Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Περα της πλακιτσας που κανω για πιρφορους κ.τ.λ,επειδη σε αυτες τις χωρες,ουκρανια,μολδαβια εχει κατι θεομουνα που θα τις δεις μονο σε πορνοταινιες η στο πλειμπου,για τον μεσο ελληνα ειναι παραδεισος αν εξαιρεσουμε τα σπιτια τρωγλες,ο τασος εκανε την καλυτερη δουλεια που πηγε μονιμα.
Το οτι εγω δεν πληρωνω πλεον ουτε διφραγκο για καφεδες σε γκομενες,για ελλαδα μιλαω,δεν σημαινει οτι ειναι πιρφορος καποιος που θα πληρωσει ακριβα γευματα σε γκομενες σε αυτες τις χωρες για να τις γαμησει.

Οχι οτι ειναι ακριβα κανα 20ευρω ειναι δεν μιλαμε για τρελλα λεφτα.

Και δεν θεωρω τον τασο πιρφορο ο ανθρωπος λεφτα εχει καλα κανει,ετσι και αλλιως ολες αυτα κοιτανε,πολλοι θα τον ζηλευανε,εγω δεν το κανω κυριως λογω υπερβολικου ναρκισισμου οπως του το χω πει.
Αν αφηνα τον εαυτο μου και δεν βλεπομουν θα προσπαθουσα να γαμησω με αλλο τροπο,δεν σημαινει οτι πρεπει να λεγονται πιρφοροι οσοι το κανουν.
Το ιδιο ισχυει και για τον μολντο,μπορει ο ανθρωπος να γαμαει αβερτα με κερασματα κ.τλ στο εστιατοριο του,δεν τον ξερω κι ολας τον ανθρωπο ειπα οτι σκεφτομαι που μπορει και να ναι λαθος

Το βασικο ειναι οτι κυριως κανω πλακα δεν πιστευω πραγματικα στον ορο ''πιρφορος'' αν δεν γαμιομουνα στις προπονησεις και δεν τυχαινε να χω ωραιο προσωπο,θα πιρφοριζα ανελεητα για να γαμησω κανα μουναρο  :grin:,γι αυτο μην παραμυθιαζεστε απο αυτα που λεμε εδω,μαλακιες λεμε να περναει η ωρα  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
30+ ειναι η τοπ ηλικια για μια προσεγμενη γκομενα
ομως αμφιβαλλω αν ειναι κι η πιο καταλληλη ια να την προσεγγησεις για onenight  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
συνηθως οι κατω των 22 κι ανω των 35 ειναι ευκολες
αναμεσα 25-33,ειναι οι πιο δυσκολες,παντου σε ολο τον κοσμο,απο την εμπειρια μου εως τωρα στο σπορ  :grin:
Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι σε αυτες της χωρες οι γυναικες μεχρι τα 21-22 ειναι περιζητητες δεν ειναι καθολου ευκολες (ειδεικα στο Τιρασπολ) μετα τα 23-24 οταν πια εχουνε χωρισει και συνηθως εχουνε μουλικα ειναι ευκολες και οσο πιο μεγαλες γινονται τοσο πιο δυσκολο τους ειναι να βρουνε να :knockinb:
αυτο ειναι το μειον οταν πας σε πολεις
γιατι για ποιο λογο να κατσει μια σε εναν περαστικο τουριστα?μονο για λεφτα,τα οποια πλεον ειναι κ πολλα.... :S
οποτε οπως ειπα κ πριν μονο σε τουριστικες περιοχες,
με ολα τους τα μειον,εγω προσωπικα τις βαριεμαι αυτες τις φασεις, :S
αλλα μονο εκει sea sun  sex,ειναι το ζητουμενο,απο τις επισης τουριστριες,  :tits: πραγμα που στις πολεις δεν ισχυουν,γι αυτο και στο κισινεου ,χωρις ρωσσικα,(δηλ φανερο οτι δεν ειναι μονμος κατοικος επιχηρηματιας κλπ)
τα βρηκε κι αυτος κι ολοι "μπαστουνια"  ;) ανεξαρτητα τα ψεματα που μετα γραφουν ολοι για εφφε,οπωε σωστα κι ο στελιος κι ο δημητρης πολακις εχουν γραψει εδω  ;)
Ο Στελιος 1.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΡΩΣΣΙΚΑ 2.Δεν ειχε καθολου εμπειρια απο ανατολικο μπλοκ φυσικο ηταν να εχει αυτο το αποτελεσμα.Αν δεις τους Ελληνες που πανε Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια θα πεις οτι ειναι για  :shit: Γέροι,χωριάτες,θεοχοντροι,κακασχημοι,αξεστοι,κακοντυμενοι μια κακομοιρια  :2funny: ασε που αν κανεις τη μαλακια να συναναστραφεις μαζι τους εκτος οτι ολες οι γκομενες θα φευγουν θα πανε και να σου φανε και λεφτα (συνηθως δανεικα και αγυριστα :2funny:).

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Περα της πλακιτσας που κανω για πιρφορους κ.τ.λ,επειδη σε αυτες τις χωρες,ουκρανια,μολδαβια εχει κατι θεομουνα που θα τις δεις μονο σε πορνοταινιες η στο πλειμπου,για τον μεσο ελληνα ειναι παραδεισος αν εξαιρεσουμε τα σπιτια τρωγλες,ο τασος εκανε την καλυτερη δουλεια που πηγε μονιμα.
Το οτι εγω δεν πληρωνω πλεον ουτε διφραγκο για καφεδες σε γκομενες,για ελλαδα μιλαω,δεν σημαινει οτι ειναι πιρφορος καποιος που θα πληρωσει ακριβα γευματα σε γκομενες σε αυτες τις χωρες για να τις γαμησει.

Οχι οτι ειναι ακριβα κανα 20ευρω ειναι δεν μιλαμε για τρελλα λεφτα.

Και δεν θεωρω τον τασο πιρφορο ο ανθρωπος λεφτα εχει καλα κανει,ετσι και αλλιως ολες αυτα κοιτανε,πολλοι θα τον ζηλευανε,εγω δεν το κανω κυριως λογω υπερβολικου ναρκισισμου οπως του το χω πει.
Αν αφηνα τον εαυτο μου και δεν βλεπομουν θα προσπαθουσα να γαμησω με αλλο τροπο,δεν σημαινει οτι πρεπει να λεγονται πιρφοροι οσοι το κανουν.
Το ιδιο ισχυει και για τον μολντο,μπορει ο ανθρωπος να γαμαει αβερτα με κερασματα κ.τλ στο εστιατοριο του,δεν τον ξερω κι ολας τον ανθρωπο ειπα οτι σκεφτομαι που μπορει και να ναι λαθος

Το βασικο ειναι οτι κυριως κανω πλακα δεν πιστευω πραγματικα στον ορο ''πιρφορος'' αν δεν γαμιομουνα στις προπονησεις και δεν τυχαινε να χω ωραιο προσωπο,θα πιρφοριζα ανελεητα για να γαμησω κανα μουναρο  :grin:,γι αυτο μην παραμυθιαζεστε απο αυτα που λεμε εδω,μαλακιες λεμε να περναει η ωρα  ;)
αν αυτοι που γραφεις ειναι 45αρηδες 50ρηδες κ ανω,και εχουν κ αρκετα χρηματα καλα κανουν κ πανε ανατ ευρωπη
στην ελλαδα οσα κ ναχουν ,ακομα κ τωρα καμμια καλη γκομενα 25-30 δεν παει με πενηνταρη,ντρεπεται κ το θεωρει ,και ειναι αφυσικο
εκει γινεται
ομως για νεους,κατω των 35,οι χωρες αυτες δεν ενδικνιονται,στοιχιζουν πολυ ακριβα πλεον σε σχεση με αυτα πυ νομιζαμε παλιοτερα
,κ χωρις ρωσσικα,οπως σωστα ο δημητρης το βαζει πρωτο, τα αποτελεσματα ειναι πενιχρα  εως τιποτε,χωρις βιζιτες,οι δε βιζιτες ειναι πιο τηνες λλιγο απο ελλαδα,αλλα εαν υπολογισεις τα εξοδα ταξιδιου κ διαμονης πανε τα τριπλα στην ουσια.. :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελιος12345 ηρεμησε man
εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις,οτι σε τετοια μερη.βουλγαρια ρουμανια σκοπια μολδαβια κι οπου αλλου,ανατ ευρωπη
μονο βιζιτες γαμας,καμακι κλπ, παιζει μονο σε τουριστικο μερος πχ μπουργκας κονστανζα ,οδδησο κλπ κι οχι σε πολεις,πχ κισινεου
αλλα
μην μας τα πρηζεις συνεχεια ποσο μανεκεν εισαι,,,,,αν ισχυε αυτο,δοξα το θεο απειρα καλα μουνια υπαρχουν στην ελλαδα που τον παιρνουν ευκολα ,αν εισαι τοσο τοπ μοντελ,οπως λες
οποτε η το ενα ισχυει,οτι εισαι ο γαμαω,οποτε ανετα παιρνεις ελληνικο θεμα κ στο τζαμπε  :fuck1:
,η το οτι ψαχνεσαι ανατ ευρωπη,λογω οτι εδω δεν εισαι κ τοσο σκορερ  ;)
κ τα δυο μαζι δεν παιζουν... ;)
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ  λεω οτι ειμαι εξισου ωραιος με ενα τοπ μοντελ με την διαφορα οτι δεν χω το υψος ενος μοντελου,μαλλον θα λεγα οτι απο φατσα ειμαι πιο ωραιος απο την πλειοψηφια των μοντελων στην ελλαδα,αλλα αυτο το λεω εγω αλλος που θα με δει μπορει να πει τι ειναι αυτο το φρικιο  :grin:

Για αυτο να μην λεει πολλα ο τασος και κανεις αλλος και γινω ρεζιλι :grin:

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι σε αυτες της χωρες οι γυναικες μεχρι τα 21-22 ειναι περιζητητες δεν ειναι καθολου ευκολες (ειδεικα στο Τιρασπολ) μετα τα 23-24 οταν πια εχουνε χωρισει και συνηθως εχουνε μουλικα ειναι ευκολες και οσο πιο μεγαλες γινονται τοσο πιο δυσκολο τους ειναι να βρουνε να :knockinb:
δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο μερος ,αλλα την μολδαβια την ξερω ,βασικα τα βορεια μπελτσι εντιnετ σοροκα ribnitsa κλπ
ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις φοιτητριες 18-22 εαν εχεις τα τατσ με καποιον που τις εχει γαμησει κι αυτος πριν
οι αλλες ωαχνουν γαμο κ τετοια οι ανυπαντρες,οποτε δεν καθονται
τωρα πολυ σωστα λες,αν ειναι χωρισμενς ηδη κ με παιδια,καθονται πιο ευκολα ανεξαρτητα απο ηλικια  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν αυτοι που γραφεις ειναι 45αρηδες 50ρηδες κ ανω,και εχουν κ αρκετα χρηματα καλα κανουν κ πανε ανατ ευρωπη
στην ελλαδα οσα κ ναχουν ,ακομα κ τωρα καμμια καλη γκομενα 25-30 δεν παει με πενηνταρη,ντρεπεται κ το θεωρει ,και ειναι αφυσικο
εκει γινεται
ομως για νεους,κατω των 35,οι χωρες αυτες δεν ενδικνιονται,στοιχιζουν πολυ ακριβα πλεον σε σχεση με αυτα πυ νομιζαμε παλιοτερα
,κ χωρις ρωσσικα,οπως σωστα ο δημητρης το βαζει πρωτο, τα αποτελεσματα ειναι πενιχρα  εως τιποτε,χωρις βιζιτες,οι δε βιζιτες ειναι πιο τηνες λλιγο απο ελλαδα,αλλα εαν υπολογισεις τα εξοδα ταξιδιου κ διαμονης πανε τα τριπλα στην ουσια.. :S
Μπα και νεοι πανε.Υπαρχουν 45αρηδες που στεκονται πολυ καλα και υπαρχουν που ειναι θεοχοντροι καραφλοι και δεν βλεπονται.Τωρα για τα λεφτα,αυτοι που πανε εκει ενα αρχηδι εχουνε :2funny:Τελειωμενοι φτωχομπινεδες ειναι :2funny:
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ  λεω οτι ειμαι εξισου ωραιος με ενα τοπ μοντελ με την διαφορα οτι δεν χω το υψος ενος μοντελου,μαλλον θα λεγα οτι απο φατσα ειμαι πιο ωραιος απο την πλειοψηφια των μοντελων στην ελλαδα,αλλα αυτο το λεω εγω αλλος που θα με δει μπορει να πει τι ειναι αυτο το φρικιο  :grin:

Και ο Πιτσι εχει υψος 1,60 και ομως στο ανατολικο μπλοκ σκιζει!Παντου γυριζαν να τον κοιταξουν (εγω ειχα προβλεψει την επυτηχια του πριν καν ερθει Ρωσσια τοτε που ειχε ερθει).Ενω Ελλαδα δεν θα ελεγα οτι εχει και τιποτα τρομερες επυτηχιες στις γυναικες.

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

αν εισαι αυτα που λες δεν καταλαβαινω πως δεν γαμας 10 μουναρες ελληνιδες την μερα....δν κολλαει δηλ
οποιος βλεπετε κι εχει 2 φραγκα γαμαει ανετα μουναρες στην ελλαδα πλεον,αρκει ναναι νεος παντα,οχι σαρανταφευγα κ ανω
γιατι πας τοτε κισινεου κι οπου αλλου??? :think: :think: :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Είναι δύσκολα παιδιά τα πράγματα τα είπαμε αυτά , αν δεν διαμενεις μονιμα εκει , δεν ξερεις γλωσσα ,και δεν εχεις γνωστους μονο πληρωνοντας πουτανα γαμας .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο μερος ,αλλα την μολδαβια την ξερω ,βασικα τα βορεια μπελτσι εντιnετ σοροκα ribnitsa κλπ
ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις φοιτητριες 18-22 εαν εχεις τα τατσ με καποιον που τις εχει γαμησει κι αυτος πριν
οι αλλες ωαχνουν γαμο κ τετοια οι ανυπαντρες,οποτε δεν καθονται
τωρα πολυ σωστα λες,αν ειναι χωρισμενς ηδη κ με παιδια,καθονται πιο ευκολα ανεξαρτητα απο ηλικια  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Το εχω πει 1.000.000 φορες αν θελετε να  :knockinb: πρεπει να ταζετε ΓΑΜΟΥΣ  :2funny: .
Είναι δύσκολα παιδιά τα πράγματα τα είπαμε αυτά , αν δεν διαμενεις μονιμα εκει , δεν ξερεις γλωσσα ,και δεν εχεις γνωστους μονο πληρωνοντας πουτανα γαμας .
Εγω το ξερω γ'αυτο αν προσεξες και οπου πηγαινω πηγαινω για τουλαχιστον 20 μερες.Και αν παω Κισινιωφ τον Οκτωβριο θα παω για 25-30 μερες.

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα,επα κ πριν,,σε μια πολη τι λογο εχει καποια να παει με εναν ξενο?μονο τα λεφτα εαν ειναι φτωχια,,αλλο τιποτε
δεν καταλαβαινω αυτους τους μαλ..ες που πανε εκει κ περιμενουν να βρουν ευκολα κ φτηανα να αγαπησουν,να γαμησουν,,,χωρις γλωσσα  χωρις κυκλωμα με ντοποιους κλπ... :jerking: :jerking: :jerking:
διαβαζουν εδω τα φιδια κ μασανε,,εχω συναντησει πολους που  ρωτησα,γιατι κ πως σουρθε καλοκαιριατικα η εμπνευση να τρεχεις στις στεπες να γαμησεις χωρις κανενα ουσιιαστικο προσον,και οι πιο πολλοι μου ειπαν καπου τα διαβασα ,,,συνηθως στο μπου... :grin: :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το εχω πει 1.000.000 φορες αν θελετε να  :knockinb: πρεπει να ταζετε ΓΑΜΟΥΣ  :2funny: .Εγω το ξερω γ'αυτο αν προσεξες και οπου πηγαινω πηγαινω για τουλαχιστον 20 μερες.Και αν παω Κισινιωφ τον Οκτωβριο θα παω για 25-30 μερες.
Δεν λεμε για σενα ,εσυ και την γλωσσα ξερεις και την νοοτροπια , ποσοι ελληνες ειναι σαν εσενα ???

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το εχω πει 1.000.000 φορες αν θελετε να  :knockinb: πρεπει να ταζετε ΓΑΜΟΥΣ 
εγραψες παλι
ομως
αν το παιξεις παω για γαμο,δεν στο δινει αμεσα ι ευκολα το  νιμου της το καθε ξεκωλο  ;)
ασε που κ στο γαμησι στο παιζει αβγαλτη,δεν κανει πιπες δεν δινει κωλο δεν κανει παρτουζες κ τετοια,,, :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν εισαι αυτα που λες δεν καταλαβαινω πως δεν γαμας 10 μουναρες ελληνιδες την μερα....δν κολλαει δηλ
οποιος βλεπετε κι εχει 2 φραγκα γαμαει ανετα μουναρες στην ελλαδα πλεον,αρκει ναναι νεος παντα,οχι σαρανταφευγα κ ανω
γιατι πας τοτε κισινεου κι οπου αλλου??? :think: :think: :think:
Δεν πηγα ανατολικο μπλοκ ποτε μου μεχρι τωρα.
Μουναρα με μουναρα εχει διαφορα,μουναρα ελλαδας με μουναρα ανατολικου μπλογκ ειναι μερα με την νυχτα

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ελα βιρτουαλ τουριστες.... εδω πανω εχει γαμηθει να βρεχει!! καλοκαιρη ακομα δεν ειδαμε ολο γυναικειες ονειρώξεις και σαπια καρπουζια ! Τέλος πάντων κανας σοβαρος εδω μεσα? ο χαιβαν παπαριτς που χαθηκε?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
ελα βιρτουαλ τουριστες.... εδω πανω εχει γαμηθει να βρεχει!! καλοκαιρη ακομα δεν ειδαμε ολο γυναικειες ονειρώξεις και σαπια καρπουζια ! Τέλος πάντων κανας σοβαρος εδω μεσα? ο χαιβαν παπαριτς που χαθηκε?
Καλος τον Ntavarits που χαθηκες ???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν πηγα ανατολικο μπλοκ ποτε μου μεχρι τωρα.
Μουναρα με μουναρα εχει διαφορα,μουναρα ελλαδας με μουναρα ανατολικου μπλογκ ειναι μερα με την νυχτα

λες να εχεις δικιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συνημμένα

• ελληνικη ομορφια.jpg
    ελληνικη ομορφια.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 28

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλος τον Ntavarits που χαθηκες ???
τυπε που ειναι ο ποντος?  :huh: :huh: μαυρη θαλασσα? τι εγινε και χαθηκε?εχει πολυ γελιο ο παπαριτς λες να παντρευτηκε?? τες πα! ψαχνο βροχολαστιχα πνιγηκαμε εδω πανω

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ας μας δειξει και το κολο της που θα ναι φουλ στην κυτταριτιδα
φιλε στελιο οφσαιντ
σε κωλο κλπ οι καλες ελληνιδες μακραν καλυτερες κ πιο "τουρλα" απο τις ανατολικες ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom