Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
...., μετά πρωινού.....
τελικά, αυτό αποδεικνύεται το πιο σημαντικό service από όλα
χρόνια τώρα!
(να δούμε πότε θα πείσουμε την Moneypenny για πρωινό)
;)
...., μετά πρωινού.....
Ναί Δημητράκη μου αλλά της (μέ) ψάρεψα(ν) απο το κλάμπ εναντι αμοιβής και της πήδηξα στον δικό μου χώρο όχι σε μπουρδέλο ή σαλούν.
Σαλόν φίλε Αλαν... δεν είμαστε στην Άγρια Στύση... ;)
έλα ρε πορνορεπόρτερ του κόλου......
αυτό ξέρω γω πως το λένε;;;;;;;; Αφου το καταλαβες έχει καλός θα το ξέρω για την επόμενη φορά.
Σύντομα θα ανοίξουμε θρεντ και θα δεις το φωτορεπορτάζ του κώλου.... Είσουνα και εσύ παρών στο αποθανάτισμα μερικών..
ειναι σωστο αυτο που λες αλλα θα διαφωνισω μαζι σου οσον αφορα το ρεπορταζ του πιρφορου που πιστευω οτι σωστα εστειλε πληροφοριες βεβαια χωρις φωτο αλλα με τα λογια του ειχαν ουσια και χωρις υπερβολες απλα ο σοριτας εστειλεκαι φωτο απο τα μωρα επειδη αυτα δεχτηκαν να φωτογραφηθουν ομως οχι ολα ,ειναι δυσκολο να γινει αυτο ,πιστευω οτι ο πιρφορος εδωσε σωστες πληροφοριεςΤο περιμένω με ανυπομονησία και ενδειαφέρον κι ας είμουν σε κάποια παρόν.
το ρεπορτάζ του Σορίτα πάντος με έχει στείλη αυτό ειναι άκρως ενδειαφέρον ρεπορτάζ
ολλα επι του θέματος αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.
ειναι σωστο αυτο που λες αλλα θα διαφωνισω μαζι σου οσον αφορα το ρεπορταζ του πιρφορου που πιστευω οτι σωστα εστειλε πληροφοριες βεβαια χωρις φωτο αλλα με τα λογια του ειχαν ουσια και χωρις υπερβολες απλα ο σοριτας εστειλεκαι φωτο απο τα μωρα επειδη αυτα δεχτηκαν να φωτογραφηθουν ομως οχι ολα ,ειναι δυσκολο να γινει αυτο ,πιστευω οτι ο πιρφορος εδωσε σωστες πληροφοριες
ειναι σωστο αυτο που λες αλλα θα διαφωνισω μαζι σου οσον αφορα το ρεπορταζ του πιρφορου που πιστευω οτι σωστα εστειλε πληροφοριες βεβαια χωρις φωτο αλλα με τα λογια του ειχαν ουσια και χωρις υπερβολες απλα ο σοριτας εστειλεκαι φωτο απο τα μωρα επειδη αυτα δεχτηκαν να φωτογραφηθουν ομως οχι ολα ,ειναι δυσκολο να γινει αυτο ,πιστευω οτι ο πιρφορος εδωσε σωστες πληροφοριες
αχ τα μορακια.................γκαυλοσα προινιατικα!απαπα!Φιλε ο Άλαν δεν είπε κάτι κακό με είπε πορνορεπόρτερ του κώλου επειδή φωτογράφιζα στο δρόμο συνέχεια κώλους... Περιμένε λίγο και θα δείτε και τις φώτο... ;) Οσο για τα δικά μας μωρά και να φωτογραφηθούν δέχτηκαν αλλά και να βιντεοσκοπηθούν...;) Πάρτε ένα δείγμα από το βίντεο Πυρφόρος με δυο άτακτα πορνίδια...
αχ τα μορακια.................γκαυλοσα προινιατικα!απαπα!
συγνωμη φιλε αλλαν εχεις δικιο παρανοησα οσο για τον σοριτα συμφωνω τετιοα αναλυτικη αναφορα δεν εχω ξαναδει αλλα κι αυτος με απογοητευσε στο τελος γιατι δεν εβαλε τη τετραδα που ξερω οτι ειχε το τελευταιο βραδυ αλλα μαλον σε λυπηθηκε φιλε μουΦίλε μου MOLDO παρανόησες το πειραγμά μου πρός τον Πίρφο διότι δεν το γνώριζες
Ούτος κατανόησε πλήρως την τοποθετησή μου και σου απήντησε σχετικά.
Οσο για Σορίτα πάσο έχει βρεί ακριβώς τον δικό μου σφιγμό και με εκφράζει πλήρως
ώς προς τις επιλογές του (Διαμονή - παρέες θυληκές) τέλος.
συγνωμη φιλε αλλαν εχεις δικιο παρανοησα οσο για τον σοριτα συμφωνω τετιοα αναλυτικη αναφορα δεν εχω ξαναδει αλλα κι αυτος με απογοητευσε στο τελος [size=10pt]γιατι δεν εβαλε τη τετραδα που ξερω οτι ειχε το τελευταιο βραδυ αλλα μαλον σε λυπηθηκε φιλε μου[/size]
παλιοκατασταση....!!!Φιλε ο Άλαν δεν είπε κάτι κακό με είπε πορνορεπόρτερ του κώλου επειδή φωτογράφιζα στο δρόμο συνέχεια κώλους... Περιμένε λίγο και θα δείτε και τις φώτο... ;) Οσο για τα δικά μας μωρά και να φωτογραφηθούν δέχτηκαν αλλά και να βιντεοσκοπηθούν...;) Πάρτε ένα δείγμα από το βίντεο Πυρφόρος με δυο άτακτα πορνίδια...
¨αργησες τις έχω ξαναδεί μην κοιτάς που δεν μιλάω - τις είδα αλλού αλλού.........???????
εχε χαροι που ιποσχεθικα στο πορνιδιο να μιν ανεβασο το βιντεο απο τιν hd πορνοκαμερα μου!μαγκες βαλτε πιο αποκαλιπτικες φωτο!τι ειναι αυτα??
φτιαξτε λιγο ατμοσφερα!!