποτα σε γκομενες σας ελεγα και ο μολντο ελεγε οτι αφηνει ενα εικοσαρικο οταν γαμαει καποια,οτι αν θελω να γαμησω πρεπει να πληρωσω δειπνα και παπαριες εσυ ελεγες να την κερναω αφου την μιλησω,χωρις 50αευρω δεν γαμας σαν ξενος και τις κλασσικες πιρφοριες σας.
Και επειδη ειπα οτι μπορει να χεις δικιο που λες οτι πρεπει να κερναω την γκομενα στην μολδαβια,σε ρωτησα αν τα ιδια κανεις στην ελλαδα και μου ειπες οτι τα ιδια κανεις.
Αρα εσυ μια ζωη πληρωνες με τον ενα η τον αλλο τροπο να γαμησεις,ειτε με κερασματα ειτε με δειπνα.
Οποτε καταλαβα οτι μια ζωη ετσι εισασταν και οι 2 σας και καταλαβα οτι δεν επρεπε να σας ακουω,καθως στην μολδαβια δεν γνωριζω πως ειναι τα πραγματα αλλα ελλαδα γνωριζω.
Τι μπορεις να πεις για μενα,οτι βγηκα και πληρωσα ενα χυμο σε 2 γκομενες που γνωρισα αντι να πιρφοριζω ταιζοντας πεινασμενες μπας και γαμησω
Ρουμανια ειχα παει με εναν 55χρονο,μαζι με εναν φιλο μου που ηταν ιδια φαση με σας.
Με ετρεχε να γαμησουμε γυφτισες στον δρομο και χασαμε τον καιρο μας με τις μαλακιες του.
Μια μερα παμε σε ενα καφε και κολλαω 2 γκομενες και εκει που τις μιλουσα αρχισε να με πρηζει να τις κερασουμε ποτα.
Εγω εκανα τον χαζο για να μην ξεφτιλιστουμε στις γκομενες και αυτος με επρηξε.Αναγκαστηκα τελικα να τις πω ο φιλος μου θελει να σας κερασει 1 ποτο για να μην ξεφτυλιστω εγω.
Ιδια φαση ειστε ολοι οσοι μαζευεστε εκει.
Καθως δεν μπορειτε να γαμησετε αλλιως αφηνετε 20αρακια στο κρεβατι,κερνατε αβερτα πιρφοριζοντας μπας και γαμησετε.
Απο κει και περα εμενα τι με πρηζετε για την σωστη τακτικη σας, αν μετρουσατε σαν αντρες δεν θα πιρφοριζατε κερνοντας την μιση μολδαβια :S.
κοιτα κουραδα του λαπτοπ πρωτα να προσεχεις τι γραφεις και σε ποιους ,καρτουνακιKαλα τρεχα και συ ταιλανδη να γαμησεις καγκουρα καμια μαιμου παρε και τον πιρφοροτασο και τον μαστερ μαζι σου,θα περασετε καλα.
Εχει και γυφτισες στην ρουμανια να γαμησεις αν θες να σου γνωρισω τον φιλο μου να βγειτε μαζι στους δρομους να ψαξετε
Μαζευτηκαν ολοι οι πιρφοροι στο φορουμ και αλληλοσυμπληρωνονται,οι γκομενες τους εχουν για φτυσιμο ετσι σιχαματα που ειναι και αυτοι νομιζουν οτι βρεχει .
Τι να μπει φυσιολογικος ανθρωπος να κανει εδω μεσα,πας να ψαξεις κανα θεμα για καμια χωρα να πας τουρισμο,μονο ποσο κοστιζει η ταδε πουτανα στην πραγα μαθαινεις,ποσα θα πληρωσεις σε κερασματα μπας και γαμησεις .
Ολη η σαβουρα της ελλαδας εδω μεσα μαζευεται αν βγαζατε φοτο ολοι σας πως ειστε θα τυφλωνομασταν απο την ασχημια τους πατσαδες και την κακομοιρια :S.
Τι μαλακιες εχω διαβασει εδω μεσα,εχω κανει το γελιο της ζωης μου,αποτυχημενοι γαμιαδες μαζευεστε και διαλαλειτε τις επιτυχιες σας,δουλευετε σαν τα ζωα πρωι βραδυ μπας και δειξετε οτι εχετε λεφτα να γαμησετε καμια με κερασματα που θα σας λυπηθει.
Μονο για να βγω με κανεναν σας ειναι μαζι να με κανετε ρεζιλι με την πιρφορια σας.Το ιδανικο μερος για να αποκτησεις φιλους
Εχω γραψει 1.000.000 φορες αν δεν ξερει καποιος τη γλωσσα να προσπαθισει να παρει μαζι του καποιον Ρωσσοφωνο που να μετραει ή καποιον Ρωσσοποντιο (οχι κανα παππου) ή καποιον που να εχει σπουδασει εκει.Ειχα πει και σαν συμβουλη οτι αξιζει ακομα και να του βαλουν τα εισητηρια του Ρωσσοφωνου (αν ειναι 4-5 ατομα η διαμονη του Ρωσσοφωνου με το ξενοδοχειο θα ειναι 100-150 Ευρω το ατομο) αλλα ετσι θα εχουνε καποιον να μπορει να τους κανει το μεταφραστη αν χρειαστει και να μπορει να συνενοηθει.Σε ολα τα πραγματα υπαρχει λυση δεν υπαρχει προβλημα που να μην λυνετε .----Τωρα για το ποσα λεφτα θα χρειαστουνε εισητηριο 350 Ευρω διαμονη 25 Ευρω τη μερα ταξι απο και προς αεροδρομιο 10+ μετακινησεις 100 Ευρω φα'ι' 20-30 Ευρω τη μερα εχουμε 800 Ευρω για μια βδομαδα χωρις το και χωρις να πηγαινει κανεις Ντισκο Τωρα για υπολογιστε 50-100 την ωρα.Εγω τα υπολογιζω σε 1000 και κατι τα εξοδα καποιου για μια βδομαδα.
Tραβα μια μαλακια και συωρε κακομοιρηστελακι προφανως φευγεις απο το σαιτ γιατι εγινες ολιγον ρομπα, οχι γιατι δε σου αρεσε εδω και το αποφασισες.
και ναι εισαι οντως γραφικος
Τασο μαλακια εκανες!!!Ρε καθυστερημένε στελάκο τώρα έγινες τελείως ρόμπα
Τι λες τώρα ρε σχίνο και εσύ? θα τρελλαθούμε τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται...Τασο μαλακια εκανες!!!
κακως δείχνεις τα πμ
επεσες στα ματια μου
αστον να λεει τον καθεναΤι λες τώρα ρε σχίνο και εσύ? θα τρελλαθούμε τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται...
Τον άλλον τον έχω βοηθήσει όσο δεν γινόταν πέρυσι,μετά από ένα χρόνο μου στέλνει μήνυμα και επειδή δεν του απαντώ επειδή δεν το είδα αρχίζει και γράφει του κόσμου τις μαλακίες.
Και θα μου πεις γιατί δείχνω το προσωπικό μήνυμα???
Βρε νούμερο έχεις το θράσος και μιλάς ακόμα που έχεις γίνει εντελώς ρόμπαΑπο οσα εγραψες που δεν μπορω να διορθωσω καθε ψεμα που λες,θα πω οτι ο αλεκος(που με ΠΗΡΕ απο το χερακι που λες)μου στοιχησε γυρω στα 180 ευρω με τα κερασματα,καθως οταν ελειπες εσυ ειχε την απαιτηση να του πληρωνουν και τους καφεδες,ναι με λυπηθηκε ο ανθρωπος ,και ειπε να με βοηθησει.
Ξερεις καλα οτι ηθελα να φυγω απο ελλαδα για φορολογικους λογους κυριως και αραδιαζεις μαλακιες οτι πηγα να γαμησω και οποιος σε πιστεψει .
Εγω ρε καγκουρα δεν ψηφισα σαμμαρακο σαν και σενα να περιμενω την αναπτυξη ,ειχα μυριστει τι ερχεται και ηθελα να φυγω απο την ελλαδα ορεξη εχω να κανω τον πιρφορο στην μολδαβια σαν και σας,καλη ειναι η χωρα να μεινεις κανα χρονο και μετα τι θα κανω θα τριγυρναω να κανω τον μεγαλοεπενδυτη να γαμησω επειδη δεν μπορω να πληρωνω 100αρια σαν και σενα στην ελλαδα :S.
Εχω πει ηδη στον μακη οτι θα παω σε αναπτυγμενη χωρα οταν το αποφασισω.
Με πηρες με το χερακι...σιγα ρε κακομοιρε στο αεροδρομιο βρεθηκαμε.
Και που ηθελες να παω να κανω τον πιρφορο στις ταυλανδες και στις μολδαβιες ,βουλγαριες .
Υπαρχει νοημων ανθρωπος που θα πηγαινε μολδαβια χωρις να γνωριζει κανεναν εκτος αν δεν ηταν πιρφοριδης σαν και σενα που τρεχεις να γαμησεις σε 20 χωρες σαν λιγουρης,και μας το λες και περηφανευεσαι κιολας.
Και ο 55αρης ο φιλος μου που εψαχνε γυφτισσες στην ρουμανια ,και κεινος εχει γυρισει σαν και σενα 20 χωρες,αφου ξερει οτι αλλιως ο ανθρωπος δεν προκειται να γαμησει,τι να κανει.
Νομιζεις οτι εχεις καμια διαφορα με αυτον,αν δεν ειχες τα λεφτα και συ γυφτισσες θα κυνηγουσες,αλλα μην ανυσηχεις οι μερες των πιρφορων τελειωσαν,θα πηγαινεις τις κακομοιρες στο παρκο με ενα παγωτακι και πολυ σου ειναι.
Βρε νούμερο έχεις το θράσος και μιλάς ακόμα που έχεις γίνει εντελώς ρόμπα
στις 27 του Ιούνη μου στέλνεις το μήνυμα(που το είδα τώρα)και με γλύφεις πάλι όπως έκανες και πέρυσι για να ανέβεις Μολδαβία
σίχαμα ε σίχαμα ούτε για να σε φτύσω δεν είσαι άξιος