allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστω φιλε..
θα σε ενημερώσω εγω απο κοντα το προσεχές ΠΣΚ.
Ευχαριστω φιλε..
νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να εγραφες κατι συγκεκριμενο στα πολλα απο αυτα που σου αποδιδοντε,κι οχι αυτη την απαντησηεισαι και κουτσομπολα βλεπω!!!!! του ειπαν ,μου ειπε δεν σου λεω....κατινιτσαααααα
φιλε δημητρη νομιζω οτι οι πρωσοπικες πληροφοριες κακως αναφεροντε εδω απο εσεναΣυγνωμη ειναι επυτηχιμενος ενας ανθρωπος να ειναι 50 χρωνων να μην εχει λεφτα να παει φτιαξει τα δοντια του και να περιμενει μες το κρυο το λεωφορειο?ΕΛΕΟς!Οτι ειπα ηταν αληθεια ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ!ειπα οτι δουλευε στα goodys υπαλληλος.Διευθυντης εγινε στα ονειρα του! ειπα οτι ειχε ενα Ψιλικατζηδικο στην Αθηνα κοντα στα Μπουρδελακια (Ξερω τη διευθυνση αλλα δεν τη λεω γιατι το θεωρω περιτο)Ειπα οτι ξεσηκωσε τα παιδια να πανε Μολδαβια και τον παρακαλαγανε να παρει τηλεφωνο να κανονισει να τους φερουν πουτανες.δεν το εκανε ελεγε οτι τον παρακολουθει η αστυνομια! Κατι τετοιοι ΨΕΥΤΕς και ΑΠΑΤΕΩΝΕς χαλανε το σα'ι'τ!ατομα αξιολογα οπως ο Νεαρχος ο Nokia (που καποτε αν θυμασαι ειχα μαζι του μια αντιπαραθεση) ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ!μειναν στο σα'ι'τ ολο συμφεροντολογοι.......
file mu se ligo tha su apantisoφιλε δημητρη νομιζω οτι οι πρωσοπικες πληροφοριες κακως αναφεροντε εδω απο εσενα
δεν εχουν κ νοημα κι εκθετουν την ταυτοτητα αυτου που αναφερεσε
οπως ειπα κ πριν ,αυτο που ενδιαφερει εινε το αμεσο παρελθον οποιου δινει πληροφοριες,για να μπορουν να αξιολογηθουν αυτες σαν αληθινες κ φερεγγυες
δηλ κακως αναφερεις τα πρωτα περι του μολδολαγνου στην ελλαδα,πολυ σωστα ομως κανεις ,αν ισχυουν αυτα,κανεις κ λες την κακαη εμπειρια στη μολδαβια που ειχαν οι επισκεπτες στην μολδαβια
τωρα αν δε γραφει ο νεαρχος η ο νοκια,δεν νομιζω οτι φταιει ο μολδολαγνος
ετσι κι αλλιως ,τον νεαρχο που διαβαζα,τιποτα ουσιαστικο δεν εχει προσφερει απο οτιδηποτε,τουλαχιστον στα ποστ που εγω ειδα
Μαγκα να τα πω εγω με 2 λογια!
Οποιος ειναι μαλακας και αγαμιτος στη Ελλαδα το ιδιο θα μεινει και στην Μολδαβια.
φιλαρακο δεν ξερω αν εισαι κλωνος καποιου .αλλα αυτο δεν με νοιαζει...αν διαβασες ολα οσα γραφτηκαν θα ειδες οτι ο αγαμητος επαναλαμβανεται συνεχως και του εχω ηδη απαντησει σε ολα και ειναι βαρετο να τα ξαναγραφω...Τωρα.Για μενα και για πολους αλλους η Μολδαβια ειναι παραδειςος γιατι εμεις εκτος απο τον αγοραιο ερωτα ψαχνουμε και αλλα πραματα ,γι αυτους ομως που ψαχνουν μονο τη πουτανια δεν ειναι η καταληλη χωρα,πιστευω οτι η βουλγαρια ειναι καλυτερη στο τομεα αυτο.Αν ομως παρολα αυτα ερθεις εδω τοτε υπαρχει ενα μπαρακι το ντεζαβου που εκει μπορεις να βρεις για μια νυχτα με 100ευρω.περισσοτερο εδω παιζει το καμακι στα διαφορα καφε της πολης και τα παρκα,που ειναι πολλα.Οι υιμες των σπιτιων σε καλη κατασταση ειναι περιπου 30 τη βραδια,το φαγητο και τα ποτα ειναι,αναλογα που πηγαινεις,οι τιμες παιζουν.Στο μαγαζι μου μην ερθεις γιατι δοξα το θεο δεν εχω προβλημα ,αν μπηκα στο σαιτ ειναι γιατι αλλοι με βαλαν ,οχι για διαφημιση γιατι δεν την εχω αναγκη.Το αν εχεις λεφτα η οχι ειναι δικο σου προβλημα ...φιλικανομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να εγραφες κατι συγκεκριμενο στα πολλα απο αυτα που σου αποδιδοντε,κι οχι αυτη την απαντηση
δεν ειμαι ουτε κλωνος του δημητρη,εχωκανει κι αλλα ποστ
στο γραφω για να μην αρχισουμε αυτα με κλωνους κλπ
σε διαβαζω κι εσενα πολλυ καιρο,μερικες φορες γραφεις σωστα πραγνατα που τα εχω δει κι ισχυουν σε αλλες παρομιες περιοχες,αλλες φορες νομιζω ομως οτι οντως γραφεις οτι σε συμφερει..
στο χερι σου εινε να τα αποδειξεις νομιζω
δηλ λες παραδεισοι κλπ,κι οι αλλοι γραφουν 100ε την ωρα το γαμησι,κι οι γκομενες ειδα ειναι απλα μετρια κοριτσακια,ουτε θεες ουτε τιποτα
τουλαχιστον ετσι γραφουν οι μοντς που ηταν εκει
αν εινε οπως τα λες,θεες κλπ που ευκολα βρισκεις κ γαμας,δωσε καποια πραγματα που το δειχνουν οτι ισχυει
εγω κι αυριο ερχομε,πες μου τι κανω λοιπον για να εχω μουναρες,πως κ με ποσα
δεν θελωμεσολαβηση απο εσενα,κατευθηνση δως μου
τι θα εκανες στη θεση μου
μην αρχισεις δεν εισαι μονιμος κλπ
ετσι οπως ειμαι
για μερικες μερες με καλα λεφτα-οχι για πεταμα-κ με καλη εμφανιση
τι κανω λοιπον φιλε μολδολαγνε?
να νιωσω κι εγω τον παραδεισο?αν υπαρχει βεβεα
γιατι ολοι οι αλλοι απογοητευμενοι μου φαινοντε,η μιλουν για ποσα κ νουμερα εξωφρενικα...
φιλικα
παρακθω το σαιτ κι ειδικα αυτα που γραφεις δημητρη
για το θεμα το συγκεκριμενο,ειναι σωστο να δωσεις αυτα που γνωριζεις εδω στο φορουμ,οχι απο κουτσομπολιο,αλλα γιατι τοσο ο μολδολαγνος οσο κι αλλοι δινουν πληροφοριες για τα μερη που βρισκονται
η συνολικη εικονα τους αν δηλαδη αυτα που κανουν στο αμεσο παρελθον,κι αυτα που λενε,δειχνουν κ κατα ποσο ,ολα οσα γραφουν ειναι αληθινα,κι αν οντως αξιζει να πας στο μερος τους,οχι για φαγητο,οπως σωστα λες,αλλα για γκομενες
αυτος λεει παραδεισος,εσυ και καποιοι αλλοι εντελως αναποδα
ετσι αν γραψεις ολη την ιστορια θα καταλαβουμε πιο πολλα
....αν κ ηδη εχω σχηματισει καποια γνωμη κ δεν ειμαι ασχετος,ηδη στο εξωτερικο ειμαι κ γραφω τωρα
αυτο με το λεωφορειο εινε περιεργο,εκει βενζινη αμαξια κλπ εινε πολυ φτηνα....
υγ.εσυ λες οτι ειναι ταβερνιαρης-μπατιρης κι αυτος οτι κανει 20000 την ημερα ,βλεποντας την τιμη του "λει" ειναι πανω απο 1200ε ,την ημερα!!!
βλεπεις?
τι συμπερασμα να βγαλουμε?
γραψε λοιπον...αν νομιζεις κι εσυ οτι εινε σωστος ο πιο πανω συλλογισμος
εγω ειλικρινα,μετα απο εδω που ειμε ,ελεγα να παω μολδαβια,κ σκεπτομουν να παω να δω κ τον ανθρωπο αυτο....
με ενδιαφερει λοιπον,κατα ποσο τα λεγομενα κι οι συμβουλες του,ειναι αληθινες η οχι..
ευχαριστω αρχικα που εδωσες καποια απαντηση στο ποστ μουφιλαρακο δεν ξερω αν εισαι κλωνος καποιου .αλλα αυτο δεν με νοιαζει...αν διαβασες ολα οσα γραφτηκαν θα ειδες οτι ο αγαμητος επαναλαμβανεται συνεχως και του εχω ηδη απαντησει σε ολα και ειναι βαρετο να τα ξαναγραφω...Τωρα.Για μενα και για πολους αλλους η Μολδαβια ειναι παραδειςος γιατι εμεις εκτος απο τον αγοραιο ερωτα ψαχνουμε και αλλα πραματα ,γι αυτους ομως που ψαχνουν μονο τη πουτανια δεν ειναι η καταληλη χωρα,πιστευω οτι η βουλγαρια ειναι καλυτερη στο τομεα αυτο.Αν ομως παρολα αυτα ερθεις εδω τοτε υπαρχει ενα μπαρακι το ντεζαβου που εκει μπορεις να βρεις για μια νυχτα με 100ευρω.περισσοτερο εδω παιζει το καμακι στα διαφορα καφε της πολης και τα παρκα,που ειναι πολλα.Οι υιμες των σπιτιων σε καλη κατασταση ειναι περιπου 30 τη βραδια,το φαγητο και τα ποτα ειναι,αναλογα που πηγαινεις,οι τιμες παιζουν.Στο μαγαζι μου μην ερθεις γιατι δοξα το θεο δεν εχω προβλημα ,αν μπηκα στο σαιτ ειναι γιατι αλλοι με βαλαν ,οχι για διαφημιση γιατι δεν την εχω αναγκη.Το αν εχεις λεφτα η οχι ειναι δικο σου προβλημα ...φιλικα
το οτι μερικες φορες γραφω μαλακιες ειναι οτι ακολουθω το πνευμα της εποχης(βλεπε αγαμητος)
αν αναφερεσαι κ σε εμενα δεν νομιζω οτι τα ποστ μου πρεπει να μπαναριστουνΤα άσχετα ποστ και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σβήστηκαν. Επίσης προσωπικά δεδομένων άλλων δε χρειάζεται να αναρτώνται εδώ πέρα. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΩ!!!
Καλό είναι να μην απαντάτε κιόλας σε προσωπική αντιπαράθεση, δεν έχει νόημα γιατί έτσι και αλλιώς όλα θα σβηστούν
Καθένας γράφει τις πληροφορίες που έχει να γράψει και καθένας που διαβάζει μυαλό έχει, ενήλικος είναι ας κρίνει.
Άμα συνεχιστεί σε αυτό το μοτίβο θα πέσουν μπαναρίσματα και θα κλειδωθεί για ένα διάστημα το θρεντ.
αλλαν κι εγω εχω γαμησει καποιες καλες,αλλα σποραδικα κ με σχεσεις εξαρτησης εργασιακης η με φιλο μολδαβο-παντρεμενο που επαιρνε με το κιλο αυτος κ τις αμπαριζα κι εγω,υπολογιζομενος ως τοπικος λογω του δικου μου
αλλα με γλωσσα αμαξια εμφανιση κ λεφτα τα ιδια,βουλγαρια που εχει καλυτερους αντρες κ χειροτερες γυναικες,ΕΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΩχωρις να σκαμπαζω κ βουλγαρικα,κατι ελαχιστα
ειναι οι πιο μαλακισμενες γυναικες οι ρουμανες,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ,με τους δικους τους,τους ξενους τους βλεπουν σαν επαγγελμα κ τους δικους τους για γαμησι κ παρτουζες,μην μπω σε λεπτομερειες,εφαιρνε αυτος μια μουναρα 20χρ κ μια φιλη της επισης πολυ καλη κ καναμε ομαδικα,προ 3ετιας αυτα,κι ειχε τον ισπανο πολυ πιο ωραιος αντρας απο τον ρουμανο που τις εφερνε,κ του εκενε τη παρθενα κλπ,μην το κουραζουμε αλλο ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑς ΤΟΥς,"βρηκε ο γυφτος τη γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του" εγω εμαθα οτι εισουν οσο καιρο καθησες με μια καραβλαχαρα| την εκανες χρυση και της εταξες γαμο'' για να τΗΝ γαμησεις ΤΩΡα για την βουλγαρια γιατι γραφεις μαλακιες δεν το ξερω ΄΄στο περιφερειακο της σοφιας γαμισα κορασις 22 ετων με 45 λεβα φουλ στο αμαξι΄΄ ΜΟΛΔΟ τιρασπολ ελλα να τα πουμε ;)
κοιταξε φιλε γραφω σοβαρα κ πολιτισμεναπολυ με στεναχωρησες που δεν θα ερθεις ...τι να σου πω οτι κι αν ερχοσουν γυναικα δεν θα γαμουσες ...οποτε...