Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αλλο ο 7x κι αλλο ο δημητρης
ειμαι καπου εγκλωβισμενος λογω δουλειας στην ουκρανια,κι εχω τα νευρα μου αμα διαβαζω τετοια "φιδια"
τωρα αν γουσταρεις να λες για κλωνους κ τετοια λεγε
εγω μια φορα απαντω σε αυτα..μπας κ μπερδευτηκες
αλλιως..λεγε οτι θες,η μαλλον πηγαινε κισιναου να γαμησεις κι εσυ αστερια με 50ε ολο τοβραδυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρης=Μολδολαγνος
Φιλε μου φιλικα μιλαμε,εχω παει αρκετες φορες!

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρης=Μολδολαγνος
Φιλε μου φιλικα μιλαμε,εχω παει αρκετες φορες!
σορρυ
δεν ξερω το ονομα μολδολαγνου κ νομιζα οτι αναφερεσε σε εμενα οτι ειμαι ο δημητρης απο ρωσσια
παντως αφου εχεις παει,ενω εγω δεν εχω παει εκει,αλλα εχω συχαθει να πηγαινω ουκρανια για δουλεια παντα,μην μας πεις κι εσυ οτι ειχες με 50ε μουναρες ολονυχτυς,γιατι δεν εντεχω αλλα "φιδια" σημερα,φιλε...

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Απο τη στιγμη που δεν εχεις παει η αποψη σου για μενα δε μετραει

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ακου φιλε
πρωτον αν διαβασεις ολη αυτη τηνιστορια ποα το πρωι δεν χρειαζετε παρα να εχεις βγαλει την τριτη δημοτικου για να δεις οτι αυτα του μλδλαγνου αλληλοσυγκρουοντε γιατι ειναι ολα παραμυθια

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δευτερον ειμαι πανω απο τεσσερα χρονια που δουλευω ολη την ουκρανια για την εταιρεια μου κ το τι παιζετε στις ρωσσοφωνες δημοκρατιες το ξερω καλυτερα απο ολους σχεδον εδω μεσα
λαβε υποψη σου οτι μιλαω κ βασικα ρωσσικα

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οι ταριφες λοιπον κι οι τιμες αυτες που λεει ο δικος σου φιλος πουθενα δεν παιζουν ,ουτε στα πιο απομακρα χωρια του λουχανσκ κ του σουμι της ουκρανιας που εγω εχω δουλεψει κι εκει για κατι μηνες

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
δευτερον ειμαι πανω απο τεσσερα χρονια που δουλευω ολη την ουκρανια για την εταιρεια μου κ το τι παιζετε στις ρωσσοφωνες δημοκρατιες το ξερω καλυτερα απο ολους σχεδον εδω μεσα
λαβε υποψη σου οτι μιλαω κ βασικα ρωσσικα

Πες μου λοιπον την αποψη σου για το Καζακσταν

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φαντασου οτι μιλαμε για φτωχες ι απομακρες περιοχες που οταν περνα αμαξι καινουριο το χαζευουν,οχι σαν το κισινιοφ,που μουλεγε ο φιλος μου ο ουκρανος εχει αμαξια κ λεφτα οπως η οντεσαα!!!!
θα επαναλαβω οτι κι αυτος μουπε οτι για ανεξηγητο γι αυτον λογο εινε το μουνι πανακριβο στο κισινιοφ,σε σχεση κ με ουκρανια βεβεα,οχι με τη νεα υορκη..

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επειδη τελος μαρτιου θα παμε εκει σαν εταιρεια για την ιδια δουλεια που κανουμε ουκρανια
εχω ηδη ρωτησει κ μαθει τι παιζει εκει που θα παμε εμεις αστανα κ αλμα ατι αρχικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητρη τι ασχολησε?
Ασε να περναμε μονο εμεις καλα ;) ;)
Ασχολειτε διοτι εχει ριξει λεφτα στο μαγαζι του και θελει να βγαλει τα εξοδα του.Το θεμα ειναι οτι δεν του κωβει ιδιεταιρα γι'αυτο και στα 50 του ειναι σε αυτη την κατασταση.Η πλακα ειναι οτι περσι με τον Πιτσιλιστη νομιζε οτι θα βγαλει απ'αυτους τιποτα αλλα το αποτελεσμα ηταν τραγικο.θα βαλω τα λογια του Μολδολαγνου γι'αυτους:Ηρθαν λεει απλιτοι αξιριστοι και με κατι σκισμενα παντελονια.Το κακο με το Μολδολαγνο ειναι οτι δεν εχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οτι ο Ελληνας που θα παει Μολδαβια θα ειναι ΑΓΑΜΗΤΟς,ΑΦΡΑΓΚΟς ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗς και θα ερθει εκει για να  :knockinb: με οσο λιγοτερα μπορεσει και δεν προκειται να ξοδεψει τιποτα!Δεν προκειται να ερθει κανενας λεφτας!

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αστανα για "λευκες" γκομενες παιζει 150-200$ δεν παιζει ευρω εκει,το γαμησι χωρις χρονικο οριο,αυτο γυρω στο τριωρο βεβεα
αν εινε κινεζες απο μαγαζι ειναι 50$ για ωρα στο κλαμπ μεσα,κι αν ειναι σεμι-προ του δρομου,φρηλανσερς ειναι απο 70-150$ αναλογα την μερα την ωρα κ την συνοικια που θα την βρεις
οι καλες λευκες γκομενες ειναι δυσευρετες κ το καλυτερο που εχεις να κανεις μουπαν οι ουκρανοι,να κοιταξεις σαν ευρωπαιος κ δη μεσογιακος να βρεις καμμια γκομενα κανονικη γαιτι λογω αμερικανων κ λοιπων στοιβαγμενων πλουσιων, σε αυτη την  νεα τεχνητη πρωτευουσα παιζει ακριβοτατο μουνι αμν θες κ καποια ποιοτητα
αλμα ατι
εχουν ξεμεινει με την αλλαγη πρωτευουσας πολλες πουτανες με ελλατωμενο πλεον πελατολογιο λογω φυγης του χρηματος στην αστανα,οποτε εχει φτηνο μουνι μετριας ποιοτητας κινεζες κ λιγες καλες λευκες γκομενες,αλλα αυτες εξισου ακριβες
παντως ουτε εκει εχει με 50ε μουναρες ολη νυχτα κι ας εφυγε η πρωτευουσα απο εκει..μονο αν κανεις παρεα τον μλδλαγνο στο κισινιοφ τα πετυχαινεις :2funny: :2funny:
οκ?
κατι αλλο?

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ασχολειτε διοτι εχει ριξει λεφτα στο μαγαζι του και θελει να βγαλει τα εξοδα του.Το θεμα ειναι οτι δεν του κωβει ιδιεταιρα γι'αυτο και στα 50 του ειναι σε αυτη την κατασταση.Η πλακα ειναι οτι περσι με τον Πιτσιλιστη νομιζε οτι θα βγαλει απ'αυτους τιποτα αλλα το αποτελεσμα ηταν τραγικο.θα βαλω τα λογια του Μολδολαγνου γι'αυτους:Ηρθαν λεει απλιτοι αξιριστοι και με κατι σκισμενα παντελονια.Το κακο με το Μολδολαγνο ειναι οτι δεν εχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οτι ο Ελληνας που θα παει Μολδαβια θα ειναι ΑΓΑΜΗΤΟς,ΑΦΡΑΓΚΟς ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗς και θα ερθει εκει για να  :knockinb: με οσο λιγοτερα μπορεσει και δεν προκειται να ξοδεψει τιποτα!Δεν προκειται να ερθει κανενας λεφτας!
εγω δημητρη καταλαβα οτι τα λεφτα για το μαγαζι αλλος ταβαλε,που κι αυτος παραμυθιαστηκε κ μετα τσακωθηκαν ,αν εχω καταλαβει καλα απο τα διαφορα υπονοουμενα εδω που βλεπω.....
και φυσικα αν πας μολδαβια δεν εισαι λεφτας κ πας να γαμισεις φτηνα
αυτο λογικο ειναι
ποιος θα παει να γαμησει εκει?ο πλουσιος?ο μεσαιος κ περιπετιωδης θα παει,αυτο λογικο ειναι
αλλα δυστυχως αν παει κ περιμενει τα παραμυθια αυτα με 50ε μουναρες ολονηχτυς θα φυγει οπως ηρθε....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αστανα για "λευκες" γκομενες παιζει 150-200$ δεν παιζει ευρω εκει,το γαμησι χωρις χρονικο οριο,αυτο γυρω στο τριωρο βεβεα
αν εινε κινεζες απο μαγαζι ειναι 50$ για το 2ωρο στο κλαμπ μεσα,κι αν ειναι σεμι-προ του δρομου,φρηλανσερς ειναι απο 70-150$ αναλογα την μερα την ωρα κ την συνοικια που θα την βρεις
οι καλες λευκες γκομενες ειναι δυσευρετες κ το καλυτερο που εχεις να κανεις μουπαν οι ουκρανοι,να κοιταξεις σαν ευρωπαιος κ δη μεσογιακος να βρεις καμμια γκομενα κανονικη γαιτι λογω αμερικανων κ λοιπων στοιβαγμενων σε αυτη την  νεα τεχνητη πρωτευουσα παιζει ακριβοτατο μουνι αμν θες κ καποια ποιοτητα
αλμα ατι εχουν ξεμεινει με την αλλαγη πρωτευουσας πολλες πουτανες με αλλατωμενο πλεον πελατολογιο λογω φυγης του χρηματος στην αστανα,οποτε εχει φτηνο μουνι μετριας ποιοτητας κ λιγες καλες λευκες γκομενες,αλλα αυτε ςεξισου ακριβες
παντως ουτε εκει εχει με 50ε μουναρες ολη νυχτα κι ας εφυγε η πρωτευουσα απο εκει..
οκ?
κατι αλλο?
Καλητερα να πας Αλμα-Ατα (η πρω'ι'ν πρωτευουσα)εκει ειναι πολυ πιο φτηνο το γαμησι και εχει περισσοτερες πουτανες.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλητερα να πας Αλμα-Ατα (η πρω'ι'ν πρωτευουσα)εκει ειναι πολυ πιο φτηνο το γαμησι και εχει περισσοτερες πουτανες.
μα και εγω το γραφω..
απλα δεν αποφασιζω εγω το προγραμμα
δουλειας
το πλανο εινε πρωτα αστανα,το ξερω οτι ειναι φολα..κ μετα αλμαατι....
δεν αλλαζει αυτο
τλσπαντων οφφτοπικ ειμαστε...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδες καλυνηχτα σε ολους
μην πατατε μπανανοφλουδες κι ακουτε φιδια εδω μεσα..
παραδεισοι δεν υπαρχουν κι οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι
ελπιζω απο ολο αυτο το σημερινο,καποιοι κατι να καταλαβαν
γεια σας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το μαγαζι μου παει πολυ καλα και δεν εχει αναγκη κανεναν απο σας... αυτοι που ερχονται συχνα εδω και με ξερουν προσωπικα ξερουν για μενα ποιος ειμαι και τι εχω...οπως ο τονουσου η ο αλλαν η και αλλοι πολοι...μην αναφερεστε προσωπικα οταν δεν εχετε να πειτε κατι...δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανενα...αν οπως λει και ο τονουσου δεν εχεις προσωπικη αποψη απο μολδαβια τοτε γιατι τοση εμμονη??? πρεπει να ερθεις εδω εστω κκαι μια φορα (οχι στο μαγαζι μου) και να παρεις μια ιδεα,αυτο ισχυει για ολους που νομιζουν οτι ξερουν αλλα στη πραγματικοτητα δεν ξερουν

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδες καλυνηχτα σε ολους
μην πατατε μπανανοφλουδες κι ακουτε φιδια εδω μεσα..
παραδεισοι δεν υπαρχουν κι οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι
ελπιζω απο ολο αυτο το σημερινο,καποιοι κατι να καταλαβαν
γεια σας
φραγκατε επιχειρηματια σε προσκαλω στη μολδαβια για 10 μερες ...τα εξοδα ολα δικα μου ...το κανω επισημα αυτο μπροστα σε ολους και αν δεν πληρωσω θα ειμαι πουστης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Λοιπον μετα τις τοσες μαλακιες που διαβασα εδω περα και ιδιαιτερα απο αυτον τον xxxxxxx,θα ηθελα να πω καποια πραγματα.
Καταρχην βρισκομαι στο Κισιναου και ειμαι αυτη τη στιγμη με τον μολδολαγνο στο μαγαζι του και συνδεθηκα στο φορυμ μονο και μονο για να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.
Ειναι δευτερη φορα που ερχομαι στη Μολδαβια(η πρωτη ηταν το καλοκαιρι)με τον κολλητο μου απο Γερμανια.Εγω μενω Θεσσαλονικη,γεννημα θρεμα Β.Ελλαδας λοιπον.
Καθοτι εχω οργωσει την Ευρωπη τα τελευταια 15 χρονια και ιδαιτερα την Ανατολικη απο Βουλγαρια,Ρουμανια,Ουγγαρια,Τσεχια,Ουκρανια και βαλε αλλα γουσταρω και την Δυτικη φυσικα,εχω να δηλωσω οτι:ΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ειναι η πολη με τις πανεμορφες γκομενες οπως και σε καθε αλλη πρωτευουσα της Α.Ευρωπης φυσικα αλλα και τις πιο γκαβλιαρες και φιλικες ταυτοχρονα.
Το καλοκαιρι λοιπον καθισαμε 4 μερες και πηραμε 2 απο το DeJavou...100 ευρω για μια δυο ωρες,τα γνωστα δηλαδη...αλλα στο τελος καθησανε ολο το βραδυ...ΓΙΑΤΙ??? γιατι μετραμε,γιατι μας γουσταρανε και ξερουμε να μιλαμε φυσικα,ναι ρε και αυτο παιζει ρολο ακομα και οταν με τα λεφτα!Τις επομενες μερες παρτουζωσαμε μια αλλη παλι απο το dejavou,την δωσαμε 200 ευρω και χαμος ολο το βραδυ με πολλα γουστα.
Τωρα για αυτες τις ημερες,ηρθαμε την Παρασκευη και το βραδυ αργα πηγαμε City Club...τα δυο μωρα καθονται διπλα μας και βλεπω οτι η μια μας κοβει συνεχεια,της δουλειας ειναι δηλαδη...την μιλαω αγγλικα,κανονιζουμε για 50 ευρω την καθε μια καθοτι ηταν 3 και μιση το πρωι,παμε σπιτι και φευγουνε το πρωι κατα τις 12 η ωρα.
Εχθες πηρα μια 35αρα που την γνωρισα στο  μαγαζι του Δημητρη,μιλαει λιγο ελληνικα και με παει σπιτι της...αλλα απο γουστα οχι πολλα.
Ετσι τοσο απλα ειναι τα πραγματα.....αντε γεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom